Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Casa Milà

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Lommeguide: hoteller i Casa Milà

Søg efter hoteller i Casa Milà på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Casa Milà ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Casa Milà
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Casa Milà område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Casa Milà, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Casa Milà
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Casa Milàhoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Casa Milà?
Casa Milà ligger i et historisk område af Barcelona, som er kendt for sin imponerende arkitektur og sin kunstscene. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 2215 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket overnatningssted er det bedste i nærheden af Casa Milà?
I nærheden af Casa Milà er Catalonia Diagonal Centro et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og en udendørs pool. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Hotel Praktik Bakery og Gran Hotel Havana.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Casa Milà?
Ja! De fleste af værelserne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og anvend filteret “Gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Casa Milà.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Casa Milà?
Nærstudér samlingerne på Picasso Museum, Poble Espanyol eller Barcelonas Museum for Moderne Kunst. Seværdigheder som Casa Batlló, Palau de la Musica Catalana og Barcelona Katedral er alle et must, når du udforsker området. Du kan se forestillinger i Teatre Tívoli, Gran Teatre del Liceu og L’Auditori.
Hvordan kommer jeg til Casa Milà?
Med så mange transportmuligheder er det nemt at udforske området Casa Milà. Du kan gå til de nærliggende metrostationer Girona Metrostation, Passeig de Gràcia Metrostation og Tetuan Metrostation. Hvis du ønsker at tage et tog ind til byen, er Barcelona Passeig de Gràcia Station og Plaça de Catalunya Station de stationer, som ligger tættest på Dreta de l’Eixample.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Casa Milà

Flere valgmuligheder