Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Nordjylland

Nordjylland, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Nordjylland

Læsø Camping & hytteby
Hent priser
78.82 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (6 anmeldelser)

"Dejligt sted"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2019

Læsø Camping & hytteby
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
4 out of 5
Ved Stranden 14-16, Aalborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.040
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
13.41 km fra centrum
3.7/5Good! (1,046 anmeldelser)
Fint hotel med meget central beliggenhed

"Fint hotel med meget central beliggenhed. Mulighed for parkering for 95 kr. pr. døgn. Vi kunne ikke få et værelse mod vandet, så der var lidt larm fra Jomfru Ane Gade. Rengøringen var udmærket, men der var ansigtsmærker flere steder på ruden. Badeværelset var meget lille og gulvet knirkede meget ..."…"

Anmeldelse fra 14. dec. 2019

Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
First Hotel Aalborg
4 out of 5
Rendsburggade 5, Aalborg
DKK 869
pr. nat
24. apr. – 25. apr.
13.96 km fra centrum
3.8/5Good! (1,045 anmeldelser)
Fint til prisen

"Glimrende ophold til prisen. Fantastisk beliggenhed, rigtig god service af en ung kvinde i receptionen. Ikke en masse dikkedare, men et fornuftigt værelse, præcis hvad man har brug for. Kunne godt have brugt en lænestol og et lille bord på værelset ellers perfekt."…"

Anmeldelse fra 20. dec. 2019

First Hotel Aalborg
Thisted Bed and Breakfast
2.5 out of 5
Solbakkevej 72, Thisted
DKK 600
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
61.13 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (18 anmeldelser)
Super

"Fint sted det var fuldt booket (4rum i en lys kælder) Men føltes ikke trangt. Lille hyggeligt værelse med hjemlig hygge."…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Thisted Bed and Breakfast
Montra Skaga Hotel
4 out of 5
Willemoesvej 1, Hirtshals
DKK 895
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
61.16 km fra centrum
3.9/5Very Good! (724 anmeldelser)
Mit Hjem i Hirtshals :-)

"Montra Skaga leverer varen - Hver gang!"…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Montra Skaga Hotel
Hotel Jomfru Ane
3 out of 5
Jomfru Ane Gade 3, Aalborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 590
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
13.35 km fra centrum
3.5/5Good! (489 anmeldelser)
God oplevelse

"God oplevelse. Fin service. Alle nødvendige faciliteter til rådighed. Tæt på bylivet og shopping. Tilfredsstillende løsning med prisreduktion på parkering, når det er den del af byen der tættest befolket."…"

Anmeldelse fra 7. dec. 2019

Hotel Jomfru Ane
Hotel Frederikshavn
3 out of 5
Tordenskjoldsgade 15B, Frederikshavn
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 822
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
65.94 km fra centrum
4/5Very Good! (889 anmeldelser)

"Stort værelse med seperat soverum til to personer. Vi var 3 afsted."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Hotel Frederikshavn
Dronninglund Hotel
3 out of 5
Slotsgade 78, Dronninglund
DKK 945
pr. nat
15. apr. – 16. apr.
37.6 km fra centrum
3.2/5 (122 anmeldelser)
Slidt, men absolut godkendt.

"Vi boede en enkelt nat i hovedbygningen. Der var åbenbart en jule-deal denne aften, så der var vist fuldt hus med dansende og glade mennesker. Værelset var lidt slidt, men absolut pænt og rent. Morgenmaden var absolut ok."…"

Anmeldelse fra 25. nov. 2019

Dronninglund Hotel
Comwell Hvide Hus Aalborg
4 out of 5
Vesterbro 2, Aalborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.098
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
13.03 km fra centrum
4.1/5Very Good! (1,033 anmeldelser)
Fint hotel

"Ok hotel, er ved at være lidt “slidt” Sparede på varmen både i restaurant og på værelse Lækker med i restauranten og dejlig morgenmad"…"

Anmeldelse fra 21. dec. 2019

Comwell Hvide Hus Aalborg
Zleep Hotel Aalborg
3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 599
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
13.82 km fra centrum
4.2/5Excellent! (276 anmeldelser)
Lækkert hotel, men dyr parkering!

"Dejligt rent og pænt hotel centralt i Ålborg. Men sengene til børnene var alt for korte, så ungerne lå med fødderne ud over kanten!! Parkering var svinedyrt og et godt stykke fra hotellet. 170 for to døgn! Ville aldrig koste så meget i København!!!"…"

Anmeldelse fra 28. dec. 2019

Zleep Hotel Aalborg
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nordjylland
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Nordjylland

Hvis du elsker flot natur, hyggelige byer og smukke, hvide sandstrande, så er Nordjylland det helt rette sted at booke et hotelophold. Dybe fjorde, barske kyster og attraktioner samt seværdigheder på stribe venter dig i Nordjylland, som også er stedet med flest solskinstimer i Danmark.

Der er masser af hoteller i det nordjyske. På de tostjernede hoteller finder du billige overnatningsmuligheder, og du kan nyde fine luksusfaciliteter på de firestjernede hoteller i denne smukke landsdel. Du finder nemt et godt trestjernet hotel, og det er ingen sag at booke et weekendophold eller en længere ferie i Nordjylland på Expedia.dk.

Der er lufthavn i landsdelen mod nord, og du kan leje en bil i Nordjylland, hvis du for eksempel kommer med fly fra Kastrup. Find billige flybilletter til Nordjylland, og glæd dig til de mange oplevelser, der venter dig her.

Hvis du holder af shopping og dejlige restauranter, hvorfor så ikke booke dit hotel i nærheden af Aalborg? Strandløver og -løvinder kan med fordel bestille et værelse tæt på kysten. Her kan du gå en tur i sandet med din partner, lege med børnene og boltre dig i de milde vover, mens mågerne skriger, og solen bager på himlen. De kendte strande ved Blokhus, Løkken og Øster Hurup lægger op til den helt store badeferie under hjemmelige himmelstrøg, så pak bare badebukserne med i kufferten, når du tager turen til i Nordjylland.

På hotel med børnene i Nordjylland

Der er et hav af familiehoteller i Nordjylland, hvor både børn og voksne kan slappe af og hygge sig. Landsdelen leverer i den grad varen, hvad angår oplevelser for de yngre medlemmer af familien. Tag en tur i Aalborg Zoo, mød Nordsøens fascinerende dyr i Nordsøen Oceanarium, eller nyd en tur i Fårup Sommerland, hvor du også kan slå dig løs i Aquaparken. Nordjylland er bestemt også for børn.

Smukke naturoplevelser på din hotelferie i Nordjylland

Når du bestiller et værelse på et af hotellerne i Nordjylland, er du aldrig langt fra den flotte natur, som landsdelen også er kendt for. Tag på cykelferie på Mors, eller lej en cykel, og nyd Blokhus Strand på to hjul. Gå en tur i Rold Skov, som byder på et væld af naturoplevelser hele året, eller besøg Nationalpark Thy. Mulighederne for dejlige oplevelser i den fri natur står i kø, og det er faktisk kun kondien, der sætter grænser på Nordjyllands åbne vidder.

Mærk historiens vingesus i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af historie. De smukke herregårde og slotte pryder landskabet, og landsdelen har mange interessante museer, som du kan besøge. Tag børnene med på Børglum Kloster. Her kan du gå en tur i urtehaven blandt alle lægeurterne, få noget godt at spise i caféen og besøge Vognmuseet. Tag turen til Lindholm Høje, hvor du ud over stensætningerne og de rekonstruerede bygninger også kan gå på opdagelse på museet. Her kan du se de mange fund fra jernalderen og vikingetiden, man har gjort i området. Holder du af en god spøgelseshistorie, flot kunst og smukke bygninger, så må du ikke gå glip af et visit på Voergaard Slot. Hvis du er i Nordjylland om sommeren, bør du slå et smut forbi det gamle slot under Middelalderdagene. Rejs tilbage til en tid med riddere og skønjomfruer, og glæd dig til Stygge Krumpens Taffel.

Hotelbooking: Nordjylland

Søg efter dit perfekte hotel i Nordjylland. Find et billigt hotel i Nordjylland nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Nordjylland, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Nordjylland på dine foretrukne datoer.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Nordjylland