Frederiksberg

Hotel med 4 stjerner i Frederiksberg, København

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 4 stjerner i Frederiksberg

Scandic Falkoner
4 out of 5
Falkoner Allé 9, Frederiksberg, Hovedstaden
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.148
pr. nat
1. dec. – 2. dec.
4.4/5Fremragende! (40 anmeldelser)
Værelse til 3...

"Vi havde et familie værelse til 3 personer . Dog kun håndklæder og glas til 2 personer . Dette henvender vi os i receptionen efter tur i byen ,og får lovning på det vil blive sendt op. Vi venter og der sker intet. Næste morgen må vi så igen gå til receptionen inden vi kan komme i bad alle tre."…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2019

Scandic Falkoner
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Frederiksberg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel med 4 stjerner i Frederiksberg

4 stjernet hotel i Frederiksberg

Hvis du er på udkig efter et hotel med fremragende faciliteter i Frederiksberg, Frederiksberg, så er et 4 stjernet hotel i Frederiksberg værd at overveje. I denne hotelklasse finder du kun hoteller med faciliteter, service og indretning over middel.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Værelserne på et 4 stjerners hotel i Frederiksberg, Frederiksberg er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder og tit en del ekstra udstyr, der gør dit ophold endnu mere behageligt end på hoteller med færre stjerner. Herunder kan blandt andet nævnes kosmetikprodukter, internetadgang på værelset, 24-timers roomservice samt en lobby, bar og egen restaurant. På et firestjernet hotel kan du altså forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med søgefiltrene på Expedia.dk er du sikker på at finde et passende 4 stjernet hotel i Frederiksberg, Frederiksberg med den helt rigtige atmosfære og service.

Flere valgmuligheder

Hoteller booket i Frederiksberg for nylig