COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Athen
Rejseguide

Acropolis som omfatter en ruin, natteliv og kulturarvsgenstande

Denne strålende hvide by i verdensklasse vil betage dig med sin fantastiske udsigt ud over bjergene og havet og glimt ind i antikkens tidsalder.

På en rejse til Athen kan du opleve antikkens tidsalder møde det bedste fra den moderne verden. Og alt dette med bjergene og det krystalblå Ægæiske Hav fyldt med øer som baggrund. På en weekendtur til Athen kan du også opleve en masse, uanset om du er historieelsker, kunstentusiast eller bare holder af græsk mytologi og den fantastiske udsigt.

Vi advarer om, at det kan blive meget varmt over middag her, specielt i højsæsonen om sommeren. Så planlæg dine gåture til tidligt om morgenen. Efter en kop stærk græsk kaffe kan du tage ud og udforske de mange arkæologiske steder i og omkring byens centrum. Besøg Pnyx-højen, hvor store talere som Aristeides og Perikles overtalte deres landsmænd til at deltage i verdens første ægte demokrati. Gå gennem det antikke agora, hvor Sokrates og Platon gik i flagrende togaer og diskuterede filosofi. På en rejse til Athen har du også mulighed for at beundre ruinerne af antikke templer, som er tilegnet guderne på Olympen, samt den fantastiske udsigt på toppen af Akropolis.

Der er masser af museer og gallerier, hvor du kan køle lidt af om eftermiddagen. I det velhavende kvarter Kolonaki i centrum finder du eksklusive butikker og restauranter samt Benaki-museet. Museet ligger i en smukt restaureret gammel familievilla, og det er et godt sted at få en forståelse af Grækenlands historie og kultur. Det nye Akropolis-museum, som ligger i det historiske område Makrygianni, udforsker kunst, kultur og skikke hos indbyggerne i Akropolis fra forhistorisk tid til og med slutningen af antikken.

En rejse til Athen byder på en masse muligheder i selve byen, men snyd alligevel ikke dig selv for at tage en bil- eller bustur ud på landet. Poseidons tempel ligger på en klippefyldt bjergtop med udsigt over Det Ægæiske Hav ved den maleriske Saroniske Golf i Kap Sounion. Delfi og nogle af de andre øer ligger også tæt nok på til, at man kan nå dem på en dagsudflugt. Hvis du ikke er for træt, når du kommer tilbage, kan du opleve nattelivet på og omkring Omonia-pladsen.

Hvor kan jeg overnatte i Athen

Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 1.274 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Spata-Artemida, kun 2,4 km fra Metropolitan Expo samt mindre end 20 km fra Factory Outlet i Lufthavnen og Vorres-museet. ...
4.4/5Excellent! (2,167 anmeldelser)
ad check-in
"Waiting in line more than 30 mins for check-in."

Anmeldelse fra 10. nov. 2020

Sofitel Athens Airport
The Pinnacle Athens
The Pinnacle Athens
5 out of 5
75 Eolou & Evripidou, Athen
Prisen er DKK 587 pr. nat fra 17. maj til 17. maj
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 5 minutters gang fra Det Centrale Marked i Athen og Ermou Street. Derudover ligger Syntagma-pladsen ...
4.7/5Exceptional! (153 anmeldelser)
Fantastisk oplevelse
"Rigtig dejligt hotel med en god central beliggenhed og venligt/behjælpelig personale! Vi kan varmt anbefale The Pinnacle Hotel :)"

Anmeldelse fra 15. sep. 2020

The Pinnacle Athens
Grand Hyatt Athens
Grand Hyatt Athens
5 out of 5
115, Syngrou Avenue, Athen, Attica
Prisen er DKK 967 pr. nat fra 30. maj til 30. maj
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Neos Kosmos, kun 2 km fra Onassis' kulturcenter og Akropolis Museum. Derudover ligger Acropolis og Parthenon ca. 3 ...
4.1/5Very Good! (260 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Over ordnet set rigtig dejligt ophold! Lidt meget kaos den første morgen i morgenmadsrestauranten og vi skulle aktivt ringe efter housekeeping hver dag, da de omkring kl 16 stadigvæk ikke havde været forbi. Vi fik ikke noget afvide ved check in, om det muligvis var pga Covid, at man skulle requeste ..."

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Grand Hyatt Athens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Athens Studios
Athens Studios
4 out of 5
3A Veikou St, Makrigyianni, Athen, Attiki
Prisen er DKK 362 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette lejlighedshotel ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Akropolis Museum, Acropolis og Templet for den Olympiske Zeus. Derudover ligger Parthenon ...
4.1/5Very Good! (637 anmeldelser)
Studio apartment with acropolis view
"The studio comfort apartment was large, however sparcly decorated - but everthing that we needed for a week's stay. The best thing is the very large balcony with the view of the Acropolis! (I had asked for it, if available, in the booking - don't know if that helped). The ONLY thing that was not ..."

Anmeldelse fra 3. apr. 2019

Athens Studios
Mythos Luxury Suites
Mythos Luxury Suites
4 out of 5
73 Ermou, Athen
Prisen er DKK 648 pr. nat fra 4. jun. til 4. jun.
Dette lejlighedskompleks ligger i Athen Centrum, kun få skridt fra Pandrossou-gademarkedet og Ermou Street. Derudover ligger Syntagma-pladsen og Monastiraki ...
4.8/5Exceptional! (16 anmeldelser)
"Very clean and kuria soula very polite and helpful a very good representative."

Anmeldelse fra 12. jan. 2021

Mythos Luxury Suites
GK Airport Suites
GK Airport Suites
3 out of 5
Andrea Koumpi 24, Markópoulon, Markopoulo Mesogaias, Attica
Prisen er DKK 669 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette lejlighedshotel ligger i Markopoulo Mesogaias, kun 4,9 km fra Markopoulo Olympisk Ridecenter samt mindre end 15 km fra Artemis-helligdommen ved Brauron ...
4.5/5Wonderful! (184 anmeldelser)
"The property was clean and spacious, very suited for family or group of friends. The free shuttle service to and from and the airport is a great benefit as well, putting the stress of transportation behind. Overall, very satisfying with the stay given the price tag."

Anmeldelse fra 14. dec. 2020

GK Airport Suites
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Athen

De mest populære oplevelser i Athen

Athen – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
10
5 - Fremragende 25.641025641025642%
4 - God
22
4 - God 56.41025641025641%
3 - Okay
5
3 - Okay 12.820512820512821%
2 - Skuffende
2
2 - Skuffende 5.128205128205129%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

21. okt. 2019

Dejligt klima i oktober.

4/5 - God

Verificeret rejsende

18. okt. 2019

Dejligt mange små gader. Musik og dans på restauranter.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

8. okt. 2019

Billigt rejsemål med masser af muligheder for shopping.

2/5 - Skuffende

Verificeret rejsende

28. jul. 2019

Byens antikke historie, og hvad der er bevaret fra den tid, er utrolig smukt. Udover dette, så kan man se at byen og landet er hårdt ramt økonomisk. Byen er meget nedslidt. Der er flere forladte huse over det hele.

4/5 - God

Jarly

4. jul. 2019

Dejlig by som jeg meget gerne vil besøge igen. Gode attraktioner og hyggelige steder og gader at gå rundt i.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

4. maj 2019

Athen er en fantastisk by. Der er fattigt, det ses tydeligt, men folk er venlige og hjælpsomme overalt, uanset samfundslag.

Byer i nærheden af Athen