Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Dublin

Se alle 19 aktiviteter i Dublin

Oplevelser i Dublin med gyldne dråber og iørefaldende musik

I Dublin som ligger smukt ved Dublin Bugt med udsigt til Det Irske Hav og bjergkæden Wicklow Mountains vil du straks føle dig hjemme. Besøg de atmosfærefyldte pubber og lyt til levende irsk folkemusik. Gå en tur i en af byens mange grønne parker

og nyd synet af de mange tårne og kupler. Lad dig betage af de farvestrålende gadedøre og kunst i gaderne. Få en rundvisning og smag de gyldne dråber på et whiskydestilleri eller et ølbryggeri.

Dublins attraktioner

Der er mange spændende kvarterer i Dublin og pubber overalt når du trænger til at slappe af eller få dig en sludder med de lokale. Dublins længste indkøbsstrøg er Grafton Street midt i byen. Tag også en afstikker ned ad de mange andre gader og stræder med spændende butikker gallerier spisesteder og naturligvis pubber. Temple Bar hedder Dublins livlige kulturelle centrum og som navnet antyder er der også her mange barer og liv og glade dage.

Læg mærke til de smukke murstenshuse på din færd rundt i gaderne i Dublin. De er godt nok meget ens men på ét punkt adskiller de sig fra hinanden. Dørene er malet i vidt forskellige farver. En af de sjove forklaringer herpå er at det gør det nemmere at finde hjem efter en våd tur i byen med de mange pubber.

Hvis du får behov for en anden type spirituel oplevelse i Dublin kan du besøge de to flotte katedraler Christ Church Cathedral og St. Patrick’s Cathedral. Nyd de farverige mosaikker i St. Patrick’s.

Anderledes museer og gyldne dråber

Museerne hører til de interessante attraktioner i Dublin. Hvor mange lande har mon et forfattermuseum? I Dublin har man valgt at hylde de store irske forfattere hvoraf hele fire har fået Nobelprisen i litteratur.

Whisky- og ølsmagning hører til de absolut mest populære aktiviteter i Dublin. Tag på en guidet rundvisning på Old Jameson Distillery og få historien bag Irlands mest berømte whiskymærke Jameson. Rundturen afsluttes naturligvis med smagsprøver i baren så du skal nok vente en dags tid med at besøge det arbejdende museum Guinness Storehouse for at få historien om denne berømte mørke øl. Museet er indrettet som et kæmpestort ølglas. Også her er der naturligvis smagsprøver i vente.

Gademarkeder og grønne områder

Ved floden Liffey som løber igennem Dublin finder du ud over den gamle bydel grønne områder med et rigt dyre- og planteliv. Tag med på en sejltur på floden eller nyd udsigten fra en af de mange smukke broer som krydser floden. Dublins grønne parker er med til at sætte deres præg på byen. Den mest berømte park er Phoenix Park. Gå langs naturstierne og nyd de mange forskellige træsorter. Det er ikke utænkeligt at du får øje på et dådyr. Ud over den smukke natur rummer parken bl.a. den irske præsidents officielle residens samt en kirkegård med irske heltegrave. Besøg nogle af Dublins mange gademarkeder og alternative butikker i Temple Bar. Det traditionelle og livlige gademarked i Moore Street er oplevelse. Her kan du købe frugt eller chokolade og tage med hjem på hotellet.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Dublin

Dublin Centrum

O'Connell Street og Dublin Castle er nogle af de mest populære seværdigheder i Dublin Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Jervis Station eller Abbey Street Station, og oplev det fantastiske natteliv, de fascinerende museer og den gode livemusik i området.

BarerTureMuseer

Temple Bar

På en rejse til Temple Bar i Dublin kan du gå en tur i de gamle middelaldergader, der er fyldt med pubber, butikker og gallerier. Snup en pint, og nyd atmosfæren.

BarerShoppingLivemusik

Ballsbridge

Et af højdepunkterne i Ballsbridge er det fantastiske natteliv. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Aviva Stadium og Dublin Havn.

Venlige menneskerBusinessMiddag

Glasnevin

Haverne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Glasnevin unik. Læg vejen forbi Glasnevin Cemetery eller National Botanic Gardens, når du udforsker området.

HaverFamilievenligtKultur

North Wall

Under dit ophold i North Wall kan du besøge populære seværdigheder som 3Arena eller Dublin Havn og tage metroen fra Mayor Square - NCI Station eller Spencer Dock Station for at se mere af byen.

Phibsborough

Besøgende i Phibsborough sætter pris på restauranterne. En tur til O'Connell Street og Croke Park kan fuldende dit ophold, hvis du er på udkig efter flere seværdigheder i området.

FamilievenligtShoppingMiddag