TiergartenBerlin

Under et weekendophold er Berlins grønne oase er et fredfyldt område med skove, enge og vandhuller lige op til bymidten.

Tiergarten betyder "dyrehave", hvilket var det navn, som parken fik, dengang den blev brugt som privat jagtområde af de preussiske royale familier. Der lever ikke længere vildt i skovene i dag, men du kan stadig finde masser af naturskønne områder i den 200 hektar store have. Tiergarten er så stor, at den har lagt navn til hele den omkringliggende forstad i det centrale Berlin.

De lange rækker af træomkransede stier er perfekte til at gå, cykle eller tage en tur i en cykeltaxi. Udforsk de mange monumenter og statuer over hele parken. De historieinteresserede vil blive imponerede over mindemærket for Sovjetkrigen, en kæmpestor bygning med marmorsøjler, der blev bygget i 1945 som en hyldest til de sovjetiske soldater, som blev dræbt i slaget om Berlin. For musikelskere er det oplagt at tage et kig på statuen af en af Tysklands most roste komponister, Richard Wagner.

Midt i haven knejser den 70 meter høje Sejrssøjle. Den blev oprindeligt opført foran Reichstag-bygningen i det 17. århundrede, men den blev flyttet til sin nuværende placering af Hitler og blev derfor skånet for ødelæggelserne i slutningen af 2. Verdenskrig. Gå op ad de 285 trappetrin til udsigtsplatform, hvor du har frit udsyn over hele Berlin. Mod nord kan du se Bellevue-slottet, mod syd kan du se ambassadekvarteret og zoo, mod øst kan du se Brandenburger Tor, og mod vest ses Schloss Charlottenburg.

Ved det første tegn på lunt vejr sætter grupper af familier og venner sig til rette under træerne med frokostkurve, mens solbaderne lægger sig i solens varme stråler. Om vinteren har haven et mere alvorligt udtryk, men der er stadig en smuk stemning. Nogle gange er det muligt at stå på skøjter på de små frosne søer, men hold øje med skiltene, før du begiver dig derud. Når sulten melder sig, kan du snuppe en kop kaffe på Café am Neuen See i midten af parken eller nyde en svalende hvedeøl på ølterrassen.

Park ligger inden for gåafstand af bymidten og er omgivet af let tilgængelige S-Bahn- og U-Bahn-togstationer. Den nærmeste station er Berlin-Tiergarten i nærheden af vestindgangen.

Mest populære hoteller i Tiergarten

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE
Prisen er DKK 595 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet ...

4.2/5Very Good! (8,334 anmeldelser)

"Godt hotel, ligger perfekt"…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2020

Hotel Berlin, Berlin
Grand Hyatt Berlin
Grand Hyatt Berlin
5 out of 5
Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin, BE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.386 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte kun få skridt fra Berlinale Palast og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen ...

4.7/5Exceptional! (995 anmeldelser)

"Fremragende service og meget imødekommende og hjælpsomt personale! Virkelig lækkert hotel, der giver smag for luksus. Kan kun anbefales!"…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2019

Grand Hyatt Berlin
Pestana Berlin Tiergarten
Pestana Berlin Tiergarten
4.5 out of 5
Stuelerstrasse 6, Berlin, BE
Prisen er DKK 596 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret og Sejrssøjlen 15 minutter ...

4.4/5Wonderful! (989 anmeldelser)
God morgenmad

"Værelset var ikke klar, da vi ankom - lidt irriterende efter en lang rejse. Samt der stod, at der ville være kaffe/the på fællesarealerne. Det var der ikke, så en misinformation på Hotels.com :("…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Pestana Berlin Tiergarten
Hotel Palace Berlin
Hotel Palace Berlin
5 out of 5
Budapester Strasse 45, Berlin, BE
Prisen er DKK 798 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf kun få skridt fra Berlin Aquarium, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret ...

4.5/5Wonderful! (994 anmeldelser)

"The pool was cold and the fitness area as well, maybe there was a heating issue that day... be aware you will be charged a fee - city tax, unless you fill out a form and you are on a business trip"…"

Anmeldelse fra 8. jan. 2020

Hotel Palace Berlin
Pullman Berlin Schweizerhof
Pullman Berlin Schweizerhof
5 out of 5
Budapester Str. 25, Berlin, BE
Prisen er DKK 730 pr. nat

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Berlin Aquarium, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret og Kaiser ...

4.7/5Exceptional! (1,636 anmeldelser)

"Nice hotel in a great location"…"

Anmeldelse fra 6. feb. 2020

Pullman Berlin Schweizerhof
fjord hotel berlin
fjord hotel berlin
3 out of 5
Bissingzeile 13, Berlin, BE
Prisen er DKK 370 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 15 minutters gang fra Berlinale Palast, Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen. ...

4.2/5Very Good! (990 anmeldelser)

"Fint mellemklasse hotel - beliggende centralt i Berlin. Lidt dyre ekstra service, hvis man ønsker dette. Hotellet er dog en anbefaling værdig"…"

Anmeldelse fra 2. mar. 2020

fjord hotel berlin

Populære steder at besøge i Tiergarten

Potsdamer Platz
Billede af Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(166 anmeldelser)

Berlins borgere fejrer deres by på denne offentlige plads, som blev jævnet med jorden under 2. Verdenskrig og isoleret under den kolde krig.

Berlin Zoo
Billede af Berlin Zoo

Berlin Zoo

4.5/5(67 anmeldelser)

Sig "guten Tag" til nogle af verdens mest eksotiske skabninger i en af Europas største og mest elegante zoologiske haver.

Rigsdagsbygningen
Billede af Rigsdagsbygningen

Rigsdagsbygningen

4/5(141 anmeldelser)

Brændt ned af Hitler, bombet af briterne og stormet af russerne. Højsædet for den tyske magt har rejst sig igen som et symbol på et forenet og progressivt Tyskland.

Berlinerfilharmonikaen
Billede af Berlinerfilharmonikaen

Berlinerfilharmonikaen

4/5(2 anmeldelser)

I Kulturforum ligger koncertsalen Berliner Philharmonie, der huser symfoniorkestret Berlinerfilharmonikerne og er kendt for sin fantastiske akustik og arkitektur.

Sony Center
Billede af Sony Center

Sony Center

Køb souvenirs for hele familien i Sony Center, som er et populært shoppingcenter Berlin. Dette livlige sted er vellidt for sine museer samt sine monumenter.

Schloss Bellevue
Billede af Schloss Bellevue

Schloss Bellevue

Schloss Bellevue er et storslået nyklassicistisk slot, der ligger i parken Tiergarten i Berlin. Det blev opført af en preussisk prins i 1786 og er i dag embedsbolig for den tyske præsident.

De mest populære oplevelser i Tiergarten

Hop-på-hop-af-bustur
Billede af Hop-på-hop-af-bustur

Hop-på-hop-af-bustur

DKK 159
pr. voksen
Anbefales af 76% af rejsende
Berlin WelcomeCard
Billede af Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

DKK 172
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende
Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum
Billede af Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

DKK 119
pr. voksen
Anbefales af 94% af rejsende
Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

DKK 164
pr. voksen
Anbefales af 74% af rejsende
Spring over the Line & Spis på Hard Rock Cafe Berlin
Billede af Spring over the Line & Spis på Hard Rock Cafe Berlin

Spring over the Line & Spis på Hard Rock Cafe Berlin

DKK 157
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende
Hop-på-hop-af-bustur – det bedste i Berlin
Billede af Hop-på-hop-af-bustur – det bedste i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur – det bedste i Berlin

DKK 73
pr. voksen
Anbefales af 72% af rejsende

Andre kvarterer i Berlin

City West, Berlin, Tyskland

City West

Brug noget tid på at opleve de interessante museer i City West, besøg populære seværdigheder som Kurfürstendamm, og tag metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

City West
Mitte og byder på moderne arkitektur og en by

Mitte

4.5/5Wonderful!(255 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Mitte, som er kendt for sine fascinerede museer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor, ligesom du kan hoppe på metroen fra Schwartzkopffstrasse U-Bahn eller Reinickendorfer Strasse U-Bahn for at se mere af byen.

Mitte
Schöneberg som viser en by

Schöneberg

4/5Very Good!(30 anmeldelser af området)

Nyd godt af de populære butikker i Schöneberg. Kurfürstendamm er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Schöneberg S-Bahn-station eller Innsbrucker Platz Station for at se mere af Berlin.

Schöneberg
Kreuzberg som viser udendørs kunst såvel som en kvinde

Kreuzberg

4.5/5Wonderful!(29 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Kreuzberg, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sine fascinerende museer. Du kan besøge populære seværdigheder som Checkpoint Charlie-museet og Checkpoint Charlie, ligesom du kan hoppe på metroen fra Prinzenstrasse U-Bahn eller Moritzplatz U-Bahn for at se mere af byen.

Kreuzberg
Wilmersdorf og byder på gadeliv

Wilmersdorf

4/5Very Good!(51 anmeldelser af området)

Besøg Kurfürstendamm, og nyd godt af de mange spisemuligheder under dit ophold i Wilmersdorf. Hvis du vil se mere af byen, kan du hoppe på metroen fra Blissestrasse U-Bahn eller Fehrbelliner Platz U-Bahn.

Wilmersdorf
Wedding, Berlin, Tyskland
Jacinto Delgado på trover

Wedding

Wedding er en populær destination på grund af sine restauranter, og du kan tage metroen fra Rehberge U-Bahn eller Seestrasse U-Bahn for at udforske seværdigheder som Plötzensee.

Wedding