Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Dyrehaven

I aften 25. jun. - 26. jun.
Denne weekend 28. jun. - 30. jun.
Næste weekend 5. jul. - 7. jul.

Mest populære hoteller nær Dyrehaven

Se alle 367 overnatningssteder i Dyrehaven

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Lyngby Hostel
Lyngby Hostel
2.0 ud af 5.02.8 km fra Dyrehaven
3,7/5 (12 anmeldelser)
DKK 650/ nat for 2 gæster

Vi viste at "tilstand" var lidt slidt, men alt fungerede

Anmeldelse fra 14. aug. 2018
Apartment in the Most Exclusive Part of Copenhagen 7 min From Center
Apartment in the Most Exclusive Part of Copenhagen 7 min From Center
4.8 km fra Dyrehaven
4,7/5 (10 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Wir haben mit unserem 4 jährigen Sohn etwa eine Woche in Jeanett‘s Apartment verbracht und es sehr genossen. Der Kontakt zu Jeanett war nett und unkompliziert, Schlüssel über schlüsselboxsystem super organisiert. Bad war sehr sauber, Küche gut ausgestattet, Waschmaschine und Trockner funktionsfähig ...

Anmeldelse fra 1. jan. 2019
Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
3.0 ud af 5.03.1 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,0/5 (351 anmeldelser)
DKK 806/ nat for 2 gæster

Vi havde overhovedet ikke noget at klage over - høfligt og venligt personale og et dejligt morgenbord

Anmeldelse fra 22. jun. 2019
The Ultimate Nordic Retreat
The Ultimate Nordic Retreat
3.2 km fra Dyrehaven
4,0/5 (2 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

The house was in a perfect location. Easy commute by bus or train into the city. The beaches and marina are steps away. The house was cute and functional and the host went above and beyond to ensure we enjoyed our stay. Will definitely be back.

Anmeldelse fra 29. jun. 2018
Skovshoved Hotel
Skovshoved Hotel
4.0 ud af 5.03.3 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,9/5 (161 anmeldelser)
DKK 1.256/ nat for 2 gæster

Udmærket hotel, når det er vigtigt at bo nord for København

Anmeldelse fra 20. sep. 2018
Very Charming, Clean and Well Functioning big Appartment With big Balcony
Very Charming, Clean and Well Functioning big Appartment With big Balcony
2.7 km fra Dyrehaven
Hent priser/ nat for 2 gæster
Scandic Eremitage
Scandic Eremitage
3.5 ud af 5.04.9 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,8/5 (810 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Hotellet ligger centralt for København og Nordsjælland og der er gratis parkering, men der er ikke mulighed for at lave kaffe og te på værelset - og det er rigtig skidt!

Anmeldelse fra 11. feb. 2019
Gentofte Hotel
Gentofte Hotel
3.0 ud af 5.04.0 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,9/5 (1116 anmeldelser)
DKK 899/ nat for 2 gæster

Godt til pris. Og rigtig dejligt med gratis kaffe. Roligt område. Og sød betjening. Så fint vi kunne have vores lille hund med. Kommer igen

Anmeldelse fra 7. jan. 2019
Kurhotel Skodsborg
Kurhotel Skodsborg
4.0 ud af 5.04.5 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,4/5 (797 anmeldelser)
DKK 1.260/ nat for 2 gæster

Spaen er fantastisk, og personalet er virkelig flinke

Anmeldelse fra 11. jun. 2019
Kort

Hotel nær DyrehavenHvis du leder efter et hotel i omegnen af hovedstaden, er det værd at overveje at holde ferie nær Dyrehaven. Når du bestiller et hotel nær Dyrehaven, finder du nemlig både ro i de kønne, historiske omgivelser, seværdigheder i nabolaget og en kort tur med S-tog til centrum af København. En overnatning nær Dyrehaven er let at finde, og der er noget for enhver smag.

Find hotellet tæt på den historiske skov

Et hotel nær Dyrehaven passer til alle slags ferier. Her kan du roligt se dig om efter rammerne til den romantiske weekend, familieferien, kuropholdet eller forretningsrejsen, hvor der kan være ro at finde i de harmoniske omgivelser, så du får noget fra hånden uden at stresse. Dyrehaven, der officielt bærer navnet Jægersborg Dyrehave, er en historisk skov, der dækker et areal på cirka 1.100 hektar. I Dyrehaven findes en hjortebestand på omkring 2000, og går du en tur i skoven, kan du næsten ikke undgå at finde en flok eller to på din vej. I Dyrehaven ligger også Eremitageslottet fra 1736, der ligger på Eremitageslettens højeste punkt.

Et hotel tæt på forlystelser

Ligger dit hotel nær Dyrehaven, vil det sandsynligvis glæde familiens yngste medlemmer, at I nemt kan gå en tur ind i den traditionsrige forlystelseshave Bakken. Her finder du alskens underholdning med alt fra radiobiler, rutsjebaner, skydetelte til traditionelle restauranter og beværtninger samt underholdning ved blandt andet Bakkens kendte syngepiger. Bakken er desuden gratis at besøge – det koster først, hvis du bliver fristet til at prøve noget. En anden oplevelse, der er værd at nyde i nærområdet er en tur til vandet. Bellevue Strand ligger for eksempel tæt på, og her finder du også Strandvejen med nogle af landets dyreste adresser.

Kom til og fra hotellet med S-tog

Dyrehaven ligger lidt nord for København, og der er derfor ingen hindring for at søge oplevelser i hovedstaden. Fra blandt andet Klampenborg Station går S-toget med jævne mellemrum mod Nørreport og Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil køre selv, kan du også vælge at leje en bil nær Dyrehaven. Dermed kan du nyde nogle feriedage inde i byen med nem adgang til dit hotel nær Dyrehaven igen. S-toget har også sene afgange, og lørdag nat kører togene hele natten, hvis du bliver fristet til at nyde storbyens mangfoldige udbud af vinbarer, værtshuse eller natklubber. Selvom København selvfølgelig har et mangfoldigt udvalg af restaurationer, er det også værd at udforske nærområdets kulinariske oplevelser. I områder som for eksempel Klampenborg, Jægersborg, Charlottenlund og Kongens Lyngby er der ligeledes skønne restauranter med fristende menuer, caféer med liv og glade dage samt serveringsteder, der frister med kolde øl eller kølig hvidvin. Skal ferien tilføjes lidt ekstra spænding, ligger Klampenborg Galopbane ligeledes i nærheden, hvor du kan nyde en hyggelig dag med oplevelser, der kombinerer den sitrende spænding fra løbene med lidt godt til ganen. Galopbanen er fuld af traditioner, så tag dig eventuelt tid til en rundtur mellem staldene, inden løbene går i gang, så du får hele stemningen med.