Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag 5

Har du planer om at overnatte i Prag 5? Godt valg. Fra dette område er det let at tage på opdagelse i hovedstaden, Prag. Du kommer helt sikkert til at støde på nogle af de lokale blandt de 1.200.000 personer, som hører til i denne by. Ankommer du til Vaclav Havel? Prag 5 ligger 10 km mod sydøst derfra. For at nå området fra bykernen, går rejsen 5 km mod sydvest.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag 5

Expedia kan du som regel spare penge med et tilbud på fly og hotel. Når du kombinerer din bestilling af hotel og fly sammen i en samlet pakke, kan du spare tid og penge. Hvad vil du og hele familien finde på for de ekstra penge i Prag 5?

Hvis du som smart forbruger drager størst mulig fordel af et pakketilbud, kan du ofte opnå en besparelse på turen.

Med flere end 400 flyselskaber og 321,000 hoteller at vælge imellem verden over i vores omfattende søgedatabase, kan din ønskeferie nemt blive til virkelighed.

Du finder gode priser på din rejse til Prag 5 hos Expedia.

Du har mulighed for at lave om på dine reservationer hos os, da vi ikke opkræver afbestillingsgebyrer for stort set alle vores reservationer.

Ferie i kvarteret Prag 5

Lær området at kende med et par af de nærliggende attraktioner som f.eks. Karlsbroen og Prags Borg. Andre muligheder er Karlsuniversitetet og Det Astronomiske Ur. Overvej også at udforske de andre kvarterer i området såsom Radlice og Hlubočepy.

Prag bymidte rummer en lang række underholdende seværdigheder, for eksempel Sv. Víta Katedral og Wenzelspladsen. Lennon-muren og Prag Zoo et par andre attraktioner, der er et besøg værd.

Staropramen Bryggeri og Strahov Klosterbryggeri er ideelle for dem, der ikke har børn med på ferien.

Kunne du tænke dig at give din hjerne en lille workout? Kinský Palads, Lucerna Arkade, Šternberský Palads og Veletrzní Palác er nogle spændende kulturelle steder.

Stik hovedet indenfor ved Mucha Museum, Lobkowicz Palads, Schwarzenberg Slot og Náprstek Museum, og beundre den smukke kunst.

Vil du gerne slippe for at skulle ud i det dårlige vejr? En perfekt måde er at stikke hovedet indenfor på et kunstmuseum. Glem ikke at tjekke, om der skulle være guidede ture på Museum om kommunisme, Bertramka, Det tjekkiske musikmuseum og Bédrich Smetana Museum.

Undersøg hvad Rudolfinum (musikauditorium), Statsoperaen i Prag, Prags Nationalteater og Obecní dům Koncertsal har på programmet. Hvis du finder noget, der skille sig ud fra mængden, er det en god idé at få fat i billetter så hurtigt som muligt.

Udfordr kammeraterne til en omgang golf nede ved Prag Golfklub og Hodkovičky Golfklub. Bagefter kan I styre mod nittende hul til en lækker, kold drink.

Hvis du har lyst til at glæde dine børn, er Klementinum Nationalbibliotek, Petřín Kabelbane, Václav Havel Bibliotek og Sea World helt rigtige.

Lunapark (forlystelsespark), Miniature Museum, Petřín Spejllabyrint og Podolí Svømmehal er udflugtsmål, hvor dine unger kan slå sig løs.

Den Kongelige Have, Valdštejnský palác og Valdštejnská zahrada, Kinského Park og Velká Fürstenberská Park er fantastiske steder at komme ned i gear og få det bedste ud af en dejlig varm dag.

Er solen fremme? Pak en kurv med lækkerier, og tag forbi den nærliggende park. Kampa Park, Riegrovy Sady (park), Stromovka Park og Ladronka Park er blandt de mest anbefalelsesværdige.

Elsker du at shoppe? Så tag til Palladium (indkøbscenter), Arkády Pankrác (indkøbscenter), Nový Smíchov (indkøbscenter) og Havelské Marked. Gå på opdagelse i butikkerne, og køb et par souvenirs til at tage med hjem.

Den Gamle Rådhusplads, Det dansende hus, Republikpladsen og Vyšehrad Slot kan give dig et historisk tilbageblik.

De religiøse steder såsom Strahov Kloster, Den gamle-nye synagoge, Týn Katedral og Pinkas Synagoge kan give dig en lejlighed til at lade tankerne flyve i beroligende omgivelser.

Hvis du er fan af sport, kan du tage med de lokale og opleve AC Sparta Prag, når de kæmper mod deres modstandere på Generali Arena (fodboldstadion). Når det er kampdag, bærer tilhængerne holdets farver, rødbrun og hvid.

Overnatningssteder i Prag 5

Du får ikke nogen vanskeligheder med at finde et godt sted at overnatte i Prag 5, da du kan reservere 594 overnatningsmuligheder i denne skønne destination.

Gå ikke glip af den fantastiske service på Four Seasons Hotel Prague, der ligger på Veleslavinova 2a, samt Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1. Alternativt i den lidt mere prisvenlige kategori er der også Alice Apartment House og Czech Inn. Alice Apartment House ligger på Praha 8 - Karlín Sokolovská 30, mens Czech Inn hører til på Francouzska 76.

Er dig og dine rejsekammerater kun på et kort visit og derfor kun har tid til at opleve byens mest populære seværdigheder, kan du eventuelt overnatte på Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague eller Golden Well Hotel, som begge ligger i gåafstand fra Karlsbroen.


Bedste hoteltilbud i Prag 5

Se alle 156 overnatningssteder i Prag 5
Vienna House Andel's Prague DKK 577
Anmeldelse fra 4. apr. 2019
Se oplysninger
 
Vienna House Andel's Prague

Vienna House Andel's Prague

Stroupeznickeho 21, Prag
   
  4,6 ud af 5
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Super dejligt hotel beliggende i et rigtig godt shopping område. 100 m til sporvogn, bus og metro. Flot gåtur langs floden til gamle bydel ca 1/2 time. Vi havde booket et Executive rum på 5. sal. Dette indebar et lille kaffe område, med fri sodavand, juice, vand, frugt og snacks. Mellem kl 17-19 ...

  Mamaison Hotel Riverside Prague DKK 526
  Anmeldelse fra 14. jul. 2017
  Se oplysninger
   
  Mamaison Hotel Riverside Prague

  Mamaison Hotel Riverside Prague

  Janáckovo Nabrezi 1115/15, Prague 5, Prag
    
   4,5 ud af 5
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Opholdet svarede til forventningerne og prisen

   Royal Prague City Apartments DKK 447
   Anmeldelse fra 28. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Royal Prague City Apartments

   Royal Prague City Apartments

   Petrínská 20, Prag, Czech Republic
     
    4,4 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Fantastisk sted med en fed udsigt til slottet :) nemt med sporvogn og undergrund lige om hjørnet.

    Hotel Andel DKK 235
    Anmeldelse fra 16. jul. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Andel

    Hotel Andel

    Radlicka 40/857, Prag
      
     3,5 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dejligt hotel tæt på Metro station. Flotte værelser Og god service

     Honest Apartments DKK 373
     Anmeldelse fra 11. aug. 2019
     Se oplysninger
      
     Honest Apartments

     Honest Apartments

     Strakonicka 11, Prag
       
      5,0 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Really nice!

      Prague Holiday Apartments DKK 463
      Anmeldelse fra 4. aug. 2019
      Se oplysninger
       
      Prague Holiday Apartments

      Prague Holiday Apartments

      Janáčkovo nábreží 19, Prag, Czech Republic
        
       4,5 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       God beliggenhed. Dejlig størrelse for familie på 4 pers. Dog en del mangler ved lejligheden: Manglende service, køkkenudstyr virkede ikke, regnede ind ad terrassedør, sofa i stykker.

       Hotel Golf DKK 343
       Anmeldelse fra 28. apr. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Golf

       Hotel Golf

       Plzenská 103/215A, Prag
         
        4,3 ud af 5
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Fin og hurtig betjening. Lidt svært at finde rundt med bogstavs afdelinger og numre, men det går. Værelset er fint, moderne indrettet, og rent. Det eneste vi er nød til at påpege er et meget dårligt/defekt aircon. Der var 26 grader på værelset, så jeg skruede helt op for blæseren, og satte temp til ...

        Akcent hotel DKK 300
        Anmeldelse fra 7. apr. 2019
        Se oplysninger
         
        Akcent hotel

        Akcent hotel

        Stroupeznickeho 1, Prag
          
         4,2 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Det er nemt at komme til og fra. Ligger i et godt område.

         De bedste tilbud på fly + hotel i

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.