Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Brentford

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Brentford

Søg efter de bedste steder og områder i Brentford, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Brentford

Hoteller i Brentford

Hilton London Syon Park
4 out of 5
Park Road, Brentford, England
Hent priser
0.98 km fra centrum
4.4/5Excellent! (632 anmeldelser)
Ren afslappelse

"Hotellet har været super dejligt, der var dog to ting som irriterede os. Det var den offentlige transport omkring hotellet, hvis man skulle med bus, så skulle man købe et Oyster kort. Der var en togstationen som lå et lille stykke væk, som krævede at man forcede en lille bakke for at komme op til ..."…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2014

Hilton London Syon Park
Grand Apartments Kew Gardens
4.5 out of 5
Easton House, Heritage Walk, Brentford, Brentford, England
Hent priser
1.24 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (11 anmeldelser)
Kew visit

"The stay had been planned well in advance as we were attending a family wedding. The venue was only 1 mile away, so the apartments seemed a perfect choice to accomodate the 5 of us. Major upset on the journey to recieve a Wots App saying we had been moved to Tooting : so that someone could extend ..."…"

Anmeldelse fra 18. sep. 2019

Grand Apartments Kew Gardens
Clarke
4 out of 5
Flat 2, Peerless Pumps Building, Ferry Lane, Brentford, England
Hent priser
0.59 km fra centrum
Clarke
Privat værelse og eget privat badeværelse i West London Penthouse
Charmerende Historisk båd Fortøjet Overfor Kew Gardens
MV Seacrest, The Hollows, off Kew Bridge Road, Brentford, ENG
Hent priser
1.25 km fra centrum
Charmerende Historisk båd Fortøjet Overfor Kew Gardens
Bedøvelse, Komfortable og Rummelige Moderne 3 Værelses hus i Ealing London
Hent priser
0.56 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (57 anmeldelser)
Large group

"Colin and Martin were both fabulous and the lovely lady(forgot her name) who came and cleaned was very friendly. The location is literally smack dab between Heathrow and the city! Easy train maneuvering on the Piccadilly line! Lots of amenities in Brentford. Being that I use VRBO often my only advice/wish ..."…"

Anmeldelse fra 17. jan. 2020

Bedøvelse, Komfortable og Rummelige Moderne 3 Værelses hus i Ealing London
The Bower's House
3 out of 5
Clifden Road, Brentford, England
Hent priser
0.07 km fra centrum
The Bower's House
Town Meadow Kew
4 out of 5
Town Meadow, Brentford, England
Hent priser
0.53 km fra centrum
Town Meadow Kew
Malthouse Apartments Kew
4.5 out of 5
High Street, Brentford, England
Hent priser
0.56 km fra centrum
Malthouse Apartments Kew
Concord Apartments Kew
4 out of 5
61 High Street, Brentford, England
Hent priser
0.46 km fra centrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
So good I rebooked for two more weeks!

"The apartment was comfortable clean and the service was outstandingly good, I had great views and in a convenient location for my business trip. As I needed to extend my stay I have rebooked the same apartment for a further two weeks."…"

Anmeldelse fra 4. mar. 2020

Concord Apartments Kew
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Brentford
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Brentford

Søg efter hoteller i Brentford på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Brentford ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Brentford
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Brentford område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Brentford, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Brentford
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Brentfordhoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Brentford?
Holiday Inn Brentford Lock er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Hilton London Syon Park er et andet populært valg til dit ophold baseret på anmeldelser.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Brentford?
Ja, de fleste af reservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Brentford.
Hvad er det bedste budgetvenlige overnatningssted i Brentford?
Novotel London Brentford er et hotel til rejsende, der søger et budgetvenligt alternativt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og en indendørs pool ifølge vores gæsteanmeldelser. En anden god valgmulighed til et ophold til en billig penge er Holiday Inn Brentford Lock.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familietur i Brentford?
Hilton London Syon Park er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en indendørs pool og en restaurant. Andre gode muligheder til en familietur omfatter Holiday Inn Brentford Lock og Novotel London Brentford. Seværdigheder i området som Stamford Bridge Stadium og London Zoo byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en kæresteferie i Brentford?
Novotel London Brentford er et hotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en indendørs pool og en restaurant. En anden god valgmulighed til en romantisk ferie er Hilton London Syon Park.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Brentford?
Aparthotel Adagio London Brentford er et lejlighedshotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder et fitnesscenter og køkken på værelserne til dyrenes ejere. Novotel London Brentford er en anden god valgmulighed, når du skal på ferie med dit kæledyr.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i Brentford?
Novotel London Brentford er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og en bar/lounge, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende, der søger et elegant sted at overnatte. Holiday Inn Brentford Lock og Hilton London Syon Park er et par andre eksklusive muligheder til din ferie.
Hvad er det bedste overnatningssted i boutique-stil i Brentford?
Hilton London Syon Park er et hotel med 4 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant og en bar/lounge.
Hvordan er det at overnatte i Brentford?
Familier kan finde mange børnevenlige aktiviteter i Brentford, som desuden er kendt blandt rejsende for sine udsøgte restauranter. Besøgende, der rejser til denne by, som blandt andet er kendt for sine caféer, sine sportsbegivenheder og sine underholdningsmuligheder, vil opleve, at byen er noget særligt på grund af sin venlige befolkning. Twickenham Stadium, Westfield London Shopping Centre og Kensington High Street er blandt de mest populære seværdigheder i området. I Brentford finder du 43 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Brentford?
Besøg kulturelle seværdigheder som Syon House, The Musical Museum og London Museum of Water and Steam, når du er her. Byens naturskønhed kommer til udtryk ved Boston Manor Park, Syon Park og Carville Hall Park. I dette område finder du også Twickenham Stadium og Westfield London Shopping Centre.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Brentford?
Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så tag et tog fra Brentford Station eller Kew Bridge Station. Brentford har måske ikke mange offentlige transportmuligheder at vælge mellem, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil.
Hvordan er vejret i Brentford?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 5°C. I Brentford regner det i gennemsnit 592 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Brentford

Flere valgmuligheder