Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

SpeicherstadtHamborg

Renoverede rødstenspakhuse gennemskæres af kanaler og broer i denne historiske bydel, der er fyldt med museer og caféer.

I den nordøstlige del af Hamborgs havn ligger Speicherstadt eller "pakhusbyen", som er et område med renoverede pakhuse, der er spækket med caféer, museer og luksuriøse penthouselejligheder. Verdens største pakhuskompleks er kendetegnet af store rødstensbygninger i gotisk stil med grønne gavle, karnapper og tårne, der spejler sig i de mange kanaler, der gennemskærer området på kryds og tværs.

Speicherstadt blev udpeget som mindesmærke for byens fortid i 1991. Området blev opført mellem 1888 og 1927, da det blev brugt som frihavn, hvor varerne kunne overdrages, uden at der skulle betales told. Før den tid var det et beboelsesområde for havnearbejdere og kunstnere, som blev tvunget til at flytte, da opførelsen af pakhusene begyndt.

Bygningerne blev brugt til opmagasinering af varer med høj værdi, f.eks. kaffe, te, kakao, krydderier og tobak. I dag findes der mange virksomheder, der handler med orientalske tæpper, i pakhusområdet. Du finder også mange caféer, restauranter, kunstgallerier, museer og turistattraktioner i pakhusene i dag. Besøg Hamburg Dungeon og Miniatur Wunderland.

Gå en tur i området om aftenen, hvor atmosfæren er allermest dynamisk. Bygningerne og broerne oplyses af et blødt lys, der spejler sig i kanalerne. Middagsgæsterne myldrer ind på restauranter og barer. Om dagen kan du udforske området fra vandsiden. Når det er højvande, kan du blive sejlet rundt på de smalle kanaler i motorbåd og se bygningernes arkitektoniske detaljer fra en anden vinkel. De fleste af bådene afgår fra anløbsbroerne i St. Pauli, hvor du kan købe billetter på rejsedagen.

Speicherstadt var det første trin i det store HafenCity Hamburg-byplanlægningsprojekt, hvor havnens gamle pakhuse erstattes af moderne kontorer, hoteller, forretninger og lejligheder. Du kan nemt udforske resten af HafenCity fra Speicherstadt, herunder koncerthuset, Elbphilharmonie, som ligger lige i nærheden. Pakhusområdet ligger i gåafstand fra hovedhavnen og fra undergrundstationen Baumwall. Der er gratis adgang til området, som er åbent døgnet rundt.

Mest populære hoteller i Speicherstadt

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
4 out of 5
Am Sandtorkai 4, Hamborg, HH
Prisen er DKK 717 pr. nat

Dette hotel med spa ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Derudover ligger ...

4.6/5Wonderful! (1,488 anmeldelser)
Vand, kanaler, broer, flotte bygninger og butikker

"Hotellet ligger flot i Speicherstadt-miljøet, som med Elbens mange forgreninger giver en Wenedig-stemning. Vi fravalgte bus og tog, for man kunne gå til det hele, også operaen i centrum. Der er mange ting at se i Hafen-City som området også kaldes. Og i Hamburg centrum er der flotte butikker ..."…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2020

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg
Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg
3.5 out of 5
Am Sandtorkai 46, Hamborg, HH
Prisen er DKK 724 pr. nat

Dette hotel ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Derudover ligger Elbe Philharmonic ...

4.5/5Wonderful! (95 anmeldelser)
Super hotel oplevelse

"Fantastisk hotel god beliggenhed, god service, godt værelse, kan klart anbefales"…"

Anmeldelse fra 5. feb. 2020

Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg
ipartment Hamburg Hafencity
ipartment Hamburg Hafencity
Am Sandtorkai 46, Hamborg

Dette lejlighedshotel ligger i HafenCity, kun 10 minutters gang fra Det internationale søfartsmuseum, Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Derudover ligger ...

4/5Very Good! (5 anmeldelser)

"Det var nyt og lækkert men Sengen er for lille. Der mangler 1 stol, da det er svært at spise på sengen, radio virker ikke. Mangler et kort over byen Ingen information om hvordan man afleverer nøgle, ingen at aflevere til"…"

Anmeldelse fra 12. dec. 2019

ipartment Hamburg Hafencity
Germany Onboarding Test Prop 04
Germany Onboarding Test Prop 04
Kehrwieder, Hamburg, HH
Germany Onboarding Test Prop 04
Museum - Miniatur-wunderland
Museum - Miniatur-wunderland
Kehrwieder ,2, Hamborg, Hamborg

Dette hotel ligger i HafenCity, kun få skridt fra Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Derudover ligger Elbe Philharmonic Hall og Skt. Michaelis Kirke 15 ...

Museum - Miniatur-wunderland
MEININGER Hotel Hamburg City Center
MEININGER Hotel Hamburg City Center
2 out of 5
Goetheallee 11, Hamborg, HH
Prisen er DKK 366 pr. nat

Dette hotel ligger i Altona, kun 2 km fra Holsten-Brauerei, Reeperbahn og Fiskemarkedet. Derudover ligger Theatre Neue Flora og Operettenhaus ca. 3 km derfra. ...

3.9/5Very Good! (742 anmeldelser)

"Fin sted at overnatte - morgenmaden er meget standard. Uheldigt at der kom 2 busser med skoleklasser. Meget larmende til midt på natten. Værelset var fin - okay rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

MEININGER Hotel Hamburg City Center

Populære steder at besøge i Speicherstadt

Miniatur Wunderland
Billede af Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland

4.5/5(57 anmeldelser)

Denne miniatureverden og modeljernbane, der er en af de mest populære attraktioner i Tyskland, fører de besøgende gennem Skandinavien, Østrig, Schweiz og USA.

Hamburg Dungeon
Billede af Hamburg Dungeon

Hamburg Dungeon

4/5(14 anmeldelser)

Dyk ned i de mørke sider af Hamborgs historie, som denne attraktion vækker til live gennem shows, forlystelser og fortællinger.

Elbe Philharmonic Hall
Billede af Elbe Philharmonic Hall

Elbe Philharmonic Hall

4.5/5(50 anmeldelser)

Elbe Philharmonic Hall er et populært teater i Am Sandtorkai/Dalmannkai, som har en rig historie bag sig. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer samt sine shoppingmuligheder.

Reeperbahn
Billede af Reeperbahn

Reeperbahn

3.5/5(78 anmeldelser)

Køb souvenirs for hele familien med en tur til Reeperbahn, som er et populært shoppingcenter Hamborg. Mens du besøger området, kan du nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

Hagenbeck Zoo
Billede af Hagenbeck Zoo

Hagenbeck Zoo

4/5(6 anmeldelser)

I verdens første zoologiske have uden bure kan du opleve dyr, et akvarium og en park med vandrestier. Se fugle flyve frit og pingviner i deres naturlige omgivelser.

Fiskemarkedet
Billede af Fiskemarkedet

Fiskemarkedet

4/5(17 anmeldelser)

Eksotiske frugter, blomster, te og ting til boligen tilbydes side om side med friskfangede fisk på dette udendørsmarked, der afholdes om søndagen.

De mest populære oplevelser i Speicherstadt

Rundvisning til fods i Speicherstadt og HafenCity
Billede af Rundvisning til fods i Speicherstadt og HafenCity

Rundvisning til fods i Speicherstadt og HafenCity

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 186
pr. voksen
1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing
Billede af 1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing

1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing

Anbefales af 72% af rejsende
DKK 138
pr. voksen
Rundvisning til fods i Sankt Pauli og ved havnen
Billede af Rundvisning til fods i Sankt Pauli og ved havnen

Rundvisning til fods i Sankt Pauli og ved havnen

DKK 112
pr. voksen

Andre kvarterer i Hamborg

Hamborg Centrum, Hamborg, Hamborg, Tyskland

Hamborg Centrum

4.5/5Wonderful!(117 anmeldelser af området)

Hamborg Centrum gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Miniatur Wunderland og Hamburg Dungeon. Se mere af Hamborg ved at hoppe på metroen fra Rathaus U-Bahn-station eller Rödingsmarkt U-Bahn-station.

Hamborg Centrum
Hamborg

HafenCity

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser af området)

Restauranterne og havudsigten er bare nogle af de ting, som er med til at gøre HafenCity unik. Læg vejen forbi Miniatur Wunderland eller Hamburg Dungeon, når du udforsker området.

HafenCity
Hamborg som omfatter skiltning

Hamburg-Mitte

3/5(3 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Hamburg-Mitte, som er kendt for sine fascinerende museer og sin betagende udsigt til vandet. Du kan besøge populære seværdigheder som Elbe Philharmonic Hall og Miniatur Wunderland, ligesom du kan hoppe på metroen fra Veddel S-Bahn-station eller Messberg U-Bahn-station for at se mere af byen.

Hamburg-Mitte
Sankt Georg, Hamborg, Hamborg, Tyskland
Tom Lademann på trover

Sankt Georg

3.5/5Good!(151 anmeldelser af området)

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Hühnerposten Eventlocation, mens du lærer Sankt Georg at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Lohmühlenstrasse U-Bahn-station eller Central Süd U-Bahn-station for at se mere af området.

Sankt Georg
Fiskemarkedet som viser markeder og mad

Sankt Pauli

4/5Very Good!(10 anmeldelser af området)

De mange spisemuligheder og udsigten til vandet er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Reeperbahn eller Fiskemarkedet under dit ophold, og hop på metroen fra St. Pauli U-Bahn-station for at komme rundt i byen.

Sankt Pauli
Den japanske have og byder på en have og en dam

Sternschanze

3.5/5Good!(2 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Sternschanze, som byder på muligheder for shopping og barer. Populære seværdigheder som Hamborg Messe- og kongrescenter og Hamburger Dom tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Messehallen U-Bahn-station eller Feldstrasse U-Bahn-station for at se mere af byen.

Sternschanze