Richmond

Rejseguide
Richmond som viser gadeliv såvel som en lille gruppe mennesker
Den grønne forstad Richmond er kendt for sine parker, teatre og malerisamlinger og fungerede i århundreder som fristed for den britiske kongefamilie.

Richmond fungerer i dag som et af Londons 32 distrikter og huser en række historiske bygninger, spændende museer og enestående butikker. Tag på en spadseretur gennem de brostensbelagte gader på din rejse til Richmond, og drik en øl, mens du iagttager solnedgangen, eller sejl en tur på Themsen.

Gå endelig ikke glip af et besøg i det smukke offentlige haveanlæg Kew Gardens, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af den enorme botaniske samling. Her kan du også se den imponerende pagode, der strækker sig over 10 etager, og gå blandt trætoppene i 18meters højde på gangbroen Rhizotron and Xstrata Treetop Walkway. I parkens Palm House kan du nyde drivhusets unikke arkitektur og de mange forskellige slags palmer.

I Kew Gardens ligger også det kongelige Kew Palace. Den charmerende røde murstensbygning er den mindste af den britiske kongefamilies residenser. Når du rejser til Richmond, kan du gå på opdagelse i de genskabte sale i georgiansk stil og blive klogere på paladsets mørke historie. Det var nemlig her, Georg 3. af Storbritannien boede under sine anfald af sindssyge.

Du kan også opleve de smukke nyklassicistiske rum i Syon House, der ligger overfor Royal Botanic Gardens på den anden side af Themsen. Syon House, der er hertugen af Northumberlands bolig i London, har været vidne til en række bemærkelsesværdige, historiske begivenheder gennem årene. Det var her, den engelske konge Henrik 8.s femte kone Catherine Howard sad fanget, mens hun afventede sin henrettelse, og ligeledes her Lady Jane Grey besteg tronen i 1553. Du kan beundre silkevæggene og de romerske statuer i Red Drawing Room samt de lyserøde og violette pastelfarver, der udsmykker Long Gallery.

Tag ungerne med ud i Syon Park, der strækker sig over 80hektar omkring huset. Syon Park blev tegnet af den berømmede landskabsarkitekt Capability Brown, og på stedet finder du et ørredfiskeri, en eventyrlegeplads og andre børnevenlige attraktioner. Besøg også det imponerende drivhus Great Conservatory, der blev bygget i 1820.

I Richmond Park kan du opleve dyrelivet på nærmere hold, eftersom mere end 600kronhjorte og dådyr går frit omkring på parkens 955hektar. I parken ligger også den fredede Pembroke Lodge, der var filosoffen Bertrand Russels barndomshjem, og som siden er blevet omdannet til en café. Udsigten til Saint Paul's Cathedral fra parkens højeste punkt King Henry's Mound kommer helt sikkert til at udgøre prikken over i'et på dit weekendophold i Richmond.

Hvis du er ankommet med fly til den britiske hovedstad, kan du tage undergrundsbanen eller toget derfra og holde storbyferie i Richmond. Fra april til oktober er det også muligt at komme til Richmond med en flodbus.

Hvor kan jeg overnatte i Richmond

Zedwell Piccadilly
Zedwell Piccadilly
3 out of 5
Great Windmill Street, London, England, W1D 7DH
Prisen er 1.173, kr pr. nat fra 11. aug. til 12. aug.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og daglig rengøring. Vores gæster fremhæver især de rene værelser ...
3,9/5 Good! (1.325 anmeldelser)
Okay
"Fantastisk beliggenhed, naan skulle lige vænne dig til at der ikke er vinduer og møbler, men sikken en beliggenhed."

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Zedwell Piccadilly
The Royal National Hotel
The Royal National Hotel
4 out of 5
38-51 Bedford Way, London, England, WC1H 0DG
Prisen er 1.191, kr pr. nat fra 9. aug. til 10. aug.
Overnat på dette hotel med miljøvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver ...
3,8/5 Good! (2.639 anmeldelser)
"Very nice staff and clean room. Expect noise if room is placed to the street."

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

The Royal National Hotel
The President Hotel
The President Hotel
3.5 out of 5
56-60 Guildford Street, London, England, WC1N 1DB
Prisen er 1.306, kr pr. nat fra 29. aug. til 30. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores ...
4/5 Very Good! (1.322 anmeldelser)
"Dejligt hotel med hjælpsomt personale. Der var meget trafikstøj på vores værelse og i en varm periode var det svært at sove med lukkede vinduer."

Anmeldelse fra 27. jul. 2022

The President Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Citadines Trafalgar Square London
Citadines Trafalgar Square London
4 out of 5
18/21 Northumberland Avenue, London, England, WC2N 5EA
Prisen er 2.057, kr pr. nat fra 5. sep. til 6. sep.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores ...
4,3/5 Excellent! (3.037 anmeldelser)
Great stay!
"Great stay! Got free access to the gym next door which was great. Will definitely come back!"

Anmeldelse fra 13. maj 2022

Citadines Trafalgar Square London
Staycity Aparthotels London Heathrow
Staycity Aparthotels London Heathrow
4 out of 5
High Point Village, Station Approach, Hayes, England, UB3 4FL
Prisen er 715, kr pr. nat fra 4. sep. til 5. sep.
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i Hayes. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,2/5 Excellent! (2.274 anmeldelser)
"Few Days in London for visit a frinds. Good breakfast, good location for the hotel."

Anmeldelse fra 9. sep. 2018

Staycity Aparthotels London Heathrow
Holland Road Stays
Holland Road Stays
120 Holland Road, London, England, W14 8BD
Prisen er 882, kr pr. nat fra 8. aug. til 9. aug.
Overnat i denne lejlighed i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi og 1 soveværelse. De populære seværdigheder Westfield London Shopping Centre og Royal Albert Hall ...
3,5/5 Good! (2 anmeldelser)
"This room had loads of facilities such as a stove, fridge and cooktop in the Kitchenette. Bed was comfortable and the room a decent size. It is vital to find out which level your room is on as it can be a long way up with luggage. I had to get a family member to help as there was no way I could manage ..."

Anmeldelse fra 24. jul. 2022

Holland Road Stays
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Richmond