Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Gudhjem

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Gudhjem

Hotel Klippen
3 out of 5
Grevens Dal 50, Gudhjem
Prisen er DKK 1.161 pr. nat
0.32 km fra centrum
3.9/5Very Good! (242 anmeldelser)
Alt godt

"Alt var funktionelt og super udsigt"…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Hotel Klippen
Melsted Badehotel
3 out of 5
MELSTEDVEJ 27, Gudhjem
Hent priser
1.17 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (7 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhed. Værelser ikke helt i top. Maden var fremragende."…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Melsted Badehotel
Hotel Gudhjem
3 out of 5
Brøddegade 29, Gudhjem
Hent priser
0.36 km fra centrum
4/5Very Good! (120 anmeldelser)

"Fortrinlig beliggenhed. Effektivt personale."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Hotel Gudhjem
Therns Hotel
2.5 out of 5
Brøddegade 31, Gudhjem
Hent priser
0.4 km fra centrum
2/5 (1 anmeldelse)
Dyrt og ringe i Gudhjem

"Dyrt og dårligt værelse. Ingen kaffe eller te og ingen muligheder at koge vand. Ikke noget køleskab. Persiennen dækkede kun en del af vinduet, alle kunne se ind, ikke noget privatliv. Støjende gæster omkring larmede til kl 2 om natten hver nat og gjorde søvnen umulig eller dårlig. Rygere sad lige ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2018

Therns Hotel
Jantzens Hotel
3 out of 5
Brøddegade 33, Gudhjem
Prisen er DKK 1.350 pr. nat
0.43 km fra centrum
4.2/5Very Good! (57 anmeldelser)
Skøn ferie

"Meget hyggelig hotel og utroligt smilende og venligt personale"…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Jantzens Hotel
Lehnsgaard Ranch
3 out of 5
Stangevej 16, Gudhjem
Hent priser
2.59 km fra centrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Es ist ein schöner, historischer Bauernhof. Wir haben dort unseren Familienurlaub verbracht. Die Räumlichkeiten waren für vier Personen mehr als großzügig bemessen, man hätte dort auch mit einer Großfamilie anreisen können. Die Einrichtung und die Bäder sind zwar nicht nagelneu, aber die Atmosphäre ..."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2019

Lehnsgaard Ranch
Pyttegaarden Apartments
3 out of 5
Kjeldsebyvej 3, Gudhjem, Bornholm
Hent priser
4.33 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (15 anmeldelser)
Cykelferie på Bornholm

"Vi har haft fem dejlige dage på Pyttegaarden på Bornholm. Dejligt vejr, sol og varme alle dage. Har siddet på den skønne terrasse og spist både morgen og aftensmad. Vi kan varmt anbefale stedet til andre."…"

Anmeldelse fra 1. jul. 2019

Pyttegaarden Apartments
2 Værelses Overnatning i Gudhjem
Brøddegade, Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.04 km fra centrum
2 Værelses Overnatning i Gudhjem
2 Værelses Overnatning i Gudhjem
Brøddegade, Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.05 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Kro og trafik, men ok

"Ferieboligen er sådan lidt trist noget mørk, fordi der kun er et vindue i stueetagen som også er dør, så var der kun 4 knive, gafler, glas mm. men vi skulle kun bruge den til at overnatte i ikke til at holde ferie i og til det var den OK hvis man kom hjem efter21 og kunne sove for busserne, det kan ..."…"

Anmeldelse fra 3. sep. 2019

2 Værelses Overnatning i Gudhjem
Lejlighed i Midten af den Idylliske by Gudhjem. Her bor I Komfortabelt ..
Hent priser
0.12 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Skønne Gudhjem

"Vi var rigtig glade for lejligheden i Gudhjem. God beliggenhed 🙏 og opfyldte vores behov. Ville dog gerne have haft to lænestole i stedet for en."…"

Anmeldelse fra 12. okt. 2019

Lejlighed i Midten af den Idylliske by Gudhjem. Her bor I Komfortabelt ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gudhjem
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Gudhjem

Romantiske Gudhjem på østsiden af Bornholm står for alt dét, som man forbinder med Solskinsøen – klipper, sol og havluft. Et af de små hoteller i Gudhjem er derfor et godt valg, hvis du hver dag under din ferie på øen i Østersøen vil vågne op til indbegrebet af Bornholm.

Familiære hoteller i Gudhjem

Udvalget af hoteller i Gudhjem er ikke kæmpestort. Men de, der er der, er fælles om en meget individuel stemning, der får dig til at føle dig som meget mere end en gæst. Her er i sandhed højt til loftet og plads til personlighed både hos gæsterne og i indretningen.

Udsigten fra dit hotel i Gudhjem

Det vigtigste kriterium, når du leder efter en overnatning i Gudhjem, er udsigten! For én ting er helt sikker: Havudsigt og helst også en solterrasse kan hurtigt gøre en god ferie endnu bedre. Heldigvis er det noget, som flere af hotellerne kan tilbyde, for byen skråner ned mod Østersøen, og mange hoteller har udsigt til havet.

Sol over din ferie i Gudhjem

Som bekendt ligger Bornholm ude i Østersøen langt fra resten af Danmark. Men heldigvis tilbydes der praktiske pakkerejser til Gudhjem. Det lyder jo dejligt med fly til Gudhjem fremfor at sidde på færgen i timevis. Så kan du bruge mere af din ferie på at rejse rundt på Bornholm. Når du bor på hotel i Gudhjem, er havet tæt på. Om morgenen hører du den karakteristiske lyd af fiskekuttere, der er på vej i havn, mens du stadig ligger under dynen eller måske sidder på hotellets terrasse og nyder sommervejret. Fiskeri er stadig et af hovederhvervene i byen, og det ses på spisekortet. Det var nemlig her fra Gudhjem, at den langtidsholdbare delikatesse, røget sild, gik sin sejrsgang over hele Danmark. I dag fiskes der ikke så mange sild som tidligere, men det forhindrer ikke byen i stadig at lægge navn til et perfekt stykke fiskesmørrebrød. På din overnatning i Gudhjem bør du derfor smage smørrebrødsklassikeren Sol Over Gudhjem. Den består af et stykke rugbrød belagt med en røget sild, en rå æggeblomme, purløg og radiser. Hvorfor den hedder sådan? Fordi solen skinner meget i Gudhjem.

Udflugter fra dit hotel i Gudhjem

Klippeøen Bornholm har en natur, som er enestående i Danmark, og som derfor er en af hovedattraktionerne på øen. Hvis du er kommet til Bornholm uden bil, kan du derfor overveje at organisere billeje i Gudhjem, så du kan komme rundt. De stejle klipper langs med kysterne og de naturlige slugter, som man finder inde på øen, er fuldstændigt anderledes end det, du ellers kender fra Danmark. Ikke langt fra dit hotel i Gudhjem finder du for eksempel Helligdomsklipperne, som er ca. 22 m høje klipper, der rejser sig op af havet. Klipperne dominerer i det hele taget meget på den østlige side af Bornholm. Men syd for Gudhjem finder du en dejlig sandstrand, Melsted Strand. Hvis du drømmer om at bade, når du er på ferie på Bornholm, så er denne strand et god bud. Tjek derfor hotellerne i nærheden, hvis du er en vandhund.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Gudhjem?
Jantzens Hotel er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Klippen og Hotel Gudhjem også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Gudhjem?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Gudhjem.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i Gudhjem?
Lehnsgaard Ranch er en landejendom med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder køkken på værelserne og gratis parkering. Hotel Klippen er en anden mulighed til opholdet med ungerne. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Bornholms Middelaldercenter.
Hvilket hotel er det bedste til et ophold for par i Gudhjem?
Lehnsgaard Ranch er en landejendom med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder premium-sengetøj og gratis Wi-Fi på værelset.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Gudhjem?
Lehnsgaard Ranch er en landejendom, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder vaskeri og køkken på værelserne til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Jantzens Hotel og Hotel Gudhjem.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Gudhjem?
Jantzens Hotel er en landejendom med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Tag til Næs Badestrand eller Hullehavn Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Gudhjem?
Hotel Klippen er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gudhjem

Flere valgmuligheder