COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Barcelona
Rejseguide

Barceloneta Strand som omfatter en by, natteliv og gadeliv

Spaniens næststørste by er velsignet med imponerende arkitektur, museer i verdensklasse og gader fyldt med Cataloniens smagsindtryk og rytmer.

Barcelona er hovedstaden i Catalonien. Det er en storby ved stranden med 2,5 millioner indbyggere. I byens snoede gader vrimler det med tapasbarer, og folkedansere underholder tilskuerne på byens pladser. Påvirkningen fra den modernistiske arkitekt Antoni Gaudi ses overalt, lige fra skrånende parker til offentlige bygninger.

Glem alt om at køre i bil i Barcelona på et weekendophold. Brug metro, busser eller cykel til at komme rundt på din storbyferie. Eller endnu bedre: Tag et par behagelige sko med. Byen er som skabt til gåture, og det er den bedste måde at opleve byens mange visuelle indtryk, lyde og smagsindtryk på.

Tag en gåtur gennem gaderne på Las Ramblas i hjertet af byen. Den store boulevard strækker sig fra Placa de Catalunya-pladsen mod nord helt ned til havnen. Restauranter, blomsterboder og souvenirbutikker præger gangområderne. Gadekunstnere underholder familierne på storbyferie i løbet af dagen, og festfolket indtager barerne om natten.

Udforsk det gotiske distrikt nord for Las Ramblas. Her finder du Katedralen i Barcelona fra det 14. århundrede. Den rummer de jordiske rester af byens helgen og byfader, Eulalia af Barcelona.

Tag sporvognen til toppen af Montjuic, som er en mægtig bakke i nærheden af bymidten, og brug en dag af din storbyferie på at udforske de mange attraktioner. Køl af ved Font Magica (det magiske springvand), som står ved det neobarokke Palau National (Det Nationale Slot), før du ser nærmere på den traditionelle kunst og madlavning i Poble Espanyol (Den Spanske Landsby).

Gaudis fantasifulde bygninger er et særpræg i Barcelona, og de kan udforskes i kronologisk rækkefølge under et weekendophold. Start ved hans første hus, Casa Vicens, og rund af med hans afsluttende mesterværk, Sagrada Familia. Gå ikke glip af Park Güell på dit weekendophold. Parken har en mosaikterrasse med udsigt ud over byen og havnen.

Barcelona er hjemsted for over 50 museer. Udforsk barndomstegningerne fra Spaniens største kunstner på Picasso-museet, og sæt derefter kurs mod Museu Maritim (Søfartsmuseet) i det historiske skibsværft fra det 14. århundrede.

Familier har kronede dage under et weekendophold i Barcelona. Tag en dag på stranden sammen med de lokale, eller oplev livet under bølgen blå på Barcelonas akvarium. Om aftenen kan du høre catalansk musik på Palau de la Musica Catalana, før du begiver dig ud i gader og stræder for at opleve Barcelonas aftenstemning under din storbyferie.

W Barcelona
W Barcelona
5 out of 5
Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
Prisen er DKK 1.930 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Reserver et ophold lige ud til stranden på W Barcelona i Barceloneta. dette hotel ligger i centrum, mindre end 2 km fra Havnekabelbanen, Barceloneta Strand og ...
4.3/5Excellent! (988 anmeldelser)
"Super"

Anmeldelse fra 4. sep. 2018

W Barcelona
Barceló Sants
Barceló Sants
4 out of 5
Plaza Dels Paisos Catalans S/n, Barcelona
Prisen er DKK 520 pr. nat fra 1. maj til 2. maj
Dette hotel ligger i Sants-Montjuic, kun 15 minutters gang fra De Venetianske Tårne og Fira de Barcelona Montjuïc. Der er to minutters gang til Sants Metrostation, ...
4.4/5Excellent! (980 anmeldelser)
Nice hotel with all what you need
"Nice hotel with a good breakfast. Free parking. East to find. Good location in Barcelona."

Anmeldelse fra 30. nov. 2020

Barceló Sants
Hotel Arts Barcelona
Hotel Arts Barcelona
5 out of 5
Marina 19–21, Barcelona
Prisen er DKK 1.832 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Barceloneta kun få skridt fra Casino Barcelona og Port Olimpic. Derudover ligger Barceloneta Strand og Bogatell Strand ...
4.5/5Wonderful! (985 anmeldelser)
Noise and age limit are 18
"Employees and hotel was nice but it's located next to a very busy street and they have thin windows. We could constantly hear honking and sirens, that were especially annoying at night because it were hard to sleep. We went to the hotel for the spa, but they didn't inform us the age limit are 18. ..."

Anmeldelse fra 23. jul. 2019

Hotel Arts Barcelona
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Aparthotel Atenea Valles
Aparthotel Atenea Valles
4 out of 5
Magallanes/Aragón s/n, Granollers
Prisen er DKK 502 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Granollers, kun 15 minutters gang fra L'Adoberia Center for Historiefortolkning, ...
4.2/5Excellent! (528 anmeldelser)
"Stort og rent værelse. Fint lille køkken. Dejligt badeværelse. Fantastisk morgenmadsbuffet. Tæt til centrum af Granollers"

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Aparthotel Atenea Valles
Duquesa Suites
Duquesa Suites
4 out of 5
Pla??a Antonio López 5, Barcelona
Prisen er DKK 874 pr. nat fra 5. maj til 6. maj
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger ved havet i Barcelona, kun 5 minutters gang fra Pompeu Fabra-universitetet og Port Vell. Derudover ligger ...
4.7/5Exceptional! (542 anmeldelser)
Dejligt lejlighedshotel
"Skønt lejlighedshotel, fine værelser, dejlig udsigt, fantastisk tagtaresse med mindre pool og bar."

Anmeldelse fra 18. dec. 2019

Duquesa Suites
Masd Mediterráneo
Masd Mediterráneo
4 out of 5
Passeig Maritim 50, Carrer Disset 3, Castelldefels
Prisen er DKK 602 pr. nat fra 9. maj til 10. maj
Reserver et ophold lige ud til stranden på Masd Mediterráneo i Castelldefels. dette lejlighedshotel ligger ved promenaden, kun 15 minutters gang fra Castelldefels ...
4.5/5Wonderful! (402 anmeldelser)
Meget fint hotel
""

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Masd Mediterráneo
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Barcelona

De mest populære oplevelser i Barcelona

Byer i nærheden af Barcelona