Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Montjuic

En gammel fæstning, et nationalt kunstmuseum og kilometervis af vandrestier er nogle af højdepunkterne i denne park tæt på havnen.

Montjuïc er en bakke med udsigt over Barcelonas havn og med grønne områder, museer og sportsfaciliteter. I parken har man udsigt ud over byen og havnen. Tag sporvognen til fæstningen på toppen af bakken, eller lej en cykel, så du kan få det maksimale ud af parkens flisebelagte stier.

Montjuïc har en højde på cirka 180 meter. På toppen ligger Montjuïc-slottet fra det 16. århundrede. Du kan få en flot panoramaudsigt ved at gå rundt om fæstningens mure. Se film i den udendørs biograf om sommeren.

En række af parkens seværdigheder blev bygget til Verdensudstillingen i 1929, blandt andet Palau Nacional (Det Nationale Slot). I dag er den neobarokke bygning hjemsted for Cataloniens nationale kunstmuseum. Du kan udforske renæssancekunst samt gotisk, romersk og barok kunst, eller du kan se modernistiske kunstværker fra det 19. og 20. århundrede.

Det magiske springvand står foran Palau Nacional. Springvandet sprøjter flere tusinde liter vand ud hvert minut. Om aftenen er det oplyst med et musik- og lysshow hver halve time.

Mies van der Rohes tyske pavillon ses ved siden af springvandet. Det moderne hus blev bygget til Verdensudstillingen og er kendt verden over som et arkitektonisk vartegn.
Besøg Poble Espanyol, som er en kopi af en spansk landsby. Her kan du se håndværksbutikker og traditionelle restauranter.

Gå rundt til arenaer fra De Olympiske Lege i 1992, blandt andet atletikstadionet, sportspaladset og det kridhvide kommunikationstårn, som blev bygget af en kendt spansk arkitekt.
Tag en gåtur gennem haverne, og slap af på bænkene, hvor du har udsigt over byen.

Parken er altid åben. Åbningstiderne for de enkelte attraktioner varierer, så slå dem op på internettet før du besøger dem. Der er gratis adgang til parken, men nogle af attraktionerne koster penge.
Du kan komme til Montjuïc med metro og bus. Tag sporvognen fra metrostationen Parallel til toppen af bakken. Den kører mellem 7.30 og 20.00.


Guide til at udforske Montjuïc


Kort

Bedste hoteltilbud i Montjuïc

Se alle 4.262 overnatningssteder i nærheden af Montjuïc
Hotel Barcelona Universal DKK 514
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 10 minutters gang fra Sant Pau del Camp, Refugi 307 og Raval Cat. Derudover ligger Columbus Monument og Joan Miró-stiftelsen ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Parc de Montjuic Metrostation og Paral-lel Metrostation.

  Hotel Colón Barcelona DKK 1.083
  Hotel Colón Barcelona

  Hotel Colón Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med spa ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Portal de l'Angel og Barcelona Katedral. Derudover ligger Palau de la Musica Catalana og La Rambla 5 minutter derfra. Jaume I Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Urquinaona Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

   TRYP Barcelona Apolo Hotel DKK 642
   TRYP Barcelona Apolo Hotel

   TRYP Barcelona Apolo Hotel

   Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun få skridt fra Barcelona Arts on Stage og Sala Apolo. Derudover ligger Søfartsmuseet og Columbus Monument 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Paral-lel Metrostation og Parc de Montjuic Metrostation.

    Arc la Rambla DKK 437
    Arc la Rambla

    Arc la Rambla

    La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum og Gran Teatre del Liceu 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Drassanes Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

     Eurostars Grand Marina DKK 850
     Eurostars Grand Marina

     Eurostars Grand Marina

     Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Ciutat Vella, kun 10 minutters gang fra La Rambla og Søfartsmuseet. Derudover ligger Port Vell og Palau Güell 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Drassanes Metrostation på 9 minutter og Paral-lel Metrostation på 14 minutter.

      Galaxy Star Hostel Barcelona DKK 269
      Galaxy Star Hostel Barcelona

      Galaxy Star Hostel Barcelona

      Carrer de Cabanes, 48, Barcelona
        
       1.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hostel ligger i Sants-Montjuic, kun 10 minutters gang fra Victoria Teater og Søfartsmuseet. Derudover ligger La Rambla og Montjuïc 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Paral-lel Metrostation på 6 minutter og Parc de Montjuic Metrostation på 6 minutter.

       Parallel DKK 431
       Parallel

       Parallel

       Poeta Cabanyes 5-7, Barcelona, Barcelona
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Sants-Montjuic, kun 5 minutters gang fra Victoria Teater, La Rambla og Boqueria Marked. Derudover ligger Søfartsmuseet og Palau Güell 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Parc de Montjuic Metrostation og Paral-lel Metrostation.

        H10 Madison DKK 807
        H10 Madison

        H10 Madison

        C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Barcelona Katedral og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger La Rambla og Placa de Catalunya 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jaume I Metrostation og Urquinaona Metrostation.