Hoteller i Allinge

Allinge, Hovedstaden, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Allinge

Pension Klostergården
3 out of 5
Østergade 7, Allinge
Hent priser
4.3/5Excellent! (69 anmeldelser)

"Der hersker en hyggelig og hjemlig atmosfære på Klostergården. Stedet er præget af en dejlig ro og personalet var villige til at tilpasse sig vores særlige behov, som at tilberede morgenmad tidligere end de vanligvis gør. En lækker og enkel morgenbuffet med hjemmebagt brød."…"

Anmeldelse fra 19. sep. 2019

Pension Klostergården
Hotel Sandvig Havn
2 out of 5
Strandpromenaden 5, Sandvig, Allinge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
per night
Feb 23 - Feb 24
4/5Very Good! (77 anmeldelser)

""…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2019

Hotel Sandvig Havn
Danhostel Sandvig
1.5 out of 5
Langebjergvej 12, Allinge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 700
per night
Mar 1 - Mar 2
3.3/5 (9 anmeldelser)

"Hyggeligt sted Dejligt fælleskøkken med det hele"…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Danhostel Sandvig
Sandkaas Badehotel
3 out of 5
Tejnvej 52, Allinge
Hent priser
4.8/5Exceptional! (37 anmeldelser)
Sandkås Badehotel - en lille perle

"Sandkås badehotel er en lille perle tæt på Allinge/Sandvig. Fin service, dejligt værelse, dejlig morgenmad og hyggelig opholdsstue. Vi kommer helt sikkert igen."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2019

Sandkaas Badehotel
Strandhotellet Sandvig
3 out of 5
Strandpromenaden 7, Allinge
Hent priser
3.5/5Good! (27 anmeldelser)

"Dejlig ophold"…"

Anmeldelse fra 11. jul. 2019

Strandhotellet Sandvig
Badepensionat Sandloppen
2.5 out of 5
Strandvejen 101, Allinge
Hent priser
4.6/5Wonderful! (23 anmeldelser)

"Alt var fint, vi manglede kun oplysninger om lokalområdet ved ankomst dem fik vi ved afrejse og det vat for sent, ærgerligt"…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2019

Badepensionat Sandloppen
Sandkås Feriecenter
3 out of 5
Brinkevej 7, Sandkas, Allinge
Hent priser
2.1/5 (20 anmeldelser)
Ok, uden at være prangende.

"Ok ophold til prisen for fire personer. Husene er sommerhus-agtige af ældre dato, og der er diverse små-mangler. Nogle stikkontakter var uden strøm. Der er ingen støvsuger, men kost og fejebakke. Nogle af maddresserne var tynde, så man lå på fjedre. Men der var sengepladser til 8-10 personer, så ..."…"

Anmeldelse fra 6. sep. 2019

Sandkås Feriecenter
Pension Sandbogaard
2 out of 5
Landemærket 3, Allinge
Hent priser
4.5/5Wonderful! (54 anmeldelser)
Afslapning i højsædet....

"Dejlig lille sted, tæt på lækker strand .... super morgenmad i smukke omgivelser, inde som ude.. det meste af morgenmaden var hjemmelavet og der var mulighed for at smøre sig en madpakke for 35 kr..... senge lidt slidte, men kan kun anbefale dette sted....."…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2019

Pension Sandbogaard
Pension Holmegaard
2.5 out of 5
Landemærket 2, Sandvig, Allinge
Hent priser
4.7/5Exceptional! (55 anmeldelser)
Hyggelig pension

"Super hyggelig pension, man får en varm velkomst og god service, i nogle meget smukke omgivelser, heltsikkert et besøg vær."…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2019

Pension Holmegaard
Grønbechs Hotel
3 out of 5
Vinkelstræde 2-4, Allinge
Hent priser
4.2/5Excellent! (82 anmeldelser)

"Værelset var meget spartansk. Der var en meget lille kommode med 2 skuffer, hvor den ene ikke fungerede. Der var ikke noget skab, men kun en metalstang med 6 bøjler. Der var 1 spisebordsstol ved et lille skrivebord. I et dobbeltværelse bør der være, så 2 kan sidde. Der lå ledninger på gulvet med ..."…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Grønbechs Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Allinge
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Allinge

Allinge er et fremragende udgangspunkt, hvis du vil udforske den nordlige del af Bornholm, som er fyldt med sandstrande, idylliske vandrestier, fiskerlejer og selvfølgelig Hammerhus. Selve Allinge centrum har ingen hoteller, men du finder til gengæld et hav af hoteller i Allinge omegn, som dækker forskellige behov. Har du for eksempel små børn med på din overnatning i Allinge, kan du vælge et hotel med familievenlig profil. Ofte ligger disse hoteller ud til stranden eller har egen swimmingpool, så I kan blive kølet af i Bornholms sommervarme. Sørg for at tjekke hotellets faciliteter på forhånd, da nogle hoteller også har børnepool, vaskeri og legeplads. De mange hoteller i Allinge og omegn spænder i det hele taget fra to-stjernede pensionater og gæstehuse, til klassiske badehoteller og store lejlighedshoteller med tre-fire stjerner og mange ekstra faciliteter. Nogle hoteller har for eksempel en hyggelig have og en havegrill til fri afbenyttelse, mens andre hoteller fokuserer på at tilbyde hurtig indtjekning og hjælp til planlægning af udflugter og aktiviteter.

Natur og oplevelser, som nemt kan nås fra dit hotel i Allinge

De almindelige hoteller i Allinge lægger ekstra vægt på elegante, lettilgængelige fællesarealer, mens lejlighedshotellerne ofte har få fællesarealer, men hver lejlighed er til gengæld ofte indrettet med tekøkken, fladskærms-tv og separat spiseområde. Du finder de fleste overnatningsmuligheder i området ved byen Sandvig, som efterhånden er vokset sammen med Allinge, samt i den lille kystby Sandkås. Sandkås er forbundet med Allinge via en smuk vandrerute, som tager dig igennem flotte, forrevne klipper, og byen gemmer på en pragtfuld sandstrand, som du kan benytte, så meget du vil. Tilbage i selve Allinge venter der dig et besøg til den mere end 500 år gamle Allinge kirke, og hver onsdag sommeren igennem vrimler byen med liv, og der er en fantastisk stemning på det store onsdagsmarked i centrum. Tager du fra dit hotel i Allinge og ud til Sandvig by, vil du højst sandsynligt støde på højen Madsebakke, hvor du kan opleve unikke helleristninger, der stammer helt tilbage fra bronzealderen. Stop op for en stund, og dyk ned i Bornholms historie, for derefter at besøge det gamle lysestøberi i Sandvig og slikke sol på byens bløde sandstrand. Sandvig rummer hyggelige caféer og restauranter, som tilbyder velsmagende måltider, og fra byen har du en flot udsigt til rundklippen Hammerknuden. En ferie i Allinge er ikke komplet uden en udflugt til Nordbornholms største seværdighed borgruinen Hammerhus, som stammer fra begyndelsen af det 13. århundrede og netop ligger på Hammerknuden. Det er den største borgruin i hele Nordeuropa, og slottet var kastebold mellem kirken og enevældet tilbage i middelalderen, hvor kirken og kongen kæmpede om magten i landet. Gå på opdagelse i de gamle ruiner – gerne om aftenen hvor borgen er flot oplyst – og nyd også Hammerknudens skønne natur.

Ankom til din overnatning i Allinge med båd eller fly

Da Bornholm er en lidt afsides ø, bliver du nødt til enten at sejle eller benytte fly til Allinge. Bornholms Lufthavn ligger i Rønne, og herfra kan du enten køre med bus næsten direkte til dit hotel i Allinge eller køre med udlejningsbil til Allinge, hvilket tager omtrent 25 minutter.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Allinge

Flere valgmuligheder