Rejser til Torquay 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Mest populære hoteller i Torquay

The Imperial Torquay
The Imperial Torquay
4 out of 5
Park Hill Road, Torquay, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 698 pr. nat fra 3. okt. til 3. okt.
4/5Very Good! (976 anmeldelser)
"Bestilte værelse med fuld havudsigt, som ud fra billederne tydeligt lå højt, men fik et værelse på etagen under receptionen (stueetageN) med udsigt til en uvedligeholdt facade, skraldespande og nogle kæmpe træer (hvor havet lå bag ved). Trods klager fik vi ingen ombooking eller refusion/rabat på ..."

Anmeldelse fra 23. jul. 2020

The Imperial Torquay
Osborne Hotel
Osborne Hotel
4 out of 5
Hesketh Crescent, Torquay, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 802 pr. nat fra 1. okt. til 1. okt.
4.2/5Very Good! (309 anmeldelser)
Ringere end forventet - men fin restaurant
"Skuffet over at værelset var uden udsigt - måske har hotellet slet ikke værelser med udsigt, som vi kunne se det. Værelse på halvanden etage, hvilket betød at kufferter skulle bæres på trapper. Men meget behagelig atmosfære og venlig betjening. Baren kunne ikke lave long drinks. Prima restaurant ..."

Anmeldelse fra 13. aug. 2016

Osborne Hotel
Sherwood Palm Hotel
Sherwood Palm Hotel
3 out of 5
Sherwood Palm Hotel, Belgrave Road, Torquay, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 726 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
2.3/5 (31 anmeldelser)
"Kind and helpful personnel"

Anmeldelse fra 14. aug. 2021

Sherwood Palm Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Torquay

Der er intet som en ferie i Torquay, der kan få dig til at føle dig frisk og veludhvilet. Den beroligende lyd af bølgeskvulp og duften af den salte havluft vil uden tvivl være godt for krop og sjæl. For at være tæt på centrum på din rejse til Torquay kan du overnatte omkring Babbacombe Beach (kun 2 km væk). Hvis du har tænkt dig at blive her i et stykke tid, kan du kigge nærmere på vores udvalg af pakkerejser til Torquay. Du kan ikke bare spare penge, du finder også andre fantastiske strande såsom Meadfoot Beach og Torre Abbey Sands. Det er da win-win!

Godt at vide om Torquay

  • Fald i søvn til den blide lyd af bølgerne på et af vores strandhoteller i Torquay. Der er intet som at overnatte tæt på kysten.
  • Torquay har også et udvalg af private ferieboliger. Henry\'s Beach House - Three Bedroom House, Sleeps 6 og Palmview er populære blandt besøgende og værd at kigge nærmere på.
  • Hop ind på vores side med oplevelser i Torquay for at hente inspiration til ferieplanlægningen. Med et befolkningstal på omkring 65.400 i Torquay er der uden tvivl også et par lokale, som med glæde vil give dig nogle tips!
  • Tilbud på rejser til Torquay er en god måde at spare penge på til spændende oplevelser. Seværdigheder som Babbacombe Beach, Babbacombe Model Village and Gardens og Torquay United FC hører til øverst på dit program.

Ofte stillede spørgsmål