Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Hasle

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Hasle

Hotel Herold
2.5 out of 5
Vestergade 65, 1, Hasle
Hent priser
0.42 km fra centrum
4.1/5Very Good! (68 anmeldelser)
Hyggeligt hotel

"Meget venlig betjening Hyggeligt værelse, sengen var lidt for blød efter vores mening"…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2019

Hotel Herold
Feriestedet Nordliv
3 out of 5
Faelledvej 28, Hasle, Bornholm
Prisen er DKK 600 pr. nat
0.29 km fra centrum
4.3/5Excellent! (27 anmeldelser)
Godt sted

"Fork godt til børnefamilier god legeplads og god beliggenhed æt på stranden og vandet"…"

Anmeldelse fra 14. nov. 2019

Feriestedet Nordliv
Rutsker Feriecenter
2.5 out of 5
Kirkevej 6, Hasle
Hent priser
4.91 km fra centrum
3.9/5Very Good! (35 anmeldelser)
Dejligt sted

"Et dejligt sted, der ligger ude på landet, ugenert og hyggeligt. Har man mad og drikke i overskud, kan man sætte det ned i køleskabet ved indgangen og andre kan få glæde af det, det er en super idé ;-) Vi var 4 i en lejlighed på 1. sal, god plads og fine forhold."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Rutsker Feriecenter
Hasle Hytteby
1.5 out of 5
Hasle Hytteby 1-40, Hasle
Hent priser
0.61 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (22 anmeldelser)
Camping med tag over hovedet.

"Fin base for et ophold i det fri. Camping med rigtige senge kunne man kategorisere det som :)"…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2019

Hasle Hytteby
3 Værelses Overnatning i Hasle
Hasle Marina, Hasle, Hovedstaden
Hent priser
0.77 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Hasle
Unikt Sommerhus på Nordre Mole i Hasle Lystbådehavn med Panoramaudsigt ..
Hent priser
0.86 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Lage und Ausstattung

"Lage und Ausstattung"…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2019

Unikt Sommerhus på Nordre Mole i Hasle Lystbådehavn med Panoramaudsigt ..
2 Værelses Overnatning i Hasle
Løkken, Hasle, Hovedstaden
Hent priser
0.54 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Sehr schöne Unterkunft, doch leider der falsche Zeitpunkt

"Das Sommerhaus ist sehr schön gelegen. Es war ein herrlicher Ausblick über den Hafen und die Ostsee. Die Ausstattung und Sauberkeit ist sehr gut. Leider fand während unseres Aufenthalts das jährliche Heringsfest statt. Das heißt von Donnerstag bis Sonntag Karussells und Dance Hall direkt vor der ..."…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2016

2 Værelses Overnatning i Hasle
På Toppen af det Idylliske Fiskerleje Vang Ligger Dette Sommerhus ..
Hent priser
7.63 km fra centrum
4.8/5Exceptional! (13 anmeldelser)
exzellent !!!

"tolles Ferienhaus in herrlicher Lage - wer erholsamen Urlaub verbringen möchte, ist hier genau richtig ! Herzlichen Dank an den Vermieter"…"

Anmeldelse fra 5. jul. 2020

På Toppen af det Idylliske Fiskerleje Vang Ligger Dette Sommerhus ..
4 Værelses Overnatning i Hasle
Paradisvej, Hasle, Hovedstaden
Hent priser
7.7 km fra centrum
Ingen anmeldelser
sehr schön

"perfekt gelegen, traumhafter Blick"…"

Anmeldelse fra 7. okt. 2017

4 Værelses Overnatning i Hasle
4 Værelses Overnatning i Hasle
Hasle Marina, Hasle, Hovedstaden
Hent priser
0.78 km fra centrum
4 Værelses Overnatning i Hasle
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hasle
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hasle

Det hyggelige fiskerleje Hasle på vestkysten af Bornholm er mindre besøgt end byerne på østsiden af Solskinsøen. Hoteller i Hasle egner sig derfor især til gæster på jagt efter naturoplevelser, ro og fred. Samtidig ligger Hasle dog også tæt på både lufthavn og færge, så du nemt kan komme hertil.

En stor del af byens gæster er lystsejlere. De stiller ikke store krav til hoteller, men er glade hvis de kan finde en billig overnatning i Hasle. Er du på udkig efter luksus, er det ikke her, du skal lede. Men hvis du er glad for personlig betjening og afslappet hygge, så er du på rette spor.

Billige hoteller i Hasle

Hvis du er på ferie på Bornholm med børn, er Hasle et godt feriemål. Det er billigt, og havnen er hele sommeren fuld af liv. Der er endda et dejligt havnebad, så man også kan bade. Børnevenlige og billige hoteller i Hasle, finder du især udenfor centrum.

Aktiv ferie i Hasle

Er du typen, der bedst kobler af fra hverdagen ved at være i gang? Så er et hotel i Hasle muligvis det rigtige for dig! Ikke bare er der en lækker marina, som sejlerne nyder godt af, havnen er også ombygget, så kajakroere kan bruge den; og så er der det dejlige havnebad med sauna og ekstra børnebassin. Fra havnebadets tribune har du en fantastisk udsigt til solnedgangen over Østersøen. Også udenfor Hasle finder du mange aktiviteter, og med en udlejningsbil i Hasle har du mange muligheder: Syd for byen ligger den herligste sandstrand Hasle Strand, som også er kendt som Lystskoven. Nord for byen begynder en dramatisk natur, hvis lige du ikke finder andre steder i Danmark. Mest imponerende er selvfølgelig de stejle klippekyster for eksempel ved Jons Kapel mindre end 10 km nord for Hasle. På Nordbornholm ved Hammershus Slotsruin bliver øen mere bakket. Kombineret med den afvekslende natur i de store naturområder er der perfekte forudsætninger for ture på mountainbike og vandreture. Der findes adskillige godt markerede ruter. For den fysisk aktive er det derfor en god idé at lede efter et hotel i Hasle, der ligger nord for selve byen. På den måde kommer du så tæt som muligt på de mange spændende muligheder for at dyrke sport under åben himmel.

Sådan kommer du til dit hotel i Hasle

Det er nemt at finde billige flyrejser til Hasle, for Hasle ligger ikke langt fra lufthavnen i Rønne, og du kan også finde pakkerejser til Hasle. På visse tidspunkter udenfor sæsonen er det endda billigere at flyve til Bornholm end at tage den lange tur med færgen. Det falder for det meste sammen med, at du også kan finde billige overnatninger i Hasle. Det er derfor altid en god idé at tjekke, om du kan finde et pakketilbud, der passer til dig. Hvis du vil have en udlejningsbil i Hasle, er det nemmest at bestille en på forhånd, der så venter på dig, når du ankommer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Hasle?
Hotel Herold er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel har gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Feriestedet Nordliv er en anden populær mulighed til dit ophold baseret på anmeldelser fra rejsende.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Hasle?
Ja, størstedelen af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Hasle.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familietur i Hasle?
Rutsker Feriecenter er en lejlighed med gratis parkering og vaskeri, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre valgmuligheder til en familietur omfatter Feriestedet Nordliv og Hotel Herold. Seværdigheder i området som Ekkodalen og Bornholms Middelaldercenter byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Hasle?
Hotel Herold er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en bar/lounge og en kaffebar/café til dyrenes ejere.
Hvilket hotel er det bedste til en strandferie i Hasle?
Hotel Herold er en lejlighed, der egner sig godt til en strandferie og tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Hotel Herold er en anden god mulighed til din strandferie. Tag til Næs Badestrand eller Sandvig Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hasle

Flere valgmuligheder