Hoteller i Gudhjem

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Filtrer efter

Populære filtre
Populære filtre
Gæstebedømmelse
Gæstebedømmelse
Antal stjerner
Betalingstype
Betalingstype
Type af overnatningssted
Type af overnatningssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Inkluderede måltider
Inkluderede måltider
Faciliteter
Faciliteter
Hjælp til personer med et handicap
Hjælp til personer med et handicap
Rejsendes oplevelse
Rejsendes oplevelse

Hoteller i Gudhjem

1 værelses overnatning i Gudhjem
0,19 km fra centrum
1/5 (1 anmeldelse)
Schlechte Wohnung...super Lage
"Waren sehr enttäuscht als wir die Ferienwohnung betreten haben...Die Einrichtung ist extrem Minimalistisch. Das Bett war eine Zumutung. Und was die Küche betraf.. wußte ja nicht ,das wir unsere Einrichtung mitnehmen sollten. Fenster gingen auch nicht zum Klappen. Sehr wenig Platz zwischen den anderen ..."

Anmeldelse fra 2. nov. 2022

1 værelses overnatning i Gudhjem

Log på, og få 15% rabat i gennemsnit på tusindvis af hoteller

"Det gamle bryggeri" Gudhjem :)
Gudhjem, Hovedstaden
0,29 km fra centrum
3,9/5 Good! (7 anmeldelser)
Marts tur
"Dejlig beliggenhed, Go plads til overnatning, købmand lige om hjørnet. Der er stille i Gudhjem i marts, det viste vi. Dejlig stille."

Anmeldelse fra 10. apr. 2022

"Det gamle bryggeri" Gudhjem :)
2 værelses overnatning i Gudhjem
0,16 km fra centrum
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Gudhjem Bungalow
"Angenehm."

Anmeldelse fra 1. nov. 2022

2 værelses overnatning i Gudhjem
1 værelses overnatning i Gudhjem
0,37 km fra centrum
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Jättefin lägenhet
"Alla vi tre gäster är mycket nöjda med vistelsen och boendet. Fantastisk att vakna tidigt på morgonen till en soluppgång utöver havet. Lägenheten jättefin och det fanns allt man behövde."

Anmeldelse fra 2. aug. 2022

1 værelses overnatning i Gudhjem
2 værelses overnatning i Gudhjem
0,35 km fra centrum
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Bornholm ist immer eine Reise wert
"Schöne Wohnung, idyllisches Haus, prima Lage mit Meeresrauschen, ansonsten sehr ruhig. Nach Ankunft musste die Wohnung mehrmals gut durchlüftet werden. Anschließend war es in Ordnung."

Anmeldelse fra 22. sep. 2022

2 værelses overnatning i Gudhjem
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gudhjem
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Find et hotel i Gudhjem i nærheden af en seværdighed

Oplysninger om hoteller i Gudhjem

Antal anmeldelser 11
Overnatningssteder 166
Billigste pris
Højeste pris

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Gudhjem?

Ifølge vores rejsedata er Hotel Gudhjem et populært overnatningssted. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Andre gode muligheder til dit besøg omfatter Pyttegaarden Apartments og Lehnsgaard Ranch. Se alle tilgængelige tophoteller eller ferieboliger i Gudhjem.

Hvilke fantastiske ferieboliger findes i Gudhjem?

Lehnsgaard Ranch: Gæster er vilde med denne feriebolig i Gudhjem. Ferieboligen ligger tæt på stranden og har en pejs, en privat balkon og en havegrill, så du kan nyde dine nye omgivelser. Køkkenet har blandt andet en opvaskemaskine, et køleskab og en kogeplade. Stedet byder på en terrasse, en privat gårdhave og et bibliotek, så du virkelig kan nyde ferien. "Det gamle bryggeri" Gudhjem :) er også en god mulighed til din ferie i Gudhjem. Se alle ferieboliger i Gudhjem.

Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Gudhjem?

Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Filtrer din søgning efter Fuldt refunderbart for at finde fleksible hoteltilbud i Gudhjem.

Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i Gudhjem?

Pyttegaarden Apartments er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder køkken på værelserne og gratis parkering. Seværdigheder som BornPark Minigolf og Bornholms Middelaldercenter byder på underholdning for børn i alle aldre. Find flere børnevenlige overnatningssteder i Gudhjem.

Hvilket hotel er det bedste til et ophold for par i Gudhjem?

Hotel Klippen er et hotel med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en restaurant ved stranden og bryllupsfaciliteter. Se alle romantiske hoteller i Gudhjem.

Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Gudhjem?

Hotel Klippen er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Jantzens Hotel og Hotel Gudhjem. Se flere kæledyrsvenlige hoteller i Gudhjem.

Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Gudhjem?

Pyttegaarden Apartments er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis Wi-Fi og ligger tæt på stranden. Se flere overnatningssteder nær stranden i Gudhjem.

Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Gudhjem?

Hotel Klippen er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Du kan spille et slag golf på BornPark Minigolf under dit ophold. Se flere golfhoteller i Gudhjem.

Hvilke overnatningssteder har pool i Gudhjem?

Hotel Gudhjem er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Se alle hoteller med pool i Gudhjem.

Hvordan er det at overnatte i Gudhjem?

Gudhjem har masser at byde på, heriblandt sin kunst, sine museer og sin kyststrækning. Med sine golfbaner, sine parker og sine monumenter er denne by en populær destination blandt rejsende. I Gudhjem finder du 166 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem. Læs mere om Gudhjem.

Hvad skal jeg se, når jeg besøger Gudhjem?

Besøg kulturelle seværdigheder som Oluf Høst Museum, Baltic Sea Glass og Bornholms Middelaldercenter, når du er her. Østerlars Rundkirke og Gudhjem Kirke er også et besøg værd. Helligdomsklipperne og Bornholms Kunstmuseum er to andre seværdigheder, du kan besøge. Se, hvad du ellers kan opleve i Expedias guide til Gudhjem.

Hvordan er vejret i Gudhjem?

Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Gudhjem er i gennemsnit på 585 mm.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gudhjem
Anmeldelser verificeret af Expedia

Planlæg din rejse i appen

Organiser hele ferien fra dit hus eller din hængekøje, og udforsk tilbud i appen

Send dig selv SMS med et link til download, så du nemt kan få adgang

Ved at angive dit mobilnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret SMS med et link til appen. Standard SMS-takst kan gælde.
QR-kode