Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i St. Paul's Cathedral

I aften 15. feb. - 16. feb.
Denne weekend 15. feb. - 17. feb.
Næste weekend 22. feb. - 24. feb.

Mest populære hoteller nær St. Paul's Cathedral

Se alle 8.239 overnatningssteder i St. Paul's Cathedral
Grange St. Paul's
Grange St. Paul's
5.0 ud af 5.00,1 km fra St. Paul's Cathedral
4,3/5 (1.748 anmeldelser)
DKK 784/ nat for 2 gæster

Liked the hotel - very convenient location and staff were service minded and very friendly. One thing I want to address, is the quality of the pillows. They felt cheap and not really the comfort I would expect from a 5-star hotel. The bed was on the hard side, but that's just a matter of ...

Anmeldelse fra 13. nov. 2018
Club Quarters Hotel, St. Paul's
Club Quarters Hotel, St. Paul's
4.0 ud af 5.045 m fra St. Paul's Cathedral
Gratis afbestilling
4,2/5 (4.088 anmeldelser)
DKK 714/ nat for 2 gæster

Et dejlig og roligt sted. God betjening. Nemt at finde og der var mulighed for at finde spisesteder nærheden

Anmeldelse fra 13. feb. 2019
Apex Temple Court Hotel
Apex Temple Court Hotel
4.0 ud af 5.00,3 km fra St. Paul's Cathedral
Gratis afbestilling
4,7/5 (2.233 anmeldelser)
DKK 952/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel i rolige omgivelser, og med gå afstand til det meste.

Anmeldelse fra 27. okt. 2018
Grange City Hotel
Grange City Hotel
5.0 ud af 5.00,9 km fra St. Paul's Cathedral
4,2/5 (1.262 anmeldelser)
DKK 705/ nat for 2 gæster

Måske det flotteste hotel i området, massiv bemanding, kæmpe værelser og alt fungerer, og det forventes nok også til prisen. Desværre ligger det klods op ad banen og der kommer mange toge forbi døgnet rundt. De har dog gjort hvad de kan for at dæmpe lyden, men høres kan det, ligesom man hurtigt får ...

Anmeldelse fra 14. nov. 2018
Malmaison London
Malmaison London
4.0 ud af 5.00,8 km fra St. Paul's Cathedral
Gratis afbestilling
4,4/5 (1.014 anmeldelser)
DKK 717/ nat for 2 gæster

Værelserne var super fine og ikke mindst store i forhold til London området. Og servicen var i top, så intet at sætte en finger på.

Anmeldelse fra 28. jul. 2018
Charmerende Lejlighed Minutters Gang fra St Pauls Cathedral!
Charmerende Lejlighed Minutters Gang fra St Pauls Cathedral!
0,6 km fra St. Paul's Cathedral
4,6/5 (28 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

The hosts Rolf and Mok are very friendly and they respond very quickly to requests. The neighborhood is quiet, although there are many restaurants, and the apartment is situated with easy access to train and tube stations as well as a great number of bus lines. The apartment is nice and in good condition ...

Anmeldelse fra 14. nov. 2018
The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet
The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet
4.0 ud af 5.077 m fra St. Paul's Cathedral
Gratis afbestilling
4,6/5 (217 anmeldelser)
DKK 938/ nat for 2 gæster

Dejligt ophold. God beliggenhed, tæt på mange ting. Kan bestemt anbefales.

Anmeldelse fra 14. sep. 2018
Shangri La Hotel At The Shard London
Shangri La Hotel At The Shard London
5.0 ud af 5.01,1 km fra St. Paul's Cathedral
4,8/5 (767 anmeldelser)
DKK 2.846/ nat for 2 gæster

Det var et fantastisk hotel med en helt uset smuk udsigt og alt spillede bare.

Anmeldelse fra 6. aug. 2018
SACO The Cannon
SACO The Cannon
4.0 ud af 5.00,3 km fra St. Paul's Cathedral
Gratis afbestilling
4,7/5 (66 anmeldelser)
DKK 828/ nat for 2 gæster

Everything was perfect. Location, room amenities, staff, space.. it was beautiful. Will stay here again and would definitely recommend.

Anmeldelse fra 6. jan. 2019

Hotel nær Saint Paul’s Cathedral:Du finder hoteller i alle kategorier, når du leder efter en overnatning nær Saint Paul’s Cathedral i London. Kirken ligger lige nord for Themsen i det gamle London tæt ved Tower of London og ikke langt fra Soho. Hoteller nær Saint Paul’s Cathedral ligger desuden i gåafstand til mange af Londons andre attraktioner.

Reservér et hotel nær Saint Paul’s Cathedral

Det er nemt at finde hoteller, der ligger blot et stenkast fra den smukke katedral, som er et af Londons ikoniske og mest kendte bygningsværker. Her kan der overnattes på værelser med udsigt til den 112 meter høje og fantastiske kuppel, så du hver dag kan slå øjnene op til det smukke syn.

Har du ikke noget imod at overnatte lidt længere væk fra Saint Paul’s, er der nogle flere hoteller at vælge imellem. Der findes både gode mellemklassehoteller og prægtige luksuriøse hoteller nær Saint Paul’s Cathedral, og der er både familiehoteller, lejlighedshoteller og hoteller med få såvel som mange værelser i denne del af London.

Der ligger mange gode hoteller nær Saint Paul’s Cathedral

Hoteller nær Saint Paul’s Cathedral ligger både nord og syd for Themsen. Du kan overnatte på hoteller med fitnessfaciliteter og dampbad, samt på hoteller med gode restauranter og hyggelige barer. Forretningsrejsende, der skal til møder rundt omkring i London, kan både overnatte tæt på Saint Paul’s og desuden hurtigt komme omkring med busser og undergrundsbanen. Får du brug for en udlejningsbil på turen til London, kan du reservere billeje nær Saint Paul’s Cathedral, samtidig med at rejsen til London reserveres. Parkering kan være et problem i London, og der er ikke mange hoteller nær Saint Paul’s Cathedral, som har parkeringsmuligheder, så det kan være en god idé blot at leje en bil for dagen, når du har brug for billeje. Husk også, at der i England og resten af Storbritannien er venstrekørsel, hvilket kan være lidt svært at vænne sig til i trafikerede London.

Overnat centralt og godt på et hotel nær Saint Paul’s Cathedral

Afstanden til både Soho og mange af Londons teatre samt Hyde Park, Buckingham Palace, sejlture på Themsen og andre af Londons attraktioner er kort, når du overnatter nær Saint Paul’s. Kirken ligger rimelig centralt, og selvom London er en stor metropol, er afstandene ikke større, end at du ofte kan gå til din destination og eventuelt tage undergrundsbanen tilbage til hotellet.

Rejser I mange sammen, er der mulighed for at reservere store lejligheder med flere soveværelser, ligesom flere hoteller tilbyder sammenhængende værelser. Du kan lægge hovedet på puden på et 4-stjernet hotel med mange faciliteter eller spare lidt på hotelbudgettet på et af de billige hoteller nær Saint Paul’s Cathedral.

Det kan være en fordel at reservere fly og hotel nær Saint Paul’s Cathedral på samme tidspunkt, da der er mulighed for at spare penge. Takket være den centrale beliggenhed er det let at nå frem til dit hotel nær Saint Paul’s Cathedral fra alle Londons lufthavne.