Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Berlin

Se alle 28 aktiviteter i Berlin

Berlin-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Berlin har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Berlin kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Berlin med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Berlin

Hvis du planlægger en tur til Berlin hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Berlin.

At lede efter aktiviteter i Berlin kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Berlins lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Berlins seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Berlin for enhver smag

Berlin har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Berlin som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Berlin.

Berlin er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Berlin og sørge for at din oplevelse af Berlin og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Berlin der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Berlin

Mitte

Berlins centrale bydel er en konvergens af hyggelige gader, omfattende sovjetiske pladser og nogle af Europas mest beundrede museer.

MuseerArkitekturBusiness

Kreuzberg

En af Berlins absolut mest hippe kvarterer har en lang historie af ungdommelig overbærenhed, en forskelligartet etnisk befolkning og nogle af byens bedste underholdningstilbud.

ShoppingBusinessMuseer

Friedrichshain

Dette tidligere industrielle distrikt, der ligger på den østlige side af floden Spree, er i dag hjemsted for nogle af Berlins mest progressive natklubber.

BusinessKulturArkitektur

Prenzlauer Berg

Romantiske brostensbelagte gader, hyggelig weekendbrunch og et spændende loppemarked har været med til at gøre Prenzlauer Berg populær blandt familier og unge par.

MuseerSightseeingGåture

Charlottenburg-Wilmersdorf

Det glamourøse hjerte i det tidligere Vestberlin er fortsat et af Berlins mest eftertragtede kvarterer og byens førende detaildestination.

ShoppingBusinessMiddag

Wedding

Når folk rejser til Wedding i den nordlige del af Berlin centrum, forbavses de ofte over områdets væld af seværdigheder, grønne oaser og fredfyldte kroge.

BusinessFamilievenligtShopping