Tisvildeleje
trover-billede af Natascha Sorensen

Hoteller i Tisvildeleje

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Tisvildeleje

Skjalm Hvide Hotel
3 out of 5
Bygaden 1 Jorlunde, Slangerup
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 995
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
4.1/5Meget godt! (132 anmeldelser)
supper :-)

"god udkørsels område i forbindelse med forretning"…"

Anmeldelse fra 13. jun. 2019

Skjalm Hvide Hotel
Sankt Helene
4 out of 5
Bygmarken 30, Tisvildeleje
DKK 675
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
3.4/5Godt! (220 anmeldelser)
Besøg Tisvilde og omegn i cykel eller gåafstand

"Dejligt sted m ok komfort til at nyde tisvilde strand og omegn. Toilettet kunne bruge en afkalkning og der var intet sæbe på toilet eller bad. Det bør man nok anføre at man selv skal medtage."…"

Anmeldelse fra 26. jun. 2019

Sankt Helene
Fredensborg B & B
3 out of 5
43 Bakkedraget, Fredensborg, Sealand
DKK 446
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
3.7/5Godt! (22 anmeldelser)

"Ok til prisen, bestilte dog morgenmad, som bestemt ikke var særlig spændende og ikke pengene værd."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Fredensborg B & B
Helenekilde Badehotel
3.5 out of 5
Strandvejen 25, Tisvildeleje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.995
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
4.3/5Fremragende! (26 anmeldelser)
Skøn getawat

"Dejligt"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2018

Helenekilde Badehotel

Var det ikke det, du søgte efter?

Prøv at sortere efter følgende muligheder

Kokkedal Castle Copenhagen
5 out of 5
Kokkedal Allé 6, Hørsholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.125
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
4.4/5Fantastisk! (344 anmeldelser)

"Skønt sted med venlig service. Stedet eller af ro og lys, præcis som omgivelserne, trods det at man er tæt på motorvej, Helsingør m.v. (Eneste opfordring kunne være at få noget bedre brød til den ellers dejlige morgenmad :-) )"…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Kokkedal Castle Copenhagen
Tisvildeleje Strandhotel
2.5 out of 5
Hovedgaden 75, Tisvildeleje
DKK 1.150
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
3.6/5Godt! (44 anmeldelser)
1 uge i tisvildeleje

"Super sødt personale. Der gør alt for af dit ophold bliver så behagligt som muligt. Kokken laver fantastisk mad, lille menu kort, der hvis man vil spise der tit i en længere periode kunne være større. Men virkelig god mad. Morgenmaden er lidt kedelig. Værelser er små, men det jo ikke der man opholder ..."…"

Anmeldelse fra 26. jun. 2019

Tisvildeleje Strandhotel
Hotel Sleep2Night
3 out of 5
Industrivej 19, Helsingør
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 652
pr. nat
23. okt. – 24. okt.
3.9/5Meget godt! (903 anmeldelser)

"Sød personale Fantastisk parkering For mit vedkomne måtte den lækre morgenmad, gerne åbne lidt tidligere. (Nu 06:30) Så vil jeg uden at tøve og lyve kunne kalde det et perfekt overnatnings sted for rejsende håndværkere"…"

Anmeldelse fra 26. sep. 2019

Hotel Sleep2Night
Dette Velindrettede Sommerhus i Tisvildeleje med Swimmingpool ..
Velindrettet Sommerhus i Tisvildeleje med Poolafdeling, som ..
Eksklusiv og tæt på Stranden
1 Engvej, Tisvildeleje, Hovedstaden
Hent priser
4/5Meget godt! (1 anmeldelse)
Comfortable home close to the beach

"We had a great 2 week vacation at Rikke’s. We wished we would have had some instructions on practical stuff (trash, recycling, keys, heat, etc) and that the place would have been overall better equipped and finished (still undergoing renovation, which we didn’t know when booking) but despite the ..."…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2019

Eksklusiv og tæt på Stranden
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Tisvildeleje
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Tisvildeleje

Tisvildeleje er en lille, malerisk sommerhus- og badeby smukt beliggende ved Nordsjællands kyst. Vi kan tilbyde dig at overnatte på et hotel i Tisvildelejes bymidte eller på et af de andre populære hoteller i kort kørselsafstand fra Tisvildeleje.

Du kan også finde et hotel i en af de nærliggende større eller mindre nordsjællandske byer både langs kysten og længere inde i landet. Hvis du har bestilt en pakkerejse til Tisvildeleje og ankommer med fly til Københavns Lufthavn, er Expedia gerne behjælpelig med at sørge for billig billeje i Tisvildeleje, så du nemt kan komme frem til din destination. Der er kun ca. en times kørsel fra lufthavnen til de forskellige hoteller i Tisvildeleje og nærmeste omegn.

Velkommen til Tisvildeleje

Tisvildeleje er en hyggelig lille by, hvor der især om sommeren er liv i gaderne, når der er mange badegæster, og hvor folk kommer og bor i deres sommerhuse i området. Helt fra starten af juni til slutningen af august afholdes der loppemarked, ligesom der er spændende små butikker og stemningsfulde caféer og spisesteder, hvor man kan slappe af, nyde at man er til og planlægge, hvad man ellers skal se og opleve i det smukke Nordsjælland.

Tag på opdagelse i den nordsjællandske natur

Hvis du har valgt at bo på hotel i Tisvildeleje eller omegn er du lige midt i alt det, du som naturelsker kan ønske dig. Her er en fantastisk fin sandstrand med klitter, så det er ikke uden grund, at kyststrækningen kaldes for Den Danske Riviera. Der er således rig mulighed for at dyrke friluftaktiviteter, såsom fiskeri og surfing. Lige i nærheden finder du et af Danmarks største skovarealer, Tisvilde Hegn. En del af denne skov kaldes Troldeskoven, fordi der er nogle flere hundrede år gamle fyrretræer, som er helt krogede og ganske troldeagtige. Hvis du har børnene med, vil de elske at komme en tur i forlystelsesparken Sommerland Sjælland, som ligger under en times kørsel i bil fra Tisvildeleje.

Indkøb og kultur i Nordsjælland og København

Der er masser af muligheder for indkøb, både i shoppingcentre i de større byer og i de mange små antikvitets- og specialbutikker, hvor du sagtens kan gøre et godt fund eller bare finde noget, der er lidt anderledes. Hvis du er til kunst og kultur, kan du besøge Frederiksborg Slot i Hillerød, som bl.a. har Danmarks fineste portrætsamling, og i Humlebæk lidt nede ad Nordsjællands østkyst finder du det verdenskendte Louisiana Kunstmuseum med sin permanente samling af kunst samt skiftende udstillinger med internationalt kendte kunstnere. Tager du til Helsingør, må du ikke snyde dig selv for at besøge Kronborg Slot, som Shakespeare har gjort verdenskendt som Hamlets slot. Du vil helt sikkert heller ikke gå glip af en strøgtur i København med de mange butikker, en Tivolitur og måske en promenade med frokost i Nyhavn samt en kanalrundfart, hvor du bl.a. kan se Den Lille Havfrue ved Langelinie, før du igen tager turen igennem det naturskønne sjællandske landskab tilbage til dit hotel i Tisvildeleje.

Hotelbooking: Tisvildeleje

Søg efter dit perfekte hotel i Tisvildeleje. Find et billigt hotel i Tisvildeleje nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Tisvildeleje, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Tisvildeleje på dine foretrukne datoer.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Tisvildeleje