Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rejser til La Orotava 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til La Orotava med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i La Orotava. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til La Orotava i 2021

Royal Sun Resort
4Dreams Hotel
Hotel Gala Tenerife
Occidental Santa Cruz Contemporáneo
H10 Tenerife Playa

Mest populære hoteller i La Orotava

Hostel Tenerife
Hostel Tenerife
1 out of 5
Prisen er DKK 283 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.
4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Location was good, could do with a deep clean, under the beds etc, and a bit of TLC in the courtyard"…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2019

Hostel Tenerife
Parador de las Cañadas del Teide
Parador de las Cañadas del Teide
3 out of 5
Las Canadas del Teide, La Orotava, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 693 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.
4.3/5Excellent! (167 anmeldelser)

"En stor oplevelse at se området ved solnedgang og solopgang.. Vi fik uopfordret opgraderet vores værelse, så vi havde fri udsigt til Teide fra vores vindue."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Parador de las Cañadas del Teide
Designer Villa Cesar Manrique
Designer Villa Cesar Manrique
Carr. Gral. de La Perdoma, La Orotava, De Kanariske Øer
Hent priser
4.9/5Exceptional! (28 anmeldelser)
Traumhaft

"Im Juli 2 Wochen einen wunderschönen Urlaub in einem außergewöhnlichen Haus auf einem traumhaft ruhiggelegen Grundstück verbracht, wir wollten garnicht wieder weg!! Gerade in Coronazeiten das optimale Haus, alles mit Mietwagen schnell zu erreichen, die Agentur von Herrn Endler kümmert sich so schnell ..."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2020

Designer Villa Cesar Manrique
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i La Orotava

Strandferie i La Orotava

Få en pause fra hverdagens stress og jag, og giv dig selv lov til at slappe fuldstændigt af på en ferie i La Orotava. Der er ikke meget, der er mere forfriskende end den friske havbrise og lyden af rullende bølger, som slår ind mod kysten. Arranger din rejse til La Orotava på den nemme måde ved at booke en af vores pakkerejser til La Orotava. En del rejsende foretrækker at finde overnatning tæt ved Bollullo Strand, der er et must, blot 3 km fra byens centrum.

Godt at vide om La Orotava

  • Tilbring en ferie ved vandet, og lad hverdagens stress forsvinde med havbrisen. Tjek vores strandhoteller i La Orotava, og oplev den fredelige atmosfære.
  • La Orotava har også et godt udvalg af private ferieboliger. House in La Oratava Tenerife 101357 by MO Rentals og Calm Family House LA Abejera House 103 er populære blandt rejsende og værd at tjekke ud.
  • La Orotava har et indbyggertal på omkring 41.200. Hvorfor ikke tage ud for at møde nogle stykker? Det er en god måde at få lokal insiderviden på. Du kan også besøge vores side med oplevelser i La Orotava.
  • Tilbud på rejser til La Orotava er en god måde at spare penge på til spændende oplevelser. Seværdigheder som Mount Teide, El Teide-toppen og Teide-svævebanen bør være øverst på dit dagsprogram.

Spar tid og penge med pakkerejser til La Orotava

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til La Orotava på?

En god måde at få rejsebudgettet til at række på (og spare dig selv for en masse besvær) er gennem vores pakkerejser til La Orotava. Der er rigeligt med muligheder blandt de 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden og 500+ forskellige flyselskaber, du kan vælge imellem hos Expedia. Hvis du arrangerer din rejse nu, kan du samtidig sikre dig en besparelse. Der er ingen grund til bekymring, hvis dine planer skulle ændre sig undervejs. De fleste reservationer bliver ikke påført afbestillingsgebyr fra vores side.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til La Orotava?

Der er mange overnatningssteder at vælge imellem i La Orotava. Til syvende og sidst kommer det an på, hvilken type rejsende, du er. Måske har du mest lyst til at udforske stedets private ferieboliger på det meste af din rejse, eller også er de mange lejligheder mere din smag. Der er også nogle forskellige villaer og hytter at tage i betragtning.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det er helt afhængigt af, hvilken form for tur du ønsker. Din pakkerejse til La Orotava kan inkludere fly og hotel, billeje, fly og hotel eller billeje og hotel. Du kan også inkludere udflugter, hvilket giver dig mulighed for at få rabat på stort set alt!