Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

WeddingBerlin

Når folk rejser til Wedding i den nordlige del af Berlin centrum, forbavses de ofte over områdets væld af seværdigheder, grønne oaser og fredfyldte kroge.

Wedding strækker sig fra Reinickendorfer Strasse og Berlin-Spandauer Schifffahrtskanal i distriktet Mitte. "Der Wedding", som berlinerne siger, blev nævnt som en separat landsby så tidligt som 1289. I midten af det 19. århundrede udviklede området sig til et populært forlystelseskvarter tæt på Berlin. I 1861 blev Wedding en del af metropolen. Siden 1970 har arbejderdistriktet udviklet sig til en multikulturel smeltedigel med gæstearbejdere fra hele verden. Skylinen defineres hovedsaligt af Gründerzeit-bygninger og imponerende boligblokke fra 1970'erne og 1980'erne.

En af de mest betydningsfulde pladser, og et pragtfuldt sted at opholde sig under en storbyferie i Wedding, er Leopoldplatz, der i 1891 blev opkaldt efter prinsen af Dessau og den preussiske general, Leopold I. To år senere blev pladsens Neue Nazarethkirche indviet. På din rejse til Wedding kan du se det 78 meter høje spir på denne nygotiske kirke med tre skibe på flere kilometers afstand. I det vidunderlige kirkerum finder du en rigt udsmykket prædikestol i træ. På Müllerstrasse ligger Alte Nazarethkirche, der er adskilt fra Neue Nazarethkirche af en træfyldt park. Denne kirke blev tegnet af den berømte preussiske arkitekt, Karl Friedrich Schinkel, og blev indviet 1835. På det åbne område foran kirken er der hver uge et marked, hvor du kan købe varer af økologiske landmand fra lokalområdet.

I 1913 blev man færdig med anlæggelsen af den 30 hektar store Schillerpark i Wedding. Gå en dejlig tur i denne mindepark med de ærværdige egetræer, popler og elmetræer, til du når til Schiller-egen, der kommer den store digters fødested, Marbarch am Neckar. Familier og besøgende på weekendophold i Wedding elsker den store, fantastiske park pga. legeområderne, legepladserne og kælkebakkerne. Hvis du har udforsket resten af den tyske hovedstad, vil du måske genkende Schillermonumentet, der står i midten af parken. Det er en kopi af statuen på Gendarmenmarkt. Siedlung Schillerpark, der er et boligområde ved siden af parken, er registreret på UNESCOs verdensarvsliste. Det blev bygget i 1920'erne og var Berlins første bymæssige beboelsesprojekt. Et karakteristisk træk ved bebyggelsen er de to- til fire-etagers huse med altaner og loggiaer.

Uanset om du tilbringer kortere eller længere tid i Wedding, kan du med fordel slappe dejligt af på Nettelbeckplatz , hvor du finder behagelige bænke og springvandet Tanz auf dem Vulkan. Springvandet er et 2 meter højt kegleformet vulkankrater, der hæver sig over et bassin med bronzefigurer i menneskestørrelse, som danser rundt om en sanger på toppen. Ved foden af krateret spiller en anden figur forførende melodier fyldt med sødme på et klaver af sort lavasten. Det er svært at betragte dette betydningsfulde springvand uden at falde i filosofiske staver.

Mest populære hoteller i Wedding

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel de France
Hotel de France
3 out of 5
Müllerstraße 74, Berlin, BE
DKK 537
pr. nat
20. apr. – 21. apr.

Dette hotel ligger i Mitte, kun 4,5 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer og 4,6 km fra Mindesmærket for Berlinmuren. Derudover ligger Museum ...

3.9/5Good! (135 anmeldelser)

"Stort værelse, godt badeværelse, meget bekvem seng. Venligt og hjælpsomt personale.God morgenmad"…"

Anmeldelse fra 7. nov. 2016

Hotel de France
Downtown Apartments Berlin Mitte Wedding
Downtown Apartments Berlin Mitte Wedding
4 out of 5
Gerichtstraße 56, Berlin

Dette lejlighedshotel ligger i Mitte, kun 3 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstrasse. Derudover ...

Downtown Apartments Berlin Mitte Wedding
Steps-Hotel
Steps-Hotel
2.5 out of 5
Liebenwalder Str. 22, Bezirk Mitte/Wedding, Berlin, BE
DKK 366
pr. nat
7. apr. – 8. apr.

Dette pensionat ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Prime Time Theater, Humboldthain Park og Gesundbrunnen Shoppingcenter. Plötzensee ligger 2,5 km derfra. Du ...

3.7/5Good! (249 anmeldelser)
Fint hotel

"Hotellet var rigtig fint. Havde dog ikke forventet at det lå i et lidt skummelt område."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Steps-Hotel
Hotel Rehberge
Hotel Rehberge
2.5 out of 5
Ofener Str. 15, Berlin, BE

Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstadt-Palast. Derudover ligger ...

2.6/5 (73 anmeldelser)
Hyggeligt hotel tæt på metroen

"Det var dejligt nemt at finde Hotel Rehberge beliggende lidt udenfor centrum, men tæt på metroen, så det var nemt at komme til seværdighederne."…"

Anmeldelse fra 13. dec. 2015

Hotel Rehberge
Primeflats - Apartments im Schillerpark
Primeflats - Apartments im Schillerpark
3 out of 5
Türkenstraße 17, Berlin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 504
pr. nat
12. apr. – 13. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Mitte, kun 5 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstrasse. Derudover ...

2.6/5 (5 anmeldelser)

"사전에 호스트와 체크인에 관한 연락을 반드시 해두어야 합니다. 호스트가 없는 상태에서 체크인이라 출입하는 열쇠는 어디인지, 어디에 방위치가 있는지 문의를 해야해요. 저희는 호스트와 연락이 늦어 입구에서 들어갈 방법을 몰라서 한창을 기다렸습니다. 저는 A4방을 아용 하였습니다. 다른 시설은 괜찮지만 화장실이 매우 협소하고 수압이 약해요. 엘레베이터는 없습니다. 그것들 외엔 전체적으로 만족합니다."…"

Anmeldelse fra 1. jul. 2019

Primeflats - Apartments im Schillerpark
Berlin Apartments
Berlin Apartments
2 out of 5
Chausseestraße 85, Berlin, BE

Dette lejlighedskompleks ligger i Mitte, kun 2 km fra Humboldt Naturhistorisk Museum, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstrasse. Derudover ligger Friedrichstadt-Palast ...

3.8/5Good! (11 anmeldelser)
Centralt beliggende, tæt på metroen

"Vi nød opholdet. Hotellet ligger centralt og er venlig at anvende. Vi havde stor glæde af køkkenet."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2014

Berlin Apartments

Seværdigheder i Wedding

Plötzensee
Billede af Plötzensee

Plötzensee

Hvis du planlægger en afslappende ferie, så er Plötzensee det perfekte sted at besøge i Berlin.

Alexanderplatz
Billede af Alexanderplatz

Alexanderplatz

4/5(205 anmeldelser)

Med sit spartanske 1960'er-layout er "Alex" et eksempel på artitektur fra kommunisttiden. Den er et livligt mødested for de lokale.

Potsdamer Platz
Billede af Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(166 anmeldelser)

Berlins borgere fejrer deres by på denne offentlige plads, som blev jævnet med jorden under 2. Verdenskrig og isoleret under den kolde krig.

Mercedes-Benz Arena
Billede af Mercedes-Benz Arena

Mercedes-Benz Arena

4/5(26 anmeldelser)

Gå til et event i Mercedes-Benz Arena under dit ophold i Berlin. Deltag i amerikansk fodbold på dette livlige sted, som også er berømt for sine monumenter.

Brandenburger Tor
Billede af Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(201 anmeldelser)

Dette symbol på tysk sammenhold rangerer sammen med Triumfbuen i Paris blandt Europas mest ikoniske og følelsesladede monumenter.

Berliner Fernsehturm
Billede af Berliner Fernsehturm

Berliner Fernsehturm

4.5/5(125 anmeldelser)

Fernsehturm, Berlins berømte tv-tårn, er et af byens kendteste vartegn og Tysklands højeste bygning. Herfra har du en spektakulær udsigt over byen, som du kan betragte under et måltid mad i den roterende restaurant.

Populære oplevelser i Wedding

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Anbefales af 74% af rejsende
DKK 202
pr. voksen
Sejltur gennem byens historiske centrum
Billede af Sejltur gennem byens historiske centrum

Sejltur gennem byens historiske centrum

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 142
pr. voksen
Billetter til German Spy Museum
Billede af Billetter til German Spy Museum

Billetter til German Spy Museum

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 90
pr. voksen
Kystudflugt: Hop-på-hop-af-rundvisning i Berlin
Billede af Kystudflugt: Hop-på-hop-af-rundvisning i Berlin

Kystudflugt: Hop-på-hop-af-rundvisning i Berlin

DKK 202
pr. voksen
Sejltur på 7 søer
Billede af Sejltur på 7 søer

Sejltur på 7 søer

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 93
pr. voksen
Madaftentur på cykel for en lille gruppe
Billede af Madaftentur på cykel for en lille gruppe

Madaftentur på cykel for en lille gruppe

Anbefales af 100% af rejsende
DKK 485
pr. voksen

Andre kvarterer i Berlin

Mitte og byder på moderne arkitektur og en by

Mitte

4.5/5Wonderful!(255 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Mitte, som er kendt for sine fascinerede museer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Mindesmærket for Berlinmuren og Rigsdagsbygningen, ligesom du kan hoppe på metroen fra Schwartzkopffstrasse U-Bahn eller Reinickendorfer Strasse U-Bahn for at se mere af byen.

Mitte
Tiergarten og byder på kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Tiergarten

Rejsende er vilde med Tiergarten på grund af de populære butikker, og du kan se mere af Berlin ved at hoppe på metroen fra Kurfürstenstrasse U-Bahn eller Bundestag U-Bahn. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Potsdamer Platz og Berlin Zoo.

Tiergarten
City West, Berlin, Tyskland

City West

Brug noget tid på at opleve de interessante museer i City West, besøg populære seværdigheder som Kurfürstendamm, og tag metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

City West
Schloss Charlottenburg som viser slot eller palads, kulturarvsgenstande og en solnedgang

Charlottenburg

Nyd godt af det fantastiske natteliv i Charlottenburg. Det Olympiske Stadion er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Westend S-Bahn eller Kaiserdamm U-Bahn for at se mere af Berlin.

Charlottenburg
Tegel, Berlin, Tyskland
billede af Alexrk2 (CC BY-SA)

Tegel

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Badestelle Reiherwerder am Forsthaus, mens du lærer Tegel at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Alt-Tegel U-Bahn eller Borsigwerke U-Bahn for at se mere af området.

Tegel
Heiligensee Nord som viser en by og skiltning

Reinickendorf

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Brug noget tid på at opleve de mange spisemuligheder i Reinickendorf, besøg populære seværdigheder som Badestelle Reiherwerder am Forsthaus, og tag metroen fra Berlin-Tegel S-Bahn-station eller Alt-Tegel U-Bahn for at se mere af området.

Reinickendorf