Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Athen

Se alle 30 aktiviteter i Athen

Spændende historiske oplevelser i Athen

Du finder et væld af interessante historiske attraktioner i Athen der med sin fascinerende historie og kulturarv byder på enestående oldgræske templer og monumenter. Du kan blandt andet tage på heldagstur til Delfi hvor du kan opleve det betagende Apollontempel og den enestående natur i det smukke bjerglandskab omkring den billedskønne landsby Arachova. Eller tag på heldagstur med sightseeing i hele Athen oplev det prægtige historiske Akropolis

og bliv opslugt af den imponerende græske mytologi.

Sol seværdigheder og spændende aktiviteter - Athen har noget for enhver

En god måde at få udforsket denne smukke by på er ved at tage på sightseeingbussen som tilbyder en slags hop-på-hop-af-bustur hvor du selv bestemmer hvor og hvornår du vil hoppe på og af så du i ro og mag kan opleve alle de mange aktiviteter i Athen på egen hånd. Bussen er en dobbeltdækkerbus med panoramaudsigt hvor du blandt andet kan opleve seværdigheder såsom Akropolis det storslåede tempel Parthenon Det Olympiske Zeustempel det nye Akropolis museum eller den smukke Mikrolimano Havn – for at nævne nogle få af de mange attraktioner i Athen. Du kan desuden stå af ved den dejlige Oceanis Strand få en dukkert i det turkisblå vand og efterfølgende nyde et lækkert middelhavsinspireret måltid.

Dagsture i rolige og naturskønne omgivelser omkring Athen

Hvis du ønsker at komme lidt uden for Athen og væk fra den til tider travle storbyatmosfære og ud i rolige omgivelser og billedskøn natur finder du et stort udvalg af heldagsture fra Athen. Tag for eksempel på heldagstur til Meteora hvor du finder de smukke Meteora-klostre som ligger på toppen af klipperne i et fantastisk imponerende bjerg- og klippelandskab i grønne omgivelser. Heldagsturen kan tages med tog fra Athen hvor du har rig mulighed for at stå af på flere af de prægtige destinationer på din vej.

Du kan også vælge at tage på tur til de Saroniske Øer Hydra Poros og Aegina hvis du ønsker at se Athens omkringliggende natur. Turen er en heldagstur med en stor og behagelig båd til de forskellige øer hvor du blandt andet får mulighed for at nyde det smukke og frodige klippelandskab de lækre strande med krystalklart vand samt få kulinariske oplevelser på en af de mange hyggelige restauranter der ligger ved de skønne havnefronter på øerne.

Oplev Athen ’by night’ og alle dens kulinariske traditioner

Hvis du ønsker at opleve det spændende græske natteliv og gerne vil opleve de traditionelle kulinariske traditioner på tæt hånd finder du også gode oplevelser i Athen til dette formål. Du kan blandt andet tage på aftenbytur med middag og forestilling hvor du får en rundtur til de fantastiske monumenter som er oplyste om aftenen samt en lækker traditionel græsk middag og en flot danseforestilling.

Du kan desuden komme på tur med en lille gruppe ud til de forskellige populære traditionelle markeder og smage på de mange smagsindtryk som Athen har at byde på. Så uanset om du er til historiske kulturelle eller kulinariske oplevelser har Athen aktiviteter til netop din smag.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Athen

Athen Centrum

Der er masser at udforske i Athen Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Syntagma-pladsen og Acropolis. Tag metroen fra Panepistimio Metrostation eller Syntagma Sporvognsstation for at se mere af byen.

MuseumHistoriskCafé

Plaka

Nyd det historiske Plaka-kvarter i Athen, hvor rige muligheder for shopping og spisning kan kombineres med seværdigheder af ældre dato, f.eks. Adrianos-biblioteket.

MuseumShoppingCafé

Monastiraki

Monastiraki er populær på grund af sit fantastiske natteliv. Oplev velbesøgte seværdigheder som Ermou Street og Monastiraki Loppemarked, og kom rundt i byen med metroen fra Monastiraki Metrostation.

ShoppingHistoriskPoolside Bars

Kolonaki

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Lycabettus-højen, mens du lærer Kolonaki at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Megaro Moussikis Metrostation eller Evangelismos Metrostation for at se mere af området.

MuseumBusinessCafé

Omonia

De mange spisemuligheder og de fascinerende museer er bare et par af kvarterets mest populære højdepunkter. Læg vejen forbi Omonia-pladsen eller Det græske nationalteater under dit ophold, og hop på metroen fra Omonoia Metrostation for at komme rundt i byen.

ShoppingCaféMuseum

Gazi

Med sine restauranter og sine museer er Gazi værd at besøge. Se udvalget af de mange spændende seværdigheder såsom Technopolis og Synchrono-teatret, og tag metroen fra Kerameikos Metrostation for at komme rundt i byen.

ShoppingMiddagFamilievenligt