Billige flybilletter til Honolulu

Billigste flyrejser til Honolulu

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.823, kr for en enkeltbillet og 7.076, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

LOT-Polish Airlines
Qatar Airways
Air Canada
Air Canada
Lufthansa
American Airlines
Lufthansa
Virgin Atlantic
KLM
Air France

Om Honolulu

Fly til Honolulu

Honolulu, der ligger på øen Oahu, er Hawaiis hovedstad. Honolulu har mange kælenavne, der hver især afspejler et bestemt aspekt af byen. Navnet "Honolulu" oversættes ofte til "Sheltered Bay" (den beskyttede bugt). Andre kælenavne for Honolulu er Crossroads of the Pacific, City of Paradise og The Big Pineapple. Honolulus smukke strande, resorterne i verdensklasse, de historiske monumenter, det pulserende natteliv, den frodige natur og det Hawaiianske køkken tiltrækker mange besøgende. Populære aktiviteter i Honolulu omfatter, vandring, snorkling, sejlads, trekking i regnskoven, hula- og luau-dans, shopping og solbadning. Bestil din billige flyrejse på Expedia i dag, hvis Honolulu lyder som den perfekte feriedestination for dig.

Lufthavnen i Honolulu

Fly til Honolulu lander i Honolulu Internationale Lufthavn (HNL). HNL er en af de travleste lufthavne i USA målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i HNL omfatter Hwaiian Airlines, Go!, Asia Pacific Airlines, Island Air og Mokulele Airlines. Andre flyselskaber i HNL er Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, China Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Philippine Airlines og Qantas. HNL betjener de forskellige Hawaiianske øer, USA og flere andre lande.

Bestil dine flybilletter til Honolulu hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip, når du skal bestille din flybillet til Honolulu

Flyrejser til Honolulu er populære hele året rundt. Flybilletter til Honolulu er imidlertid særligt efterspurgte fra juni til midten af september og fra midten af december til midten af januar. Mange familier besøger Honolulu om sommeren, når børnene har sommerferie, og mange vil gerne bytte den kolde og snefyldte januar ud med tropisk varme. Midtersæsonen ligger i april og maj og fra midten af september til oktober. Lavsæsonen er fra november til midten af december og fra midten af december til marts. Hvis du besøger Honolulu i lavsæsonen, er der mindre overfyldt, og priserne er lavere. Vejret er meget behageligt i lavsæsonen, men du kan forvente regn i december og januar.

Populære flyrejser til Honolulu

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.823, kr for en enkeltbillet og 7.076, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

LOT-Polish Airlines
Air Canada