Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Bloomsbury

I aften 18. dec. - 19. dec.
Denne weekend 21. dec. - 23. dec.
Næste weekend 28. dec. - 30. dec.

Mest populære hoteller i nærheden af Bloomsbury, London

Se alle 190 overnatningssteder i Bloomsbury
Grange Holborn
Grange Holborn
5.0 ud af 5.0 50-60 Southampton Row, London
4,1/5 (756 anmeldelser)
DKK 704/ natfor 2 gæster

meget central beliggenhed. Hyggeligt hotel med venligt personale

Anmeldelse fra 21. mar. 2018
Grange White Hall Hotel
Grange White Hall Hotel
4.0 ud af 5.0 2-5 Montague Street, London
3,9/5 (641 anmeldelser)
DKK 570/ natfor 2 gæster

Dejligt sted og god service

Anmeldelse fra 7. apr. 2016
Grange Beauchamp
Grange Beauchamp
4.0 ud af 5.0 24-27 Bedford Place, London
4,2/5 (626 anmeldelser)
DKK 572/ natfor 2 gæster

Godt centralt hotel. Små værelser, men helt font til et kærestepar:)

Anmeldelse fra 20. jan. 2016
Grange Lancaster
Grange Lancaster
3.0 ud af 5.0 4-6 Bedford Place, London
3,7/5 (710 anmeldelser)
DKK 483/ natfor 2 gæster

Håbløs service i receptionen og ved roomservice, utroligt varmt værelse der ikke kunne køles ned på den ene eller den anden måde.

Anmeldelse fra 25. apr. 2018
Grange Buckingham
Grange Buckingham
4.0 ud af 5.0 39-40 Bedford Place, London
4,2/5 (292 anmeldelser)
DKK 748/ natfor 2 gæster

Okay værelse, for en nat, men så heller ikke mere. Havde bestilt et familieværelse, "2 voksne+2 børn" som ligger i kælderen. Mørkt,koldt,fugtigt,men meget stille. Da vi ankom spurgte vi ang morgenmad. Fik svaret "seven fifty, for continental breakfast,men da vi skulle betale så var det seventy fifty. ...

Anmeldelse fra 30. jul. 2017
Euro Hotel
Euro Hotel
3.0 ud af 5.0 53 Cartwright Gardens, London
Gratis afbestilling
4,1/5 (828 anmeldelser)
DKK 752/ natfor 2 gæster

Hyggeligt og roligt kvarter. Tæt på 2 undergrundsstationer - ca. 5-6 min. gang til Kings Cross mod nord og Russel Square mod syd. Lidt skuffende at familieværelset var i kælderen og at bruser næsten ingen vand gav, men der var heldigvis et fint alternativ på gangen. Morgenmad ok, og formentlig hvad ...

Anmeldelse fra 20. okt. 2018
Judd Hotel
Judd Hotel
3.0 ud af 5.0 46 Cartwright Gardens, London
Gratis afbestilling
3,4/5 (581 anmeldelser)
DKK 440/ natfor 2 gæster

Et godt bud på et hotel med morgenmad inkluderet nær St. Pankras til en rimelig pris, hvis du ikke orker hostels.

Anmeldelse fra 19. mar. 2018
Goodenough College
Goodenough College
4.0 ud af 5.0 London House - Mecklenburgh Square, London
4,1/5 (65 anmeldelser)
DKK 846/ natfor 2 gæster

Very clean, airy room, excellent facilities to work on computer, prepare meals or eat in on site restaurant, 10 mins to Russel square, 15 to Kings cross so v convenient

Anmeldelse fra 7. dec. 2018
Avonmore Hotel Cartwright Gardens
Avonmore Hotel Cartwright Gardens
3.0 ud af 5.0 57 Cartwright Gardens, London
Gratis afbestilling
3,2/5 (318 anmeldelser)
DKK 449/ natfor 2 gæster

Friendly staff, good breakfast, excellent location, good beds and nice hot water in the shower.

Anmeldelse fra 15. apr. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Bloomsbury, London

Bloomsbury-området ligger i det centrale London i bydelen Camden. Det er ikke et af de mest turistede områder i London, men det betyder ikke, at der ikke er mange hoteller i Bloomsbury at vælge i mellem. Bloomsbury, der er et af de fineste områder i London, er kendt for sine mange grønne områder, og det er også her du finder University of London samt mange af byens seværdigheder.

Overnatning i Bloomsbury

Der er et væld af overnatningsmuligheder i Bloomsbury, så når du planlægger din rejse til denne grønne oase i London, så er det ikke svært at finde netop dette hotel for dig.

Du kan vælge mellem alt fra billige hoteller i Bloomsbury til luksushoteller, og uanset om du er på familieferie, forretningsrejse, romantisk ferie eller endda et spaophold, så er det et hotel i Bloomsbury, der tilgodeser dine behov. Ønsker du at tage dit kæledyr med på storbyferie i Bloomsbury, så finder du også kæledyrsvenlige hoteller i dette område.

Det skal du lave i Bloomsbury

Når du overnatter på hotel i Bloomsbury, bor du i gåafstand til nogle af Londons mest populære seværdigheder. Har du børn med på ferie, så er den verdensberømte London Zoo et must på en solskinsdag. Her kan I nemt få hele dagen til at gå med at besøge de mange forskellige dyr. Voksmuseet Madame Tussauds er en anden populær seværdighed for både store og små. Her kan du blive fotograferet sammen med alverdens berømtheder og lade dig skræmme i rædselskammeret. Er du i London på en grå regnvejrsdag, så tilbringes den bedst på British Museum, der er et af verdens største museer. Her finder du samlinger om menneskets historie og kultur. Det et også i Bloomsbury, at du finder Sherlock Holmes-museet, der tager dig tilbage til det victorianske London, lige så snart du træder ind af døren til Sherlock Holmes bolig i Baker Street.

Man kan ikke sige London uden også at sige shopping, og når du overnatter på hotel i Bloomsbury, så bor du ikke langt fra shoppingparadiset Oxford Street, hvor du finder alle de populære mærkevarebutikker og det berømte stormagasin Selfridges. Kører du et par stop længere med undergrundsbanen i sydgående retning, kommer du til Londons andet berømte stormagasin, nemlig Harrods.

Et andet must i London er at opleve et teaterstykke eller en musical, og Bloomsbury ligger kun en kort spadseretur eller tur med undergrundsbanen fra Londons West End, der er byens livlige teaterområde.

Trænger du til adspredelse fra alle seværdighederne og en pause fra menneskemylderet, så gå en tur i Regent’s Park, og hvis solen skinner, så tag en sandwich med, og hold en picnic i parken. Du kan også slentre en tur hen ad gaderne i det rolige Bloomsbury-område, hvor du finder mange chikke og finurlige butikker, caféer, restauranter, pubber og barer.

Fly til Bloomsbury

Når du planlægger din rejse til Bloomsbury i London, kan du vælge at flyve til en af Londons lufthavne, hvor du kan komme videre med offentlig transport. Vil du væk fra storbyen og køre en tur i det charmerende engelsk landskab, kan du leje en bil i Bloomsbury-området.

Hotelbooking: Bloomsbury

Søg efter dit perfekte hotel i Bloomsbury. Find et billigt hotel i Bloomsbury nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bloomsbury, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bloomsbury på dine foretrukne datoer.