Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

StockholmSweden

Rejser til Stockholm – storbyferie for æstetikerne. Den svenske hovedstad er så smuk og særlig, at man som besøgende ikke kan undgå at føle sig godt tilpas på en rejse til Stockholm. Her er lige dele trendy, historisk og naturskønt blandet sammen til en uimodståelig cocktail, som vil smage både de, der søger en romantisk byferie, veninderne på shoppetur eller de, der interesserer sig for kultur og historie.

Stockholm er – målt i areal – Nordens største hovedstad. Der bor cirka 1,4 millioner i Stockholm, der for en dels vedkommende ligger placeret på små øer i skærgården, hvilket naturligvis er med til at give byen dens helt særlige karakter og charme, og som har givet Stockholm kælenavnet ”Nordens Venedig”. Ligemeget hvor man går i Stockholm, er man altid nær vandet, og byen har desuden ganske mange parker. Det betyder alt sammen, at man selv i det mest centrale af byen aldrig føler sig langt væk fra naturens ro. På Stadsholmen ligger det historiske Stockholm; Gamla Stan. Her er store dele af det charmerende middelalder-vejnet bevaret og lukket af for biltrafik, hvilket gør Gamla Stan ideel at slentre rundt i. Her kan vigtige historiske bygninger såsom domkirken og kongeslottet beses, ligesom man også kan tage på tidsrejse til Stockholms stormagtsdage ved at besøge Riddarhuset og Bondesches Palais.

Ovenfor Gamla Stan finder man bydelen Norrmalm, der i høj grad er præget af arkitektur fra midten af det 20. århundrede, men det er også her man finder den berømte stockholmske opera. Tillige er Norrmalm hjemsted for et af de mest populære hæng-ud-steder i Stockholm, nemlig parken Kungsträdgården, der lægger græs til koncerter om sommeren og is til skøjtebane om vinteren. I nabokvarteret Östermalm finder man nogle af Stockholms fornemste og mest prestigiøse adresser foruden den berømte nationalscene Dramaten, hvor man med noget held kan komme ind og se en Ibsen-forestilling efter at have nydt et fornemt måltid på en af kvarterets fine restauranter.

På basis af sin specielle topografi har Stockholm sin helt egen ø tilegnet kultur, forlystelse og rekreation: Djurgården er ikke navnet på den lokale zoo, snarere den ø, hvor man finder både naturreservat og forlystelsesparkerne Gröna Lund og Circus. Ikke mindst er det også i dette nabolag det fantastiske Vasamuseet kan besøges. Det er intet mindre end en enestående oplevelse at komme ansigt til ansigt med det fantastiske krigsskib, der sank på sin jomfrurejse, og siden med imponerende snilde er blevet gennemrestaureret.

Ovenpå en lang dags sightseeing er der rigelige muligheder for at belønne sig selv med alt fra kaffe og kage til gourmetmiddage og kulørte cocktails på Stockholms mange originale, interessante og stilfulde caféer, restauranter og barer. Gå på fika – kaffedrikning og hygge – på en charmerende café, nyd gourmetmåltider i michelinklassen og rund en dejlig aften af med en drink eller to på en stilig bar, måske iført sidste skrig fra Stockholm, hvis modebevidste indbyggere vidner om byens store scene for shopping. En rejse til Stockholm er den perfekte destination for et forlænget romantisk weekendophold, storbyferie med veninderne eller city break med familien, hvor især de yngste vil få en oplevelse for livet i Djurgården.

Her kan du overnatte i Stockholm

Mest populære hoteller i Stockholm

First Hotel Kungsbron
First Hotel Kungsbron
3 out of 5
Västra Järnvägsgatan 17, Stockholm
Prisen er DKK 388 pr. nat fra 2. dec. til 3. dec.

Dette hotel ligger i Norrmalm, kun 5 minutters gang fra Casino Cosmopol Stockholm og Oscarteateret. Derudover ligger Stockholm-rådhuset (Stockholms stadshus) ...

4/5Very Good! (1,640 anmeldelser)

"Værelserne er ned i kælderen, mørkt uden vindue, opholdsstuen baren var lukket. Morgenmad god og venlige piger"…"

Anmeldelse fra 9. jun. 2019

First Hotel Kungsbron
Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel
4 out of 5
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Prisen er DKK 817 pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Norrmalm, kun 10 minutters gang fra Stockholm Waterfront Congress Centre og Stockholm-rådhuset (Stockholms stadshus). ...

4.5/5Wonderful! (2,226 anmeldelser)

"Dejligt hotel"…"

Anmeldelse fra 20. feb. 2020

Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
4.5 out of 5
Vasagatan 1, Stockholm
Prisen er DKK 751 pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Norrmalm, kun 10 minutters gang fra Stockholm Waterfront Congress Centre, Stockholm Koncerthus (Konserthuset) og Stockholm-rådhuset ...

4.2/5Very Good! (1,160 anmeldelser)

"Rigtig god beliggenhed. God morgenmad buffet. Massage tilgængelighed kan gøres lidt bedre."…"

Anmeldelse fra 4. dec. 2019

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Stockholm

ApartDirect Hammarby Sjöstad
ApartDirect Hammarby Sjöstad
3 out of 5
Hammarby Fabriksväg 93, Stockholm

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Stockholm, kun 3 km fra Sickla Indkøbscenter, Globen og Tele2 Arena. Derudover ligger ABBA The Museum og Vasamuseet ...

4.3/5Excellent! (474 anmeldelser)

"God lejlighed, pænt indrettet, rent og velholdt. Beliggenheden lidt for afsides."…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2019

ApartDirect Hammarby Sjöstad
ApartDirect Gröndal
ApartDirect Gröndal
3.5 out of 5
Gröndalsvägen 100, Stockholm

Dette lejlighedskompleks ligger i Hägersten-Liljeholmen, kun 3,4 km fra Skinnarvik Park og 4,9 km fra Stockholm-rådhuset (Stockholms stadshus). Derudover ligger ...

4.4/5Excellent! (49 anmeldelser)
Barnfamiljsresa

"Jättebra boende, perfekt för barnfamiljen där eget kök och tvättmaskin är ett större plus än en Frukostbuffé. Vi återkommer! Enda som kanske vore förbättrande är en tillhörande parkering, det vore guld värt."…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2020

ApartDirect Gröndal
Forenom Aparthotel Stockholm Alvik
Forenom Aparthotel Stockholm Alvik
3 out of 5
Vidaengsvaegen 9, Bromma

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Bromma, kun 5 km fra Bromma Golfklub og Bromma Blocks. Derudover ligger Drottningholm ...

3.7/5Good! (623 anmeldelser)
Fint sted med opmærksomhed

"Beliggenheden var fin, tæt på tog/metro. Vi var på lokal cafe og spisested som var meget hyggeligt. Hotellets morgen var ok, servicen fin. Vi havde lidt “udfordringer” med lugt fra kloak i badeværelse som betød at døren skulle være lukket. Men fint ophold."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Forenom Aparthotel Stockholm Alvik
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Stockholm

De mest populære oplevelser i Stockholm

Stockholm – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
46
5 - Fremragende 56.09756097560975%
4 - God
31
4 - God 37.80487804878049%
3 - Okay
4
3 - Okay 4.878048780487805%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.2195121951219512%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

17. dec. 2019

En dejlig by med mange dejlige steder

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

10. okt. 2019

Fantastisk flot by, med mange gode muligheder for at besøge museer og andre seværdigheder inden for et forholdsvist lille område. Flot og spændende havneområde.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

29. sep. 2019

En skøn by med velholdte bygninger og masser af vand, der opdeler byen naturligt i flere enheder, der alle har sit eget særpræg. En fantastisk storbyferie for os.

5/5 - Fremragende

PC

25. sep. 2019

Stockholm er en hyggelig by hvor det er let at komme til transport, både metro, bus og båd - køb et kort i metroen som gælder til al transport, også båd - ellers meget pænt og rent i en storby.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

20. sep. 2019

Skøn by, god mad og gode shopping muligheder.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

25. aug. 2019

Smuk, ren by med masser af gode spisesteder, gode shopping muligheder og fantastiske seværdigheder.

Byer i nærheden af Stockholm