Book billige flybilletter fra Paris (CDG) til København (CPH) 367, kr

Billige flyrejser fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 367, kr for en enkeltbillet og 717, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Iberia
Scandinavian Airlines
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Air Baltic
easyJet
easyJet
KLM
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Oplysninger om rejsen fra Paris til København
Afrejselufthavn
Roissy-Charles de Gaulle
Destinationslufthavn
Kastrup Lufthavn
Flyselskaber
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Luxair, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, easyJet
Flyrejsens pris
717, kr
Afstand
998 km

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flyrejse fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn?
Hvis du planlægger at rejse fra CDG til CPH, starter prisen for returflyrejser fra 717, kr. Denne pris er baseret på annoncerede billetpriser inden for de seneste syv dage på Expedia for flyrejser inden for det næste år, så gå ikke glip af et godt tilbud. Book i dag, og spar tid og penge. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.
Skal jeg betale et afbestillingsgebyr, hvis jeg afbestiller min flyrejse fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn?
Alle flyselskaber har særlige vilkår og betingelser. Følg de simple anvisninger i vores kundeserviceportal, hvis du beslutter dig for at afbestille.
Hvordan finder jeg billige flyrejser fra CDG til CPH med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse, uden at du skal betale et ændringsgebyr. Du skal kun betale forskellen på prisen for den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse. Når du søger efter flyrejser fra CDG til CPH, kan du vælge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange timer er flyrejsen fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn?
Det tager i omegnen af 1 time og 51 minutter at nå fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn – helt perfekt til et power nap. Du er fremme i Kastrup, når du slår øjnene op.
Hvor lang er flyrejsen fra Roissy-Charles de Gaulle (CDG) til Kastrup Lufthavn (CPH)?
Den nye film, du har været ivrig efter at se, må lige vente lidt endnu – flyafstanden mellem Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) og København (CPH-Kastrup Lufthavn) er kun 1.000 km. Kaptajnen vil snart sige, at du skal sætte dit sæde i oprejst position, for flyet vil lande, før du får set dig om.
Hvilke flyselskaber flyver direkte fra CDG til CPH?
Med et stort udvalg af flyselskaber at vælge mellem bør du kunne finde den ideelle flyrejse fra Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) med få klik. De følgende er nogle af de mest populære luftfartsselskaber, der flyver mellem disse lufthavne:

  • Air France - (AF) med 121 flyrejser om måneden
  • SAS - (SK) med 73 flyrejser om måneden
  • EasyJet - (U2) med 52 flyrejser om måneden
  • Norwegian Air International - (D8) med 26 flyrejser om måneden

Er flybilletterne fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn billigere, når de købes i sidste øjeblik?
Det er muligt at finde et fantastisk sidste øjeblik-tilbud fra Roissy-Charles de Gaulle til Kastrup Lufthavn, men der er ingen garantier. Da mange luftfartsselskaber offentliggør priser op til 12 måneder inden afrejse, er det klogt at holde øje med flypriserne i god tid og være klar til at bestille, når du spotter et godt tilbud. Expedia sammenligner flypriser og opdaterer flytilbud hele tiden, så du er sikker på, at du altid får de seneste tilbud.
Kan jeg flyve fra Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) i øjeblikket?
Glem ikke at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver for at se, om der er særlige karantænekrav eller rejseanbefalinger i København (CPH-Kastrup Lufthavn), når du kommer fra Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle).