Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag 3

Har du planer om at overnatte i Prag 3? Godt valg. Fra dette kvarter er det let at komme ud og udforske landets hovedstad, Prag. Der er omkring 1.200.000 mennesker i denne livlige by, og vi er helt sikre på, at du kommer til at støde ind i mere end én eller to. Prag 3 ligger omtrent 15 km øst for Vaclav Havel og 3 km øst for centrum.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag 3

Det er ganske enkelt at reservere flyrejse og et sted at overnatte hos Expedia. De mest vidende rejsende har erfaret, at pakkerejser med fly og hotel er en god måde at spare både tid og penge. Du kan forkæle dig selv lidt i Prag 3 for de ekstra penge, du sparer.

Du kan som regel sikre dig besparelser på en pakkerejse, når du skal til Prag 3.

Med flere end 400 flyselskaber og 321,000 hoteller tilgængelige verden over i vores omfattende søgedatabase, kan din drømmeferie med lethed blive til virkelighed.

De gode pakkerejser på Expedia vil gøre det til en leg at forberede din tur til Prag 3. Hvad venter du på?

Hvis du har brug for at ændre dine planer, kan vi tage os af din afbestillingsanmodning uden ekstra gebyrer for stort set alle reservationer.

Tur til nabolaget Prag 3

Det er ikke nødvendigt at køre langt for at opleve nogle gode seværdigheder. Du kan f.eks. begynde med Karlsbroen og Prags Borg. Du vil muligvis også synes om Karlsuniversitetet og Det Astronomiske Ur. Hvis du vil opleve en anden side af Prag, kan du også sætte kursen mod de nærliggende områder Žižkov og Karlin.

Glem ikke at sætte noget tid af til Sv. Víta Katedral og Wenzelspladsen, når du udforsker bymidten. Hvis du har tid tilovers, bør du også besøge Lennon-muren og Prag Zoo.

Nyd nogle timer ved Staropramen Bryggeri og Strahov Klosterbryggeri. De er fantastiske seværdigheder for dem, der rejser uden børn.

Kan du ikke vente med at opleve den kulturelle scene? Stop ved Kinský Palads, Lucerna Arkade, Šternberský Palads og Veletrzní Palác.

Find tid til at beundre kunstværkerne ved Mucha Museum, Lobkowicz Palads, Schwarzenberg Slot og Náprstek Museum. Lær noget om kunstnerne, eller slap af i de afslappende omgivelser.

Kom væk fra en kold dag på Museum om kommunisme, Bertramka, Det tjekkiske musikmuseum og Bédrich Smetana Museum. Tjek for guidede ture, eller tag selv rundt.

Køb billetter til en forestilling på et af de berømte, lokale steder. Rudolfinum (musikauditorium), Statsoperaen i Prag, Prags Nationalteater og Obecní dům Koncertsal er alle meget anbefalelsesværdige.

Klementinum Nationalbibliotek, Petřín Kabelbane, Václav Havel Bibliotek og Sea World er nogle gode og familieegnede attraktioner. Hold dine børn glade, mens du puster ud.

Hiv dine børn med til Lunapark (forlystelsespark), Bobová Dráha Bobslædebane, Miniature Museum og DinoPark Praha for at bruge noget energi.

Rejsende, som holder af naturen, vil sætte pris på landskaberne i Den Kongelige Have, Hostivař-søen, Valdštejnský palác og Valdštejnská zahrada og Kinského Park.

Kig forbi Prags Botaniske Have, Kunratice Skov og Den Botaniske Have på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Karlsuniversitetet. Hvis du er heldig, vil du måske endda se nogle af de lokale dyr!

Tag en god bog under armen, og gå hen til en af de lokale parker, for eksempel Kampa Park, Riegrovy Sady (park), Stromovka Park og Sacré Coeur Park. Det er altid en god idé at tage en kort pause fra byens larm.

Køb et par ting til garderoben, fyld lageret med mad, eller nøjes med at kigge i Palladium (indkøbscenter), Arkády Pankrác (indkøbscenter), Centrum Chodov (indkøbscenter) og Nový Smíchov (indkøbscenter).

Snup en praktisk historetime i Den Gamle Rådhusplads, Det dansende hus, Republikpladsen og Vyšehrad Slot. At læse om dem i en bog kan bare ikke sammenlignes med virkeligheden!

Hvis du er fascineret af verdensreligioner, kan du helt klart besøge Strahov Kloster, Den gamle-nye synagoge, Týn Katedral og Pinkas Synagoge.

Eden Aréna er det perfekte sted, hvis du kan lide fodbold og gerne vil opleve det lokale sportshold, SK Slavia Prague, når de er på banen. Når der spilles kamp, kan du følge tilskuerne klædt i rød og hvid til stadion. Efterfølgende kan du passende slutte dig til de andre fans af fodbold på en nærliggende bar og diskutere udfaldet.

Overnatningssteder i Prag 3

Prag 3 tilbyder ikke mindre end 614 luksuriøse og økonomiske overnatningsmuligheder, så det bliver ikke svært at finde et sted, der opfylder dine behov i denne populære destination.

Kigger man på den mere luksuriøse ende af skalaen, kan du reservere et dejligt ophold på Four Seasons Hotel Prague, som ligger på Veleslavinova 2a, eller på Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1. Alternativt kan du overveje Alice Apartment House, som ligger på Praha 8 - Karlín Sokolovská 30, samt Abex Hostel, på Zelivského 2726/2, hvilket er to mere budgetvenlige alternativer, der er værd at udforske.

Karlsbroen står ofte højt på listen over seværdigheder på en tur til Prag 3, og et ophold i nærheden af denne seværdighed kan være en god måde at få så meget ud af byen som muligt. Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague ligger for eksempel ca. 0,4 km derfra. Ikke langt fra Karlsbroen finder du også Golden Well Hotel.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Prag 3

Se alle 192 overnatningssteder i Prag 3
Hotel Don Giovanni Prague DKK 295
Anmeldelse fra 6. sep. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Don Giovanni Prague

Hotel Don Giovanni Prague

Vinohradska 157a, Prag
   
  4,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Smuk hotel. Dejlige værelser, skønne senge, fantastisk venligt og hensynfuldt personale. Jan i receptionen var ved tjek ind meget omhyggelig med at vi fik værelser på samme etage selvom vi havde behov for særligt hensyn til det ene værelse. Pragtfuld morgenbuffet, med alt hjertet begære. Stor bar ...

  Hotel Ariston & Ariston Patio DKK 366
  Anmeldelse fra 22. okt. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Ariston & Ariston Patio

  Hotel Ariston & Ariston Patio

  Seifertova 65, Prag
    
   3,9 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Pæne og rene værelser. God morgenmad. Nemt at komme til byen med sporvognen.

   Hotel Vitkov DKK 154
   Anmeldelse fra 24. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Vitkov

   Hotel Vitkov

   Konevova 114, Prag
     
    3,7 ud af 5
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    15-20 minutter fra centrum - men okay alt i alt. Fine offentlige transport muligheder.

    Hotel Taurus DKK 321
    Anmeldelse fra 16. sep. 2018
    Se oplysninger
     
    Hotel Taurus

    Hotel Taurus

    Vinohradska 105, Prag
      
     3,8 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Hotellet virkede nedslidt og rengøring kunne være bedre. Morgenbuffet god. Ligger perfekt i hyggeligt kvarter og ca. 300 meter fra Metro. Man er hurtig inde i den gamle by.

     Hotel Amadeus DKK 295
     Anmeldelse fra 8. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Amadeus

     Hotel Amadeus

     Dalimilova 359/10, Prag
       
      4,0 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      sengen var meget hård, morgenmaden kan nemt springes over. men lokalområdet er godt

      My Hotel Apollon Prague DKK 385
      Anmeldelse fra 2. jan. 2019
      Se oplysninger
       
      My Hotel Apollon Prague

      My Hotel Apollon Prague

      Konevova 158, Prag
        
       4,2 ud af 5
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Hotellet var pænere end forventet til prisen. Receptionisten var meget hjælpsom og rådgav både om offentlig transport og restauranter. Det var meget let at tage sporvogn til centrum og de solgte billetter i receptionen. Fin morgenmad og rent værelse.

       Pension Prague City DKK 204
       Anmeldelse fra 16. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Pension Prague City

       Pension Prague City

       Stitneho 13, Prag
         
        3,4 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Et helt ok ophold med fin betjening. Dog er der MEGET lydt og er bestemt ikke egnet, hvis man har nogen form for gangbesvær pga. mange lidt høje traptrin. Slidte ældre senge.

        Hotel Victoria DKK 262
        Anmeldelse fra 4. sep. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Victoria

        Hotel Victoria

        Seifertova 26, Prag
          
         3,9 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Pænt og gode senge

         De mest populære aktiviteter i Prag 3

         Se alle 34 aktiviteter i Prag 3