Starten af hovedsektionen

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Populære Hostels i Oslo

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Central City Apartments
Central City Apartments
2.0 ud af 5.0 Kjolberggaten 29, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 258
3,1/5 (989 anmeldelser)

Rigtig fint til en overnatning, før skiferien.

Anmeldelse fra 4. mar. 2019
Dette hostel ligger i Gamle Oslo, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Munch-museet. Derudover ligger Oslos operahus og Oslo-domkirken (Domkirke) ca. 2 km ...
Anker Hostel
Anker Hostel
2.0 ud af 5.0 Storgata 53H, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 378
3,4/5 (1403 anmeldelser)

Godt

Anmeldelse fra 16. apr. 2019
Dette hostel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Karl Johans gade 15 minutter ...
Saga Poshtel Oslo Central
Saga Poshtel Oslo Central
2.0 ud af 5.0 Kongens gate 7, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 523
4,1/5 (649 anmeldelser)

I stayed at Saga for a long weekend, 3 nights in total during May. Couldn't find any info online about sheets, towels, etc, so I called and got confirmed that this was available at the hostel/hotel. The welcome upon arrival was okay, but would've been extra good service to get some info on standard ...

Anmeldelse fra 22. maj 2018
Dette hostel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Karl Johans gade. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslo-rådhuset 10 minutter ...
Central City Hostel
Central City Hostel
2.0 ud af 5.0 Kjølberggata 29B, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 295
3,5/5 (125 anmeldelser)

godt sted fin beliggenhed tæt på offentlig transport - bus og tog med 4 overnatninger kunne man godt bruge mere end et håndklæde

Anmeldelse fra 5. feb. 2019
Dette hostel ligger i Gamle Oslo, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Munch-museet. Derudover ligger Oslos operahus og Oslo-domkirken (Domkirke) ca. 2 km ...
Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
2.0 ud af 5.0 Haraldsheimveien 4, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 560
3,7/5 (189 anmeldelser)

Jernkøjesenge, der larmede utroligt meget, hver gang man vendte sig. Kedelig skrabet morgenmad fx. kunne det tydeligt smages at juicen var blandet meget op med vand. Der var meget larm på gangen om aftenen fra nogle store skolebørn, der boede på vandrerhjemmet. Vi undrede os over, hvor deres lærer ...

Anmeldelse fra 10. sep. 2018
Dette hostel ligger i Oslo, kun 1,1 km fra Torshov kirke og ca. 5 km fra Munch-museet og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Nationalmuseet og Oslos ...
Oslo Hostel Rønningen
Oslo Hostel Rønningen
2.0 ud af 5.0 Myrerskogveien 54A, Oslo
Hent priser
4,1/5 (46 anmeldelser)

fint rom og stille omgivelser

Anmeldelse fra 27. jun. 2018
Dette hostel ligger i forstaden, kun 1,6 km fra Norges tekniske museum og ca. 5 km fra BI Norwegian Handelsskole og Bjerkebanen. Derudover ligger Torshov kirke ...
Oslo Vandrerhjem Holtekilen
Oslo Vandrerhjem Holtekilen
2.0 ud af 5.0 Micheletsvei 55, Bærum
Hent priser
2,2/5 (5 anmeldelser)

Ikke mere end lovet, selvom det var en lidt kedelig morgenmad.

Anmeldelse fra 1. aug. 2015
Dette hostel ved stranden ligger i Bærum, kun 0,1 km fra Oslofjord og 2,2 km fra Telenor-arenaen. Derudover ligger CC Vest Shopping Centre og Henie Onstad Kunstcenter ...
Kort

Kan du ikke finde det, du leder efter? Tag et kig på disse andre muligheder

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsensgate 6, Oslo
  3.0 ud af 5.0
   
   
  4,0 ud af 5 (2659 anmeldelser)

  Citybox OsloDKK 449

  25. nov. – 26. nov.

  Citybox OsloDKK 449
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   4.0 ud af 5.0
    
    
   4,2 ud af 5 (7265 anmeldelser)

   Radisson Blu Plaza Hotel, OsloDKK 994

   22. dec. – 23. dec.

   Radisson Blu Plaza Hotel, OsloDKK 994

   Hostels i Oslo

   Norges hovedstad Oslo sværmer af industri, særligt søfartsindustri, takket være dens beliggenhed på den nordligste spids af Oslofjorden, som løber ud i Nordsøen og Østersøen.

   Det er dog ikke kun forretningsrejsende, der besøger Oslo. Dette er en by med en rig, historisk baggrund, hjem for den årlige Nobelpris-ceremoni og en by med mange fascinerende seværdigheder, som opvejer for den ofte smertefulde valutakurs.

   Dette er én af verdens dyreste destinationer, og prisen på en omgang drinks på en bar kan nemt give dig tårer i øjnene, men der er besparelser at hente, særligt hvad angår indkvartering, hvis du reserverer et af de mange fortrinlige hostels.

   Uanset hvad du er ude efter – det være sig et billigt, hyggeligt sted, hvor du kan sove om natten, eller til et luksushostel med moderne faciliteter, så vil du kunne finde det her i Oslo.

   Mange af Oslos hostels ligger rundt om Karl Johan-gaden, som er byens hovedgade, der forbinder kongepaladset med hovedbanegården, eller langs fjorden for at benytte sig af de mange populære sightseeingture med båd.

   Sæt sejl og kurs mod Oslos fortid

   Overnat på et hostel nær Bygdøy-området, og du er i nem rækkevidde af Fram-museet, der bringer liv til historien om Norges pioner inden for polarudforskning.

   Hovedelementet er Fram, et uhyre stærkt skib, der menes at have sejlet yderligere mod nord og syd end noget andet træskib nogensinde.

   Museet fejrer berømte opdagelsesrejsendes præstationer, såsom Roald Amundsen, den første mand, der nåede begge poler, med ekstraudstillinger, der viser videnskabeligt og medicinsk udstyr samt polarfauna, der inkluderer pingviner og isbjørne.

   I nærheden heraf ligger Vikingeskibsmuseet, der viser forskellige iøjefaldende arkæologiske fund, herunder velbevarede vikingeskibe, der daterer så langt tilbage som det 9. århundrede.

   Gå skulpturruten i Oslo

   Ligeledes øst for bymidten ligger Vigeland-skulpturpark, som er den største skulpturpark i verden skabt af en enkelt kunstner. Reservér et hostel i nærheden af den naturskønne Frogner-park, og du kan nemt besøge den.

   Gustav Vigeland var ekstraordinært produktiv her og fremstillede over 200 granit- og bronzestrukturer, som fokuserer på forholdet mellem mænd og kvinder.

   På det højeste punkt i parken ligger Monolith, som er et kreativt kunststykke, du ikke må gå glip af, med 121 forskellige menneskefigurer udhugget fra en enkelt gigantisk granitblok.

   Dit Oslo-hostel nær skibakkerne

   Få hovedstæder kan prale af at være så tæt på skiområder som Oslo, så hvis vintersport er din passion, så find et hostel tæt på Oslo Vinterpark, blot 40 minutters kørsel fra centrum.

   Du har 14 skibakker at vælge imellem, som er egnede til begyndere samt mere avancerede skiløbere og snowboardere, og seks lifte, der får dig op på toppen af pisterne.

   Det er muligt at leje ski og støvler, og mange hostels i Oslo vil tilbyde sikker opbevaring under dit ophold.

   Hvis du har tid til det, så kig forbi Holmenkollen-skimuseum, der sporer 4. 000 års skiløb i landet. Skihopsimulatoren, der viser, hvordan det er at flyve ud i luften ved 100 km i timen, er en helt utrolig oplevelse, og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Oslo.