WeddingBerlin

Image for Wedding, Berlin, Tyskland
Trover-billede af Jacinto Delgado

Når folk rejser til Wedding i den nordlige del af Berlin centrum, forbavses de ofte over områdets væld af seværdigheder, grønne oaser og fredfyldte kroge.

Wedding strækker sig fra Reinickendorfer Strasse og Berlin-Spandauer Schifffahrtskanal i distriktet Mitte. "Der Wedding", som berlinerne siger, blev nævnt som en separat landsby så tidligt som 1289. I midten af det 19. århundrede udviklede området sig til et populært forlystelseskvarter tæt på Berlin. I 1861 blev Wedding en del af metropolen. Siden 1970 har arbejderdistriktet udviklet sig til en multikulturel smeltedigel med gæstearbejdere fra hele verden. Skylinen defineres hovedsaligt af Gründerzeit-bygninger og imponerende boligblokke fra 1970'erne og 1980'erne.

En af de mest betydningsfulde pladser, og et pragtfuldt sted at opholde sig under en storbyferie i Wedding, er Leopoldplatz, der i 1891 blev opkaldt efter prinsen af Dessau og den preussiske general, Leopold I. To år senere blev pladsens Neue Nazarethkirche indviet. På din rejse til Wedding kan du se det 78 meter høje spir på denne nygotiske kirke med tre skibe på flere kilometers afstand. I det vidunderlige kirkerum finder du en rigt udsmykket prædikestol i træ. På Müllerstrasse ligger Alte Nazarethkirche, der er adskilt fra Neue Nazarethkirche af en træfyldt park. Denne kirke blev tegnet af den berømte preussiske arkitekt, Karl Friedrich Schinkel, og blev indviet 1835. På det åbne område foran kirken er der hver uge et marked, hvor du kan købe varer af økologiske landmand fra lokalområdet.

I 1913 blev man færdig med anlæggelsen af den 30 hektar store Schillerpark i Wedding. Gå en dejlig tur i denne mindepark med de ærværdige egetræer, popler og elmetræer, til du når til Schiller-egen, der kommer den store digters fødested, Marbarch am Neckar. Familier og besøgende på weekendophold i Wedding elsker den store, fantastiske park pga. legeområderne, legepladserne og kælkebakkerne. Hvis du har udforsket resten af den tyske hovedstad, vil du måske genkende Schillermonumentet, der står i midten af parken. Det er en kopi af statuen på Gendarmenmarkt. Siedlung Schillerpark, der er et boligområde ved siden af parken, er registreret på UNESCOs verdensarvsliste. Det blev bygget i 1920'erne og var Berlins første bymæssige beboelsesprojekt. Et karakteristisk træk ved bebyggelsen er de to- til fire-etagers huse med altaner og loggiaer.

Uanset om du tilbringer kortere eller længere tid i Wedding, kan du med fordel slappe dejligt af på Nettelbeckplatz , hvor du finder behagelige bænke og springvandet Tanz auf dem Vulkan. Springvandet er et 2 meter højt kegleformet vulkankrater, der hæver sig over et bassin med bronzefigurer i menneskestørrelse, som danser rundt om en sanger på toppen. Ved foden af krateret spiller en anden figur forførende melodier fyldt med sødme på et klaver af sort lavasten. Det er svært at betragte dette betydningsfulde springvand uden at falde i filosofiske staver.

Mest populære hoteller i Wedding

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Steps-Hotel
Steps-Hotel
2.5 out of 5
Liebenwalder Str. 22, Bezirk Mitte/Wedding, Berlin, BE
DKK 291
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette pensionat ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Prime Time Theater, Humboldthain Park og Gesundbrunnen Shoppingcenter. Plötzensee ligger 2,5 km derfra. Du ...

3.7/5Good! (249 anmeldelser)
Fint hotel

"Hotellet var rigtig fint. Havde dog ikke forventet at det lå i et lidt skummelt område."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Steps-Hotel
Hotel de France
Hotel de France
3 out of 5
Müllerstraße 74, Berlin, BE
DKK 478
per night
Mar 16 - Mar 17

Dette hotel ligger i Mitte, kun 4,5 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer og 4,6 km fra Mindesmærket for Berlinmuren. Derudover ligger Museum ...

3.9/5Good! (132 anmeldelser)

"Stort værelse, godt badeværelse, meget bekvem seng. Venligt og hjælpsomt personale.God morgenmad"…"

Anmeldelse fra 7. nov. 2016

Hotel de France
Hotel Rehberge
Hotel Rehberge
2.5 out of 5
Ofener Str. 15, Berlin, BE

Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstadt-Palast. Derudover ligger ...

2.6/5 (73 anmeldelser)
Hyggeligt hotel tæt på metroen

"Det var dejligt nemt at finde Hotel Rehberge beliggende lidt udenfor centrum, men tæt på metroen, så det var nemt at komme til seværdighederne."…"

Anmeldelse fra 13. dec. 2015

Hotel Rehberge
Berlin Apartments
Berlin Apartments
2 out of 5
Chausseestraße 85, Berlin, BE

Dette lejlighedskompleks ligger i Mitte, kun 2 km fra Humboldt Naturhistorisk Museum, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstrasse. Derudover ligger Friedrichstadt-Palast ...

3.8/5Good! (11 anmeldelser)
Centralt beliggende, tæt på metroen

"Vi nød opholdet. Hotellet ligger centralt og er venlig at anvende. Vi havde stor glæde af køkkenet."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2014

Berlin Apartments
Berlin: Central Light Stille Lejlighed i Berlin
Berlin: Central Light Stille Lejlighed i Berlin
34-35 Malplaquetstraße, Berlin

Dette lejlighedskompleks med historisk profil ligger i Mitte, kun 5 km fra Besucherzentrum der Gedenkstätte Berliner Mauer, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstrasse. ...

4.5/5Wonderful! (49 anmeldelser)
Apparemment très bien équipé, calme, bien situé.

"L'annonce de l'emplacement dans le quartier central de Mitte est ambiguë, l'appartement se situe dans le quartier Wedding. Cela n'est pas gênant mais pourquoi ne pas préciser ?"…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Berlin: Central Light Stille Lejlighed i Berlin
Primeflats - Apartment Togo - Afrikanisches Viertel
Primeflats - Apartment Togo - Afrikanisches Viertel
3 out of 5
Togostrasse 81, Berlin

Dette lejlighedskompleks ligger i Mitte, kun 5 km fra Museum for Moderne Kunst, Mindesmærket for Berlinmuren og Friedrichstrasse. Derudover ligger Friedrichstadt-Palast ...

4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)

"Super ausgestattet ! Alles da und noch mehr. Geschäfte ums Eck. Verkehrsanbindung gut. NUR wenn jemand Probleme hat beim Stiegen steigen ... Achtung ! 3 OG ohne Lift .... Wir waren sehr zu frieden, jederzeit gerne wieder !! Top !! Danke ! schmidt"…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2019

Primeflats - Apartment Togo - Afrikanisches Viertel

Seværdigheder i Wedding

Plötzensee
Image for Plötzensee

Plötzensee

Hvis du planlægger en afslappende ferie, så er Plötzensee det perfekte sted at besøge i Berlin.

Alexanderplatz
Image for Alexanderplatz

Alexanderplatz

4/5(201 reviews)

Med sit spartanske 1960'er-layout er "Alex" et eksempel på artitektur fra kommunisttiden. Den er et livligt mødested for de lokale.

Potsdamer Platz
Image for Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(163 reviews)

Berlins borgere fejrer deres by på denne offentlige plads, som blev jævnet med jorden under 2. Verdenskrig og isoleret under den kolde krig.

Mercedes-Benz Arena
Image for Mercedes-Benz Arena

Mercedes-Benz Arena

4/5(26 reviews)

Gå til et event i Mercedes-Benz Arena under dit ophold i Berlin. Deltag i amerikansk fodbold på dette livlige sted, som også er berømt for sine monumenter.

Brandenburger Tor
Image for Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(197 reviews)

Dette symbol på tysk sammenhold rangerer sammen med Triumfbuen i Paris blandt Europas mest ikoniske og følelsesladede monumenter.

Berliner Fernsehturm
Image for Berliner Fernsehturm

Berliner Fernsehturm

4.5/5(123 reviews)

Fernsehturm, Berlins berømte tv-tårn, er et af byens kendteste vartegn og Tysklands højeste bygning. Herfra har du en spektakulær udsigt over byen, som du kan betragte under et måltid mad i den roterende restaurant.

Populære oplevelser i Wedding

Velkomstkort til Berlin
Image for Velkomstkort til Berlin

Velkomstkort til Berlin

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 172
pr. voksen
Entrébillet til Madame Tussauds Berlin
Image for Entrébillet til Madame Tussauds Berlin

Entrébillet til Madame Tussauds Berlin

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 140
pr. voksen
Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr
Image for Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr

Heldagstur til Mindestedet for Sachsenhausen Koncentrationslejr

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 127
pr. voksen
Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum
Image for Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

Halvdagsrundvisning til fods i byens centrum

Anbefales af 94% af rejsende
DKK 105
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur i Berlin
Image for Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Hop-på-hop-af-bustur i Berlin

Anbefales af 76% af rejsende
DKK 194
pr. voksen
Tur til Sachsenhausen Mindesmærke fra Berlin
Image for Tur til Sachsenhausen Mindesmærke fra Berlin

Tur til Sachsenhausen Mindesmærke fra Berlin

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 135
pr. voksen

Andre kvarterer i Berlin

Mitte og byder på moderne arkitektur og en by

Mitte

4.5/5Wonderful!(249 area reviews)

Der er masser at udforske i Mitte, som er kendt for sine fascinerede museer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Mindesmærket for Berlinmuren og Rigsdagsbygningen, ligesom du kan hoppe på metroen fra Schwartzkopffstrasse U-Bahn eller Reinickendorfer Strasse U-Bahn for at se mere af byen.

Mitte
Tiergarten og byder på kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Tiergarten

Rejsende er vilde med Tiergarten på grund af de populære butikker, og du kan se mere af Berlin ved at hoppe på metroen fra Kurfürstenstrasse U-Bahn eller Bundestag U-Bahn. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Potsdamer Platz og Berlin Zoo.

Tiergarten
City West, Berlin, Tyskland

City West

Brug noget tid på at opleve de interessante museer i City West, besøg populære seværdigheder som Kurfürstendamm, og tag metroen fra Uhlandstrasse U-Bahn eller Savignyplatz S-Bahn for at se mere af området.

City West
Schloss Charlottenburg som omfatter udsigt over landskaber, en park og en statue eller en skulptur

Charlottenburg

Nyd godt af det fantastiske natteliv i Charlottenburg. Det Olympiske Stadion er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Westend S-Bahn eller Kaiserdamm U-Bahn for at se mere af Berlin.

Charlottenburg
Tegel, Berlin, Tyskland
billede af Alexrk2 (CC BY-SA)

Tegel

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Badestelle Reiherwerder am Forsthaus, mens du lærer Tegel at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Alt-Tegel U-Bahn eller Borsigwerke U-Bahn for at se mere af området.

Tegel
Heiligensee Nord som viser en by og skiltning

Reinickendorf

4.5/5Wonderful!(3 area reviews)

Brug noget tid på at opleve de mange spisemuligheder i Reinickendorf, besøg populære seværdigheder som Badestelle Reiherwerder am Forsthaus, og tag metroen fra Berlin-Tegel S-Bahn-station eller Alt-Tegel U-Bahn for at se mere af området.

Reinickendorf