trover photo by Natascha Sorensen

Hoteller i Tisvildeleje

Tisvildeleje, Hovedstaden, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Tisvildeleje

Tjek priser i Tisvildeleje for i aften, 25. feb. - 26. feb.25. feb. - 26. feb.
Tjek priser i Tisvildeleje for i morgen aften, 26. feb. - 27. feb.26. feb. - 27. feb.
Tjek priser i Tisvildeleje for denne weekend, 28. feb. - 1. mar.28. feb. - 1. mar.
Tjek priser i Tisvildeleje for næste weekend, 6. mar. - 8. mar.6. mar. - 8. mar.
Tisvildeleje, Hovedstaden, Danmark

Hoteller i Tisvildeleje

Helenekilde Badehotel
3.5 out of 5
Strandvejen 25, Tisvildeleje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 2.495
per night
Feb 28 - Feb 29
4.4/5Excellent! (31 anmeldelser)
Vi havde forventet os mere

"Jeg tror måske, vi havde forventet os lidt mere ifht prisen. Der var spindelvæv i vindueskarmen og på badeværelset, begge ikke nogen der lige var kommet. Der var en vandskade og larm fra affugter, strømmen gik flere gange så denne heldigvis ikke om natten. Informationen ved indcheckning var ikke ..."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2019

Helenekilde Badehotel
Sankt Helene
4 out of 5
Bygmarken 30, Tisvildeleje
DKK 521
per night
Mar 2 - Mar 3
3.5/5Good! (233 anmeldelser)
Fint værelse

"Vi skulle bruge et værelse i forbindelse med en familiefest. Det fungerede perfekt."…"

Anmeldelse fra 11. nov. 2019

Sankt Helene
Tisvildeleje Strandhotel
2.5 out of 5
Hovedgaden 75, Tisvildeleje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.150
per night
Feb 28 - Feb 29
3.5/5Good! (51 anmeldelser)
1 uge i tisvildeleje

"Super sødt personale. Der gør alt for af dit ophold bliver så behagligt som muligt. Kokken laver fantastisk mad, lille menu kort, der hvis man vil spise der tit i en længere periode kunne være større. Men virkelig god mad. Morgenmaden er lidt kedelig. Værelser er små, men det jo ikke der man opholder ..."…"

Anmeldelse fra 26. jun. 2019

Tisvildeleje Strandhotel
4 Værelses Overnatning i Tisvildeleje
Dette Velindrettede Sommerhus i Tisvildeleje med Swimmingpool ..
2 Værelses Overnatning i Tisvildeleje
2 Værelses Overnatning i Tisvildeleje
Vieholmgårdsvej, Tisvildeleje, Hovedstaden
Hent priser
2 Værelses Overnatning i Tisvildeleje
Velindrettet Sommerhus i Tisvildeleje med Poolafdeling, som ..
5 Stjernet Sommerhus i Tisvildeleje
PILEVEJ 6 B, Tisvildeleje, Hovedstaden
Hent priser
5 Stjernet Sommerhus i Tisvildeleje
3 Værelses Overnatning i Tisvildeleje
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Tisvildeleje
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Tisvildeleje

Tisvildeleje er en lille, malerisk sommerhus- og badeby smukt beliggende ved Nordsjællands kyst. Vi kan tilbyde dig at overnatte på et hotel i Tisvildelejes bymidte eller på et af de andre populære hoteller i kort kørselsafstand fra Tisvildeleje.

Du kan også finde et hotel i en af de nærliggende større eller mindre nordsjællandske byer både langs kysten og længere inde i landet. Hvis du har bestilt en pakkerejse til Tisvildeleje og ankommer med fly til Københavns Lufthavn, er Expedia gerne behjælpelig med at sørge for billig billeje i Tisvildeleje, så du nemt kan komme frem til din destination. Der er kun ca. en times kørsel fra lufthavnen til de forskellige hoteller i Tisvildeleje og nærmeste omegn.

Velkommen til Tisvildeleje

Tisvildeleje er en hyggelig lille by, hvor der især om sommeren er liv i gaderne, når der er mange badegæster, og hvor folk kommer og bor i deres sommerhuse i området. Helt fra starten af juni til slutningen af august afholdes der loppemarked, ligesom der er spændende små butikker og stemningsfulde caféer og spisesteder, hvor man kan slappe af, nyde at man er til og planlægge, hvad man ellers skal se og opleve i det smukke Nordsjælland.

Tag på opdagelse i den nordsjællandske natur

Hvis du har valgt at bo på hotel i Tisvildeleje eller omegn er du lige midt i alt det, du som naturelsker kan ønske dig. Her er en fantastisk fin sandstrand med klitter, så det er ikke uden grund, at kyststrækningen kaldes for Den Danske Riviera. Der er således rig mulighed for at dyrke friluftaktiviteter, såsom fiskeri og surfing. Lige i nærheden finder du et af Danmarks største skovarealer, Tisvilde Hegn. En del af denne skov kaldes Troldeskoven, fordi der er nogle flere hundrede år gamle fyrretræer, som er helt krogede og ganske troldeagtige. Hvis du har børnene med, vil de elske at komme en tur i forlystelsesparken Sommerland Sjælland, som ligger under en times kørsel i bil fra Tisvildeleje.

Indkøb og kultur i Nordsjælland og København

Der er masser af muligheder for indkøb, både i shoppingcentre i de større byer og i de mange små antikvitets- og specialbutikker, hvor du sagtens kan gøre et godt fund eller bare finde noget, der er lidt anderledes. Hvis du er til kunst og kultur, kan du besøge Frederiksborg Slot i Hillerød, som bl.a. har Danmarks fineste portrætsamling, og i Humlebæk lidt nede ad Nordsjællands østkyst finder du det verdenskendte Louisiana Kunstmuseum med sin permanente samling af kunst samt skiftende udstillinger med internationalt kendte kunstnere. Tager du til Helsingør, må du ikke snyde dig selv for at besøge Kronborg Slot, som Shakespeare har gjort verdenskendt som Hamlets slot. Du vil helt sikkert heller ikke gå glip af en strøgtur i København med de mange butikker, en Tivolitur og måske en promenade med frokost i Nyhavn samt en kanalrundfart, hvor du bl.a. kan se Den Lille Havfrue ved Langelinie, før du igen tager turen igennem det naturskønne sjællandske landskab tilbage til dit hotel i Tisvildeleje.

Hotelbooking: Tisvildeleje

Søg efter dit perfekte hotel i Tisvildeleje. Find et billigt hotel i Tisvildeleje nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Tisvildeleje, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Tisvildeleje på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Tisvildeleje

Flere valgmuligheder