Biludlejning Amager

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Amager

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Amager

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Amager
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag på Amager?
Inden for de sidste syv dage startede dagspriserne på billeje fra 934. kr. Med din helt egen udlejningsbil er det let som en leg at komme rundt til de mange seværdigheder på Amager.
Kan jeg leje en bil i København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Når du ankommer til København (CPH-Kastrup Lufthavn), kan du sætte kurs mod Enterprise eller Alamo, der kun ligger en kort køretur væk. Så er du klar til at opleve Amager i din egen lejebil på et øjeblik.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje på Amager?
Når du afbestiller mindst seks timer inden afhentningstidspunktet, er de fleste reservationer kvalificeret til en fuld refusion. Det gælder dog ikke altid, så det er vigtigt, at du gennemgår din politik. Find detaljerne i din e-mail-bekræftelse, eller gå til vores kundeservice for at få flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje på Amager?
Økonomisk overkommelig, let at manøvrere og med god benzinøkonomi. Det er næppe overraskende, at kompakte køretøjer er den mest efterspurgte lejebil på Amager. Udforsk øen i sådan én, så du kan parkere på selv snævre parkeringspladser og nemt komme rundt i de travle gader. Men der er også andre valgmuligheder end en kompakt bil. Du kan satse på en mindre model i form af en økonomibil eller noget større som en mellemstor, stor eller premiumbil – valget er dit.
Hvorfor skal jeg leje en bil på Amager hos Expedia?
Med biludlejningsfirmaer at vælge imellem på Amager gør Expedia det nemt at finde den perfekte bil. Når du kombinerer din reservation af billeje, overnatning og flyrejser i en pakkerejse, kan du spare penge på hele din ferie på Amager. Fra kompakte biler til rummelige SUV’er og luksusbiler – Expedia har nøglen til dit næste eventyr.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje på Amager med Expedia?
Det er nemt at finde et fantastisk tilbud med Expedia. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge din bilklasse, dine rejsedatoer samt afhentnings- og afleveringssteder, og så kan du gå igennem tilbuddene fra alle de bedste biludlejningsvaremærker. Spar endnu mere, når du samler din billeje på Amager med flybilletter eller hotel.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil på Amager?
På Amager skal du være minimum 21 år. Vær opmærksom på, at de fleste leverandører opkræver et gebyr for unge førere. Hvis du er en ung fører, og du ønsker at leje en premiumbil eller en stor SUV, så dobbelttjek, om disse biler har højere alderskrav. Det er vigtigt at læse alt det med småt, før du booker dit køretøj, så du undgår problemer på ø-ferien.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil på Amager?
De største krav er førerens kørekort og et kreditkort. De skal begge stå i førerens navn. Hvis du ikke ønsker forsikring gennem biludlejningsfirmaet, får du muligvis brug for din egen forsikring. Du burde kunne finde al den nødvendige information i din police.
Hvad koster den billigste udlejningsbil på Amager?
Den laveste pris pr. Dag for billeje i løbet af de sidste syv dage på Amager var 934. kr. Det næstbedste tilbud var 1,099. kr. Hvis du kigger efter budgetvenlige og pålidelige køretøjer, er det vanskeligt at finde noget bedre end Expedia.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere på Amager?
Ja, det er nemt at leje en bil i en måned eller mere med Expedia. Du skal blot indtaste dine datoer samt afhentnings- og afleveringssteder, og så finder vi frem til de mest konkurrencedygtige tilbud på langtidsleje af biler. Der er ingen grund til at skynde sig på Amager – udforsk kystvejene i dit eget tempo!
Hvor finder jeg billeje på Amager, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikker varierer normalt fra leverandør til leverandør på Amager, så det er klogt at undersøge reglerne, inden du booker, hvis du er under 25 år. Desuden skal du finde ud af, om der opkræves et gebyr for unge førere. Når du har et grundigt kendskab til aftalens vilkår og betingelser, kan du undgå misforståelser ved skranken.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Amager?
For at få alle de nødvendige oplysninger om billejeforsikring skal du sørge for at tjekke leverandørens vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du tager en beslutning.