Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Stockholm

Se alle 1 aktiviteter i Stockholm

Oplevelser i Stockholm til lands og til vands

Stockholm ligger ved vandet og er fordelt på 14 øer som er forbundet af broer. På en af øerne finder du en af de helt store attraktioner i Stockholm med sin unikke charme og tiltrækningskraft nemlig den gamle bydel. På en anden af øerne kan du komme helt tæt på den svenske kongefamilies private residens og besøge dele af slottets park som er åben for publikum.

Stockholms hjerte

Glæd dig til dine oplevelser i Stockholms ældste bydel

Gamla Stan som ligger på øen Stadsholmen. Bydelen med de smalle brostensbelagte gader og tætte huse har en enorm tiltrækningskraft på sine besøgende. Det ses tydeligt at nogle af disse huse stammer helt tilbage fra middelalderen. Besøg Nobelmuseet som ligger på Stortorget i Gamla Stan. Kig også indenfor i Gamla Stans hyggelige butikker med bl.a. kunsthåndværk inden du slår dig ned på en af de atmosfærefyldte caféer for "at fika" med en kanelbulla. Afprøv fikatraditionen som er noget helt særligt svensk. Når sulten melder sig for alvor findes der et hav af gode restauranter i Gamla Stan.

Stockholms attraktioner

Den svenske kongefamilie har to slotte i Stockholm. Ud over Drottningholm Slot som er deres private residens finder du også Stockholm Slot på øen Stadsholmen som er regentens officielle residens. Snyd ikke dig selv for at besøge en af de absolut største attraktioner i Stockholm Vasamuseet og se resultatet af det kolossale arbejde der blev lagt i konserveringen af det gamle skib Vasa som sank og lå på havets bund i over 300 år inden det i 1961 blev bjerget og derefter konserveret. Få hele historien om dette prægtige skib når du besøger museet som er et af Europas mest besøgte museer. Den legendariske svenske popgruppe Abba har fået eget museum i Stockholm Abba the Museum hvor du kan se videoer med gruppen tillige med kostumer og rekvisitter fra deres mange optrædener verden over. Tag over på øen Skeppsholmen og besøg Moderna Museet som hører blandt Europas fremmeste.

Forlystelser og aktiviteter i Stockholm

Hvis du har familien med så tag dem med i forlystelsesparken Gröna Lund som er Sveriges ældste forlystelsespark. Der afholdes de meget berømte sommerkoncerter hvor orkestre og solister fra hele verden kommer forbi. Så hold øje med programmet.

Tag på en sejltur i den stockholmske skærgård. Der findes mange måder at komme rundt blandt de over 30.000 øer på. Tag med færge og gør det til en heldagstur hvor du spiser om bord. Der er også hurtigbåde og du kan sågar tage med vandtaxa. Ikke så sært at Stockholm kaldes for Nordens Venedig. Der er både beboede og ubeboede øer i skærgården og du finder nemt et sted at overnatte hvis du har lyst til at slå dig ned på en af øerne natten over. Der er rige muligheder for at dyrke aktiviteter f.eks. fiskeri og forskellige former for sejlsport.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Stockholm

Södermalm

Stockholms hotteste bydel Södermalm er en smeltedigel af smuk arkitektur, trendy barer, spændende kulturbegivenheder og unik shopping – alt sammen fuldstændig omgivet af vand.

MuseerShoppingCaféer

Gamla Stan

Der er masser at vælge imellem, når du skal opleve Gamla Stan. Nyd den vidunderlige stemning i denne smukke, historiske bydel.

MuseerHistoriske bygningerRomantisk

Östermalm

Du kan overveje at udforske de mange spisemuligheder i Östermalm. Hvis sightseeing står øverst på listen, er Stureplan en populær seværdighed. Hop på metroen fra Karlaplan T-Bane eller Stadion T-Bane for at se mere af området.

ShoppingMiddagRomantisk

Norrmalm

Stockholm Koncerthus (Konserthuset) og Stockholm Waterfront Congress Centre er blandt de mest populære seværdigheder i Norrmalm, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra Hötorget T-Bane eller Sergels Torg Sporvognsstation for at se flere seværdigheder i området.

ShoppingMiddagMuseer

Kungsholmen

Tag en tur til Kungsholmen, og få fornøjelse af shopping, afslapning og uforglemmelige attraktioner et stenkast fra midtbyen.

BusinessShoppingMiddag

SoFo

Hvis du tilbringer noget tid i SoFo, kan du se seværdigheder som Sofia-kirken og Vita Bergen Park. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Medborgarplatsen T-Bane for at se mere af byen.

ShoppingBarerMiddag