Frankrig har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

8. ArrondissementParis

Tag på en rejse til det 8. Arrondissement, og oplev dette område i Paris, der har tæt forbindelse til Napoleons storhed og Frankrigs mørke år under revolutionen.

Gå en tur langs den store boulevard Champs-Élysées, der er omgivet af fantastisk arkitektur og eksklusive butikker. Der er meget at opleve under dit weekendophold i det 8. Arrondissement. Se en helt særlig kirke, der er opført som et græsk tempel, og besøg den store plads, hvor mange aristokrater blev dræbt under den franske revolution.

Tag metroen til George V Metrostation, og gå en tur langs den brede Champs-Élysées. Du kan holde en skøn storbyferie i det 8. Arrondissement og slappe af i skyggen af de grønne trækroner, efter lidt gedigen shopping i de eksklusive butikker, der sælger mode og smykker. Find en stille café, hvor du kan nyde en drink, og fortsæt derefter til Triumfbuen , der ligger i boulevardens vestlige ende. Triumfbuen stod færdig i 1836, og buen, der er 50 meter høj, er udsmykket med krigsscener som en hyldest til Napoleons militære bedrifter under sin tid som fransk kejser. Følg tunnellen, der leder under den travle boulevard, for at nå frem til buen. Når du er nået frem, har du mulighed for at beundre de detaljerede udskæringer eller betale for at gå op ad de 40 trin, der fører op til toppen, hvor panoramaudsigten er udsøgt.

Derefter kan du tage den nærliggende metro fra Charles de Gaulle-Etoile Metrostation, eller du kan gå i en halv times tid for at nå frem til Place de la Concorde, der ligger for enden af boulevarden. Når du rejser til det 8. Arrondissement, bør du tage dig tiden til at beundre denne store offentlige plads, der er udsmykket med statuer og springvand. Ludvig 16., Marie Antoinette og andre medlemmer af den herskende klasse blev halshugget her på pladsen under Rædselsregimet i slutningen af 1700-tallet. I dag er guillotinen fjernet og erstattet af den meget mere tiltalende Luxor-obelisk, der står centralt på pladsen. Egypten forærede Frankrig den mere end 3000 år gamle obelisk i begyndelsen af 1800-tallet. Ved bunden kan du se indgraverede billeder, der beskriver den besværlige transport af obelisken til pladsen.

Gå videre til kirken l'Église de la Madeleine, der ligger nord for pladsen. Facaden på kirken, der blev indviet i 1842, er udsmykket som et oldgammelt græsk tempel med høje søjler, der understøtter vinkeltaget. Træd indenfor, og fordyb dig i det skinnende guld og den glatte marmor, der pryder det indvendige af kirken.

I det 8. Arrondissement er der hundredvis af restauranter, der serverer typisk franske retter og lækker mad fra det asiatiske køkken. Tag metroen hertil fra andre steder i byen, eller ophold dig på et af de mange nærliggende overnatningssteder.


Populære steder at besøge i 8. Arrondissement

De mest populære oplevelser i 8. Arrondissement


Mest populære hoteller i 8. Arrondissement

Maison Albar Hotels Le Diamond
Maison Albar Hotels Le Diamond
5 out of 5
4 Rue de la Pepiniere, Paris, Paris
Prisen er DKK 1.355 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Boulevard Haussmann, Rue du Faubourg Saint-Honore og Grands Boulevards. Derudover ...

4.4/5Excellent! (634 anmeldelser)
Lækkert

"Dejlig sted. Meget centralt. Vi ku gå til det hele. Værelset var rummelig og rent å"…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Maison Albar Hotels Le Diamond
Hotel Marignan Champs-Elysées
Hotel Marignan Champs-Elysées
5 out of 5
12 Rue De Marignan, Paris, Paris

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Paris, kun få skridt fra Avenue Montaigne og Champs-Elysees. Derudover ligger Lido og Rue ...

4.5/5Wonderful! (325 anmeldelser)
Lækkert

"Fantastisk personale. De var søde, imødekommende og hjertelige. Dejlig beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 10. apr. 2017

Hotel Marignan Champs-Elysées
Hyatt Paris Madeleine
Hyatt Paris Madeleine
5 out of 5
24 Boulevard Malesherbes, Paris, Paris
Prisen er DKK 2.215 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 15 minutters gang fra Champs-Elysees, Place de la Concorde og Galeries Lafayette. Derudover ligger ...

4.4/5Excellent! (516 anmeldelser)
AMAZING hotel in the heart of Paris

"Amazing stay - incredible friendly staff Travelling with my 3 boys, the hotel really made an effort to make our stay amazing and memorable - I am travelling 80-120 days per year, but can honestly say, that this stay was special and among the very best ever."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2019

Hyatt Paris Madeleine
Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées
Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées
5 out of 5
74 avenue des Champs-Elysées, Paris
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 2.118 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette overnatningssted med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Champs-Elysees, Lido og Avenue Montaigne. Derudover ligger Triumfbuen ...

4.2/5Excellent! (336 anmeldelser)

"Perfekt sted lige ved Triumfbuen. Udefra kan hotellet se småt ud, men lad dig ikke nare. Hotellet starter bare på 1. sal. Flot flot gård og værelser. I vores lille suite havde vi et lille køkken, og det var dejligt, at vi selv kunne bestemme hvornår vi skulle morgenmad. Endvidere var rengøring med ..."…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2018

Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées
Hotel Alfred Sommier
Hotel Alfred Sommier
5 out of 5
20 Rue de l'Arcade, Paris
Prisen er DKK 1.857 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue du Faubourg Saint-Honore, Grands Boulevards og Place de la Madeleine. ...

4.6/5Exceptional! (207 anmeldelser)

"Positif : la maison et son caractère, l'emplacement, le patio intérieur"…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2020

Hotel Alfred Sommier
Hôtel Cervantes by Happyculture
Hôtel Cervantes by Happyculture
3 out of 5
19 Rue De Berne, Paris, Paris
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 409 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Boulevard Haussmann. Derudover ligger Theatre Mogador ...

3.9/5Very Good! (980 anmeldelser)
Hyggeligt hotel

"Hyggeligt hotel, god stemning, god service, rimelig god beliggenhed. På minus siden var værelset meget lille og koldt. Ingen dyner, kun et enkelt tæppe og vi kunne ikke skrue op for varmen. Vi blev lovet ekstra tæppe og varmeapparat, men fik ikke nogen af delene, formodentlig en forglemmelse. Sengen ..."…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2019

Hôtel Cervantes by Happyculture
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i Paris

17. Arrondissement som omfatter gadeliv og en by

17. Arrondissement

4.5/5Wonderful!(9 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i 17. Arrondissement, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Rue du Faubourg Saint-Honore og Bois de Boulogne, ligesom du kan hoppe på metroen fra Wagram Metrostation eller Malesherbes Metrostation for at se mere af byen.

17. Arrondissement
7. Arrondissement og byder på en by og gadeliv

7. Arrondissement

4.5/5Wonderful!(5 anmeldelser af området)

Rejsende er vilde med 7. Arrondissement på grund af de charmerende caféer, og du kan se mere af Paris ved at hoppe på metroen fra Varenne Metrostation eller La Tour-Maubourg Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Les Invalides og Rue Cler.

7. Arrondissement
9. Arrondissement som viser gadeliv såvel som en lille gruppe mennesker

9. Arrondissement

4/5Very Good!(29 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i 9. Arrondissement, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Galeries Lafayette og Grevin Museum, ligesom du kan hoppe på metroen fra Saint-Georges Metrostation eller Notre-Dame-de-Lorette Metrostation for at se mere af byen.

9. Arrondissement
1. Arrondissement, Paris, Frankrig

1. Arrondissement

4.5/5Wonderful!(18 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i 1. Arrondissement, som er kendt for sine fascinerede museer, sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

1. Arrondissement
Paris Centrum, Paris, Frankrig

Paris Centrum

4/5Very Good!(1 anmeldelse af området)

Der er masser at udforske i Paris Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sin imponerende katedral og sine charmerende caféer. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

Paris Centrum
Montmartre som omfatter en by og udsigt

Montmartre

4.5/5Wonderful!(11 anmeldelser af området)

Besøgende rejser ofte til Montmartre på grund af de mange spisemuligheder, men mange bliver for at udforske seværdigheder som Basilikaen for det hellige hjerte i Paris og Place du Tertre. Det er nemt at komme rundt i området med metro fra Abbesses Metrostation.

Montmartre


8. Arrondissement

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: