COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Stockholm
Rejseguide

Rejser til Stockholm – storbyferie for æstetikerne. Den svenske hovedstad er så smuk og særlig, at man som besøgende ikke kan undgå at føle sig godt tilpas på en rejse til Stockholm. Her er lige dele trendy, historisk og naturskønt blandet sammen til en uimodståelig cocktail, som vil smage både de, der søger en romantisk byferie, veninderne på shoppetur eller de, der interesserer sig for kultur og historie.

Stockholm er – målt i areal – Nordens største hovedstad. Der bor cirka 1,4 millioner i Stockholm, der for en dels vedkommende ligger placeret på små øer i skærgården, hvilket naturligvis er med til at give byen dens helt særlige karakter og charme, og som har givet Stockholm kælenavnet ”Nordens Venedig”. Ligemeget hvor man går i Stockholm, er man altid nær vandet, og byen har desuden ganske mange parker. Det betyder alt sammen, at man selv i det mest centrale af byen aldrig føler sig langt væk fra naturens ro. På Stadsholmen ligger det historiske Stockholm; Gamla Stan. Her er store dele af det charmerende middelalder-vejnet bevaret og lukket af for biltrafik, hvilket gør Gamla Stan ideel at slentre rundt i. Her kan vigtige historiske bygninger såsom domkirken og kongeslottet beses, ligesom man også kan tage på tidsrejse til Stockholms stormagtsdage ved at besøge Riddarhuset og Bondesches Palais.

Ovenfor Gamla Stan finder man bydelen Norrmalm, der i høj grad er præget af arkitektur fra midten af det 20. århundrede, men det er også her man finder den berømte stockholmske opera. Tillige er Norrmalm hjemsted for et af de mest populære hæng-ud-steder i Stockholm, nemlig parken Kungsträdgården, der lægger græs til koncerter om sommeren og is til skøjtebane om vinteren. I nabokvarteret Östermalm finder man nogle af Stockholms fornemste og mest prestigiøse adresser foruden den berømte nationalscene Dramaten, hvor man med noget held kan komme ind og se en Ibsen-forestilling efter at have nydt et fornemt måltid på en af kvarterets fine restauranter.

På basis af sin specielle topografi har Stockholm sin helt egen ø tilegnet kultur, forlystelse og rekreation: Djurgården er ikke navnet på den lokale zoo, snarere den ø, hvor man finder både naturreservat og forlystelsesparkerne Gröna Lund og Circus. Ikke mindst er det også i dette nabolag det fantastiske Vasamuseet kan besøges. Det er intet mindre end en enestående oplevelse at komme ansigt til ansigt med det fantastiske krigsskib, der sank på sin jomfrurejse, og siden med imponerende snilde er blevet gennemrestaureret.

Ovenpå en lang dags sightseeing er der rigelige muligheder for at belønne sig selv med alt fra kaffe og kage til gourmetmiddage og kulørte cocktails på Stockholms mange originale, interessante og stilfulde caféer, restauranter og barer. Gå på fika – kaffedrikning og hygge – på en charmerende café, nyd gourmetmåltider i michelinklassen og rund en dejlig aften af med en drink eller to på en stilig bar, måske iført sidste skrig fra Stockholm, hvis modebevidste indbyggere vidner om byens store scene for shopping. En rejse til Stockholm er den perfekte destination for et forlænget romantisk weekendophold, storbyferie med veninderne eller city break med familien, hvor især de yngste vil få en oplevelse for livet i Djurgården.

Her kan du overnatte i Stockholm

Mest populære hoteller i Stockholm

At Six
At Six
5 out of 5
Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.176 pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Norrmalm, kun 10 minutters gang fra Kungliga Operan og Stockholms slot. Derudover ligger Nationalmuseet (Nationalmuseum) ...

4.7/5Exceptional! (1,962 anmeldelser)
Fantastisk perle midt i byen

"Dette hotel er virkelig en perle. Location ligger så perfekt og elskede baren, restauranten og Roof top baren og restauranten lige ved siden af. Personalet var altid klar til at hjælpe og det har været et uforglemmeligt ophold. Jeg vender tilbage 100% På gensyn"…"

Anmeldelse fra 10. nov. 2020

At Six
Hotel Birger Jarl
Hotel Birger Jarl
4 out of 5
Tulegatan 8, Stockholm
Prisen er DKK 712 pr. nat fra 4. mar. til 5. mar.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Norrmalm, kun 15 minutters gang fra Stockholm Handelsskole og Stockholm Koncerthus (Konserthuset). Derudover ligger ...

4.3/5Excellent! (1,464 anmeldelser)

"Fint, men udsigten og rummet var ikke noget særligt"…"

Anmeldelse fra 27. okt. 2020

Hotel Birger Jarl
Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm
4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 641 pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.

Dette hotel med spa ligger i Södermalm, kun 2 km fra Vita Bergen Park og Globen. Derudover ligger Stockholms slot og Tele2 Arena ca. 3 km derfra. Der er to minutters ...

4.2/5Very Good! (1,800 anmeldelser)
dejlig romantisk weekend

"Super hotel og dejligt område løb og træning (dog er sengen ikke det bedste)."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Clarion Hotel Stockholm
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Stockholm

Ramilton Apartments Hotel Danderyd
Ramilton Apartments Hotel Danderyd
3.5 out of 5
19 Domherrevägen, Sollentuna, Stockholms län
Prisen er DKK 577 pr. nat fra 7. mar. til 8. mar.

Dette lejlighedshotel ligger i Sollentuna, kun 5 km fra Sollentuna Centrum Shopping Center og ca. 10 km fra Svensk Naturhistorisk Museum og Danderyd Hospital. ...

Ramilton Apartments Hotel Danderyd
ApartDirect Hammarby Sjöstad
ApartDirect Hammarby Sjöstad
3 out of 5
Hammarby Fabriksväg 93, Stockholm

Ikke langt fra pisterne i Stockholm finder du ApartDirect Hammarby Sjöstad. dette lejlighedskompleks ligger i centrum, kun 3 km fra Sickla Indkøbscenter, Globen ...

4.3/5Excellent! (493 anmeldelser)

"God lejlighed, pænt indrettet, rent og velholdt. Beliggenheden lidt for afsides."…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2019

ApartDirect Hammarby Sjöstad
Biz Apartment Gärdet
Biz Apartment Gärdet
4 out of 5
Sandhamnsgatan 67, Stockholm
Prisen er DKK 654 pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.

Dette lejlighedshotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Stockholm, kun 15 minutters gang fra Stockholm Frihamnen Terminal og Vartahamnen. Derudover ...

4.3/5Excellent! (1,778 anmeldelser)

"Dejligt rummeligt værelse, bussen kører lige uden for hotellet hver tiende minut. Nemt at handle ind i nærheden. Skønne grønne områder lige overfor. Parkering dyr og besværlig ved registrering."…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Biz Apartment Gärdet
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Stockholm

De mest populære oplevelser i Stockholm

Stockholm – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
46
5 - Fremragende 56.09756097560975%
4 - God
31
4 - God 37.80487804878049%
3 - Okay
4
3 - Okay 4.878048780487805%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.2195121951219512%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

17. dec. 2019

En dejlig by med mange dejlige steder

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

10. okt. 2019

Fantastisk flot by, med mange gode muligheder for at besøge museer og andre seværdigheder inden for et forholdsvist lille område. Flot og spændende havneområde.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

29. sep. 2019

En skøn by med velholdte bygninger og masser af vand, der opdeler byen naturligt i flere enheder, der alle har sit eget særpræg. En fantastisk storbyferie for os.

5/5 - Fremragende

PC

25. sep. 2019

Stockholm er en hyggelig by hvor det er let at komme til transport, både metro, bus og båd - køb et kort i metroen som gælder til al transport, også båd - ellers meget pænt og rent i en storby.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

20. sep. 2019

Skøn by, god mad og gode shopping muligheder.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

25. aug. 2019

Smuk, ren by med masser af gode spisesteder, gode shopping muligheder og fantastiske seværdigheder.

Byer i nærheden af Stockholm