Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Singapore

Se alle 49 aktiviteter i Singapore

Forunderlige og anderledes oplevelser i Singapore

Singapore sover aldrig. Denne asiatiske metropol er en smeltedigel af forskellige nationaliteter og kulturer, en by i konstant fremdrift, en velfungerende og ren by, hvor det er forbudt at tygge tyggegummi, spytte og smide affald på gaden. Her er gamle templer, moderne skyskrabere og skønne naturparker. Der er ikke langt til en vidunderlig strand, hvor du kan dyrke forskellige former for vandsportskaktiviteter og svømme med delfiner, og hvad der er nok så vigtigt: I Singapore skinner solen året rundt.

Singapore til lands og til vands

Tag på en såkaldt ducktour, hvilket vil sige en tur med en kombination af en bus og en båd, som først tager dig på en sightseeingtur rundt i byen for derefter at tage dig med en tur på vandet, hvor du kan beundre de imponerende og ofte glasklædte bygningsværker lidt på afstand. Derefter bliver du kørt på land igen af det imponerende transportmiddel, som med sit sjove udseende med garanti vil blive en af de aktiviteter i Singapore, der vil lokke smilet frem på dine læber og få dit humør til at stige.

Singapores attraktioner

Prøv det store pariserhjul, Singapore Flyer, og nyd den fantastiske udsigt. Fra toppen kan du se så langt som til Malaysia og Indonesien, og du kan frit bevæge dig rundt i kabinen, som er på størrelse med en bybus.

Besøg filmverdenens temapark Universal Studios Singapore®, og kom bag kulisserne. Hvis du har børnene med, vil de helt sikkert også elske at komme i Singapore Zoo. Singapores zoologiske have er prisbelønnet og regnes for at være verdens bedste zoo. Den hører absolut til de bedste af Singapores oplevelser. Besøg også en eller flere af byens utallige vandlande og forlystelsesparker. I Singapore kommer I med garanti aldrig til at kede jer.

I Singapore finder du et væld af buddhistiske og hinduistiske templer. Læg vejen forbi de farverige templer, f.eks. Sri Veeramakaliamman og Sri Mariamman, som er Singapores ældste hinduistiske tempel.

Festivaler, indkøb og andre aktiviteter i Singapore

Singapore er kendt for at afholde et væld af forskellige festivaler, eksempelvis Singapore International Festival of Arts, som byder på noget af det bedste inden for teater, sang og dans.

En af de største attraktioner i Singapore er Orchard Road, som er en ca. 2 km lang boulevard. Her finder du ud over butikker og indkøbscentre caféer, restauranter og natklubber. Du kan, hvis du er heldig, falde over mærkevarer til halv pris.

I Singapore er du aldrig langt fra mange fine sandstrande, når du trænger til at komme væk fra byens larm og menneskemylder. Tag f.eks. til Sentosa-øen, hvor der er hele tre gode strande. Sentosa-øen er dog også en rigtig forlystelsesdestination, og det er her du finder Universal Studios Singapore. Der er mulighed for at spille golf og beachvolley, og du kan sågar dykke med hajer og svømme med delfiner i Underwater World.