Aktiviteter i Dublin

Oplevelser, seværdigheder og ture
Dublin

Oplevelser i Dublin med gyldne dråber og iørefaldende musik

I Dublin, som ligger smukt ved Dublin Bugt med udsigt til Det Irske Hav og bjergkæden Wicklow Mountains, vil du straks føle dig hjemme. Besøg de atmosfærefyldte pubber, og lyt til levende irsk folkemusik. Gå en tur i en af byens mange grønne parker, og nyd synet af de mange tårne og kupler. Lad dig betage af de farvestrålende gadedøre og kunst i gaderne. Få en rundvisning, og smag de gyldne dråber på et whiskydestilleri eller et ølbryggeri.

Dublins attraktioner

Der er mange spændende kvarterer i Dublin og pubber overalt, når du trænger til at slappe af eller få dig en sludder med de lokale. Dublins længste indkøbsstrøg er Grafton Street midt i byen. Tag også en afstikker ned ad de mange andre gader og stræder med spændende butikker, gallerier, spisesteder og naturligvis pubber. Temple Bar hedder Dublins livlige kulturelle centrum, og som navnet antyder, er der også her mange barer og liv og glade dage.

Læg mærke til de smukke murstenshuse på din færd rundt i gaderne i Dublin. De er godt nok meget ens, men på ét punkt adskiller de sig fra hinanden. Dørene er malet i vidt forskellige farver. En af de sjove forklaringer herpå er, at det gør det nemmere at finde hjem efter en våd tur i byen med de mange pubber.

Hvis du får behov for en anden type spirituel oplevelse i Dublin, kan du besøge de to flotte katedraler Christ Church Cathedral og St. Patrick’s Cathedral. Nyd de farverige mosaikker i St. Patrick’s.

Anderledes museer og gyldne dråber

Museerne hører til de interessante attraktioner i Dublin. Hvor mange lande har mon et forfattermuseum? I Dublin har man valgt at hylde de store irske forfattere, hvoraf hele fire har fået Nobelprisen i litteratur.

Whisky- og ølsmagning hører til de absolut mest populære aktiviteter i Dublin. Tag på en guidet rundvisning på Old Jameson Distillery, og få historien bag Irlands mest berømte whiskymærke, Jameson. Rundturen afsluttes naturligvis med smagsprøver i baren, så du skal nok vente en dags tid med at besøge det arbejdende museum Guinness Storehouse for at få historien om denne berømte mørke øl. Museet er indrettet som et kæmpestort ølglas. Også her er der naturligvis smagsprøver i vente.

Gademarkeder og grønne områder

Ved floden Liffey, som løber igennem Dublin, finder du ud over den gamle bydel grønne områder med et rigt dyre- og planteliv. Tag med på en sejltur på floden, eller nyd udsigten fra en af de mange smukke broer, som krydser floden. Dublins grønne parker er med til at sætte deres præg på byen. Den mest berømte park er Phoenix Park. Gå langs naturstierne, og nyd de mange forskellige træsorter. Det er ikke utænkeligt, at du får øje på et dådyr. Ud over den smukke natur rummer parken bl.a. den irske præsidents officielle residens samt en kirkegård med irske heltegrave. Besøg nogle af Dublins mange gademarkeder og alternative butikker i Temple Bar. Det traditionelle og livlige gademarked i Moore Street er oplevelse. Her kan du købe frugt eller chokolade og tage med hjem på hotellet.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Populære oplevelser


Populære steder at besøge

Områder i Dublin

Byer i nærheden af Dublin