Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Malta

Se alle 15 aktiviteter i Malta

Ferie med masser af spændende aktiviteter på Malta

Malta er med sin beliggenhed i Middelhavet og det milde klima året rundt et populært feriemål. Nyd de fantastiske klippeformationer og det bakkede frodige landskab med appelsin- og citrontræer. Du kommer hurtigt rundt på øen og havet er altid i nærheden så du kan tage dig en dukkert eller dyrke forskellige former for vandaktiviteter. Aflæg f.eks. besøg i byerne Valletta

Sliema og Mdina som er en af verdens bedst bevarede middelalderbyer hvorfra der er en storslået udsigt ud over det maltesiske landskab. Sproget behøver du ikke bekymre dig om for du klarer dig fint med engelsk på denne vidunderlige Middelhavsø som tidligere var en britisk koloni.

Oplevelser på Malta til lands og til vands

Tag på en hop-på-hop-af-bustur rundt på øen i en dobbeltdækkerbus og nyd den smukke natur og de mange seværdigheder. Snyd heller ikke dig selv for en sejltur til to af de andre øer i den maltesiske øgruppe Gozo og Comino. Beundr "det blå vindue" på Gozo som er en stor klippebue hvorigennem der er en fantastisk udsigt til det azurblå Middelhav. Besøg også Ggantija-templerne der stammer helt tilbage fra stenalderen og som naturligvis er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Comino er den mindste af disse øer og er i dag næsten affolket. Øen har en vidunderlig blå lagune. Hvis du kan lide at dykke og eventuelt har dykkercertifikat er havet omkring Malta et slaraffenland med masser af spændende grotter huler og et rigt dyreliv.

Interessante museer i Valletta

Et besøg i hovedstaden Vallettas museer hører også til de attraktioner på Malta du ikke må gå glip af. Besøg f.eks. Det Nationale Kunstmuseum eller Det Arkæologiske Nationalmuseum hvor du kan gå på opdagelse blandt de fine arkæologiske fund der igennem årene er gjort på Malta.

Indkøb markeder og andre af Maltas attraktioner

Gå en tur ad Vallettas berømte hovedstrøg Republic Street som er 1 km langt hvilket i virkeligheden også er længden på hele byen. Gå på jagt efter de gode tilbud i handelsgaden Merchant Street hvor der både er en markedshal og boder i gaden. Her kan du være heldig at finde bl.a. tøj og elektronik til rimelige priser. Sæt dig på en café eller restaurant på havnepromenaden når du trænger til at slappe af. Uanset hvilken havneby du besøger på din rejse til Malta vil du blive betaget af de flotte farverige fiskerbåde også kaldet luzzobåde. Et særligt smukt syn er det i den lille fiskerby Marsaxlokk. Det er her en stor del af Maltas fiskefangst bliver bragt i land.

Det maltesiske køkken er noget helt specielt

Noget af det bedste fisk i verden får du på Malta. Har du lyst til at prøve noget mere utraditionelt kan du spise retter tilberedt af kanin hest eller snegle. Mange maltesiske retter stammer fra andre kulturer som så igennem årene har fået et lokalt islæt. Glæd dig til Maltas fantastiske kulinariske oplevelser.

Kort