Rejser til Ismehela Hera 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

De bedste tilbud på fly + hotel i Ismehela Hera

Coco Palm Dhuni Kolhu
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives
Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
Hurawalhi Island Resort
Kagi Maldives Spa Island

Mest populære hoteller i Ismehela Hera

South Palm Resort Maldives
South Palm Resort Maldives
4.5 out of 5
Ismehela Hera, Ismehela Hera, Addu City
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.300 kr. pr. nat fra 10. jun. til 11. jun.
1.300 kr.
pr. nat
10. jun. – 11. jun.
9/10 Wonderful! (4 anmeldelser)
"The food quality was very disappointed. All-inclusive package is not valuable. Many drinks need charge. Environment is ok. Food and drink are very disappointed. As an all-inclusive package, it doesn’t include many drinks and mini-bar, this is can’t acceptable."

Anmeldelse fra 3. maj 2023

South Palm Resort Maldives
Canareef Resort Maldives
Canareef Resort Maldives
4 out of 5
Hulhudhoo, Addu City, Herathera, 19060
Prisen er 1.354 kr. pr. nat fra 4. jun. til 5. jun.
1.354 kr.
pr. nat
4. jun. – 5. jun.
8/10 Very Good! (42 anmeldelser)
"Vi var på øen i 10 dage, hvilket var perfekt. Et rigtigt fint resort til prisen! Villaerne er lækre og mangler ikke noget, maden er god, men ingen gastronomisk oplevelse. Man forbinder Maldiverne med paradis og hvide sandstrande. Desværre er der sten og søgræs på hele kysten, hvilket ødelægger oplevelsen. ..."

Anmeldelse fra 12. feb. 2016

Canareef Resort Maldives
Equator Village
Equator Village
3.5 out of 5
Gan Island, Addu Atoll, Gan Island
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.346 kr. pr. nat fra 11. jun. til 12. jun.
1.346 kr.
pr. nat
11. jun. – 12. jun.
8,6/10 Excellent! (45 anmeldelser)
Hyggeligt middelmådigt hotel-Hvad man betaler for
"Det er et hyggeligt middelmådigt hotel med meget hjælpsomt personale, hvor man får, hvad man betaler for. Der er en dejlig strand ved noget af hotellet, og ved resten af hotellet ( i området ved poolen og baren) er der en betonmur, der holder vandet tilbage fra at æde af øen, da der af og til kan ..."

Anmeldelse fra 13. aug. 2018

Equator Village
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Ismehela Hera?
Expedia gør det nemt at rejse ud i verden med pakkerejser til Ismehela Hera, der begynder fra 15.526 kr.. Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer efter eget ønske. Hvis der skal ske lidt ekstra på turen, kan du overveje at føje et par udflugter og oplevelser til rejseplanen.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Ismehela Hera?
Svaret er ja, fordi vi hos Expedia godt er klar over, at det er svært at spå om fremtiden. Gå til vores kundeserviceportal for at få flere oplysninger. Men almindeligvis kan du, hvis du har købt pakkerejsen til Ismehela Hera inden for de seneste 24 timer, muligvis ændre eller afbestille den uden beregning. Hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet kan dog opkræve gebyr, hvis reservationen er blevet foretaget før da.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Ismehela Hera?
Expedias pakkerejser til Ismehela Hera tilbyder masser af besparelser for den smarte rejsende. Det er slet ikke småting, vi snakker om, hvis du kombinerer dine flyrejser, hoteller og udflugter i én budgetvenlig pakke. Men billige priser er bare begyndelsen på det kommende eventyr. Når du booker hos Expedia, har du 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder over hele verden at vælge fra. Uanset budget eller rejseform er der en pakkerejse, der passer dig.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Ismehela Hera?
Det kan være vanskeligt at ramme det perfekte tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt er reglen jo tidligere, jo bedre. Masser af internationale rejser på Expedia er tilgængelige op til et år i forvejen. Hvis du er ude i sidste øjeblik, er der dog ingen grund til at gå i panik. Billige priser kan dukke op kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Ismehela Hera på Expedia?
Fra hoteller og flyrejser til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at kombinere en pakkerejse til Ismehela Hera, der passer perfekt til dig. Skal du være væk i en uge eller mere? Kig nærmere på en pakkerejse med hotel, fly og billeje. Hvis du bare skal på en smuttur, passer et tilbud med hotel og flybilletter måske bedre til dig. Du kan også tilføje oplevelser og udflugter, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det nemt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Ismehela Hera?
Du kan glæde dig til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller, og opnå fantastiske rabatter. Men hoteller er langt fra din eneste mulighed. Du finder villaer ved stranden, bjerghytter og endda træhuse og gårde!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Ismehela Hera hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du fuldstændigt selv bestemme. Uanset om du går efter at flyve til Ismehela Hera på første klasse eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden.