Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Stockholm

Se alle 8 aktiviteter i Stockholm

Oplevelser i Stockholm til lands og til vands

Stockholm ligger ved vandet og er fordelt på 14 øer som er forbundet af broer. På en af øerne finder du en af de helt store attraktioner i Stockholm med sin unikke charme og tiltrækningskraft nemlig den gamle bydel. På en anden af øerne kan du komme helt tæt på den svenske kongefamilies private residens og besøge dele af slottets park som er åben for publikum.

Stockholms hjerte

Glæd dig til dine oplevelser i Stockholms ældste bydel

Gamla Stan som ligger på øen Stadsholmen. Bydelen med de smalle brostensbelagte gader og tætte huse har en enorm tiltrækningskraft på sine besøgende. Det ses tydeligt at nogle af disse huse stammer helt tilbage fra middelalderen. Besøg Nobelmuseet som ligger på Stortorget i Gamla Stan. Kig også indenfor i Gamla Stans hyggelige butikker med bl.a. kunsthåndværk inden du slår dig ned på en af de atmosfærefyldte caféer for "at fika" med en kanelbulla. Afprøv fikatraditionen som er noget helt særligt svensk. Når sulten melder sig for alvor findes der et hav af gode restauranter i Gamla Stan.

Stockholms attraktioner

Den svenske kongefamilie har to slotte i Stockholm. Ud over Drottningholm Slot som er deres private residens finder du også Stockholm Slot på øen Stadsholmen som er regentens officielle residens. Snyd ikke dig selv for at besøge en af de absolut største attraktioner i Stockholm Vasamuseet og se resultatet af det kolossale arbejde der blev lagt i konserveringen af det gamle skib Vasa som sank og lå på havets bund i over 300 år inden det i 1961 blev bjerget og derefter konserveret. Få hele historien om dette prægtige skib når du besøger museet som er et af Europas mest besøgte museer. Den legendariske svenske popgruppe Abba har fået eget museum i Stockholm Abba the Museum hvor du kan se videoer med gruppen tillige med kostumer og rekvisitter fra deres mange optrædener verden over. Tag over på øen Skeppsholmen og besøg Moderna Museet som hører blandt Europas fremmeste.

Forlystelser og aktiviteter i Stockholm

Hvis du har familien med så tag dem med i forlystelsesparken Gröna Lund som er Sveriges ældste forlystelsespark. Der afholdes de meget berømte sommerkoncerter hvor orkestre og solister fra hele verden kommer forbi. Så hold øje med programmet.

Tag på en sejltur i den stockholmske skærgård. Der findes mange måder at komme rundt blandt de over 30.000 øer på. Tag med færge og gør det til en heldagstur hvor du spiser om bord. Der er også hurtigbåde og du kan sågar tage med vandtaxa. Ikke så sært at Stockholm kaldes for Nordens Venedig. Der er både beboede og ubeboede øer i skærgården og du finder nemt et sted at overnatte hvis du har lyst til at slå dig ned på en af øerne natten over. Der er rige muligheder for at dyrke aktiviteter f.eks. fiskeri og forskellige former for sejlsport.

Kort

Discover neighborhoods in Stockholm

Gamla Stan

Hvis du tilbringer noget tid i Gamla Stan, kan du se seværdigheder som Stockholms slot og Stockholms middelaldermuseum. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Gamla stan T-Bane for at se mere af byen.

MuseerHistoriske bygningerRomantisk

Södermalm

Rejsende tager til Södermalm på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Mariatorget T-Bane eller Medborgarplatsen T-Bane, og besøg populære seværdigheder som Det svenske museum for fotografi.

MuseerShoppingCaféer

Norrmalm

Norrmalm gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Kungliga Operan og Stockholms middelaldermuseum. Se mere af Stockholm Centrum ved at hoppe på metroen fra Hötorget T-Bane eller Sergels Torg Sporvognsstation.

ShoppingMiddagMuseer

Östermalm

Brug noget tid på at opleve de mange spisemuligheder i Östermalm, besøg populære seværdigheder som Stureplan, og tag metroen fra Karlaplan T-Bane eller Stadion T-Bane for at se mere af området.

ShoppingMiddagRomantisk

Kungsholmen

Rejsende tager til Kungsholmen på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Thorildsplan T-Bane eller Kristineberg T-Bane, og besøg populære seværdigheder som Stockholm-rådhuset (Stockholms stadshus).

SkyskrabereShoppingMiddag

Vasastan

Hvis du tilbringer noget tid i Vasastan, kan du se seværdigheder som Odenplan-pladsen og Stockholms statsbibliotek (Stockholms stadsbibliotek). Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Odenplan T-Bane for at se mere af byen.

MuseerRomantiskBiblioteker