Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Bloomsbury

I aften 15. feb. - 16. feb.
Denne weekend 15. feb. - 17. feb.
Næste weekend 22. feb. - 24. feb.

Mest populære hoteller i nærheden af Bloomsbury, London

Se alle 204 overnatningssteder i Bloomsbury
Grange Holborn
Grange Holborn
5.0 ud af 5.0 50-60 Southampton Row, London
4,1/5 (790 anmeldelser)
DKK 722/ nat for 2 gæster

meget central beliggenhed. Hyggeligt hotel med venligt personale

Anmeldelse fra 21. mar. 2018
Grange Beauchamp
Grange Beauchamp
4.0 ud af 5.0 24-27 Bedford Place, London
4,2/5 (636 anmeldelser)
DKK 610/ nat for 2 gæster

Godt centralt hotel. Små værelser, men helt font til et kærestepar:)

Anmeldelse fra 20. jan. 2016
The Montague On The Gardens
The Montague On The Gardens
4.0 ud af 5.0 15 Montague Street, London
Gratis afbestilling
4,7/5 (678 anmeldelser)
DKK 1.408/ nat for 2 gæster

Very British hotel, with a high level of comfort and hygiene and easy going personnel.

Anmeldelse fra 23. jun. 2017
The Bloomsbury
The Bloomsbury
4.0 ud af 5.0 16-22 Great Russell Street, London
Gratis afbestilling
4,5/5 (1.141 anmeldelser)
DKK 1.480/ nat for 2 gæster

I had a great stay. Very friendly staff. Lovely room/bathroom. Nice breakfast. I am really satisfied an will definitely return to The Bloomsbury Hotel.

Anmeldelse fra 17. aug. 2017
Grange White Hall Hotel
Grange White Hall Hotel
4.0 ud af 5.0 2-5 Montague Street, London
3,9/5 (648 anmeldelser)
DKK 586/ nat for 2 gæster

Dejligt sted og god service

Anmeldelse fra 7. apr. 2016
BSL Modern Apartment
BSL Modern Apartment
3.0 ud af 5.0 Bloomsbury Way, London
DKK 1.059/ nat for 2 gæster
Kimpton Fitzroy London
Kimpton Fitzroy London
5.0 ud af 5.0 1-8 Russell Square, London
4,7/5 (412 anmeldelser)
DKK 1.570/ nat for 2 gæster

Perfekt beliggenhed ved Russel Square. Lækkert hotel med fine værelser og service mindet personale. Skøn morgenmad med friske råvarer. Eneste minus var sengene som Var alt for hårde. Den ene så dårlig at vi måtte skiftes til at sove i den.

Anmeldelse fra 11. sep. 2018
Thistle Holborn - The Kingsley
Thistle Holborn - The Kingsley
4.0 ud af 5.0 Bloomsbury Way, London
Gratis afbestilling
4,2/5 (1.133 anmeldelser)
DKK 931/ nat for 2 gæster

Super bellinghed, men værelset var lidt slidt, men rent. Forvirring ved indchecking så det tog lang tid.. Og der var andre i receptionen der oplevede det samme. Ved udcheckekning forslog hotellet selv at send regning pr. mail .Den har jeg aldrig fået, selvom jeg efterflg. har kontaktet dem. Har boet ...

Anmeldelse fra 14. maj 2018
Thistle Bloomsbury Park
Thistle Bloomsbury Park
3.0 ud af 5.0 126 Southampton Row, London
Gratis afbestilling
3,6/5 (456 anmeldelser)
DKK 668/ nat for 2 gæster

Rigtig venlig service og beliggenhed rigtig tæt på byen. Værelserne var rene og pæne - perfekt til weekend med veninderne!

Anmeldelse fra 30. mar. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Bloomsbury, London

Bloomsbury-området ligger i det centrale London i bydelen Camden. Det er ikke et af de mest turistede områder i London, men det betyder ikke, at der ikke er mange hoteller i Bloomsbury at vælge i mellem. Bloomsbury, der er et af de fineste områder i London, er kendt for sine mange grønne områder, og det er også her du finder University of London samt mange af byens seværdigheder.

Overnatning i Bloomsbury

Der er et væld af overnatningsmuligheder i Bloomsbury, så når du planlægger din rejse til denne grønne oase i London, så er det ikke svært at finde netop dette hotel for dig.

Du kan vælge mellem alt fra billige hoteller i Bloomsbury til luksushoteller, og uanset om du er på familieferie, forretningsrejse, romantisk ferie eller endda et spaophold, så er det et hotel i Bloomsbury, der tilgodeser dine behov. Ønsker du at tage dit kæledyr med på storbyferie i Bloomsbury, så finder du også kæledyrsvenlige hoteller i dette område.

Det skal du lave i Bloomsbury

Når du overnatter på hotel i Bloomsbury, bor du i gåafstand til nogle af Londons mest populære seværdigheder. Har du børn med på ferie, så er den verdensberømte London Zoo et must på en solskinsdag. Her kan I nemt få hele dagen til at gå med at besøge de mange forskellige dyr. Voksmuseet Madame Tussauds er en anden populær seværdighed for både store og små. Her kan du blive fotograferet sammen med alverdens berømtheder og lade dig skræmme i rædselskammeret. Er du i London på en grå regnvejrsdag, så tilbringes den bedst på British Museum, der er et af verdens største museer. Her finder du samlinger om menneskets historie og kultur. Det et også i Bloomsbury, at du finder Sherlock Holmes-museet, der tager dig tilbage til det victorianske London, lige så snart du træder ind af døren til Sherlock Holmes bolig i Baker Street.

Man kan ikke sige London uden også at sige shopping, og når du overnatter på hotel i Bloomsbury, så bor du ikke langt fra shoppingparadiset Oxford Street, hvor du finder alle de populære mærkevarebutikker og det berømte stormagasin Selfridges. Kører du et par stop længere med undergrundsbanen i sydgående retning, kommer du til Londons andet berømte stormagasin, nemlig Harrods.

Et andet must i London er at opleve et teaterstykke eller en musical, og Bloomsbury ligger kun en kort spadseretur eller tur med undergrundsbanen fra Londons West End, der er byens livlige teaterområde.

Trænger du til adspredelse fra alle seværdighederne og en pause fra menneskemylderet, så gå en tur i Regent’s Park, og hvis solen skinner, så tag en sandwich med, og hold en picnic i parken. Du kan også slentre en tur hen ad gaderne i det rolige Bloomsbury-område, hvor du finder mange chikke og finurlige butikker, caféer, restauranter, pubber og barer.

Fly til Bloomsbury

Når du planlægger din rejse til Bloomsbury i London, kan du vælge at flyve til en af Londons lufthavne, hvor du kan komme videre med offentlig transport. Vil du væk fra storbyen og køre en tur i det charmerende engelsk landskab, kan du leje en bil i Bloomsbury-området.

Hotelbooking: Bloomsbury

Søg efter dit perfekte hotel i Bloomsbury. Find et billigt hotel i Bloomsbury nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bloomsbury, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bloomsbury på dine foretrukne datoer.