Rejser til Malé 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Malé

Tag en pause fra hverdagens rutiner, og giv både krop og sjæl lov til at slappe helt af på en ferie i Malé. Der er få ting, der er mere forfriskende end den salte havbrise og lyden af rullende bølger, som slår ind mod kysten. Planlæg din rejse til Malé på den nemme måde ved at finde en af vores pakkerejser til Malé. En del rejsende vælger at opholde sig tæt ved Villingilis Offentlige Strand, der er et lokalt højdepunkt, blot 2 km fra byens centrum.

Godt at vide om Malé

  • Fald i søvn til den blide lyd af bølgerne på et af vores strandhoteller i Malé. Der er intet som at overnatte i nærheden af vandet.
  • Malé har også et fint udvalg af hoteller. Maagiri Hotel og Champa Central Hotel er populære blandt besøgende og værd at kigge nærmere på.
  • Vores side med oplevelser i Malé er et fremragende sted at finde sjove oplevelser her i området. Selvfølgelig er der intet bedre end lidt lokal insiderviden. Med et befolkningstal på 103.700 i Malé er vi sikre på, at du finder et par stykker, som har nogle gode tips.
  • Du må ikke tage hjem, før du har været forbi Maldivernes Islamiske Center, Male-fiskemarked og Hulhumale Ferry Terminal. Med de penge du sparer gennem vores tilbud på rejser til Malé, kan du se flere kendte seværdigheder som disse.

Mest populære hoteller i Malé

Summer Beach Maldives
Summer Beach Maldives
4.5 out of 5
Boduthakurufaanu Magu, Malé, North Male Atoll, 20006
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.193, kr pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.
1.193, kr
pr. nat
25. apr. – 26. apr.
9,8/10 Exceptional! (15 anmeldelser)
"Great customer service"

Anmeldelse fra 21. mar. 2023

Summer Beach Maldives
The Somerset Hotel
The Somerset Hotel
4 out of 5
M. Melaa, Keneree Magu, Malé, 20191
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.646, kr pr. nat fra 9. apr. til 10. apr.
1.646, kr
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
8,6/10 Excellent! (420 anmeldelser)
Godt hotel centralt i Male
"Godt hotel til nogle få overnatninger i Male, som ligger centralt og med en god restaurant i stueetagen. Værelserne er store, men uden udsigt, særligt fra værelserne på 1. sal. Sovesofaerne er kun beregnet til børn.God service."

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

The Somerset Hotel
JEN Maldives Male by Shangri-La
JEN Maldives Male by Shangri-La
4 out of 5
Ameer Ahmed Magu, Malé, Kaafu Atoll, 20096
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.953, kr pr. nat fra 9. apr. til 10. apr.
1.953, kr
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
8/10 Very Good! (316 anmeldelser)
Great Hotel
"The best service and best breakfast buffet on Male"

Anmeldelse fra 27. aug. 2022

JEN Maldives Male by Shangri-La
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Malé?
Fra så lave priser som kan du skræddersy din egen pakkerejse til Malé. Du skal bare kombinere udlejningsbil, flyrejse og hotel, så giver vi rabatten.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Malé?
Svaret er ja, fordi vi hos Expedia ved, at det er svært at spå om fremtiden. Gå til vores kundeserviceportal for flere oplysninger. Men almindeligvis kan du, hvis du har købt pakkerejsen til Malé inden for de seneste 24 timer, muligvis ændre eller afbestille den uden beregning. Hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet kan dog opkræve gebyr, hvis reservationen er blevet foretaget før da.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Malé?
Hvis du kombinerer dine reservationer gennem Expedia, opnår du besparelser. Med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder over hele kloden kan din pakkerejse til Malé sammensættes nøjagtigt, så den passer til din rejseform. Med de penge, du sparer, kan du overveje også at inkludere en eller flere interessante oplevelser. Det er den nemmeste måde at opnå endnu mere rabat. Drømmeferien til Malé er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Malé?
Midt i det hele. Mange feriegæster går efter et overnatningssted i nærheden af populære turistattraktioner, som Maldivernes Islamiske Center, Male-fiskemarked og Villingilis Offentlige Strand.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Malé?
Lad turen få en rigtig god start ved at sikre dig et ophold hos Orizon. Det er et af de mest populære overnatningssteder i Malé. En anden førende mulighed er Samann Grand.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Malé?
Selvom priserne svinger, anbefaler vi generelt, at du booker din billet så hurtigt som muligt. De fleste internationale flybilletter er tilgængelige på Expedia op til et år i forvejen. Hvis du er nødt til at planlægge i sidste øjeblik, kan du stadig være heldig. Billige rejser til Malé dukker somme tider op et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Malé på Expedia?
Flyrejser, hoteller og en smart bil til din eventyrlige roadtrip. Det er nemt at sammensætte din perfekte pakkerejse og opnå gode rabatter. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje en eller to udflugter og oplevelser og få endnu flere besparelser. Når det kommer til at organisere din ferie i Malé, er valget kun dit!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Malé?
Uanset om du længes efter eventyr eller afslapning, kan du planlægge din drømmeferie med en pakkerejse til Malé. Derudover får du adgang til gode rabatter, når du kombinerer dit hotel med billeje og flyrejser. Jo mere du køber, jo mere sparer du!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Malé hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge mellem overalt i verden. Med så bredt et udbud bliver det nemt at finde det rette flyselskab, der kan stå for flyveturen til Malé.

Populære steder at besøge