Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Storbyferie i Monti med markeder og historie

Slap af med vin og god mad, og udforsk det berømte Colosseum samt andre seværdigheder på en rejse til Monti, der er en af Roms prominente bydele.

Monti er kendt for sin bohemeagtige atmosfære og beliggenhed tæt ved nogle af Roms berømte historiske steder. Shop i modebutikker, og gå rundt i de brolagte gader i denne historiske bydel.

Her finder du også et vintagemarked, hvor du kan gå på opdagelse blandt antikke kameraer og ting til boligen. Du kan ligeledes tage på en rundvisning til fods på det berømte Colosseum eller slentre rundt i en af de store offentlige parker og kigge på gamle skulpturer. Besøg den nærliggende Santa Francesca Romana, som er en smuk romersk kirke fra det 12. århundrede. Denne bydel, som tidligere var beboet af arbejderklassen, er et godt sted at opleve den autentiske romerske livsstil.

Colosseum ligger en kort gåtur fra bydelens centrum. Under din ferie i Monti kan du få en rundvisning for og høre mere om det enorme ovale amfiteaters historie. Bygningsværket anses som et af Roms største arkitektoniske bedrifter. Det blev bygget i det 1. århundrede og blev i oldtiden brugt til offentlige teaterforestillinger og gladiatorkampe.

Den historiske Colle Oppio-park ligger også i Monti. Her fandt man ruinerne af den romerske kejser Neros gyldne hus. Selvom mange af monumenterne er i forfald, anses parken stadig som et vigtigt arkæologisk sted i Rom, og det er et fredfyldt sted, der er velegnet til afslapning.

Gå en tur gennem bydelens fredelige gader, når du rejser til Monti. Her kan du se på bøger og besøge de økologiske markeder. Der er også flere lokale kunstgallerier og butikker med vintagetøj i dette område. På den historiske samlingsplads Piazza della Madonna dei Monti kan du beundre renæssancespringvandet i to etager.

Det er nemt at komme frem, hvis du står af metroen ved metrostationen Colosseo, så du kan nyde dit weekendophold i Monti ved Colosseum. Lad den kuperede bydel være udgangspunkt for en historisk rundvisning til fods, eller indkvarter dig i Monti blot, så du kan nyde atmosfæren, når du slentrer rundt i de brolagte gader.


Guide til at udforske Monti


Bedste hoteltilbud i Monti

Se alle 458 overnatningssteder i Monti
Hotel Colosseum DKK 388
Hotel Colosseum

Hotel Colosseum

Via Sforza 10, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 2.049 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra. Cavour Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 12 minutters gang.

  Monti Palace Hotel DKK 696
  Monti Palace Hotel

  Monti Palace Hotel

  Via Cavour, n.185, Rome
    
   4,6
   ud af 5 (baseret på 1.029 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Via del Boschetto. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Kejserfora 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Cavour Metrostation, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

   Hotel Duca d'Alba DKK 524
   Hotel Duca d'Alba

   Hotel Duca d'Alba

   Via Leonina 14, Rome
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 1.944 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

    The K Boutique Hotel DKK 697
    The K Boutique Hotel

    The K Boutique Hotel

    Largo Visconti Venosta, 228, Rome
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 299 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Colosseum, Det romerske forum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Cavour Metrostation, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

     Rome Times Hotel DKK 663
     Rome Times Hotel

     Rome Times Hotel

     Via Milano 42, Rome
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 1.028 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Udstillingspaladset, Quirinalpaladset og Rinascente Flagskibsbutik - Via del Tritone. Derudover ligger Piazza Venezia og Piazza di Spagna 15 minutter derfra. Du kan gå til Cavour Metrostation på 8 minutter og Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 10 minutter.

      Hotel Centro Cavour DKK 391
      Hotel Centro Cavour

      Hotel Centro Cavour

      Via Cavour 233, Rome
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 516 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette overnatningssted ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Colosseum, Trevi-fontænen og Det romerske forum. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Cavour Metrostation, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

       Relais Santa Maria Maggiore DKK 494
       Relais Santa Maria Maggiore

       Relais Santa Maria Maggiore

       Via di Santa Prassede 8, Rome
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 340 anmeldelser)
        0.0 ud af 5.0

        Dette byhus ligger i Monti, kun få skridt fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Colosseum. Derudover ligger Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra. Du kan gå til Cavour Metrostation på 7 minutter og Vittorio Emanuele Metrostation på 8 minutter.

        Mercure Roma Centro Colosseo DKK 692
        Mercure Roma Centro Colosseo

        Mercure Roma Centro Colosseo

        Via Labicana 144, Rome
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 1.629 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel i romantisk stil ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Basilica di San Clemente og Neros Gyldne Hus (Domus Aurea). Derudover ligger Colle Oppio-parken og Det romerske forum 15 minutter derfra. Du kan gå til Colosseo Metrostation på 6 minutter og Manzoni - Museo della Liberazione Metrostation på 9 minutter.