Rejser til Malé 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Malé

Coco Palm Dhuni Kolhu
Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives - Adults Only
Cinnamon Velifushi Maldives
Siyam World Maldives - 24-Hour Premium All-inclusive
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Strandferie i Malé

Tag en pause fra hverdagens rutiner, og giv både krop og sjæl lov til at slappe helt af på en ferie i Malé. Der er få ting, der er mere forfriskende end den salte havbrise og lyden af rullende bølger, som slår ind mod kysten. Planlæg din rejse til Malé på den nemme måde ved at finde en af vores pakkerejser til Malé. En del rejsende vælger at opholde sig tæt ved Villingilis Offentlige Strand, der er et lokalt højdepunkt, blot 2 km fra byens centrum.

Godt at vide om Malé

  • Fald i søvn til den blide lyd af bølgerne på et af vores strandhoteller i Malé. Der er intet som at overnatte i nærheden af vandet.
  • Malé har også et fint udvalg af hoteller. Maagiri Hotel og Champa Central Hotel er populære blandt besøgende og værd at kigge nærmere på.
  • Vores side med oplevelser i Malé er et fremragende sted at finde sjove oplevelser her i området. Selvfølgelig er der intet bedre end lidt lokal insiderviden. Med et befolkningstal på 103.700 i Malé er vi sikre på, at du finder et par stykker, som har nogle gode tips.
  • Du må ikke tage hjem, før du har været forbi Maldivernes Islamiske Center, Male-fiskemarked og Hulhumale Ferry Terminal. Med de penge du sparer gennem vores tilbud på rejser til Malé, kan du se flere kendte seværdigheder som disse.

Mest populære hoteller i Malé

JEN Maldives Male by Shangri-La
JEN Maldives Male by Shangri-La
4 out of 5
Ameer Ahmed Magu, Malé, Kaafu Atoll, 20096
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.882, kr pr. nat fra 17. dec. til 18. dec.
1.882, kr
pr. nat
17. dec. – 18. dec.
4/5 Very Good! (299 anmeldelser)
Great Hotel
"The best service and best breakfast buffet on Male"

Anmeldelse fra 27. aug. 2022

JEN Maldives Male by Shangri-La
The Somerset Hotel
The Somerset Hotel
4 out of 5
M. Melaa, Keneree Magu, Malé, 20191
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.886, kr pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
1.886, kr
pr. nat
13. dec. – 14. dec.
4,3/5 Excellent! (390 anmeldelser)
Godt hotel centralt i Male
"Godt hotel til nogle få overnatninger i Male, som ligger centralt og med en god restaurant i stueetagen. Værelserne er store, men uden udsigt, særligt fra værelserne på 1. sal. Sovesofaerne er kun beregnet til børn.God service."

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

The Somerset Hotel
Maagiri Hotel
Maagiri Hotel
4 out of 5
Boduthakurufaanu Magu, Malé, Kaafu Atoll, 20012
Prisen er 2.471, kr pr. nat fra 5. dec. til 6. dec.
2.471, kr
pr. nat
5. dec. – 6. dec.
4,3/5 Excellent! (47 anmeldelser)
"Good service, clean, good location."

Anmeldelse fra 26. nov. 2022

Maagiri Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Malé?
Priserne starter fra bare 20,528. kr. Ja, du læste rigtigt. Pakkerejserne til Malé er en god måde at få budgettet til at holde på. Sammensæt flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, og udforsk denne destination.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Malé?
Tænk bare på alt det spændende, du kunne foretage dig i Malé med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine forskellige reservationer i en pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Du har en hel række muligheder, når du booker hos Expedia. Du kan foretage valget blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder på verdensplan. Uanset om turen er med familien i samlet trop eller alene, så kan det være smartere at organisere det som en pakkerejse til Malé.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Malé på?
Det bedste tidspunkt at besøge Malé afhænger i sidste ende af dig. Hvis du tager på ferie med et lidt mindre budget, kan du overveje at undgå , der anses for at være den dyreste måned på året. I finder du som regel gode priser. For at opleve stemningen i højsæsonen skal du pakke kufferten i . I er der ikke så mange tilrejsende, hvilket kan være godt, hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Malé?
Det kan være vanskeligt at vide, præcis hvonår det er mest gunstigt at booke din rejse til Malé. Typisk finder du billigere priser, jo tidligere du booker. Ofte kan du begynde at søge efter flyrejser og hoteller næsten et år inden din afrejsedato. Hvis du derimod planlægger en ferie i sidste øjeblik, er der ingen grund til panik. Masser af fantastiske tilbud dukker op på Expedia hver eneste dag.
Hvad inkluderer pakkerejser til Malé på Expedia?
Billeje, hoteller og flyrejser – du finder alt hos os. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Malé, så den passer perfekt til dig. Du skal bare finde ud af, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre produkter som aktiviteter og oplevelser. Jo mere du køber, jo flere besparelser opnår du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Malé?
Når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet, bliver du belønnet med rigtig gode rabatter. Uanset om du skal arrangere en ferie i en strandvilla, eller du foretrækker at overnatte i en luksuslejlighed i byen, kan Expedia gøre det billigere.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Malé hos Expedia?
Jep. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge fra på verdensplan. Med så mange muligheder bliver det let at finde det rette flyselskab, der kan sørge for flyveturen til Malé.
Kan jeg rejse til Malé i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde alle de nødvendige oplysninger om karantænekrav og rejserestriktioner for Malé.

Populære steder at besøge