Rejser til Vaadhoo 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Vaadhoo

Coco Palm Dhuni Kolhu
Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives - Adults Only
Cinnamon Velifushi Maldives
Siyam World Maldives - 24-Hour Premium All-inclusive
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Mest populære hoteller i Vaadhoo

Ayada Maldives
Ayada Maldives
5 out of 5
Gaafu Dhaalu Atoll, Maguhdhuvaa
Prisen er 4.894, kr pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.894, kr
pr. nat
1. dec. – 2. dec.
4,8/5 Exceptional! (65 anmeldelser)
"Das beste hotel was ich je gesehen habe und ganz freundliche Servicekraft."

Anmeldelse fra 14. apr. 2022

Ayada Maldives
Avanti Vaadhoo
Avanti Vaadhoo
Kaanzee Magu, Vaadhoo, Upper South Province
Avanti Vaadhoo
Small Island Lodge
Small Island Lodge
2.5 out of 5
Gulfaamuge, Bodumagu, South Huvadhoo Atoll, Faresmaathodaa, 17080
Small Island Lodge
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Vaadhoo?
Expedia gør det nemt at rejse til nye steder med pakkerejser til Vaadhoo, der begynder fra 20,528. kr. Du kan selv bestemme, hvordan du vil kombinere hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer efter eget ønske. Hvis der skal ske lidt ekstra på ferien, kan du jo føje et par oplevelser og ture til rejseprogrammet.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Vaadhoo?
En af de nemmeste måder at spare penge (og sådan set også tid) på er at samle dine reservationer gennem Expedia. Flyrejser, oplevelser, hoteller og udlejningsbiler – vi har alt, hvad du behøver. Du kan håndplukke en kombination, der bedst passer til dig, og opnå besparelser. Vi forstår selvfølgelig godt, at der ikke er en pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder over hele kloden, så du kan skabe din helt personlige ferie til Vaadhoo.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Vaadhoo på?
Der er mange mennesker i Vaadhoo i . Hvis du ikke er til mange mennesker samlet på et sted og foretrækker et mere fredeligt tempo, så er det måske bedre at booke rejsen til . Drømmer du om at passe lidt på pengene? Nyd godt af et tilbud i måned. I måned er ofte det tidspunkt, hvor priserne ligger i den dyre ende, og hotelpriserne ligger allerhøjest.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Vaadhoo?
Selvom priserne svinger, anbefaler vi generelt, at du booker din flyrejse så tidligt som muligt. De fleste internationale flybilletter bliver tilgængelige på Expedia op til et år frem. Hvis du er nødt til at booke i sidste øjeblik, kan du stadig have heldet med dig. Billigere billetter til Vaadhoo dukker af og til op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Vaadhoo på Expedia?
På Expedia kan du udvælge en hvilken som helst kombination af flyrejser, billeje og hoteller for at skabe din ideelle pakkerejse til Vaadhoo. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje sjove ting som oplevelser og aktiviteter. Husk, at jo mere du køber, jo flere penge sparer du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Vaadhoo?
Du kan se frem til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flyrejser, billeje og hoteller, og få adgang til gode rabatter. Men hoteller er langt fra din eneste mulighed. Du finder villaer på stranden, hyggelige bylejligheder og endda slotte og husbåde!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Vaadhoo hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge fra overalt i verden. Med så bredt et udbud bliver det en nem sag at finde det perfekte flyselskab, der kan få dig til Vaadhoo.
Kan jeg rejse til Vaadhoo i øjeblikket?
Find oplysninger vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav med mere for rejser til Vaadhoo ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.