Hoteller i Dublin

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Dublin

The Shelbourne, Autograph Collection
5 out of 5
27 St. Stephen's Green North, Dublin, Dublin
Gratis afbestilling
DKK 1.763
per night
Jan 24 - Jan 25
4.5/5Wonderful! (1,257 anmeldelser)
Atmosphere, location and overall experience

"Great atmosphere and nice location. This is an expensive hotel which is not completely justified by the facilities but by the experience."…"

Anmeldelse fra 8. nov. 2018

The Shelbourne, Autograph Collection
Aloft Dublin City
4 out of 5
1 Mill Street, The Liberties, Dublin, Dublin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 625
per night
Jan 28 - Jan 29
4.5/5Wonderful! (124 anmeldelser)

"I stayed at this property for two days. Check-in was good and smooth. I requested two keys on check-in, but one promptly failed. The assigned room had one issue with the bathroom door opening itself slowly whenever closed, so I had to move to another room on the next day. The new room had a different ..."…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2020

Aloft Dublin City
Temple Bar Hotel
4 out of 5
13-17 Fleet St Temple Bar, Dublin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 855
per night
Feb 9 - Feb 10
4.3/5Excellent! (2,830 anmeldelser)
Great location but quite noisy. All in all ok

"Nice stay, great location. Of course very noisy 🍻 Small bed - Perhaps we should have expected this. Not satisfied with service about the welcome gift as it was forgotten even though we asked for it 2 or 3 times."…"

Anmeldelse fra 9. okt. 2019

Temple Bar Hotel
Arlington Hotel O'Connell Bridge
3 out of 5
23-25 Bachelors Walk, Dublin, Dublin
DKK 562
per night
Jan 23 - Jan 24
4.1/5Very Good! (2,351 anmeldelser)

"Fin beliggenhed midt til alt..tæt til bus shopping masser af pubber og en god sikkerhed."…"

Anmeldelse fra 21. jan. 2020

Arlington Hotel O'Connell Bridge
Ashling Hotel Dublin
4 out of 5
Parkgate Street, Dublin, Dublin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 737
per night
Feb 16 - Feb 17
4.5/5Wonderful! (5,396 anmeldelser)

"Vi var meget tilfredse med vores ophold på 7 dage. Vi har været på hotellet 2 gange og vender helt sikkert tilbage. Dejlig beliggenhed med mange transport mugliheder. Fantastiske service og glade tjenere, folk i reseptionen og ligeledes rengørings personale. Stort tak til alle. Med venlig hilsen ..."…"

Anmeldelse fra 8. jan. 2020

Ashling Hotel Dublin
Marlin Hotel
4 out of 5
11 Bow Lane East, Dublin
DKK 882
per night
Jan 26 - Jan 27
4.5/5Wonderful! (101 anmeldelser)

"Fantastic hotel, fantastic location! Couldn’t fault a single thing"…"

Anmeldelse fra 20. jan. 2020

Marlin Hotel
The Hendrick Smithfield
3.5 out of 5
Hendrick Street, Dublin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 629
per night
Jan 26 - Jan 27
4.2/5Excellent! (275 anmeldelser)
Moderne hotel i super fint kvarter af Dublin

"The Hendrick Smithfield er et moderne og lækkert hotel i et super fint område på kanten af centrum af Dublin (i gå-afstand). Kvarteret er hyggeligt og med mange gode spisesteder, biograf, og tæt på Jamesons visitorcenter. Vi kommer meget gerne igen"…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2019

The Hendrick Smithfield
Maldron Hotel Dublin Airport
4 out of 5
Dublin Airport, Dublin, Dublin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 665
per night
Jan 25 - Jan 26
3.9/5Very Good! (3,906 anmeldelser)
Ok hotel

"Fint hotel, hvis man skal tidligt med fly næste dag. Shuttlebus service fra hotellet"…"

Anmeldelse fra 30. maj 2019

Maldron Hotel Dublin Airport
Clontarf Castle Hotel
4 out of 5
Castle Avenue, Dublin, Dublin
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 774
per night
Feb 4 - Feb 5
4.7/5Exceptional! (2,162 anmeldelser)
Skønt slotsophold for weekenden

"Dejligt ophold for 3 nætter. Morgenmaden burde være inkluderet i prisen. Nemt at tage bussen ind til centrum. Tæt på lufthavnen - ca 20€ med taxa. Hyggeligt slotsophold. God mad og vin i Knight bar. Anbefaler stærkt."…"

Anmeldelse fra 13. mar. 2019

Clontarf Castle Hotel
Dublin Skylon Hotel
4 out of 5
Upper Drumcondra Road, Dublin, Dublin
DKK 470
per night
Feb 11 - Feb 12
4.2/5Very Good! (1,939 anmeldelser)
Rigtig godt hotel med super mad

"Rigtig godt ophold. Meget renlige værelser, og super god mad til rumlige priser. Lidt støj fra hovedvejen, men det er sådan det er."…"

Anmeldelse fra 28. apr. 2019

Dublin Skylon Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Dublin
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Dublin

Hotel i Dublin: Hvad enten du ønsker at bo i nærheden af historiske bygninger, verdens højeste skulptur, det charmerende Temple Bar-område med brostensbelagte gader og et utal af barer, fantastiske shoppingmuligheder eller en skøn, grøn oase har Irlands hovedstad både billige hoteller, luksushoteller og hoteller til forretningsophold for enhver smag og enhver pengepung.

Hotelophold i byens sydlige del

Ønsker du at bo i nærheden af nogle af Dublins største seværdigheder, er det i byens sydlige del, du skal booke dit hotelværelse. Her ligger blandt andet Trinity College, hvor besøgende kan opleve den særlige atmosfære, der hersker på gamle universiteter. Trinity College huser desuden Trinity Library, The Science Gallery og Trinity College Chapel. Specielt Trinity Library er et besøg værd, da det er her, man finder “Book of Kells”. Book of Kells er et illumineret manuskript bestående af de fire evangelier fra det Nye Testamente på latin. Manuskriptet er fra omkring år 800 og betragtes som et mesterværk.

En anden besøgelsesværdig attraktion i byens sydlige del er Dublin Castle, som, siden det blev bygget i 1204 e.Kr., har spillet en vigtig rolle i Irlands historie. I dag er Dublin Castle et museum, hvor gæster kan lære om Dublins spændende historie. Slottet indeholder også andre attraktioner, nemlig State Rooms, Chapel Royal, et politimuseum og The Undercroft (krypten). Derudover har gæster adgang til en café, såvel som konferencefaciliteter.

Temple Bar byder derimod på en helt anden stemning. Selvom navnet kunne indikere, at der er tale om en enkelt bar, er der i stedet tale om et område med mange barer. Her er der noget for enhver smag, hvad enten du er til natklubber, hvor du kan danse til den lyse morgen, stille barer, hvor du kan nyde en Guiness eller en whisky eller barer med levende musik, hvor der primært spilles irske folkesange. Temple Bar-området byder dog ikke kun på barer. Her finder du også små hyggelige, brostensbelagte gader med restauranter, caféer, gallerier og butikker.

I det sydlige Dublin finder du også en af byens grønne oaser, nemlig Saint Stephens Green. Denne park er en af de mest populære i Irland, og her kan du gå en tur i naturskønne omgivelser, uforstyrret nyde din frokost eller overvære en af pavillionens mange middagskoncerter.

Hotelophold i byens nordlige del

På O’Connell Street i Dublins nordlige del finder du ”The Spire”. Med sine 120 meter er The Spire verdens højeste skuptur, som man næsten kan se lige meget hvor i byen, man befinder sig. Skulpturen fungerer derfor ofte som et pejlemærke for turister - også om natten, hvor skulpturen er udstyret med lys. The Spire blev opført som en erstatning for Nelson-søjlen, som blev ramt af en IRA-bombe i 1966.

Ønsker du at bo på et hotel i nærheden af de bedste shoppingmuligheder, er det i Dublins nordlige del, du skal booke dit hotelværelse. Den nordlige del af byen byder nemlig på et væld af shoppemuligheder. Især Henry Street er populær blandt det shoppende folk, hvor velkendte butikskæder og indkøbscentre har til huse. O’Connell Street byder dog også på et lille udvalg af butikker, og hvis man er heldig, kan man gøre et røverkøb på markedet på Moore Street. Grundet de mange butikker emmer byens nordlige gader af liv og glade dage, og det er blandt andet her, man som turist kan mærke den ægte irske atmosfære.

Hotelbooking: Dublin

Søg efter dit perfekte hotel i Dublin. Find et billigt hotel i Dublin nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Dublin, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Dublin på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Dublin. Book en af vores pakkerejser til Dublin: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Flere valgmuligheder

Hoteller booket i Dublin for nylig

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Dublin