Biludlejning Kastrup

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Kastrup

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Kastrup

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Kastrup
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Kastrup?
Vi har alle stået i situationer, hvor selv de bedst lagte planer har ændret sig uden varsel. Derfor giver vi mulighed for alle pengene tilbage for de fleste reservationer, hvis du kontakter os seks timer før afhentning. Sørg for at dobbelttjekke lejepolitikken – nogle gange er det ikke inkluderet. Kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for? Vores kundeservice er altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Kastrup?
Sæt dig bag rattet i et kompakt køretøj i Kastrup, for så er du i godt selskab. Denne type lejebil er den mest efterspurgte, fordi bilerne er overkommelige for pengepungen, kører langt på literen og er nemme at parkere. I en kompakt bil kan du ubesværet manøvrere rundt i byens travle gader. Du kan selvfølgelig også få noget større. Se vores udvalg af større lejekategorier, herunder stor, mellemstor og premiumbil. Uanset hvad du er til, har vi den ideelle bil til dig.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Kastrup?
Det er langt fra nogen hemmelighed, at Kastrup en af de mest populære feriedestinationer i området. Men du finder også en række andre skønne steder at udforske, når du lejer en bil og tager på farten. Her har du nogle forslag, så dit eventyr på fire hjul får en flyvende start:

  • Mærk det energiske liv i byen, fra det øjeblik du når frem til Odense. Den ligger omkring 140 km fra Kastrup og huser en række spændende steder at opdage, som Hans Christian Andersen Museum.
  • Omkring 200 km væk ligger Vejle, en anden by, som er en overvejelse værd til din roadtrip. Glem ikke at besøge Givskud Zoologiske Have, mens du er i nabolaget.
  • Efter de mange timer på vejen kan du forkæle dig selv med lidt frisk luft ved Nationalpark Thy. Stedet ligger omkring 300 km fra Kastrup.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Kastrup hos Expedia?
Fra vores eksklusive medlemstilbud og rabatter til vores praktiske pakkerejser – der er masser af grunde til at booke en udlejningsbil hos Expedia. Har du kurs mod Kastrup? Der er biludlejningsfirmaer at vælge blandt med et stort udvalg af køretøjer, der matcher ethvert budget og enhver stil. Hvis du ønsker at spare endnu mere, kan du kombinere din udlejningsbil med flyrejser og hotel. Er du klar til at køre ud i det blå? Vi står klar til at hjælpe dig på vej.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Kastrup hos Expedia?
Expedia gør det hurtigt og nemt at sammenligne priser, tilbud og biludlejningsfirmaer samt tjekke anmeldelser. Kombiner din reservation af billeje i Kastrup med hotel eller flyrejser, og du kan opnå endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Kastrup?
I de fleste tilfælde skal du være 21 år i Kastrup. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste leverandører pålægger et gebyr for unge førere. Tjek det med småt, inden du booker, da det kan være forskelligt fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma. Husk også på, at hvis du vil leje en luksusmodel eller en større bil, f.eks. En SUV, skal du muligvis være over 21 år.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Kastrup?
Normalt skal du kun bruge dit kørekort og et kreditkort i dit navn, når du henter bilen. Du skal muligvis også bevise, at du er dækket af en forsikring, hvis du fravælger at købe biludlejningsfirmaets forsikring. Disse krav kan være forskellige fra selskab til selskab, så det er altid en god idé at tjekke, inden du booker.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Kastrup?
De to laveste dagspriser, der blev tilbudt i Kastrup i løbet af de sidste syv dage, var 934. kr og 1,099. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Kastrup?
Ja, og det bedste er, at udbydere ofte tilbyder lavere priser, jo længere du lejer. Kig blandt vores tilbud på langtidsleje af biler i Kastrup, og book en rigtig god pris.
Hvor finder jeg billeje i Kastrup, hvis jeg er under 25 år?
Du bør undersøge alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Kastrup, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, kan nogle selskaber pålægge yderligere tillægsgebyrer. Det er mest praktisk, hvis du har kendskab til dem inden afhentning af bilen, så du kan planlægge derefter. Alle selskaber har deres egne vilkår og betingelser for unge førere, så sørg for at tjekke dem forinden.