Starten af hovedsektionen

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Populære Hostels i Oslo

Se alle 214 overnatningssteder i Oslo
Central City Shared Apartments
Central City Shared Apartments
2.0 ud af 5.0 Kjølberggata 29B, Oslo
DKK 341
3,4/5 (96 anmeldelser)

Would stay there again :-)

Anmeldelse fra 31. maj 2018
Dette hostel ligger i Gamle Oslo, kun 2 km fra Botanisk museum og Munch-museet. Derudover ligger Oslos operahus og Karl Johans gade ca. 3 km derfra. Der er fem ...
Central City Apartments
Central City Apartments
2.0 ud af 5.0 Kjolberggaten 29, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 364
3,0/5 (863 anmeldelser)

Har det hele. Placeret tæt på motorvejen. Lige overfor et shoppingcenter og flere spisesteder. Relativt tæt på centrum. Rigtig god morgenmad med varme og kolde "retter".

Anmeldelse fra 4. jul. 2018
Dette hostel ligger i Gamle Oslo, kun 2 km fra Botanisk museum og Munch-museet. Derudover ligger Oslos operahus og Karl Johans gade ca. 3 km derfra. Der er fem ...
Anker Hostel
Anker Hostel
2.0 ud af 5.0 Storgata 53H, Oslo
Gratis afbestilling
Book nu, og betal under opholdet
DKK 382
3,4/5 (1.371 anmeldelser)

Jeg manglede rengøring i weekenden og håndsæbe på badeværelset.

Anmeldelse fra 27. maj 2018
Dette hostel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Jüdisches Museum, Karl Johans gade og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Munch-museet og ...
Saga Poshtel Oslo Central
Saga Poshtel Oslo Central
2.0 ud af 5.0 Kongens gate 7, Oslo
DKK 462
4,1/5 (518 anmeldelser)

I stayed at Saga for a long weekend, 3 nights in total during May. Couldn't find any info online about sheets, towels, etc, so I called and got confirmed that this was available at the hostel/hotel. The welcome upon arrival was okay, but would've been extra good service to get some info on standard ...

Anmeldelse fra 22. maj 2018
Dette hostel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Småflaskemuseet, Karl Johans gade og Parlament. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslo-rådhuset ...
Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
2.0 ud af 5.0 Haraldsheimveien 4, Oslo
DKK 463
3,6/5 (143 anmeldelser)

Jernkøjesenge, der larmede utroligt meget, hver gang man vendte sig. Kedelig skrabet morgenmad fx. kunne det tydeligt smages at juicen var blandet meget op med vand. Der var meget larm på gangen om aftenen fra nogle store skolebørn, der boede på vandrerhjemmet. Vi undrede os over, hvor deres lærer ...

Anmeldelse fra 10. sep. 2018
Dette hostel ligger i Oslo, kun 1,8 km fra BI Norwegian Handelsskole og ca. 5 km fra Munch-museet og Karl Johans gade. Derudover ligger Oslos operahus og Kongeslottet ...
Oslo Hostel Rønningen
Oslo Hostel Rønningen
2.0 ud af 5.0 Myrerskogveien 54A, Oslo
Hent priser
4,1/5 (37 anmeldelser)

fint rom og stille omgivelser

Anmeldelse fra 27. jun. 2018
Dette hostel ligger i forstaden, kun 1,5 km fra Norges tekniske museum og ca. 5 km fra BI Norwegian Handelsskole og Sagene kyrkje. Derudover ligger Ullevaal-stadionet ...
Sentrum Hostel
Sentrum Hostel
2.0 ud af 5.0 Tollbugaten 8, Oslo
Hent priser
2,6/5 (49 anmeldelser)

Ok til et kort ophold:-) stedet er lidt slidt, men ok og også hyggelige og charmerende fællesarealer.

Anmeldelse fra 24. jun. 2015
Dette hostel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Cinemateket, Karl Johans gade og Oslos operahus. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og ...
Oslo Vandrerhjem Holtekilen
Oslo Vandrerhjem Holtekilen
2.0 ud af 5.0 Micheletsvei 55, Baerum
Hent priser
2,2/5 (5 anmeldelser)

Ikke mere end lovet, selvom det var en lidt kedelig morgenmad.

Anmeldelse fra 1. aug. 2015
Dette hostel ligger i Bærum, kun 2,1 km fra Telenor-arenaen og ca. 10 km fra Gustav Vigeland-skulpturparken og Vikingeskibsmuseet. Derudover ligger Kongeslottet ...
Kort

Kan du ikke finde det, du leder efter? Tag et kig på disse andre muligheder

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
  4.0 ud af 5.0
   
   
  4,2 ud af 5 (6.337 anmeldelser)

  Radisson Blu Plaza Hotel, OsloDKK 930

  Radisson Blu Plaza Hotel, OsloDKK 930
  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Hotelveien, Ullensaker
   4.0 ud af 5.0
    
    
   4,3 ud af 5 (4.544 anmeldelser)

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo GardermoenDKK 790

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo GardermoenDKK 790

   Hostels i Oslo

   Norges hovedstad Oslo sværmer af industri, særligt søfartsindustri, takket være dens beliggenhed på den nordligste spids af Oslofjorden, som løber ud i Nordsøen og Østersøen.

   Det er dog ikke kun forretningsrejsende, der besøger Oslo. Dette er en by med en rig, historisk baggrund, hjem for den årlige Nobelpris-ceremoni og en by med mange fascinerende seværdigheder, som opvejer for den ofte smertefulde valutakurs.

   Dette er én af verdens dyreste destinationer, og prisen på en omgang drinks på en bar kan nemt give dig tårer i øjnene, men der er besparelser at hente, særligt hvad angår indkvartering, hvis du reserverer et af de mange fortrinlige hostels.

   Uanset hvad du er ude efter – det være sig et billigt, hyggeligt sted, hvor du kan sove om natten, eller til et luksushostel med moderne faciliteter, så vil du kunne finde det her i Oslo.

   Mange af Oslos hostels ligger rundt om Karl Johan-gaden, som er byens hovedgade, der forbinder kongepaladset med hovedbanegården, eller langs fjorden for at benytte sig af de mange populære sightseeingture med båd.

   Sæt sejl og kurs mod Oslos fortid

   Overnat på et hostel nær Bygdøy-området, og du er i nem rækkevidde af Fram-museet, der bringer liv til historien om Norges pioner inden for polarudforskning.

   Hovedelementet er Fram, et uhyre stærkt skib, der menes at have sejlet yderligere mod nord og syd end noget andet træskib nogensinde.

   Museet fejrer berømte opdagelsesrejsendes præstationer, såsom Roald Amundsen, den første mand, der nåede begge poler, med ekstraudstillinger, der viser videnskabeligt og medicinsk udstyr samt polarfauna, der inkluderer pingviner og isbjørne.

   I nærheden heraf ligger Vikingeskibsmuseet, der viser forskellige iøjefaldende arkæologiske fund, herunder velbevarede vikingeskibe, der daterer så langt tilbage som det 9. århundrede.

   Gå skulpturruten i Oslo

   Ligeledes øst for bymidten ligger Vigeland-skulpturpark, som er den største skulpturpark i verden skabt af en enkelt kunstner. Reservér et hostel i nærheden af den naturskønne Frogner-park, og du kan nemt besøge den.

   Gustav Vigeland var ekstraordinært produktiv her og fremstillede over 200 granit- og bronzestrukturer, som fokuserer på forholdet mellem mænd og kvinder.

   På det højeste punkt i parken ligger Monolith, som er et kreativt kunststykke, du ikke må gå glip af, med 121 forskellige menneskefigurer udhugget fra en enkelt gigantisk granitblok.

   Dit Oslo-hostel nær skibakkerne

   Få hovedstæder kan prale af at være så tæt på skiområder som Oslo, så hvis vintersport er din passion, så find et hostel tæt på Oslo Vinterpark, blot 40 minutters kørsel fra centrum.

   Du har 14 skibakker at vælge imellem, som er egnede til begyndere samt mere avancerede skiløbere og snowboardere, og seks lifte, der får dig op på toppen af pisterne.

   Det er muligt at leje ski og støvler, og mange hostels i Oslo vil tilbyde sikker opbevaring under dit ophold.

   Hvis du har tid til det, så kig forbi Holmenkollen-skimuseum, der sporer 4. 000 års skiløb i landet. Skihopsimulatoren, der viser, hvordan det er at flyve ud i luften ved 100 km i timen, er en helt utrolig oplevelse, og fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Oslo.