Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

BarcelonaSpain

Spaniens næststørste by er velsignet med imponerende arkitektur, museer i verdensklasse og gader fyldt med Cataloniens smagsindtryk og rytmer.

Barcelona er hovedstaden i Catalonien. Det er en storby ved stranden med 2,5 millioner indbyggere. I byens snoede gader vrimler det med tapasbarer, og folkedansere underholder tilskuerne på byens pladser. Påvirkningen fra den modernistiske arkitekt Antoni Gaudi ses overalt, lige fra skrånende parker til offentlige bygninger.

Glem alt om at køre i bil i Barcelona på et weekendophold. Brug metro, busser eller cykel til at komme rundt på din storbyferie. Eller endnu bedre: Tag et par behagelige sko med. Byen er som skabt til gåture, og det er den bedste måde at opleve byens mange visuelle indtryk, lyde og smagsindtryk på.

Tag en gåtur gennem gaderne på Las Ramblas i hjertet af byen. Den store boulevard strækker sig fra Placa de Catalunya-pladsen mod nord helt ned til havnen. Restauranter, blomsterboder og souvenirbutikker præger gangområderne. Gadekunstnere underholder familierne på storbyferie i løbet af dagen, og festfolket indtager barerne om natten.

Udforsk det gotiske distrikt nord for Las Ramblas. Her finder du Katedralen i Barcelona fra det 14. århundrede. Den rummer de jordiske rester af byens helgen og byfader, Eulalia af Barcelona.

Tag sporvognen til toppen af Montjuic, som er en mægtig bakke i nærheden af bymidten, og brug en dag af din storbyferie på at udforske de mange attraktioner. Køl af ved Font Magica (det magiske springvand), som står ved det neobarokke Palau National (Det Nationale Slot), før du ser nærmere på den traditionelle kunst og madlavning i Poble Espanyol (Den Spanske Landsby).

Gaudis fantasifulde bygninger er et særpræg i Barcelona, og de kan udforskes i kronologisk rækkefølge under et weekendophold. Start ved hans første hus, Casa Vicens, og rund af med hans afsluttende mesterværk, Sagrada Familia. Gå ikke glip af Park Güell på dit weekendophold. Parken har en mosaikterrasse med udsigt ud over byen og havnen.

Barcelona er hjemsted for over 50 museer. Udforsk barndomstegningerne fra Spaniens største kunstner på Picasso-museet, og sæt derefter kurs mod Museu Maritim (Søfartsmuseet) i det historiske skibsværft fra det 14. århundrede.

Familier har kronede dage under et weekendophold i Barcelona. Tag en dag på stranden sammen med de lokale, eller oplev livet under bølgen blå på Barcelonas akvarium. Om aftenen kan du høre catalansk musik på Palau de la Musica Catalana, før du begiver dig ud i gader og stræder for at opleve Barcelonas aftenstemning under din storbyferie.

Her kan du overnatte i Barcelona

Det gotiske kvarter, Barcelona, Catalonien, Spanien

Det gotiske kvarter

4.5/5Wonderful!(49 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Det gotiske kvarter, som er kendt for sin imponerende katedral og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som La Rambla og Port Vell, ligesom du kan hoppe på metroen fra Jaume I Metrostation eller Liceu Metrostation for at se mere af byen.

Det gotiske kvarter
Eixample, Barcelona, Catalonien, Spanien

Eixample

4/5Very Good!(59 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Eixample, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Casa Batlló og Passeig de Gracia, ligesom du kan hoppe på metroen fra Passeig de Gràcia Metrostation eller Diagonal Metrostation for at se mere af byen.

Eixample
Gracia, Barcelona, Catalonien, Spanien

Gracia

5/5Exceptional!(4 anmeldelser af området)

Gracia byder blandt andet på arkitektur, caféer og muligheder for shopping. Læg vejen forbi Park Guell eller Passeig de Gracia under dit ophold, og tag metroen fra Lesseps Metrostation eller Vallcarca Metrostation for at komme rundt i byen.

Gracia
El Born, Barcelona, Catalonien, Spanien

El Born

De mange spisemuligheder og de interessante museer er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Picasso Museum eller Palau de la Musica Catalana under dit ophold, og hop på metroen fra Barceloneta Metrostation for at komme rundt i byen.

El Born
Barceloneta, Barcelona, Catalonien, Spanien

Barceloneta

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Mange rejsende tager til Barceloneta på grund af strandene, de mange spisemuligheder og havudsigten. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Barceloneta Strand eller San Sebastian Strand, mens du udforsker området.

Barceloneta
El Raval, Barcelona, Catalonien, Spanien

El Raval

4/5Very Good!(25 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i El Raval, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Palau Güell og Boqueria Marked, ligesom du kan hoppe på metroen fra Parc de Montjuic Metrostation eller Paral-lel Metrostation for at se mere af byen.

El Raval

Mest populære hoteller i Barcelona

Hotel SB Plaza Europa
Hotel SB Plaza Europa
4 out of 5
Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Prisen er DKK 551 pr. nat fra 17. nov. til 18. nov.

Dette hotel ligger i Sants-Montjuic, kun 10 minutters gang fra Gran Via 2 og Fira Barcelona. Derudover ligger Poble Espanyol og Plaza de España ca. 3 km derfra. ...

4.2/5Excellent! (1,343 anmeldelser)

"Flot, rent hotel, der ligger meget tæt på metro samt bus, og et stenkast væk fra et indkøbscenter. Rigtig sødt personale over all, rengøring rigtig fint, intet at sætte fingeren på. Lækker morgenmads buffet."…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2019

Hotel SB Plaza Europa
Travelodge Barcelona Poblenou
Travelodge Barcelona Poblenou
1 out of 5
Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
Prisen er DKK 238 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette hotel ligger i Poblenou, kun 15 minutters gang fra Bogatell Strand og Mar Bella Strand. Derudover ligger Barcelona Zoo og Glòries-tårnet ca. 2 km derfra. ...

3.9/5Good! (973 anmeldelser)

"Nemt og ligetil. Helt okay til prisen"…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2020

Travelodge Barcelona Poblenou
Arc la Rambla
Arc la Rambla
3 out of 5
La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
Prisen er DKK 380 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum ...

4.3/5Excellent! (1,484 anmeldelser)
rent, pænt og super centralt

"Rent og pænt hotel, perfekt og meget central placering"…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Arc la Rambla
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Barcelona

Camping 3 Estrellas
Camping 3 Estrellas
2 out of 5
C-31, km 186, Gava, Barcelona
Prisen er DKK 745 pr. nat fra 27. okt. til 28. okt.

Med et ophold på Camping 3 Estrellas i Gava har du direkte adgang til stranden. denne campingplads ligger i en regionalpark, 4,3 kilometer fra Castelldefels ...

3.8/5Good! (493 anmeldelser)

"Pladsen var overskuelig Men desvære åbnede supermarkedet for sent"…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Camping 3 Estrellas
Capri by Fraser Barcelona
Capri by Fraser Barcelona
4 out of 5
Sancho de Avila 32-34, Barcelona, Barcelona
Prisen er DKK 456 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette lejlighedshotel ligger i Sant Martí, kun 10 minutters gang fra Museu de la Musica og Teatre Nacional de Catalunya. Derudover ligger Glòries-tårnet og Arc ...

4.4/5Excellent! (763 anmeldelser)

"Rigtig fint hotel. Morgenbuffet var kedelig. Det havde været bedre med færre ting også i stedet hjemmelavet brød, kage osv."…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Capri by Fraser Barcelona
SLEEP Fira by STAY
SLEEP Fira by STAY
3.5 out of 5
Calle Valencia 32-34, Barcelona, Barcelona
Prisen er DKK 1.002 pr. nat fra 5. nov. til 6. nov.

Dette lejlighedskompleks ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Arenas de Barcelona og Plaza de España. Derudover ligger Poble Espanyol og Fira de Barcelona ...

3.9/5Good! (22 anmeldelser)

"Muy limpio, muy tranquila la zona y super cerca a la estacion de trenes."…"

Anmeldelse fra 22. mar. 2020

SLEEP Fira by STAY
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Barcelona

Sagrada Familia
Billede af Sagrada Familia

Sagrada Familia

4.5/5(87 anmeldelser)

Gaudís basilika midt i Barcelona er et arkitektonisk vidunder, og herfra har du udsigt over byen fra de otte knejsende spir.

La Rambla
Billede af La Rambla

La Rambla

4/5(100 anmeldelser)

Disse livlige gågader i hjertet af Barcelona er fyldt med blomsterboder, tapasrestauranter og gadekunstnere.

Camp Nou
Billede af Camp Nou

Camp Nou

4.5/5(41 anmeldelser)

Gå til et event i Camp Nou under dit ophold i Barcelona. Stedet er berømt for sine teatre samt populært for sine shoppingmuligheder.

Placa de Catalunya
Billede af Placa de Catalunya

Placa de Catalunya

4/5(83 anmeldelser)

Plaça de Catalunya er et populært mødested i Barcelona, som forbinder den gamle by med den nye, og som er kendt for sine shoppingmuligheder, monumenter og festivaler.

Park Guell
Billede af Park Guell

Park Guell

4/5(62 anmeldelser)

Kig ud over byen fra en Gaudí-designet terrasse i denne park i den nordlige del af byen.

Casa Batlló
Billede af Casa Batlló

Casa Batlló

4/5(44 anmeldelser)

Gaudí designede huset til en familie tidligt i det 20. århundrede og inkorporerede sine klassiske elementer i designet, blandt andet kurvede linjer og pangfarver.

De mest populære oplevelser i Barcelona

Fast track: Rundvisning i Sagrada Família
Billede af Fast track: Rundvisning i Sagrada Família

Fast track: Rundvisning i Sagrada Família

DKK 372
pr. voksen
Anbefales af 86% af rejsende
Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona
Billede af Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona

Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona

DKK 121
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Halvdagsudflugt fra Barcelona til Montserrat
Billede af Halvdagsudflugt fra Barcelona til Montserrat

Halvdagsudflugt fra Barcelona til Montserrat

DKK 410
pr. voksen
Anbefales af 86% af rejsende
Spring køen over-billetter til Casa Batlló med SmartGuide
Billede af Spring køen over-billetter til Casa Batlló med SmartGuide

Spring køen over-billetter til Casa Batlló med SmartGuide

DKK 186
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Besøg i 3 lande på 1 dag for små grupper – Spanien, Frankrig & Andorra fra Barcelona
Billede af Besøg i 3 lande på 1 dag for små grupper – Spanien, Frankrig & Andorra fra Barcelona

Besøg i 3 lande på 1 dag for små grupper – Spanien, Frankrig & Andorra fra Barcelona

DKK 961
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
La Pedrera Esencial
Billede af La Pedrera Esencial

La Pedrera Esencial

DKK 179
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende

Barcelona – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
67
5 - Fremragende 51.93798449612403%
4 - God
55
4 - God 42.63565891472868%
3 - Okay
6
3 - Okay 4.651162790697675%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 0.7751937984496124%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

2. jan. 2020

Interessant men virkede utrygt om aftenen.

4/5 - God

John

13. dec. 2019

En okey by, har stort set alt, og et godt klima

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

19. nov. 2019

Fantastisk by, skal helt sikkert tilbage, nu var det kun en forlænget weekend jeg var der, I forbindelse med håndbold.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

23. okt. 2019

Fantastisk by, kommer helt sikkert igen.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

15. okt. 2019

Skal dertil igen

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

29. sep. 2019

Det er en dejlig by, de lokale er venlige og søde, og der er rent og pænt i byen

Byer i nærheden af Barcelona

Granollers og byder på gadeliv såvel som en stor gruppe mennesker

Granollers

Caldes de Montbui

Caldes de Montbui

Castelldefels

Castelldefels