Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i nabolaget Sallustiano

Planlægger du en rejse til Rom? Hvis du overnatter i Sallustiano, har du et godt udgangspunkt til at tage ud og udforske hovedstaden i Italien. Her bor cirka 2.300.000 mennesker i denne summende by, der altid har noget nyt at byde på. Sallustiano ligger bare 14 km nordvest for Ciampino. Hvis du skal til Sallustiano fra centrum af Rom, skal du 1 km mod øst.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Sallustiano

Det er nemt at spare penge på dine flyrejser og pakkerejser hos Expedia. De mest bevidste rejsende er bevidste om, at fly- og hotelpakker er en gavnlig måde at spare både tid og penge. Med de penge, du har sparet, har du mulighed for shoppe lidt ekstra under dit ophold i Sallustiano.

Hvis du sikrer dig et pakketilbud, er der mulighed for at spare en god sjat penge.

Med vores verdensomspændende søgedatabase med flere end 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over er det svært at komme på gale veje.

Når du leder efter rejser til Sallustiano, får du ikke let ved at finde noget bedre end pakkerejserne på Expedia.

Hvis du skifter mening, kan du afbestille eller ændre næsten alle reservationer uden at betale et afbestillingsgebyr til os.

Ferie i nabolaget Sallustiano

Er du klar til at opleve noget? Peterskirken og Det romerske forum er perfekte, hvis du helst ikke vil bevæge dig for langt. Colosseum og Pantheon er ligeledes populære blandt besøgende. Hvis du har lyst til at opleve en anden side af Rom, kan du også sætte kursen mod de nærliggende områder Via XX Settembre og Rione XVIII Castro Pretorio.

Når du tager på tur i centrum af Rom, er det værd at kigge forbi Den Spanske Trappe og Piazza Navona. Konstantin-buen og Villa Borghese er også værd at besøge.

Er du træt efter en lang og trættende dag? Brug noget tid på at slappe af ved Parco di Roma Golf & Country Club og Parioli-tennisklubben.

Kunne du tænke dig at give din hjerne en lille workout? National Gallery of Modern Art, Galleria Doria Pamphilj, Catacombe di Priscilla og Largo di Torre Argentina er nogle spændende kulturelle seværdigheder.

Nyd den lokale kunstscene ved Vatikanmuseerne, Castel Sant'Angelo, Borghese-galleriet og Det romerske nationalmuseum. Undersøg kunstudstillinger, og drik derefter en kop kaffe på en café i nærheden.

Mangler du noget at give dig til på en kold og blæsende dag? MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo, Museo Napoleonico, Roms observatorium og Museo degli Strumenti Musicali har en masse forskellige interessante udstillinger.

Sørg for at få fingrene i billetter til en live optræden på Teatro dell'Opera di Roma, Teatro Valle, Marcellus-teatret og Auditorium Parco della Musica.

Ungerne kan more sig i timevis og også lære et par ting i Explora Museum for børn, Vatikanets bibliotek og Rom Nationale Centralbibliotek.

Husk at udforske nogle af naturområderne, såsom Caracalla-badene, Vatikanets have, Lupercale og Parco della Caffarella.

Gå en tur i Botanisk Have, Parco Archeologico Appia Antica, Monte Mario Naturreservat og Caffarella-parken. Hvis du har heldet med dig, vil du måske endda se nogle af de lokale dyr!

Hold en picnic på græsset i en af de lokale grønne parker, for eksempel Parco di Villa Glori, Passeggiata del Gianicolo, Parco Celio og Parco Savello.

Gå på tilbudsjagt, drik en kop kaffe, eller nøjes med at kigge i Campo de' Fiori Market, Galleria Alberto Sordi, Porta Portese Marked og San Romano-markedet.

Capitoline Museum, Piazza Venezia, Trajans Marked og Vittorio Emanuele II Monument byder på mange fortællinger. Historieentusiast eller ej, vil du være helt sikker på opleve noget på disse gamle seværdigheder.

For at lære om områdets traditioner og skikke eller blot slappe af i den stille stemning, skal du tage til Basilica di Santa Maria Maggiore, Basilica di San Giovanni in Laterano, Det Sixtinske Kapel og Skt. Paul-basilikaen uden for murene.

Overnatningssteder i Sallustiano

Sallustiano er et stort hit blandt turister og tilbyder et flot udvalg af hoteller.

Rocco Forte Hotel De Russie, beliggende på Via del Babuino 9, samt THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, på Via del Vantaggio 14, er to af de mere luksuriøse hoteller i Sallustiano. Med et ophold på et af disse er du garanteret nogle af de bedste hotelfaciliteter i byen. Alternativt i den lidt mere prisvenlige ende er det værd at overveje Manfredi Luxury Apartments og Mood 44. Manfredi Luxury Apartments ligger på Palazzo Manfredi Via Labicana 125, mens Mood 44 er at finde på Vicolo della Torretta, 44.

Ingen ferie til Sallustiano er komplet uden et stop ved Det romerske forum. Hvis du foretrækker at overnatte tæt på denne ikoniske attraktion, er Trevi Palace Luxury Apartments og The Telegraph Suites værd at tage et kig på.


Bedste hoteltilbud i Sallustiano

Se alle 9.429 overnatningssteder i Sallustiano
Marcella Royal Hotel
Anmeldelse fra 5. okt. 2018
Se oplysninger
 
Marcella Royal Hotel

Marcella Royal Hotel

Via Flavia 106, Rom, RM
   
  4,3 ud af 5
  4.0 ud af 5.0

  Jeg var på den årlige onkel-tur med min niece (15) og nevø (12), og havde valgt hotellet af 2 grunde. Den dejlige tagterrasse, og det perfekte familieværelse med to separate værelser. Og vi blev ikke skuffede. Hotellet leverede 100% på begge parametre, og var den ekstra kilometer fra de populære ...

  Hotel Medici
  Anmeldelse fra 21. aug. 2018
  Se oplysninger
   
  Hotel Medici

  Hotel Medici

  Via Flavia 96, Rom, RM
    
   3,9 ud af 5
   3.0 ud af 5.0

   Alt i alt et godt hotel til prisen, det ligger rimelig centralt og havde nogle fine faciliteter. Eneste minus var nogle temmelig hårde madrasser.

   Hotel Londra & Cargill
   Anmeldelse fra 16. maj 2018
   Se oplysninger
    
   Hotel Londra & Cargill

   Hotel Londra & Cargill

   Piazza Sallustio 18, Rom, RM
     
    4,3 ud af 5
    4.0 ud af 5.0

    Fint hotel, ca 25 minutters gang fra centrum med et fint lokalområde. Vi gik til alle attraktioner i Rom hvilket var en skøn måde at opleve hele byen.

    Blue Inn Luxury Suites DKK 696
    Anmeldelse fra 21. maj 2019
    Se oplysninger
     
    Blue Inn Luxury Suites

    Blue Inn Luxury Suites

    Via Giosuè Carducci, 2, Rom
      
     4,7 ud af 5
     0.0 ud af 5.0

     Un departamento muy bien adaptado y muy cerca del de zonas turísticas

     Guest House Domus RomAntica DKK 608
     Anmeldelse fra 24. feb. 2017
     Se oplysninger
      
     Guest House Domus RomAntica

     Guest House Domus RomAntica

     Via Belisario 7, Rom, RM
       
      4,4 ud af 5
      0.0 ud af 5.0

      Lille hotel i et lejlighedskompleks, så der er ingen fællesarealer/bar/restaurant. Selve værelset var rent, praktisk og komfortabelt. Dog var der næsten ingen dagslys og belysningen ret svag, så ikke et sted man kan opholde sig i dagtimerne. Perfekt hvis man er ude og opleve noget det meste af dagen. ...

      Empire Palace Hotel
      Anmeldelse fra 8. apr. 2018
      Se oplysninger
       
      Empire Palace Hotel

      Empire Palace Hotel

      Via Aureliana 39, Rom, RM
        
       4,3 ud af 5
       4.0 ud af 5.0

       Convenient location in a quiet areal close to most attractions. Metro station within five minutes walk.Breakfast was way better than expected. Nice people at the reception.

       Leon's Place Hotel
       Anmeldelse fra 16. maj 2019
       Se oplysninger
        
       Leon's Place Hotel

       Leon's Place Hotel

       Via XX Settembre 90-94, Rom, RM
         
        4,4 ud af 5
        4.0 ud af 5.0

        Excellent hotel! Beautiful rooms, very spacious. Room was even cleaned multiple times daily. Breakfast was small, but very enjoyable. GREAT COFFEE!

        Trinity Luxury Rooms
        Anmeldelse fra 29. apr. 2019
        Se oplysninger
         
        Trinity Luxury Rooms

        Trinity Luxury Rooms

          
         3,9 ud af 5
         0.0 ud af 5.0

         +++ Super freundliches und hilfsbereites Personal. - Geteiltes Bad mit 3 anderen Zimmern war nicht wirklich schön --- unter "Luxury" stellt man sich etwas anderes vor Unterm Strich zweckmäßig und Preis - Leistung ok

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.