Grækenland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

AthenGreece

Denne strålende hvide by i verdensklasse vil betage dig med sin fantastiske udsigt ud over bjergene og havet og glimt ind i antikkens tidsalder.

På en rejse til Athen kan du opleve antikkens tidsalder møde det bedste fra den moderne verden. Og alt dette med bjergene og det krystalblå Ægæiske Hav fyldt med øer som baggrund. På en weekendtur til Athen kan du også opleve en masse, uanset om du er historieelsker, kunstentusiast eller bare holder af græsk mytologi og den fantastiske udsigt.

Vi advarer om, at det kan blive meget varmt over middag her, specielt i højsæsonen om sommeren. Så planlæg dine gåture til tidligt om morgenen. Efter en kop stærk græsk kaffe kan du tage ud og udforske de mange arkæologiske steder i og omkring byens centrum. Besøg Pnyx-højen, hvor store talere som Aristeides og Perikles overtalte deres landsmænd til at deltage i verdens første ægte demokrati. Gå gennem det antikke agora, hvor Sokrates og Platon gik i flagrende togaer og diskuterede filosofi. På en rejse til Athen har du også mulighed for at beundre ruinerne af antikke templer, som er tilegnet guderne på Olympen, samt den fantastiske udsigt på toppen af Akropolis.

Der er masser af museer og gallerier, hvor du kan køle lidt af om eftermiddagen. I det velhavende kvarter Kolonaki i centrum finder du eksklusive butikker og restauranter samt Benaki-museet. Museet ligger i en smukt restaureret gammel familievilla, og det er et godt sted at få en forståelse af Grækenlands historie og kultur. Det nye Akropolis-museum, som ligger i det historiske område Makrygianni, udforsker kunst, kultur og skikke hos indbyggerne i Akropolis fra forhistorisk tid til og med slutningen af antikken.

En rejse til Athen byder på en masse muligheder i selve byen, men snyd alligevel ikke dig selv for at tage en bil- eller bustur ud på landet. Poseidons tempel ligger på en klippefyldt bjergtop med udsigt over Det Ægæiske Hav ved den maleriske Saroniske Golf i Kap Sounion. Delfi og nogle af de andre øer ligger også tæt nok på til, at man kan nå dem på en dagsudflugt. Hvis du ikke er for træt, når du kommer tilbage, kan du opleve nattelivet på og omkring Omonia-pladsen.

Her kan du overnatte i Athen

Mest populære hoteller i Athen

Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Prisen er DKK 1.141 pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Spata-Artemida, kun 2,4 km fra Metropolitan Expo samt mindre end 20 km fra Factory Outlet i Lufthavnen og Vorres-museet. ...

4.4/5Excellent! (2,187 anmeldelser)
Perfekt stop-over

"Vi havde en enkelt overnatning på dette skønne hotel både på ud og hjemrejse fra/til København i forbindelse med vores sommerferie i år- hotellet ligger perfekt i forhold til lufthavnen - og vi skulle videre med fly fra Athen til Paros og på vej hjem fra Paros - overnattede vi også på hotellet - ..."…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Sofitel Athens Airport
Niche Hotel Athens
Niche Hotel Athens
4 out of 5
21 Syngrou Avenue & 2 Vourvachi, Athen
Prisen er DKK 730 pr. nat fra 2. jan. til 3. jan.

Dette hotel ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Akropolis Museum, Acropolis og Templet for den Olympiske Zeus. Derudover ligger Parthenon og Syntagma-pladsen ...

4.7/5Exceptional! (270 anmeldelser)

"Super smukt centralt placeret. Fantastiske værelser med super gode senge og masser af lækre ting."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

Niche Hotel Athens
The Pinnacle Athens
The Pinnacle Athens
5 out of 5
75 Eolou & Evripidou, Athen
Hent priser

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 5 minutters gang fra Det Centrale Marked i Athen og Ermou Street. Derudover ligger Syntagma-pladsen ...

4.7/5Exceptional! (128 anmeldelser)

"Great stay ! Really nice five star hotel . Luxury with spacious and comfortable suites and extraordinary Acropolis view"…"

Anmeldelse fra 8. nov. 2020

The Pinnacle Athens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Athen

Athens Studios
Athens Studios
4 out of 5
3A Veikou St, Makrigyianni, Athen, Attiki
Prisen er DKK 277 pr. nat fra 4. jan. til 5. jan.

Dette lejlighedshotel ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Akropolis Museum, Acropolis og Templet for den Olympiske Zeus. Derudover ligger Parthenon ...

4.1/5Very Good! (635 anmeldelser)
Studio apartment with acropolis view

"The studio comfort apartment was large, however sparcly decorated - but everthing that we needed for a week's stay. The best thing is the very large balcony with the view of the Acropolis! (I had asked for it, if available, in the booking - don't know if that helped). The ONLY thing that was not ..."…"

Anmeldelse fra 3. apr. 2019

Athens Studios
GK Airport Suites
GK Airport Suites
3 out of 5
Andrea Koumpi 24, Markópoulon, Markopoulo Mesogaias, Attica
Prisen er DKK 573 pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i Markopoulo Mesogaias, kun 4,9 km fra Markopoulo Olympisk Ridecenter samt mindre end 15 km fra Artemis-helligdommen ved Brauron ...

4.5/5Wonderful! (178 anmeldelser)

"It is great for an airport option. It is close to the airport, the rooms are very spacious and we had 501 a very large roof terrace. Note there is not much around the place - so ideal for an "airport" stay, not for sightseeing."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2020

GK Airport Suites
Monastiraki Place
Monastiraki Place
3 out of 5
Papanikoli 1, Athen

Dette lejlighedskompleks ligger i Athen Centrum, kun få skridt fra Monastiraki Loppemarked og Ermou Street. Derudover ligger Athens gamle agora og Roman Agora ...

3.8/5Good! (8 anmeldelser)

"Awesome apartment! Highly recommended."…"

Anmeldelse fra 11. dec. 2019

Monastiraki Place
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Athen

De mest populære oplevelser i Athen

Athen – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
10
5 - Fremragende 25.641025641025642%
4 - God
22
4 - God 56.41025641025641%
3 - Okay
5
3 - Okay 12.820512820512821%
2 - Skuffende
2
2 - Skuffende 5.128205128205129%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

21. okt. 2019

Dejligt klima i oktober.

4/5 - God

Verificeret rejsende

18. okt. 2019

Dejligt mange små gader. Musik og dans på restauranter.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

8. okt. 2019

Billigt rejsemål med masser af muligheder for shopping.

2/5 - Skuffende

Verificeret rejsende

28. jul. 2019

Byens antikke historie, og hvad der er bevaret fra den tid, er utrolig smukt. Udover dette, så kan man se at byen og landet er hårdt ramt økonomisk. Byen er meget nedslidt. Der er flere forladte huse over det hele.

4/5 - God

Jarly

4. jul. 2019

Dejlig by som jeg meget gerne vil besøge igen. Gode attraktioner og hyggelige steder og gader at gå rundt i.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

4. maj 2019

Athen er en fantastisk by. Der er fattigt, det ses tydeligt, men folk er venlige og hjælpsomme overalt, uanset samfundslag.

Byer i nærheden af Athen