Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Dyrehaven

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Dyrehaven

Lyngby Hostel
2 out of 5
2.8 km fra Dyrehaven
Hent priser
3.7/5Good! (39 anmeldelser)
Nedslidt - svarer ikke til stjernerne !

"Simpelt hen for ringe til prisen når vi ydermere skal betale 80 kr. for linned pr. værelse. Her booker jeg aldrig mere til mig og mine håndværkere. Vi er vant til bedre forhold og priser i området. For langt væk fra et sted, hvor man kunne spise og morgenmad var der ikke noget af, med den begrundelse, ..."…"

Anmeldelse fra 3. sep. 2019

Lyngby Hostel
Very Charming, Clean and Well Functioning big Appartment With big Balcony
Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
3 out of 5
3.1 km fra Dyrehaven
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 999 pr. nat
4/5Very Good! (502 anmeldelser)

"Smilende og hjælpsom personale. Skøn beliggende i dejlig rolig natur, tæt ved Dyrehaven og Bakken, ikke langt til Strøget i KBH."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
Dejlig 2 Værelses Lejlighed i Københavns Forstæder
Hyggelig 2 Værelses Lejlighed i Charlottelund
Rummelig og lys 2-værelses Lejlighed i Grønne Charlottenlund
Lejlighed med Havudsigt
2.7 km fra Dyrehaven
Hent priser
Lejlighed med Havudsigt
Skovshoved Hotel
4 out of 5
3.3 km fra Dyrehaven
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.233 pr. nat
3.9/5Very Good! (190 anmeldelser)

"Behageligt og super morgencomplet"…"

Anmeldelse fra 14. jan. 2020

Skovshoved Hotel
Danhostel Lyngby
2 out of 5
2.8 km fra Dyrehaven
Hent priser
Danhostel Lyngby
1 Værelses Overnatning i Charlottenlund
Hent priser
3/5 (1 anmeldelse)
Unterkunft

"Die Betten stanken unerträglich. Der Fernseher ließ sich nicht einschalten, Fernbedienung oder Fernseher defekt!?Der Kamin ließ sich auch nicht einschalten."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

1 Værelses Overnatning i Charlottenlund
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Dyrehaven
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær DyrehavenHvis du leder efter et hotel i omegnen af hovedstaden, er det værd at overveje at holde ferie nær Dyrehaven. Når du bestiller et hotel nær Dyrehaven, finder du nemlig både ro i de kønne, historiske omgivelser, seværdigheder i nabolaget og en kort tur med S-tog til centrum af København. En overnatning nær Dyrehaven er let at finde, og der er noget for enhver smag.

Find hotellet tæt på den historiske skov

Et hotel nær Dyrehaven passer til alle slags ferier. Her kan du roligt se dig om efter rammerne til den romantiske weekend, familieferien, kuropholdet eller forretningsrejsen, hvor der kan være ro at finde i de harmoniske omgivelser, så du får noget fra hånden uden at stresse. Dyrehaven, der officielt bærer navnet Jægersborg Dyrehave, er en historisk skov, der dækker et areal på cirka 1.100 hektar. I Dyrehaven findes en hjortebestand på omkring 2000, og går du en tur i skoven, kan du næsten ikke undgå at finde en flok eller to på din vej. I Dyrehaven ligger også Eremitageslottet fra 1736, der ligger på Eremitageslettens højeste punkt.

Et hotel tæt på forlystelser

Ligger dit hotel nær Dyrehaven, vil det sandsynligvis glæde familiens yngste medlemmer, at I nemt kan gå en tur ind i den traditionsrige forlystelseshave Bakken. Her finder du alskens underholdning med alt fra radiobiler, rutsjebaner, skydetelte til traditionelle restauranter og beværtninger samt underholdning ved blandt andet Bakkens kendte syngepiger. Bakken er desuden gratis at besøge – det koster først, hvis du bliver fristet til at prøve noget. En anden oplevelse, der er værd at nyde i nærområdet er en tur til vandet. Bellevue Strand ligger for eksempel tæt på, og her finder du også Strandvejen med nogle af landets dyreste adresser.

Kom til og fra hotellet med S-tog

Dyrehaven ligger lidt nord for København, og der er derfor ingen hindring for at søge oplevelser i hovedstaden. Fra blandt andet Klampenborg Station går S-toget med jævne mellemrum mod Nørreport og Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil køre selv, kan du også vælge at leje en bil nær Dyrehaven. Dermed kan du nyde nogle feriedage inde i byen med nem adgang til dit hotel nær Dyrehaven igen. S-toget har også sene afgange, og lørdag nat kører togene hele natten, hvis du bliver fristet til at nyde storbyens mangfoldige udbud af vinbarer, værtshuse eller natklubber. Selvom København selvfølgelig har et mangfoldigt udvalg af restaurationer, er det også værd at udforske nærområdets kulinariske oplevelser. I områder som for eksempel Klampenborg, Jægersborg, Charlottenlund og Kongens Lyngby er der ligeledes skønne restauranter med fristende menuer, caféer med liv og glade dage samt serveringsteder, der frister med kolde øl eller kølig hvidvin. Skal ferien tilføjes lidt ekstra spænding, ligger Klampenborg Galopbane ligeledes i nærheden, hvor du kan nyde en hyggelig dag med oplevelser, der kombinerer den sitrende spænding fra løbene med lidt godt til ganen. Galopbanen er fuld af traditioner, så tag dig eventuelt tid til en rundtur mellem staldene, inden løbene går i gang, så du får hele stemningen med.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Dyrehaven?
Dyrehaven befinder sig i et imødekommende område af Kongens Lyngby, som er kendt for smukke haver og muligheder inden for cykling. Du finder 43 hoteller og andre overnatningssteder i nærheden, hvor du kan have en praktisk base.
Hvilket overnatningssted er det bedste i nærheden af Dyrehaven?
Scandic Eremitage er et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 3,5 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Dette overnatningssted ligger 3,9 km fra Dyrehaven. Andre gode valgmuligheder inden for otte kilometer omfatter Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden og Zleep Hotel Lyngby.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Dyrehaven?
Ja, de fleste af reservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Dyrehaven.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Dyrehaven?
Ordrupgaard, Experimentarium og Øregård Museum fremviser forskellige udstillinger, som du kan udforske, når du er i byen. Tuborg Bryggerierne, Charlottenlund Slot og Sorgenfri Slot er seværdigheder, som du ikke vil gå glip af. Brug eventuelt fritiden udendørs ved Charlottenlund Strandpark og Charlottenlund Skov.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Dyrehaven

Flere valgmuligheder