Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Gudhjem

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære seværdigheder
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype
Gudhjem Vandrerhjem
2 out of 5
Ejnar Mikkelsensvej 14, Gudhjem
Hent priser
0.52 km fra centrum
3.4/5 (56 anmeldelser)

"Vi havde det skønneste ophold på gudhjem vandrehjem. Vi blev taget godt imod med en åbenhjertig og personlig velkomst og under vores 10 dages ophold hjalp Rie os med alle de ønsker og behov vi måtte have undervejs. Der var en afslappet stemning på vandrehjemmet med plads til alle og en god stemning, ..."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Gudhjem Vandrerhjem
Therns Hotel
2.5 out of 5
Brøddegade 31, Gudhjem
Hent priser
0.4 km fra centrum
2/5 (1 anmeldelse)
Dyrt og ringe i Gudhjem

"Dyrt og dårligt værelse. Ingen kaffe eller te og ingen muligheder at koge vand. Ikke noget køleskab. Persiennen dækkede kun en del af vinduet, alle kunne se ind, ikke noget privatliv. Støjende gæster omkring larmede til kl 2 om natten hver nat og gjorde søvnen umulig eller dårlig. Rygere sad lige ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2018

Therns Hotel
Jantzens Hotel
3 out of 5
Brøddegade 33, Gudhjem
Hent priser
0.43 km fra centrum
4.2/5Excellent! (66 anmeldelser)
Hotel der har set bedre dage

"Nedslidt hotel. Dårlig belysning på badeværelset. Lunkent vand i bruser. Fjernsyn kaput. Lille hovedpude. Ingen reception. Mærkelig måde, at betale på. Alt i alt ikke et hotel jeg vil vælge igen."…"

Anmeldelse fra 7. sep. 2019

Jantzens Hotel

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Lehnsgaard Ranch
3 out of 5
Stangevej 16, Gudhjem
Hent priser
2.59 km fra centrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Es ist ein schöner, historischer Bauernhof. Wir haben dort unseren Familienurlaub verbracht. Die Räumlichkeiten waren für vier Personen mehr als großzügig bemessen, man hätte dort auch mit einer Großfamilie anreisen können. Die Einrichtung und die Bäder sind zwar nicht nagelneu, aber die Atmosphäre ..."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2019

Lehnsgaard Ranch
Hotel Klippen
3 out of 5
Grevens Dal 50, Gudhjem
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 820 pr. nat fra 12. nov. til 13. nov.
0.32 km fra centrum
3.9/5Good! (251 anmeldelser)

"Fantastisk udsigt fra terrassen - enkle men gode værelser. Vi kommer gerne igen"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2020

Hotel Klippen
Pyttegaarden Apartments
3 out of 5
Kjeldsebyvej 3, Gudhjem, Bornholm
Hent priser
4.33 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (16 anmeldelser)
Hyggeligt, rart, dejligt og så smukt

"Et fantastisk dejligt sted 👍 Et værtspar udover det sædvanlige, imødekommende og venlige. Et sted vi vil benytte næste gang vi tager til Bornholm, ingen tvivl om det"…"

Anmeldelse fra 27. apr. 2020

Pyttegaarden Apartments
Hotel Gudhjem
3 out of 5
Brøddegade 29, Gudhjem
Hent priser
0.36 km fra centrum
4/5Very Good! (134 anmeldelser)
Pengene værd

"Rent og nydeligt, god atmosfære. Fin beliggenhed. Nej det er ikke helt nyt længere, men nydeligt."…"

Anmeldelse fra 28. jun. 2020

Hotel Gudhjem
1 Værelses Overnatning i Gudhjem
Gudhjemvej 111, lejl., Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.17 km fra centrum
1 Værelses Overnatning i Gudhjem
Feriecenter, Gudhjem
Jernkaasvej 1, Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.35 km fra centrum
Feriecenter, Gudhjem
1 Værelses Overnatning i Gudhjem
Kirkevej 10, Lejl., Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.21 km fra centrum
1 Værelses Overnatning i Gudhjem
Lejlighed i Midten af den Idylliske by Gudhjem. Her bor I Komfortabelt ..
Hent priser
0.12 km fra centrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Skønne Gudhjem

"Vi var rigtig glade for lejligheden i Gudhjem. God beliggenhed 🙏 og opfyldte vores behov. Ville dog gerne have haft to lænestole i stedet for en."…"

Anmeldelse fra 12. okt. 2019

Lejlighed i Midten af den Idylliske by Gudhjem. Her bor I Komfortabelt ..
Lejlighed Beliggende i Midten af den Idylliske by Gudhjem. Her ..
Lejlighed i Midten af den Idylliske by Gudhjem. Her bor I Komfortabelt ..
2 Værelses Overnatning i Gudhjem
Brøddegade, Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.04 km fra centrum
2 Værelses Overnatning i Gudhjem
2 Værelses Overnatning i Gudhjem
Brøddegade, Gudhjem, Hovedstaden
Hent priser
0.05 km fra centrum
2/5 (2 anmeldelser)
Kro og trafik, men ok

"Ferieboligen er sådan lidt trist noget mørk, fordi der kun er et vindue i stueetagen som også er dør, så var der kun 4 knive, gafler, glas mm. men vi skulle kun bruge den til at overnatte i ikke til at holde ferie i og til det var den OK hvis man kom hjem efter21 og kunne sove for busserne, det kan ..."…"

Anmeldelse fra 3. sep. 2019

2 Værelses Overnatning i Gudhjem
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gudhjem
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Gudhjem

Romantiske Gudhjem på østsiden af Bornholm står for alt dét, som man forbinder med Solskinsøen – klipper, sol og havluft. Et af de små hoteller i Gudhjem er derfor et godt valg, hvis du hver dag under din ferie på øen i Østersøen vil vågne op til indbegrebet af Bornholm.

Familiære hoteller i Gudhjem

Udvalget af hoteller i Gudhjem er ikke kæmpestort. Men de, der er der, er fælles om en meget individuel stemning, der får dig til at føle dig som meget mere end en gæst. Her er i sandhed højt til loftet og plads til personlighed både hos gæsterne og i indretningen.

Udsigten fra dit hotel i Gudhjem

Det vigtigste kriterium, når du leder efter en overnatning i Gudhjem, er udsigten! For én ting er helt sikker: Havudsigt og helst også en solterrasse kan hurtigt gøre en god ferie endnu bedre. Heldigvis er det noget, som flere af hotellerne kan tilbyde, for byen skråner ned mod Østersøen, og mange hoteller har udsigt til havet.

Sol over din ferie i Gudhjem

Som bekendt ligger Bornholm ude i Østersøen langt fra resten af Danmark. Men heldigvis tilbydes der praktiske pakkerejser til Gudhjem. Det lyder jo dejligt med fly til Gudhjem fremfor at sidde på færgen i timevis. Så kan du bruge mere af din ferie på at rejse rundt på Bornholm. Når du bor på hotel i Gudhjem, er havet tæt på. Om morgenen hører du den karakteristiske lyd af fiskekuttere, der er på vej i havn, mens du stadig ligger under dynen eller måske sidder på hotellets terrasse og nyder sommervejret. Fiskeri er stadig et af hovederhvervene i byen, og det ses på spisekortet. Det var nemlig her fra Gudhjem, at den langtidsholdbare delikatesse, røget sild, gik sin sejrsgang over hele Danmark. I dag fiskes der ikke så mange sild som tidligere, men det forhindrer ikke byen i stadig at lægge navn til et perfekt stykke fiskesmørrebrød. På din overnatning i Gudhjem bør du derfor smage smørrebrødsklassikeren Sol Over Gudhjem. Den består af et stykke rugbrød belagt med en røget sild, en rå æggeblomme, purløg og radiser. Hvorfor den hedder sådan? Fordi solen skinner meget i Gudhjem.

Udflugter fra dit hotel i Gudhjem

Klippeøen Bornholm har en natur, som er enestående i Danmark, og som derfor er en af hovedattraktionerne på øen. Hvis du er kommet til Bornholm uden bil, kan du derfor overveje at organisere billeje i Gudhjem, så du kan komme rundt. De stejle klipper langs med kysterne og de naturlige slugter, som man finder inde på øen, er fuldstændigt anderledes end det, du ellers kender fra Danmark. Ikke langt fra dit hotel i Gudhjem finder du for eksempel Helligdomsklipperne, som er ca. 22 m høje klipper, der rejser sig op af havet. Klipperne dominerer i det hele taget meget på den østlige side af Bornholm. Men syd for Gudhjem finder du en dejlig sandstrand, Melsted Strand. Hvis du drømmer om at bade, når du er på ferie på Bornholm, så er denne strand et god bud. Tjek derfor hotellerne i nærheden, hvis du er en vandhund.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Gudhjem?
Hotel Klippen er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Gudhjem og Gudhjem Vandrerhjem også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Gudhjem?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Gudhjem.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i Gudhjem?
Pyttegaarden Apartments er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder køkken på værelserne og gratis parkering. Andre valgmuligheder til et ophold med ungerne omfatter Lehnsgaard Ranch og Hotel Klippen. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Bornholms Middelaldercenter.
Hvilket hotel er det bedste til et ophold for par i Gudhjem?
Lehnsgaard Ranch er en landejendom med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder premium-sengetøj og gratis Wi-Fi på værelset.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Gudhjem?
Hotel Gudhjem er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Jantzens Hotel og Pyttegaarden Apartments.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Gudhjem?
Pyttegaarden Apartments er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en strandbar og ligger tæt på stranden. Lehnsgaard Ranch er en anden god mulighed til din strandferie.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Gudhjem?
Hotel Klippen er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere.
Hvilke overnatningssteder har pool i Gudhjem?
Hotel Gudhjem er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, en restaurant og gratis Wi-Fi.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gudhjem

Flere valgmuligheder