Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Bloomsbury

I aften 24. maj - 25. maj
Denne weekend 24. maj - 26. maj
Næste weekend 31. maj - 2. jun.

Mest populære hoteller i nærheden af Bloomsbury, London

Se alle 240 overnatningssteder i Bloomsbury

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

YHA London St Pancras - Hostel
YHA London St Pancras - Hostel
4.0 ud af 5.0 79-81 Euston Road, London, England
Gratis afbestilling
4,0/5 (523 anmeldelser)
DKK 719/ nat for 2 gæster

Dejligt centralt beliggende, men dog lidt for meget trafikstøj

Anmeldelse fra 23. okt. 2018
Generator London
Generator London
2.0 ud af 5.0 37 Tavistock Place, Russel Square, London, England
Gratis afbestilling
3,7/5 (1.918 anmeldelser)
DKK 867/ nat for 2 gæster

Vi havde en super fed oplevelse af stedet. Den eneste ulempe var, at de ikke havde tændt for varmen på værelserne, men det var okay, da vi var der et tidspunkt, hvor vejret var rimelig godt.

Anmeldelse fra 11. okt. 2018
Radisson Blu Edwardian Kenilworth Hotel
Radisson Blu Edwardian Kenilworth Hotel
4.0 ud af 5.0 97 Great Russell Street, London, England
Gratis afbestilling
4,1/5 (1.671 anmeldelser)
DKK 2.360/ nat for 2 gæster

The hotel is centrally located and just a few hundred meters from tubes. The rooms do need a makeover. I got upgraded to a deluxe room, which was nice but If I had had to pay full price for a deluxe room I would be really disappointed. The room was spacious but really dark. The bathroom needs new ...

Anmeldelse fra 4. feb. 2019
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
3.5 ud af 5.0 36-37 Cartwright Gardens, London, England
Gratis afbestilling
4,0/5 (6.350 anmeldelser)
DKK 1.133/ nat for 2 gæster

Fantastisk beliggenhed. Meget spartansk og kønsløs indretning - ingen form for hygge!

Anmeldelse fra 28. apr. 2019
Rosewood London
Rosewood London
5.0 ud af 5.0 252 High Holborn, London, England
Gratis afbestilling
4,8/5 (648 anmeldelser)
DKK 4.864/ nat for 2 gæster

We have tried several 5* locations in London to find out what suits us best. The answer is Rosewood - no doubts. Will return soon.

Anmeldelse fra 19. dec. 2018
St Giles London - A St Giles Hotel
St Giles London - A St Giles Hotel
3.0 ud af 5.0 Bedford Avenue, London, England
3,7/5 (4.557 anmeldelser)
DKK 1.066/ nat for 2 gæster

Centralt hvis man ønsker at shoppe på Oxford street

Anmeldelse fra 27. mar. 2019
Citadines Apart'hotel Holborn-Covent Garden London
Citadines Apart'hotel Holborn-Covent Garden London
4.0 ud af 5.0 94-99 High Holborn, London, England
Gratis afbestilling
4,2/5 (1.769 anmeldelser)
DKK 1.937/ nat for 2 gæster

Rigtig dårlig indrettet i forhold til de andre gange jeg var på samme hotel. Værelset var SÅÅ koldt! At vi begge blev syge.

Anmeldelse fra 26. maj 2018
Thistle Holborn - The Kingsley
Thistle Holborn - The Kingsley
4.0 ud af 5.0 Bloomsbury Way, London, England
Gratis afbestilling
4,2/5 (1.225 anmeldelser)
DKK 1.091/ nat for 2 gæster

Super bellinghed, men værelset var lidt slidt, men rent. Forvirring ved indchecking så det tog lang tid.. Og der var andre i receptionen der oplevede det samme. Ved udcheckekning forslog hotellet selv at send regning pr. mail .Den har jeg aldrig fået, selvom jeg efterflg. har kontaktet dem. Har boet ...

Anmeldelse fra 14. maj 2018
Thistle Bloomsbury Park
Thistle Bloomsbury Park
3.0 ud af 5.0 126 Southampton Row, London, England
Gratis afbestilling
3,7/5 (521 anmeldelser)
DKK 1.852/ nat for 2 gæster

Rigtig venlig service og beliggenhed rigtig tæt på byen. Værelserne var rene og pæne - perfekt til weekend med veninderne!

Anmeldelse fra 30. mar. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Bloomsbury, London

Bloomsbury-området ligger i det centrale London i bydelen Camden. Det er ikke et af de mest turistede områder i London, men det betyder ikke, at der ikke er mange hoteller i Bloomsbury at vælge i mellem. Bloomsbury, der er et af de fineste områder i London, er kendt for sine mange grønne områder, og det er også her du finder University of London samt mange af byens seværdigheder.

Overnatning i Bloomsbury

Der er et væld af overnatningsmuligheder i Bloomsbury, så når du planlægger din rejse til denne grønne oase i London, så er det ikke svært at finde netop dette hotel for dig.

Du kan vælge mellem alt fra billige hoteller i Bloomsbury til luksushoteller, og uanset om du er på familieferie, forretningsrejse, romantisk ferie eller endda et spaophold, så er det et hotel i Bloomsbury, der tilgodeser dine behov. Ønsker du at tage dit kæledyr med på storbyferie i Bloomsbury, så finder du også kæledyrsvenlige hoteller i dette område.

Det skal du lave i Bloomsbury

Når du overnatter på hotel i Bloomsbury, bor du i gåafstand til nogle af Londons mest populære seværdigheder. Har du børn med på ferie, så er den verdensberømte London Zoo et must på en solskinsdag. Her kan I nemt få hele dagen til at gå med at besøge de mange forskellige dyr. Voksmuseet Madame Tussauds er en anden populær seværdighed for både store og små. Her kan du blive fotograferet sammen med alverdens berømtheder og lade dig skræmme i rædselskammeret. Er du i London på en grå regnvejrsdag, så tilbringes den bedst på British Museum, der er et af verdens største museer. Her finder du samlinger om menneskets historie og kultur. Det et også i Bloomsbury, at du finder Sherlock Holmes-museet, der tager dig tilbage til det victorianske London, lige så snart du træder ind af døren til Sherlock Holmes bolig i Baker Street.

Man kan ikke sige London uden også at sige shopping, og når du overnatter på hotel i Bloomsbury, så bor du ikke langt fra shoppingparadiset Oxford Street, hvor du finder alle de populære mærkevarebutikker og det berømte stormagasin Selfridges. Kører du et par stop længere med undergrundsbanen i sydgående retning, kommer du til Londons andet berømte stormagasin, nemlig Harrods.

Et andet must i London er at opleve et teaterstykke eller en musical, og Bloomsbury ligger kun en kort spadseretur eller tur med undergrundsbanen fra Londons West End, der er byens livlige teaterområde.

Trænger du til adspredelse fra alle seværdighederne og en pause fra menneskemylderet, så gå en tur i Regent’s Park, og hvis solen skinner, så tag en sandwich med, og hold en picnic i parken. Du kan også slentre en tur hen ad gaderne i det rolige Bloomsbury-område, hvor du finder mange chikke og finurlige butikker, caféer, restauranter, pubber og barer.

Fly til Bloomsbury

Når du planlægger din rejse til Bloomsbury i London, kan du vælge at flyve til en af Londons lufthavne, hvor du kan komme videre med offentlig transport. Vil du væk fra storbyen og køre en tur i det charmerende engelsk landskab, kan du leje en bil i Bloomsbury-området.

Hotelbooking: Bloomsbury

Søg efter dit perfekte hotel i Bloomsbury. Find et billigt hotel i Bloomsbury nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bloomsbury, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bloomsbury på dine foretrukne datoer.