Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

BarcelonaSpain

Spaniens næststørste by er velsignet med imponerende arkitektur, museer i verdensklasse og gader fyldt med Cataloniens smagsindtryk og rytmer.

Barcelona er hovedstaden i Catalonien. Det er en storby ved stranden med 2,5 millioner indbyggere. I byens snoede gader vrimler det med tapasbarer, og folkedansere underholder tilskuerne på byens pladser. Påvirkningen fra den modernistiske arkitekt Antoni Gaudi ses overalt, lige fra skrånende parker til offentlige bygninger.

Glem alt om at køre i bil i Barcelona på et weekendophold. Brug metro, busser eller cykel til at komme rundt på din storbyferie. Eller endnu bedre: Tag et par behagelige sko med. Byen er som skabt til gåture, og det er den bedste måde at opleve byens mange visuelle indtryk, lyde og smagsindtryk på.

Tag en gåtur gennem gaderne på Las Ramblas i hjertet af byen. Den store boulevard strækker sig fra Placa de Catalunya-pladsen mod nord helt ned til havnen. Restauranter, blomsterboder og souvenirbutikker præger gangområderne. Gadekunstnere underholder familierne på storbyferie i løbet af dagen, og festfolket indtager barerne om natten.

Udforsk det gotiske distrikt nord for Las Ramblas. Her finder du Katedralen i Barcelona fra det 14. århundrede. Den rummer de jordiske rester af byens helgen og byfader, Eulalia af Barcelona.

Tag sporvognen til toppen af Montjuic, som er en mægtig bakke i nærheden af bymidten, og brug en dag af din storbyferie på at udforske de mange attraktioner. Køl af ved Font Magica (det magiske springvand), som står ved det neobarokke Palau National (Det Nationale Slot), før du ser nærmere på den traditionelle kunst og madlavning i Poble Espanyol (Den Spanske Landsby).

Gaudis fantasifulde bygninger er et særpræg i Barcelona, og de kan udforskes i kronologisk rækkefølge under et weekendophold. Start ved hans første hus, Casa Vicens, og rund af med hans afsluttende mesterværk, Sagrada Familia. Gå ikke glip af Park Güell på dit weekendophold. Parken har en mosaikterrasse med udsigt ud over byen og havnen.

Barcelona er hjemsted for over 50 museer. Udforsk barndomstegningerne fra Spaniens største kunstner på Picasso-museet, og sæt derefter kurs mod Museu Maritim (Søfartsmuseet) i det historiske skibsværft fra det 14. århundrede.

Familier har kronede dage under et weekendophold i Barcelona. Tag en dag på stranden sammen med de lokale, eller oplev livet under bølgen blå på Barcelonas akvarium. Om aftenen kan du høre catalansk musik på Palau de la Musica Catalana, før du begiver dig ud i gader og stræder for at opleve Barcelonas aftenstemning under din storbyferie.

Her kan du overnatte i Barcelona

Det gotiske kvarter, Barcelona, Catalonien, Spanien

Det gotiske kvarter

4.5/5Wonderful!(49 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Det gotiske kvarter, som er kendt for sin imponerende katedral og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som La Rambla og Port Vell, ligesom du kan hoppe på metroen fra Jaume I Metrostation eller Liceu Metrostation for at se mere af byen.

Det gotiske kvarter
Eixample, Barcelona, Catalonien, Spanien

Eixample

4/5Very Good!(59 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Eixample, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Casa Batlló og Passeig de Gracia, ligesom du kan hoppe på metroen fra Passeig de Gràcia Metrostation eller Diagonal Metrostation for at se mere af byen.

Eixample
Gracia, Barcelona, Catalonien, Spanien

Gracia

5/5Exceptional!(4 anmeldelser af området)

Gracia byder blandt andet på arkitektur, caféer og muligheder for shopping. Læg vejen forbi Park Guell eller Passeig de Gracia under dit ophold, og tag metroen fra Lesseps Metrostation eller Vallcarca Metrostation for at komme rundt i byen.

Gracia
El Born, Barcelona, Catalonien, Spanien

El Born

De mange spisemuligheder og de interessante museer er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Picasso Museum eller Palau de la Musica Catalana under dit ophold, og hop på metroen fra Barceloneta Metrostation for at komme rundt i byen.

El Born
Barceloneta, Barcelona, Catalonien, Spanien

Barceloneta

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Mange rejsende tager til Barceloneta på grund af strandene, de mange spisemuligheder og havudsigten. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Barceloneta Strand eller San Sebastian Strand, mens du udforsker området.

Barceloneta
El Raval, Barcelona, Catalonien, Spanien

El Raval

4/5Very Good!(25 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i El Raval, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Palau Güell og Boqueria Marked, ligesom du kan hoppe på metroen fra Parc de Montjuic Metrostation eller Paral-lel Metrostation for at se mere af byen.

El Raval

Mest populære hoteller i Barcelona

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel SB Plaza Europa
Hotel SB Plaza Europa
4 out of 5
Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Dette hotel ligger i Sants-Montjuic, kun 10 minutters gang fra Gran Via 2 og Fira Barcelona. Derudover ligger Poble Espanyol og Plaza de España ca. 3 km derfra. ...

4.2/5Excellent! (1,413 anmeldelser)

"Flot, rent hotel, der ligger meget tæt på metro samt bus, og et stenkast væk fra et indkøbscenter. Rigtig sødt personale over all, rengøring rigtig fint, intet at sætte fingeren på. Lækker morgenmads buffet."…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2019

Hotel SB Plaza Europa
Travelodge Barcelona Poblenou
Travelodge Barcelona Poblenou
1 out of 5
Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
Prisen er DKK 283 pr. nat

Dette hotel ligger i Poblenou, kun 15 minutters gang fra Bogatell Strand og Mar Bella Strand. Derudover ligger Barcelona Zoo og Glòries-tårnet ca. 2 km derfra. ...

3.9/5Good! (978 anmeldelser)
Fine basic hotel.

"Breakfast is a little limitted in options but ok overall. I had it included in the price, if you have to pay extra there are a lot of cafes just around the corner. Official lack of free wifi in the rooms is old fashioned and doesn't make sense as an extra in 2019. The free lobby Wifi reached my room, ..."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2019

Travelodge Barcelona Poblenou
Arc la Rambla
Arc la Rambla
3 out of 5
La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
Prisen er DKK 411 pr. nat

Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum ...

4.3/5Excellent! (1,554 anmeldelser)
rent, pænt og super centralt

"Rent og pænt hotel, perfekt og meget central placering"…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Arc la Rambla

Populære steder at besøge i Barcelona

Sagrada Familia
Billede af Sagrada Familia

Sagrada Familia

4.5/5(87 anmeldelser)

Gaudís basilika midt i Barcelona er et arkitektonisk vidunder, og herfra har du udsigt over byen fra de otte knejsende spir.

La Rambla
Billede af La Rambla

La Rambla

4/5(100 anmeldelser)

Disse livlige gågader i hjertet af Barcelona er fyldt med blomsterboder, tapasrestauranter og gadekunstnere.

Camp Nou
Billede af Camp Nou

Camp Nou

4.5/5(41 anmeldelser)

Gå til et event i Camp Nou under dit ophold i Barcelona. Stedet er berømt for sine teatre samt populært for sine shoppingmuligheder.

Placa de Catalunya
Billede af Placa de Catalunya

Placa de Catalunya

4/5(83 anmeldelser)

Plaça de Catalunya er et populært mødested i Barcelona, som forbinder den gamle by med den nye, og som er kendt for sine shoppingmuligheder, monumenter og festivaler.

Park Guell
Billede af Park Guell

Park Guell

4/5(62 anmeldelser)

Kig ud over byen fra en Gaudí-designet terrasse i denne park i den nordlige del af byen.

Casa Batlló
Billede af Casa Batlló

Casa Batlló

4/5(44 anmeldelser)

Gaudí designede huset til en familie tidligt i det 20. århundrede og inkorporerede sine klassiske elementer i designet, blandt andet kurvede linjer og pangfarver.

De mest populære oplevelser i Barcelona

Hop-på-hop-af-byrundtur i Barcelona
Billede af Hop-på-hop-af-byrundtur i Barcelona

Hop-på-hop-af-byrundtur i Barcelona

DKK 224
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende
Fast track: Rundvisning i Sagrada Família
Billede af Fast track: Rundvisning i Sagrada Família

Fast track: Rundvisning i Sagrada Família

DKK 373
pr. voksen
Anbefales af 86% af rejsende
Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona
Billede af Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona

Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona

DKK 122
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Camp Nou-rundvisning: F.C. Barcelona-billet med åben dato (kun billet)
Billede af Camp Nou-rundvisning: F.C. Barcelona-billet med åben dato (kun billet)

Camp Nou-rundvisning: F.C. Barcelona-billet med åben dato (kun billet)

DKK 247
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende
Spring køen over-billetter til Casa Batlló med SmartGuide
Billede af Spring køen over-billetter til Casa Batlló med SmartGuide

Spring køen over-billetter til Casa Batlló med SmartGuide

DKK 186
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Montjuïc-svævebanen billetter
Billede af Montjuïc-svævebanen  billetter

Montjuïc-svævebanen billetter

DKK 101
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende

Byer i nærheden af Barcelona