Søg efter hoteller i nærheden af topattraktioner i Stockholm

Hoteller i Stockholm

Se alle 351 hoteller i Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Stockholm 113 31

4.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (4.563 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun 5 minutters gang fra Stockholm Waterfront Congress Centre, Stockholm-rådhuset o …

611 DKK
Haymarket by Scandic

Haymarket by Scandic

Hötorget 11-13, Stockholm

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (697 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun 5 minutters gang fra House of Culture, Kungliga Operan og Stockholms …

902 DKK
First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron

Västra Järnvägsgatan 17, Stockholm 111 64

3.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (987 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun 5 minutters gang fra Casino Cosmopol Stockholm og Oscarteateret. Derudover ligger …

609 DKK
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Stockholm 111 51

5.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (17 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun få skridt fra Dansemuseet og Kungliga Operan. Derudover ligger Stockholms …

1.164 DKK
Biz Apartment Gärdet

Biz Apartment Gärdet

Sandhamnsgatan 67, Stockholm 11528

4.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (1.418 anmeldelser)

Denne lejlighed med miljøvenlig profil ligger i Stockholm Centrum, kun 3 km fra Frihamnen, Vasamuseet og Skansen. Derudover …

584 DKK
Castle House Inn

Castle House Inn

Brunnsgränd 4, Stockholm 11130

2.5 ud af 5.0
3,8 ud af 5 (481 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun 10 minutters gang fra Livrustkammaren, Stockholms slot og Stockholms …

416 DKK
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Stockholm 101 24

4.5 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (6.004 anmeldelser)

Stockholms Centralstation ligger 2 minutters gang fra Radisson Blu Royal Viking Hotel og gør det let at komme omkring i byen. …

803 DKK
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm 111 64

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (4.702 anmeldelser)

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Stockholm Centrum, kun 10 minutters gang fra Stockholm Waterfront Congress Centre …

854 DKK
Scandic No 53

Scandic No 53

Kungsgatan 53, Stockholm 11122

3.5 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (3.830 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun 5 minutters gang fra Oscarteateret, Kungliga Operan og Stockholms …

Hent priser
Best Western and hotel

Best Western and hotel

Apelbergsgatan 40, Stockholm 111 37

3.5 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (504 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Stockholm Centrum, kun 5 minutters gang fra Stockholm City Conference Centre, Kungliga Operan og …

619 DKK

De nyeste anmeldelser i Stockholm

Afgræns din søgning

Hotel i Stockholm

Tag flyet til Stockholms mange spændende oplevelser, og nyd Sveriges dejlige hovedstad. Hotellerne her byder på fine faciliteter, venligt personale og dejlige omgivelser. Du finder nemt ly for natten på din rejse til Stockholm. Bliv forkælet på spahotellerne, eller slap af på luksushotellerne. Udvalget er stort på Expedia.dk.

Find et billigt hotel i Stockholm

Der er et væld af billige overnatningsmuligheder i Stockholm, som på grund af sin korte afstand fra Danmark egner sig perfekt til et weekendophold og til en længere storbyferie med hele familien. Hoteller i det meste af stjernespektret er repræsenteret, og oplevelserne venter hele året i den Svenske hovedstad.

Oplev dejlige Stockholm

Stockholm, der på grund af sine broer også er kendt som Nordens Venedig, bugner af oplevelser for hele familien. Kontrasterne i den svenske hovedstad er lige så skarpe, som de er interessante, og seværdigheder en masse venter de rejsende i en by med historie, charme og atmosfære. Book dit hotel i nærheden af den historiske bydel Gamla Stan med de snørklede gader, som står i kontrast til byens højhuse og moderne butikker. Du kan også bestille værelse på et af hotellerne i nærheden af butikscenteret Kungens Kurva. I forstaden Solna er du tæt på Stockholms mange tilbud uden at være i centrum, og med en overnatning i Södermalm er du sjældent langt fra en trendy butik eller en god restaurant.

De offentlige transportmidler er gode, men parkeringsmulighederne er også i top, hvis du vil leje en bil i Stockholm. Hvis du kommer med fly, kan du klare biludlejningen i lufthavnen, men det er en god idé at ordne det på forhånd på Expedia.dk.

Seværdigheder og attraktioner i Stockholm

Den flotte, gamle storby byder på et utal af seværdigheder. Tag børnene med på Naturhistoriska Riksmuseet. Her kan I gå på opdagelse og se udstillingerne på et naturhistorisk museum, der også rummer det fantastiske Cosmonova. På det 760 kvadratmeter store lærred, kan du lade dig fascinere af lyd og billeder. Kunst kan blandt andet ses på Liljevalchs Konsthall, hvor nationale og internationale værker er udstillet, og historieentusiasterne må ikke gå glip af Historiska Museet, hvor du kan komme helt tæt på det blodige slag om Gotland og selvfølgelig Sveriges gæve vikinger.

Det flotte Kungliga Slottet, Sveriges kongeslot, er en imponerende barokbygning med over 600 værelser og fem museer. Du må ikke snyde dig selv for et besøg på slottet, inden du tager hjem fra Stockholm.

Oplevelser på hotelophold i Stockholm

Når du booker et værelse på et af Stockholmhotellerne, kan du se frem til spændende oplevelser. Hvis du ikke lider af højdeskræk, kan du se byen fra oven på en tagvandring eller fra kurven under luftballonen, og ønsker du at opleve Gamla Stan fra vandsiden, så lej en kajak i Stockholm, og se byen på en anderledes måde.

Efter nogle dage med masser af aktiviteter og seværdigheder kan du handle i byens mange butikker. Køb luksusvarer i området Biblioteksstan, eller besøg butikscenteret Gallerian, hvor du også kan få noget at spise eller en kop kaffe, inden turen går videre i Stockholm.

Hotelbooking: Stockholm

Søg efter dit perfekte hotel i Stockholm. Find et billigt hotel i Stockholm nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Stockholm, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Stockholm på dine foretrukne datoer.
false