Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Dyrehaven

I aften 21. mar. - 22. mar.
Denne weekend 22. mar. - 24. mar.
Næste weekend 29. mar. - 31. mar.

Mest populære hoteller nær Dyrehaven

Se alle 325 overnatningssteder i Dyrehaven
Hellerup Parkhotel
Hellerup Parkhotel
4.0 ud af 5.04,7 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,0/5 (86 anmeldelser)
DKK 895/ nat for 2 gæster

Vi har boet der flere gange, og vil gerne bo der igen. Værelserne er hyggelige. På værelse 101 er der en lidt irriterende bankelyd, som vi ikke kan lokalisere. De to restauranter, der ligger ved hotellet, kan begge anbefales!

Anmeldelse fra 13. dec. 2018
Gentofte Hotel
Gentofte Hotel
3.0 ud af 5.04 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,9/5 (1.151 anmeldelser)
DKK 805/ nat for 2 gæster

rigtig godt

Anmeldelse fra 28. nov. 2018
Vilvorde Kursuscenter
Vilvorde Kursuscenter
4.0 ud af 5.01,7 km fra Dyrehaven
4,1/5 (96 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Nemt tilgængeligt, lidt afsides (væk fra centrum); men dejligt fredeligt område. Småt værelse omend der var hvad jeg havde brug for. Venligt personale. Beskeden morgenmad. Masser af gratis parkering.

Anmeldelse fra 13. dec. 2018
Kurhotel Skodsborg
Kurhotel Skodsborg
4.0 ud af 5.04,5 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,4/5 (770 anmeldelser)
DKK 1.260/ nat for 2 gæster

Meget fint

Anmeldelse fra 30. nov. 2018
Hotel Postgaarden
Hotel Postgaarden
2.0 ud af 5.05,1 km fra Dyrehaven
DKK 570/ nat for 2 gæster
Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden
3.0 ud af 5.03,1 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,0/5 (326 anmeldelser)
DKK 806/ nat for 2 gæster

Der manglede et sæt håndklæder og en dyne + betræk da vi kom på værelset

Anmeldelse fra 15. dec. 2018
Living Suites
Living Suites
3.0 ud af 5.05,1 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
4,3/5 (125 anmeldelser)
DKK 708/ nat for 2 gæster

Super værelser. Nye, flotte og rene. Ligger i fin afstand til København. Tager man Strandvejen ind til centrum får man flot udsigt og flotte villaer at se.

Anmeldelse fra 10. dec. 2018
Scandic Eremitage
Scandic Eremitage
3.5 ud af 5.04,9 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,8/5 (781 anmeldelser)
DKK 626/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel i Lyngbys midte - livligt om dagen - stille om natten. Let at komme til og fra hotellet via motorvejen. Komfortable og super service af personalet.

Anmeldelse fra 29. dec. 2018
Skovshoved Hotel
Skovshoved Hotel
4.0 ud af 5.03,3 km fra Dyrehaven
Gratis afbestilling
3,9/5 (154 anmeldelser)
DKK 1.166/ nat for 2 gæster

Udmærket hotel, når det er vigtigt at bo nord for København

Anmeldelse fra 20. sep. 2018

Hotel nær DyrehavenHvis du leder efter et hotel i omegnen af hovedstaden, er det værd at overveje at holde ferie nær Dyrehaven. Når du bestiller et hotel nær Dyrehaven, finder du nemlig både ro i de kønne, historiske omgivelser, seværdigheder i nabolaget og en kort tur med S-tog til centrum af København. En overnatning nær Dyrehaven er let at finde, og der er noget for enhver smag.

Find hotellet tæt på den historiske skov

Et hotel nær Dyrehaven passer til alle slags ferier. Her kan du roligt se dig om efter rammerne til den romantiske weekend, familieferien, kuropholdet eller forretningsrejsen, hvor der kan være ro at finde i de harmoniske omgivelser, så du får noget fra hånden uden at stresse. Dyrehaven, der officielt bærer navnet Jægersborg Dyrehave, er en historisk skov, der dækker et areal på cirka 1.100 hektar. I Dyrehaven findes en hjortebestand på omkring 2000, og går du en tur i skoven, kan du næsten ikke undgå at finde en flok eller to på din vej. I Dyrehaven ligger også Eremitageslottet fra 1736, der ligger på Eremitageslettens højeste punkt.

Et hotel tæt på forlystelser

Ligger dit hotel nær Dyrehaven, vil det sandsynligvis glæde familiens yngste medlemmer, at I nemt kan gå en tur ind i den traditionsrige forlystelseshave Bakken. Her finder du alskens underholdning med alt fra radiobiler, rutsjebaner, skydetelte til traditionelle restauranter og beværtninger samt underholdning ved blandt andet Bakkens kendte syngepiger. Bakken er desuden gratis at besøge – det koster først, hvis du bliver fristet til at prøve noget. En anden oplevelse, der er værd at nyde i nærområdet er en tur til vandet. Bellevue Strand ligger for eksempel tæt på, og her finder du også Strandvejen med nogle af landets dyreste adresser.

Kom til og fra hotellet med S-tog

Dyrehaven ligger lidt nord for København, og der er derfor ingen hindring for at søge oplevelser i hovedstaden. Fra blandt andet Klampenborg Station går S-toget med jævne mellemrum mod Nørreport og Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil køre selv, kan du også vælge at leje en bil nær Dyrehaven. Dermed kan du nyde nogle feriedage inde i byen med nem adgang til dit hotel nær Dyrehaven igen. S-toget har også sene afgange, og lørdag nat kører togene hele natten, hvis du bliver fristet til at nyde storbyens mangfoldige udbud af vinbarer, værtshuse eller natklubber. Selvom København selvfølgelig har et mangfoldigt udvalg af restaurationer, er det også værd at udforske nærområdets kulinariske oplevelser. I områder som for eksempel Klampenborg, Jægersborg, Charlottenlund og Kongens Lyngby er der ligeledes skønne restauranter med fristende menuer, caféer med liv og glade dage samt serveringsteder, der frister med kolde øl eller kølig hvidvin. Skal ferien tilføjes lidt ekstra spænding, ligger Klampenborg Galopbane ligeledes i nærheden, hvor du kan nyde en hyggelig dag med oplevelser, der kombinerer den sitrende spænding fra løbene med lidt godt til ganen. Galopbanen er fuld af traditioner, så tag dig eventuelt tid til en rundtur mellem staldene, inden løbene går i gang, så du får hele stemningen med.