Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Dyrehaven

I aften 17. nov. - 18. nov.
Denne weekend 23. nov. - 25. nov.
Næste weekend 30. nov. - 2. dec.

Mest populære hoteller nær Dyrehaven

Se alle 256 overnatningssteder i Dyrehaven
Hellerup Parkhotel
Hellerup Parkhotel
4.0 ud af 5.04,7 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,1/5 (51 anmeldelser)
DKK 890/ natfor 2 gæster

Meget tilfreds med hotellet - lå tæt på vores øvrige ærinder.

Anmeldelse fra 27. okt. 2018
Fuglegårdsvej
Fuglegårdsvej
5,2 km fra Dyrehaven
Hent priser/ natfor 2 gæster
Gentofte Hotel
Gentofte Hotel
3.0 ud af 5.04 km fra Dyrehaven
3,9/5 (1.121 anmeldelser)
DKK 760/ natfor 2 gæster

Fantastisk god service fra receptionen

Anmeldelse fra 9. aug. 2018
Luxury Designer Apartment in Central Copenhagen Ø
Luxury Designer Apartment in Central Copenhagen Ø
8,2 km fra Dyrehaven
Hent priser/ natfor 2 gæster
Vilvorde Kursuscenter
Vilvorde Kursuscenter
4.0 ud af 5.01,7 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,2/5 (77 anmeldelser)
DKK 864/ natfor 2 gæster

Overnattede kun en nat. Men hotellet ligger i skønne omgivelser. Ville ønske jeg havde haft tid til at udforske området.

Anmeldelse fra 8. nov. 2018
Kurhotel Skodsborg
Kurhotel Skodsborg
4.0 ud af 5.04,5 km fra Dyrehaven
4,4/5 (747 anmeldelser)
DKK 1.120/ natfor 2 gæster

Dejligt spa område,det første værelse vi fik var lige oppe over en terrasse hvor man måtte ryge. Vi havde netop gjort opmærksom på et værelse til ikke ryger (som alle værelse jo er) Det næste værelse vi fik var tv defekt langt om længe fik vi det 3 værelse som var fint. Priserne på maden på hotellet ...

Anmeldelse fra 2. jul. 2018
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
3.0 ud af 5.012 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,4/5 (13 anmeldelser)
DKK 520/ natfor 2 gæster

Nice hotel at the centre of it all. Close to the Tivoli, Glyptoteket, main central station. Comfortable beds, strong water supply.

Anmeldelse fra 16. nov. 2018
Fantastisk Lejlighed ved Siden af ​​rosenborg Slot, Nyhavn og Stroget
Fantastisk Lejlighed ved Siden af ​​rosenborg Slot, Nyhavn og Stroget
11 km fra Dyrehaven
4,7/5 (13 anmeldelser)
Hent priser/ natfor 2 gæster

My daughter and I stayed here for 3 nights. You can’t beat the location- we were able to walk everywhere. Everything in the flat felt new and it was very clean.

Anmeldelse fra 1. sep. 2018
Hotel Østerport
Hotel Østerport
3.0 ud af 5.09,8 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,5/5 (188 anmeldelser)
DKK 439/ natfor 2 gæster

Fint nyrenoveret hotel, lækkert badeværelse! Indkvarteringen virkede lidt ligegyldig fx glemte receptionen at fortælle, at man skulle bruge morgenmadsbilletter, så vi var ikke opmærksomme på billetterne!

Anmeldelse fra 5. aug. 2018

Hotel nær DyrehavenHvis du leder efter et hotel i omegnen af hovedstaden, er det værd at overveje at holde ferie nær Dyrehaven. Når du bestiller et hotel nær Dyrehaven, finder du nemlig både ro i de kønne, historiske omgivelser, seværdigheder i nabolaget og en kort tur med S-tog til centrum af København. En overnatning nær Dyrehaven er let at finde, og der er noget for enhver smag.

Find hotellet tæt på den historiske skov

Et hotel nær Dyrehaven passer til alle slags ferier. Her kan du roligt se dig om efter rammerne til den romantiske weekend, familieferien, kuropholdet eller forretningsrejsen, hvor der kan være ro at finde i de harmoniske omgivelser, så du får noget fra hånden uden at stresse. Dyrehaven, der officielt bærer navnet Jægersborg Dyrehave, er en historisk skov, der dækker et areal på cirka 1.100 hektar. I Dyrehaven findes en hjortebestand på omkring 2000, og går du en tur i skoven, kan du næsten ikke undgå at finde en flok eller to på din vej. I Dyrehaven ligger også Eremitageslottet fra 1736, der ligger på Eremitageslettens højeste punkt.

Et hotel tæt på forlystelser

Ligger dit hotel nær Dyrehaven, vil det sandsynligvis glæde familiens yngste medlemmer, at I nemt kan gå en tur ind i den traditionsrige forlystelseshave Bakken. Her finder du alskens underholdning med alt fra radiobiler, rutsjebaner, skydetelte til traditionelle restauranter og beværtninger samt underholdning ved blandt andet Bakkens kendte syngepiger. Bakken er desuden gratis at besøge – det koster først, hvis du bliver fristet til at prøve noget. En anden oplevelse, der er værd at nyde i nærområdet er en tur til vandet. Bellevue Strand ligger for eksempel tæt på, og her finder du også Strandvejen med nogle af landets dyreste adresser.

Kom til og fra hotellet med S-tog

Dyrehaven ligger lidt nord for København, og der er derfor ingen hindring for at søge oplevelser i hovedstaden. Fra blandt andet Klampenborg Station går S-toget med jævne mellemrum mod Nørreport og Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil køre selv, kan du også vælge at leje en bil nær Dyrehaven. Dermed kan du nyde nogle feriedage inde i byen med nem adgang til dit hotel nær Dyrehaven igen. S-toget har også sene afgange, og lørdag nat kører togene hele natten, hvis du bliver fristet til at nyde storbyens mangfoldige udbud af vinbarer, værtshuse eller natklubber. Selvom København selvfølgelig har et mangfoldigt udvalg af restaurationer, er det også værd at udforske nærområdets kulinariske oplevelser. I områder som for eksempel Klampenborg, Jægersborg, Charlottenlund og Kongens Lyngby er der ligeledes skønne restauranter med fristende menuer, caféer med liv og glade dage samt serveringsteder, der frister med kolde øl eller kølig hvidvin. Skal ferien tilføjes lidt ekstra spænding, ligger Klampenborg Galopbane ligeledes i nærheden, hvor du kan nyde en hyggelig dag med oplevelser, der kombinerer den sitrende spænding fra løbene med lidt godt til ganen. Galopbanen er fuld af traditioner, så tag dig eventuelt tid til en rundtur mellem staldene, inden løbene går i gang, så du får hele stemningen med.