Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Singapore

Se alle 20 aktiviteter i Singapore

Forunderlige og anderledes oplevelser i Singapore

Singapore sover aldrig. Denne asiatiske metropol er en smeltedigel af forskellige nationaliteter og kulturer en by i konstant fremdrift en velfungerende og ren by hvor det er forbudt at tygge tyggegummi

spytte og smide affald på gaden. Her er gamle templer moderne skyskrabere og skønne naturparker. Der er ikke langt til en vidunderlig strand hvor du kan dyrke forskellige former for vandsportskaktiviteter og svømme med delfiner og hvad der er nok så vigtigt: I Singapore skinner solen året rundt.

Singapore til lands og til vands

Tag på en såkaldt ducktour hvilket vil sige en tur med en kombination af en bus og en båd som først tager dig på en sightseeingtur rundt i byen for derefter at tage dig med en tur på vandet hvor du kan beundre de imponerende og ofte glasklædte bygningsværker lidt på afstand. Derefter bliver du kørt på land igen af det imponerende transportmiddel som med sit sjove udseende med garanti vil blive en af de aktiviteter i Singapore der vil lokke smilet frem på dine læber og få dit humør til at stige.

Singapores attraktioner

Prøv det store pariserhjul Singapore Flyer og nyd den fantastiske udsigt. Fra toppen kan du se så langt som til Malaysia og Indonesien og du kan frit bevæge dig rundt i kabinen som er på størrelse med en bybus.

Besøg filmverdenens temapark Universal Studios Singapore® og kom bag kulisserne. Hvis du har børnene med vil de helt sikkert også elske at komme i Singapore Zoo. Singapores zoologiske have er prisbelønnet og regnes for at være verdens bedste zoo. Den hører absolut til de bedste af Singapores oplevelser. Besøg også en eller flere af byens utallige vandlande og forlystelsesparker. I Singapore kommer I med garanti aldrig til at kede jer.

I Singapore finder du et væld af buddhistiske og hinduistiske templer. Læg vejen forbi de farverige templer f.eks. Sri Veeramakaliamman og Sri Mariamman som er Singapores ældste hinduistiske tempel.

Festivaler indkøb og andre aktiviteter i Singapore

Singapore er kendt for at afholde et væld af forskellige festivaler eksempelvis Singapore International Festival of Arts som byder på noget af det bedste inden for teater sang og dans.

En af de største attraktioner i Singapore er Orchard Road som er en ca. 2 km lang boulevard. Her finder du ud over butikker og indkøbscentre caféer restauranter og natklubber. Du kan hvis du er heldig falde over mærkevarer til halv pris.

I Singapore er du aldrig langt fra mange fine sandstrande når du trænger til at komme væk fra byens larm og menneskemylder. Tag f.eks. til Sentosa-øen hvor der er hele tre gode strande. Sentosa-øen er dog også en rigtig forlystelsesdestination og det er her du finder Universal Studios Singapore. Der er mulighed for at spille golf og beachvolley og du kan sågar dykke med hajer og svømme med delfiner i Underwater World.

Kort

Discover neighborhoods in Singapore

Marina Bay

Der er masser at udforske i Marina Bay, som er kendt for sin smukke udsigt over havnefronten og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Gardens by the Bay og Marina Bay Sands Skypark, ligesom du kan hoppe på metroen fra Bayfront Metrostation eller Marina Bay Metrostation for at se mere af byen.

MarinaerHaverShopping

Chinatown

Prøv tradtitionel kinesisk mad, og besøg vigtige historiske steder i en af verdens ældste Chinatowns.

ChinatownTemplerShopping

Geylang

Du kan overveje at udforske de mange spisemuligheder i Geylang. Hvis sightseeing står øverst på listen, er Singapores nationalstadion en populær seværdighed. Hop på metroen fra Dakota Metrostation eller Paya Lebar Metrostation for at se mere af området.

MiddagShoppingArkitektur

Little India

De snoede gader i Singapores indiske kvarter er fyldt med spændende dufte, lyde og farver.

TemplerFestivallerShopping

Novena

Rejsende, der besøger Novena, er vilde med de populære butikker. Du kan også opleve Orchard Road og Velocity at Novena-pladsen. Hvis du vil se mere af området, kan du komme rundt i byen med metro fra Novena Metrostation.

BusinessShoppingHaver

Orchard

Der er masser at udforske i Orchard, som er kendt for sit fantastiske natteliv, sine smukke haver og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Orchard Road og Singapores botaniske have. Tag metroen fra Orchard Metrostation eller Newton Station for at se mere af byen.

HaverShoppingKultur