Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

DublinIrland

Dublin er en middelalderby med stærke forbindelser til klassisk litteratur og indbyggere, der hellere end gerne vil involvere dig i deres "craic" (sladder), og som har et herligt rebelsk anstrøg. Dublin er et mekka for den irske diaspora, som er blevet spredt ud til alle verdenshjørner.

Dublin har lige godt en million indbyggere, men der menes at være mere end 1000 millioner mennesker på verdensplan med direkte rødder til Irland – det er ikke noget under, at Dublin er en af Europas mest populære turistdestinationer.

Dublin har et behageligt bycentrum, som nemt kan opleves til fods eller på en lejet cykel. Byen er levende og præget af den muntre keltiske stemning. Musikken strømmer ud fra hver en pub, og det er svært at modstå en pint af det sorte bryg – den perfekte forberedelse til at opleve de historiske bygninger og monumenter, som er en del af den irske nations rige kulturelle arv.

Hvis du ikke har været i byen før, er Spire of Dublin – lige ud for byens store O’Connell Street-gennemfart – et godt sted at starte. Spiret kan ses på lang afstand, hvilket gør det til det perfekte landmærke, hvor du kan danne dig et overblik – ikke nogen dårlig ting i Dublins mange snoede gader.

Kryds floden Liffey for at besøge Trinity College, Irlands ældste og mest ansete universitet. Universitetet kan opleves uafhængigt eller som en del af en totimers guidet rundvisning forestået af en af universitetets historiestuderende. Uanset hvordan du vælger at opleve Trinity, så husk at sætte tid af til det gamle bibliotek – det rummer bl.a. et berømt illustreret manuskript, som er fremstillet af munke for mere end 1.300 år siden. Som en fortsættelse af det kunstneriske tema ligger universitetet tæt på National Gallery of Ireland, hvor du kan se nogle af nationens mest kostbare skatte.

Irland er i dag et relativt moderat katolsk land, men religionen har i høj grad formet Dublin. Du kan lære mere om byens åndelige side ved at gå ned ad Dame Street forbi det imponerende rådhus, til du når til katedralen Christ Church – en storslået hyldest til katolicismen med en enestående middelalderkrypt.

Historien om irsk uafhængighed er umådelig vigtig for Dublin, og besøgende kan få et godt indblik i dette ved at besøge museet ved Kilmainham Gaol. Dette fængsel er en dyster institution, som blev bygget i 1796, og som nu huser passionerede og vidende turguider, som hellere end gerne vil fortælle dig historierne om de mennesker, der sad til fange her.

Og selvfølgelig er en tur til Dublin ikke fuldendt uden en pint Guinness (eller tre), som kan nydes i Guinness Storehouse. På stedet kan du komme på en interaktiv rundvisning, der omfatter muligheden for at skænke din egen perfekte pint, og rundvisningen er berømt blandt stoutdrikkere i hele verden. Når du har slukket tørsten, kan du tage til Temple Bar-kvarteret – ved første øjekast byens kunstkvarter, men også partyområde så snart solen går ned.

Video af Dublin

Her kan du overnatte i Dublin

Temple Bar og byder på skiltning og en bar

Dublin Centrum

4/5Very Good!(46 anmeldelser af området)

Dublin Castle og Christ Church Cathedral er nogle af de mest populære seværdigheder i Dublin Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Jervis Station eller Abbey Street Station, og oplev det fantastiske natteliv, de fascinerende museer og den gode livemusik i området.

Dublin Centrum
Temple Bar og byder på skiltning og en bar

Temple Bar

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Temple Bar. Læg vejen forbi Half Penny Bridge eller Dame Street, mens du udforsker området.

Temple Bar
Aviva Stadium

Ballsbridge

Et af højdepunkterne i Ballsbridge er det fantastiske natteliv. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Aviva Stadium og Dublin Havn.

Ballsbridge
Glasnevin, Dublin, Irland

Glasnevin

Haverne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Glasnevin unik. Læg vejen forbi Glasnevin Cemetery eller National Botanic Gardens, når du udforsker området.

Glasnevin
Phibsborough, Dublin, Irland

Phibsborough

Besøgende i Phibsborough sætter pris på restauranterne. En tur til Croke Park og O'Connell Street kan fuldende dit ophold, hvis du er på udkig efter flere seværdigheder i området.

Phibsborough
The Convention Centre Dublin som omfatter en by og moderne arkitektur

North Wall

Under dit ophold i North Wall kan du besøge populære seværdigheder som 3Arena eller Dublin Havn og tage metroen fra Mayor Square - NCI Station eller Spencer Dock Station for at se mere af byen.

North Wall

Mest populære hoteller i Dublin

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Temple Bar Inn
Temple Bar Inn
3 out of 5
40-47 Fleet Street, Temple Bar, Dublin

Dette hotel ligger i Temple Bar, kun få skridt fra Bank of Ireland, Trinity College og O'Connell Bridge. Derudover ligger Grafton Street og O'Connell Street ...

4.4/5Wonderful! (2,146 anmeldelser)
Rent, pænt og venligt

"Det var et ekstremt serviceminded og venligt personale der kunne hjælpe med alt. Alt var nyt, rent og pænt. Langt over hvad vi havde forventet til prisen"…"

Anmeldelse fra 7. feb. 2020

Temple Bar Inn
Radisson Blu Hotel, Dublin Airport
Radisson Blu Hotel, Dublin Airport
4 out of 5
Dublin Airport, Dublin, Dublin
Prisen er DKK 738 pr. nat

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger tæt på lufthavnen, mindre end 15 km fra Dublin Castle, Half Penny Bridge og Christ Church Cathedral. Derudover ligger ...

3.9/5Very Good! (2,095 anmeldelser)

"Godt hotel og god service. Kom sent og skulle flyve tidligt."…"

Anmeldelse fra 8. feb. 2020

Radisson Blu Hotel, Dublin Airport
Clontarf Castle Hotel
Clontarf Castle Hotel
4 out of 5
Castle Avenue, Dublin, Dublin
Prisen er DKK 589 pr. nat

Dette hotel i romantisk stil ligger i det historiske kvarter, kun 15 minutters gang fra Clontarf Castle og Dublin Havn. Derudover ligger 3Arena og Bord Gáis ...

4.7/5Exceptional! (2,263 anmeldelser)
Skønt slotsophold for weekenden

"Dejligt ophold for 3 nætter. Morgenmaden burde være inkluderet i prisen. Nemt at tage bussen ind til centrum. Tæt på lufthavnen - ca 20€ med taxa. Hyggeligt slotsophold. God mad og vin i Knight bar. Anbefaler stærkt."…"

Anmeldelse fra 13. mar. 2019

Clontarf Castle Hotel

Populære steder at besøge i Dublin

Guinness Storehouse
Billede af Guinness Storehouse

Guinness Storehouse

4/5(17 anmeldelser)

En rundtur i denne pintformede hal i et historisk bryggeri er en berusende rejse gennem fremstillingen af Irlands kendingsdrik.

Trinity College
Billede af Trinity College

Trinity College

4/5(18 anmeldelser)

Gå på de brostensbelagte stier ved Irlands ældste universitet, alma mater for sværvægtere inden for litteratur og hjemsted for den værdifulde Book of Kells.

Dublin Havn
Billede af Dublin Havn

Dublin Havn

4.5/5(4 anmeldelser)

Nyd havområdet i Dublin med et besøg til Dublin Havn. Deltag i sportsaktiviteter, eller gå på rov i udvalget af barer, mens du alligevel er på stedet.

Dublin Castle
Billede af Dublin Castle

Dublin Castle

3.5/5(14 anmeldelser)

Oplev udgravningen af en ruin fra vikingetiden, og se de majestætiske repræsentationslokaler, kapellet og anlægshaverne.

Aviva Stadium
Billede af Aviva Stadium

Aviva Stadium

3.5/5(4 anmeldelser)

Vær tilskuer til en rugby- eller fodboldkamp, og få en rundvisning i omklædningsrummene og spillertunnellen for at få et kig bag kulissen.

Croke Park
Billede af Croke Park

Croke Park

5/5(1 anmeldelse)

Gå til et event i Croke Park under dit ophold i Dublin. Nyd det store udvalg af barer og udsøgte spisesteder, mens du alligevel kigger forbi.

De mest populære oplevelser i Dublin

Tur til Cliffs of Moher, Doolin Village, Burren og Galway
Billede af Tur til Cliffs of Moher, Doolin Village, Burren og Galway

Tur til Cliffs of Moher, Doolin Village, Burren og Galway

Anbefales af 94% af rejsende
DKK 373
pr. voksen
Dublin-kortet: Mere end 30 af de bedste seværdigheder på ét kort
Billede af Dublin-kortet: Mere end 30 af de bedste seværdigheder på ét kort

Dublin-kortet: Mere end 30 af de bedste seværdigheder på ét kort

Anbefales af 82% af rejsende
DKK 507
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur i Dublin samt gratis rundvisning til fods
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Dublin samt gratis rundvisning til fods

Hop-på-hop-af-bustur i Dublin samt gratis rundvisning til fods

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 164
pr. voksen
Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Rope Bridge og Belfast
Billede af Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Rope Bridge og Belfast

Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Rope Bridge og Belfast

Anbefales af 94% af rejsende
DKK 559
pr. voksen
Halvdagstur til Malahide Castle og Dublin Bay
Billede af Halvdagstur til Malahide Castle og Dublin Bay

Halvdagstur til Malahide Castle og Dublin Bay

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 224
pr. voksen
Heldagsudflugt til Wild Wicklow og Glendalough
Billede af Heldagsudflugt til Wild Wicklow og Glendalough

Heldagsudflugt til Wild Wicklow og Glendalough

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 246
pr. voksen

Dublin – anmeldelser

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
11
5 - Fremragende 32.35294117647059%
4 - God
18
4 - God 52.94117647058823%
3 - Okay
5
3 - Okay 14.705882352941176%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

20. nov. 2019

Wish we had more than a day

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

2. nov. 2019

Dejlig og hyggelig by, hvor næsten alt er i gå afstand. Der er mad til enhver smag og pris. Mange gode shopping muligheder. Brug evt. byen som base og tage ud på en eller flere dagture, hvis man mod forventning skulle blive bylivet. Godt natteliv.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

7. sep. 2019

De største oplevelser/ højdepunkter for os ved en ferie i Dublin ( Eire ) er mødet med irerne virker venlige, hjælpsomme og har ofte tid til en snak. Samt deres trad. musik og dans.

4/5 - God

Verificeret rejsende

26. jul. 2019

Forhåbentlig ikke sidste gang vi har besøgt byen

4/5 - God

Verificeret rejsende

10. jul. 2019

Hyggelig by Irene er et usædvanligt venligt folk

5/5 - Fremragende

Maj-Britt

9. maj 2019

har været der før.. elsker byen