Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Honolulu

Se alle 15 aktiviteter i Honolulu

Verdenskendte attraktioner i Honolulu

Honolulu – navnet giver associationer til hula-piger bastskørter bløde danserytmer lange

hvide sandstrande store bølger og kraftige vulkaner. Honolulu har det hele og lidt til og for mange vil Hawaii altid være synonym med lige dele romantik og vildskab. Nogle af de store oplevelser i Honolulu og på øen Oahu er forbundet med Waikiki Beach Pearl Harbour vulkaner vandfald og frodige regnskove.

Fra sandstrande til vulkaner

Strandene på Hawaii er fantastiske og Waikiki Beach ved Honolulu er ingen undtagelse. Hvidt sand så langt øjet rækker palmer og et utal af windsurfere fra hele verden der ligger og venter på den perfekte bølge. Oahu er dog andet end sandstrande og palmer. Du kan svømme med skildpadder tage på delfin- eller hvalsafari eller opleve den lokale kultur til en luau der er en traditionel kulturel fest med lokal mad dans og show.

En tur til den sovende vulkan Haleakalā er en tur gennem regnskov og vulkansk klippegrund i Haleakalā National Park til du står på toppen af den enorme vulkan der er 11 kilometer i diameter og 700 meter dyb. En tur som også kan byde på dukkerter ved eksotiske vandfald og som du bør foretage med en lokal guide. Manoa Cliff Trail kan du derimod vove dig ud på alene. Den begynder ca. syv kilometer fra centrum af Honolulu du vandrer langs Manoa Valley og når til sidst op på toppen af Tantalus Mountain hvorfra der er en fantastisk udsigt over Honolulu.

Honolulu-oplevelser – Pearl Harbour

Oplev historiens vingesus i Pearl Harbour. Her havde den amerikanske flåde sin base under 2. verdenskrig som blev bombet af japanerne den 7. december 1941. På USS Arizona Memorial får I historien om den tragiske dag hvor 2.400 mennesker blev dræbt. De fleste af dem var amerikanske soldater ombord på de skibe der blev sænket. USS Arizona Memorial er bygget oven over vraget af det sunkne slagskib USS Arizona. Her døde 1.177 sømænd og mange af dem ligger stadig i vraget på havnens bund. På en tur til Pearl Harbour kan du også komme ombord på ubåden USS Bowfin og på slagskibet USS Missouri.

Andre aktiviteter i Honolulu

Golfentusiaster kan spille golf på en eller flere af Oahus ca. 40 golfbaner. Er du vild med vandrutsjebaner kan du besøge Wet N Wild Hawaii hvor din lyst til rutsjebaner i verdensklasse kan blive stillet. Du kan se på svømme med og opleve show med blandt andet delfiner og søløver i Sea Life Park.

Du kan overveje et Honolulu Flexi Pass hvor du kan skræddersy din ferie med indgang til tre eller fem aktiviteter i Honolulu og rabat på mange flere. Der er også Go Oahu Card som giver rabat på mange seværdigheder mulighed for at springe køerne over samt rabat på flere restauranter og i mange butikker.

Også Kong Kalakauas palads er et besøg værd. Iolani Palace husede Hawaiis sidste regerende konge der blev afsat i 1893. Paladset er det eneste officielle kongelige palads i USA.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Honolulu

Waikiki

Dette område, der ligger på sydkysten i Honolulu, er internationalt kendt for sine fantastiske surfingmuligheder og smukke strande.

StrandeHavSolnedgange

Kahala

Strandene og de mange spisemuligheder står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Kahala. En tur til Waiʻalae Beach Park ellet Kahala Beach kan eventuelt fuldende dit ophold.

StrandeDelfinerMiddag

Honolulu Centrum

Shoppingmulighederne og strandene er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Honolulu Centrum unik. Læg vejen forbi Honolulu Havn eller Iolani Palace, når du udforsker området.

ChinatownKulturShopping

Ala Moana

Under dit ophold i Ala Moana kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Ala Moana Center og Ala Moana Beach Park.

Eastern Honolulu

De uberørte strande og de mange spisemuligheder står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Eastern Honolulu. En tur til Hanauma Bay Nature Preserve eller Kahala Beach kan eventuelt fuldende dit ophold.

StrandeDelfinerHav

Western Honolulu

De mange spisemuligheder og den betagende udsigt til vandet står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Western Honolulu. En tur til USS Arizona-mindesmærket eller Hickam Air Force Base kan eventuelt fuldende dit ophold.

HavneMonumenterFodbold