Billige flybilletter til Honolulu

Billigste flyrejser til Honolulu

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.625, kr for en enkeltbillet og 4.766, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
American Airlines
Delta
Delta
LOT-Polish Airlines
Delta
Delta
United
KLM
Turkish Airlines

Om Honolulu

Fly til Honolulu

Honolulu, der ligger på øen Oahu, er Hawaiis hovedstad. Honolulu har mange kælenavne, der hver især afspejler et bestemt aspekt af byen. Navnet "Honolulu" oversættes ofte til "Sheltered Bay" (den beskyttede bugt). Andre kælenavne for Honolulu er Crossroads of the Pacific, City of Paradise og The Big Pineapple. Honolulus smukke strande, resorterne i verdensklasse, de historiske monumenter, det pulserende natteliv, den frodige natur og det Hawaiianske køkken tiltrækker mange besøgende. Populære aktiviteter i Honolulu omfatter, vandring, snorkling, sejlads, trekking i regnskoven, hula- og luau-dans, shopping og solbadning. Bestil din billige flyrejse på Expedia i dag, hvis Honolulu lyder som den perfekte feriedestination for dig.

Lufthavnen i Honolulu

Fly til Honolulu lander i Honolulu Internationale Lufthavn (HNL). HNL er en af de travleste lufthavne i USA målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i HNL omfatter Hwaiian Airlines, Go!, Asia Pacific Airlines, Island Air og Mokulele Airlines. Andre flyselskaber i HNL er Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, China Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Philippine Airlines og Qantas. HNL betjener de forskellige Hawaiianske øer, USA og flere andre lande.

Bestil dine flybilletter til Honolulu hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip, når du skal bestille din flybillet til Honolulu

Flyrejser til Honolulu er populære hele året rundt. Flybilletter til Honolulu er imidlertid særligt efterspurgte fra juni til midten af september og fra midten af december til midten af januar. Mange familier besøger Honolulu om sommeren, når børnene har sommerferie, og mange vil gerne bytte den kolde og snefyldte januar ud med tropisk varme. Midtersæsonen ligger i april og maj og fra midten af september til oktober. Lavsæsonen er fra november til midten af december og fra midten af december til marts. Hvis du besøger Honolulu i lavsæsonen, er der mindre overfyldt, og priserne er lavere. Vejret er meget behageligt i lavsæsonen, men du kan forvente regn i december og januar.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Honolulu?
Hvis du ankommer med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal gå efter. Honolulu har nemlig kun en af slagsen – Honolulu, HI (HNL-Daniel K. Inouye Internationale Lufthavn).
Hvor langt ligger Honolulu, HI (HNL-Daniel K. Inouye Internationale Lufthavn) fra Honolulu?
Honolulu, HI (HNL-Daniel K. Inouye Internationale Lufthavn) ligger ikke langt fra byens centrum. Der er ikke andet end 7 km til Honolulu midtby.
Kan jeg flyve til Honolulu i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om eventuelle gældende rejserestriktioner for Honolulu, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Honolulu?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Honolulu, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Honolulu med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Honolulu, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Honolulu?
Turister fra hele verden ankommer til Honolulu Internationale Lufthavn (HNL) dagligt. Hop af flyet, hent din bagage, og tag ind mod Honolulu midtby, som blot ligger 7 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Honolulu?
18 luftfartsselskaber flyver til Honolulu fra 48 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Honolulu?
De fleste fly fra Hawaiian Airlines og Southwest Airlines går til Honolulu. En af de mest populære måder at tage dertil på er med et fly fra Hawaiian Airlines fra Hawi.
Hvor mange direkte fly er der til Honolulu?
Med 1.396 direkte fly om ugen vil du lande i Honolulu, før du kan nå at spørge: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Honolulu fra?
Størstedelen af flyene til Honolulu er med afgang fra lufthavne i Kealia, Hawi og Lahaina Centrum.
Hvor lang tid tager det at flyve til Honolulu Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Kealia til Honolulu er flyvetiden i gennemsnit på 41 minutter. Fra Hawi er det som regel 39 minutter, og fra Lahaina Centrum tager det 39 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Honolulu?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser på tværs af forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip er altid at være klar på at købe dine flybilletter. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du ser en god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Honolulu?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du har forberedt dig godt. Vi har samlet en liste med praktiske tips, så din tur til Honolulu kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en god oplevelse, hvis du medtager de rette ting. I første omgang kan du få brug for toiletartikler, såsom deodorant, tandpasta og tandbørste, et sæt skiftetøj og lidt at læse i. Dernæst bør du næsten skaffe plads i tasken til elektronisk udstyr, oplader, eventuel medicin på recept og muligvis også en pude til nakken. Sidst, men ikke mindst, skal du huske at medbringe pas, dine rejsedokumenter og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Pak alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indleverede bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe eller spidse genstande, som en lommekniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, blegemiddel og brændstof, er også udelukket.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyveren er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Tag flere lag af behageligt tøj på, og husk at pakke en trøje, da det godt kan blive køligt i kabinen undervejs. Flade, rummelige sko er også at foretrække.
  • Du har måske hørt om DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der heldigvis en masse, du kan gøre for at nedsætte risikoen. Ifør dig rejsestrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold fødder og ben i gang. Gå en tur ad mellemgangen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Honolulu?
Tricket er, at være velforberedt, inden du når til sikkerhedskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Honolulu på rekordtid. Følg disse råd, så ferien får en god begyndelse:

  • Hav pas og boardingkort lige ved hånden. Det er det første, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom mønter, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og bærbar computer, skal også scannes enkeltvis.
  • Glem ikke at fjerne eventuelle væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være en god idé at iføre dig nemme sko.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse må ikke tages med i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Honolulu
Destinationslufthavn
Daniel K. Inouye Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
HNL
Destinationsby
Honolulu
Pris for flyrejse tur-retur
2.938, kr

Populære flyrejser til Honolulu

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.625, kr for en enkeltbillet og 4.766, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

LOT-Polish Airlines
British Airways