Hotel med 1 stjerner i Odense, Syddanmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Populære hoteller med 1 stjerner i Odense

Danhostel Faaborg Vandrerhjem
1.5 out of 5
71 Grønnegade, Faaborg, Fyn
DKK 450
per night
Jan 26 - Jan 27
4.4/5Excellent! (16 anmeldelser)
Fantastisk morgenmad og søde værter

"Det var en god oplevelse alt i alt, men morgenmaden var helt fantastisk lækker og der var rigeligt. Havde lige oplevet et dyrt Bed & Breakfast, men forplejningen her var endnu bedre. Personalet var utrolig søde til at fortælle os om byens muligheder."…"

Anmeldelse fra 13. sep. 2019

Danhostel Faaborg Vandrerhjem
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Odense
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: Odense

Planlægger du et ophold i Odense, Odense, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i Odense lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i Odense også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i Odense, Odense til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i Odense på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Odense ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det Odense-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i Odense
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde Odense-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder