Hoteller i Hasle

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Hasle

Hotel Herold
2.5 out of 5
Vestergade 65, 1, Hasle
Hent priser
4.1/5Meget godt! (67 anmeldelser)

"Fin beliggenhed med udsigt ud over et oprørt hav. Ok morgenmad til at starte dagen med."…"

Anmeldelse fra 10. dec. 2018

Hotel Herold
Rutsker Feriecenter
2.5 out of 5
Kirkevej 6, Hasle
Hent priser
3.9/5Meget godt! (35 anmeldelser)
Dejligt sted

"Et dejligt sted, der ligger ude på landet, ugenert og hyggeligt. Har man mad og drikke i overskud, kan man sætte det ned i køleskabet ved indgangen og andre kan få glæde af det, det er en super idé ;-) Vi var 4 i en lejlighed på 1. sal, god plads og fine forhold."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Rutsker Feriecenter
Feriestedet Nordliv
3 out of 5
Faelledvej 28, Hasle, Bornholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 900
pr. nat
8. dec. – 9. dec.
4.3/5Fremragende! (24 anmeldelser)

"Nordlig er et vandrehjem, og alt var som det skal være som dette"…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2019

Feriestedet Nordliv
Hasle Hytteby
1.5 out of 5
Hasle Hytteby 1-40, Hasle
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (19 anmeldelser)
Super ferie midt naturen.

"Vi var meget overrasket , vi troede det ville være mere “primitiv” hytte over det ! Der er er perfekt sted at starte camping livet og det er slet ikke sidste gang vi kommer i Hasle hytteby - perfekt med de store legepladser hopper pude og pool til de mindste. Søde sjovt hytte hvor stemningen fra ..."…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2019

Hasle Hytteby
Sommerhus Beliggende i Periferien af den Lille by Hasle. Huset ..
6 Person Feriebolig i Hasle
HC. SIERSTEDSVEJ 11, Hasle, Hovedstaden
Hent priser
6 Person Feriebolig i Hasle
Unikt Sommerhus på Nordre Mole i Hasle Lystbådehavn med Panoramaudsigt .
Unikt Sommerhus på Nordre Mole i Hasle Lystbådehavn. Fra Huset .
Rubinsøen: Moderne Sommerhus Bygget i Cedertræ Beliggende i .
4 Stjernet Sommerhus i Hasle
RUBINVEJ 9, Hasle, Hovedstaden
Hent priser
4 Stjernet Sommerhus i Hasle
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hasle
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hasle

Det hyggelige fiskerleje Hasle på vestkysten af Bornholm er mindre besøgt end byerne på østsiden af Solskinsøen. Hoteller i Hasle egner sig derfor især til gæster på jagt efter naturoplevelser, ro og fred. Samtidig ligger Hasle dog også tæt på både lufthavn og færge, så du nemt kan komme hertil.

En stor del af byens gæster er lystsejlere. De stiller ikke store krav til hoteller, men er glade hvis de kan finde en billig overnatning i Hasle. Er du på udkig efter luksus, er det ikke her, du skal lede. Men hvis du er glad for personlig betjening og afslappet hygge, så er du på rette spor.

Billige hoteller i Hasle

Hvis du er på ferie på Bornholm med børn, er Hasle et godt feriemål. Det er billigt, og havnen er hele sommeren fuld af liv. Der er endda et dejligt havnebad, så man også kan bade. Børnevenlige og billige hoteller i Hasle, finder du især udenfor centrum.

Aktiv ferie i Hasle

Er du typen, der bedst kobler af fra hverdagen ved at være i gang? Så er et hotel i Hasle muligvis det rigtige for dig! Ikke bare er der en lækker marina, som sejlerne nyder godt af, havnen er også ombygget, så kajakroere kan bruge den; og så er der det dejlige havnebad med sauna og ekstra børnebassin. Fra havnebadets tribune har du en fantastisk udsigt til solnedgangen over Østersøen. Også udenfor Hasle finder du mange aktiviteter, og med en udlejningsbil i Hasle har du mange muligheder: Syd for byen ligger den herligste sandstrand Hasle Strand, som også er kendt som Lystskoven. Nord for byen begynder en dramatisk natur, hvis lige du ikke finder andre steder i Danmark. Mest imponerende er selvfølgelig de stejle klippekyster for eksempel ved Jons Kapel mindre end 10 km nord for Hasle. På Nordbornholm ved Hammershus Slotsruin bliver øen mere bakket. Kombineret med den afvekslende natur i de store naturområder er der perfekte forudsætninger for ture på mountainbike og vandreture. Der findes adskillige godt markerede ruter. For den fysisk aktive er det derfor en god idé at lede efter et hotel i Hasle, der ligger nord for selve byen. På den måde kommer du så tæt som muligt på de mange spændende muligheder for at dyrke sport under åben himmel.

Sådan kommer du til dit hotel i Hasle

Det er nemt at finde billige flyrejser til Hasle, for Hasle ligger ikke langt fra lufthavnen i Rønne, og du kan også finde pakkerejser til Hasle. På visse tidspunkter udenfor sæsonen er det endda billigere at flyve til Bornholm end at tage den lange tur med færgen. Det falder for det meste sammen med, at du også kan finde billige overnatninger i Hasle. Det er derfor altid en god idé at tjekke, om du kan finde et pakketilbud, der passer til dig. Hvis du vil have en udlejningsbil i Hasle, er det nemmest at bestille en på forhånd, der så venter på dig, når du ankommer.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hasle