Hoteller nær Dyrehaven

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Mest populære hoteller nær Dyrehaven

Lyngby Hostel
2 out of 5
2.8 km from Dyrehaven
Hent priser
3.7/5Godt! (39 anmeldelser)
Hostel. Med fantastisk beliggenhed

"Et hostel/vandrehjem. Ikke et hotel. Med dette i hovedet, skal man møde op. Lyngby Hostel ligger helt fantastisk. I Erimitage skoven. Tæt på dyr og fred og ro. Altid en spadsere tur værd Bygningen vi bor i. Er en fredet gammel skole. Der er flere ting der hænger. Baderum. Der vil det klæde at de ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Lyngby Hostel
A Beautiful and Classic Villa Apartment Located in the Mundane Hellerup
4.8/5Enestående! (13 anmeldelser)
Städtetrip mit Familie

"Die Wohnung war wie auf den Bilden zu sehen, sehr sauber und sehr gut ausgestattet. Das Angebot an Schlafmöglichkeiten ist sehr gut. Die Lage direkt an der Straße hat den Aufenthalt etwas getrübt. Nachts ist es zwar ruhig, aber tagsüber ist der Straßenverkehr bei offenen Fenstern doch etwas störend. ..."…"

Anmeldelse fra 15. sep. 2019

A Beautiful and Classic Villa Apartment Located in the Mundane Hellerup
Apartment in the Most Exclusive Part of Copenhagen 7 min From Center
4.8/5Enestående! (16 anmeldelser)
Hellerup experience

"We had such a wonderful experience. The apartment was exactly as listed, beautiful, clean and well equipped. The check in/out process was very smooth. Very quick response time. Would definitely return again. Thank you."…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2019

Apartment in the Most Exclusive Part of Copenhagen 7 min From Center
Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
3 out of 5
3.1 km from Dyrehaven
DKK 626
pr. nat
14. dec. – 15. dec.
4/5Meget godt! (443 anmeldelser)
Fantastisk ophold i skønne omgivelser

"Vi havde dejligt ophold på hotel Schäfergården. Virkelig lækker morgenbuffet,hjemmebagt brød, hjemmelavet saft marmelade m.v. Imødekommende og serviceminded personale. Pænt og rent overalt. Smagfuldt indrettet med gamle designklassikere . Vi fik “valuta “ for pengene . Vi kommer helt sikkert igen ..."…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
Lejlighed med Havudsigt
2.7 km from Dyrehaven
DKK 719
pr. nat
31. dec. – 1. jan.
Lejlighed med Havudsigt
Very Charming, Clean and Well Functioning big Appartment With big Balcony
Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
DKK 1.186
pr. nat
13. dec. – 14. dec.
5/5Enestående! (1 anmeldelse)

"Hade allt man kan förvänta sig. Trevligt bemötande,modernt och nytt."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2019

Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
Gentofte Hotel
3 out of 5
4 km from Dyrehaven
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 800
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
3.9/5Godt! (1,147 anmeldelser)
Fint til prisen

"Fin modtagelse i reception, fint værelse. Morgenmad kunne trænge lille løft"…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Gentofte Hotel
Danhostel Lyngby
2.8 km from Dyrehaven
Hent priser
Danhostel Lyngby
Scandic Eremitage
3.5 out of 5
4.9 km from Dyrehaven
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 833
pr. nat
3. jan. – 4. jan.
3.8/5Godt! (867 anmeldelser)
Hvor blev baconen af 😲

"Manglede bacon til morgen mad. Når man har, røræg, bønner og pølser er det ikke godt nok at sige at vi har røræg med bacon i."…"

Anmeldelse fra 6. sep. 2019

Scandic Eremitage
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Dyrehaven
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær DyrehavenHvis du leder efter et hotel i omegnen af hovedstaden, er det værd at overveje at holde ferie nær Dyrehaven. Når du bestiller et hotel nær Dyrehaven, finder du nemlig både ro i de kønne, historiske omgivelser, seværdigheder i nabolaget og en kort tur med S-tog til centrum af København. En overnatning nær Dyrehaven er let at finde, og der er noget for enhver smag.

Find hotellet tæt på den historiske skov

Et hotel nær Dyrehaven passer til alle slags ferier. Her kan du roligt se dig om efter rammerne til den romantiske weekend, familieferien, kuropholdet eller forretningsrejsen, hvor der kan være ro at finde i de harmoniske omgivelser, så du får noget fra hånden uden at stresse. Dyrehaven, der officielt bærer navnet Jægersborg Dyrehave, er en historisk skov, der dækker et areal på cirka 1.100 hektar. I Dyrehaven findes en hjortebestand på omkring 2000, og går du en tur i skoven, kan du næsten ikke undgå at finde en flok eller to på din vej. I Dyrehaven ligger også Eremitageslottet fra 1736, der ligger på Eremitageslettens højeste punkt.

Et hotel tæt på forlystelser

Ligger dit hotel nær Dyrehaven, vil det sandsynligvis glæde familiens yngste medlemmer, at I nemt kan gå en tur ind i den traditionsrige forlystelseshave Bakken. Her finder du alskens underholdning med alt fra radiobiler, rutsjebaner, skydetelte til traditionelle restauranter og beværtninger samt underholdning ved blandt andet Bakkens kendte syngepiger. Bakken er desuden gratis at besøge – det koster først, hvis du bliver fristet til at prøve noget. En anden oplevelse, der er værd at nyde i nærområdet er en tur til vandet. Bellevue Strand ligger for eksempel tæt på, og her finder du også Strandvejen med nogle af landets dyreste adresser.

Kom til og fra hotellet med S-tog

Dyrehaven ligger lidt nord for København, og der er derfor ingen hindring for at søge oplevelser i hovedstaden. Fra blandt andet Klampenborg Station går S-toget med jævne mellemrum mod Nørreport og Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil køre selv, kan du også vælge at leje en bil nær Dyrehaven. Dermed kan du nyde nogle feriedage inde i byen med nem adgang til dit hotel nær Dyrehaven igen. S-toget har også sene afgange, og lørdag nat kører togene hele natten, hvis du bliver fristet til at nyde storbyens mangfoldige udbud af vinbarer, værtshuse eller natklubber. Selvom København selvfølgelig har et mangfoldigt udvalg af restaurationer, er det også værd at udforske nærområdets kulinariske oplevelser. I områder som for eksempel Klampenborg, Jægersborg, Charlottenlund og Kongens Lyngby er der ligeledes skønne restauranter med fristende menuer, caféer med liv og glade dage samt serveringsteder, der frister med kolde øl eller kølig hvidvin. Skal ferien tilføjes lidt ekstra spænding, ligger Klampenborg Galopbane ligeledes i nærheden, hvor du kan nyde en hyggelig dag med oplevelser, der kombinerer den sitrende spænding fra løbene med lidt godt til ganen. Galopbanen er fuld af traditioner, så tag dig eventuelt tid til en rundtur mellem staldene, inden løbene går i gang, så du får hele stemningen med.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Dyrehaven