Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Panathinaiko Stadion

De første olympiske lege i moderne tid blev afholdt på Panathinaiko Stadion, og dette hvide marmorstadion har været vidne til mange sejre lige fra gammel tid til i dag.

Ved et besøg på Panathinaiko Stadion kan du beundre et af verdens ældste stadioner.

Læg mærke til stadionets fascinerende arkitektur, den gammeldags hårnåleform, og den store forhal, som du kan se udefra, eller betal et mindre beløb i entré, og se nærmere på det unikke indre af Panathinaiko Stadion.

Hvis du beslutter dig for at gå indenfor, kan du tage en lydguide, der fås på mange forskellige sprog. Den indtalte guide fortæller detaljeret om stadionets historie og om de forskellige stadionområders betydning.

Gå en tur på det sted, hvor både oldtidens og den moderne tids atleter har konkurreret, og stil dig på podiet, hvor vinderne af guld-, sølv- og bronzemedaljerne har stået. Gå en tur op ad stadiontrapperne, for der er et fantastisk udsigtspunkt øverst, hvorfra du kan se byen. Test dine egne atletiske evner, og løb en runde på den gamle atletikbane.

Når du står på udsigtspunktet, har du en unik mulighed for at forevige Akropolis, Parthenon, Filopappou-højen, Nationalhaven, Templet for den olympiske Zeus, Zappeion og Lycabettus-højen i et enkelt billede.

Besøg det olympiske museum på stedet, og få mere at vide om lokalitetens historie. Strukturen er udført udelukkende i hvid marmor og bygget på et sted, hvor der tidligere lå et græsk stadion.

Panathianiko Stadion er et af verdens ældste stadioner. Det blev brugt til de første olympiske lege i moderne tid i 1896, og der er plads til 45.000 tilskuere.

Stadionet ligger i en skov ca. 1,5 kilometer øst for Akropolis, og det bliver ofte overset af turisterne.

Det holder åbent for offentligheden hver dag. Om sommeren er det bedst at besøge stadionet om morgenen eller om aftenen, da de mange marmorsten kan blive meget varme. Husk at medbringe vand og bruge solcreme, hvis du besøger stedet om sommeren, da det ikke er nemt at finde skygge på stedet. Stadionets café holder åbent hver dag og tilbyder lette forfriskninger til hen på eftermiddagen.

Du kan komme til stadionet med metro eller bus. Metrostationerne Syntagma, Acropolis og Evangelismos ligger under 1 kilometer fra stadionet.


Guide til at udforske Panathinaikos Stadion


Kort

Bedste hoteltilbud i Panathinaikos Stadion

Se alle 4.492 overnatningssteder i nærheden af Panathinaikos Stadion
Electra Palace Athens DKK 1.392
Electra Palace Athens

Electra Palace Athens

18 - 20 N Nikodimou Street, Athen, Attiki
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 5 minutters gang fra Adrianougaden og Syntagma-pladsen. Derudover ligger Acropolis og Grækenlands parlament 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Syntagma Sporvognsstation på 7 minutter og Akropoli Metrostation på 8 minutter.

  The Pinnacle Athens DKK 729
  The Pinnacle Athens

  The Pinnacle Athens

  75 Eolou & Evripidou, Athen
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Det Centrale Marked i Athen, Syntagma-pladsen og Monastiraki Loppemarked. Derudover ligger Omonia-pladsen og Athens gamle agora 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Monastiraki Metrostation på 6 minutter og Panepistimio Metrostation på 7 minutter.

   Electra Metropolis Athens DKK 1.512
   Electra Metropolis Athens

   Electra Metropolis Athens

   15 Mitropoleos Street, Athen, Attiki
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum kun få skridt fra Ermou Street og Syntagma-pladsen. Derudover ligger Grækenlands parlament og Templet for den Olympiske Zeus 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Syntagma Sporvognsstation på 5 minutter og Monastiraki Metrostation på 7 minutter.

    Athens Gate Hotel DKK 1.081
    Athens Gate Hotel

    Athens Gate Hotel

    10 Syngrou Avenue, Athen, Attiki
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Athen Centrum, kun få skridt fra Den Græske Evangeliske Kirke, Hadrians Bue og Templet for den Olympiske Zeus. Derudover ligger Dionysus-teatret og Museum of the Center for the Acropolis Studies 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Akropoli Metrostation og Leoforos Vouliagmenis Sporvognsstation.

     Melia Athens DKK 932
     Melia Athens

     Melia Athens

     Chalkokondyli 14 and 28th October Av., Athen, Attiki
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Omonia-pladsen, Athens Rådhus og Det græske nationalteater. Derudover ligger Athens Nationale Arkæologiske Museum og Det Hellenske Motormuseum 10 minutter derfra. Omonoia Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Panepistimio Metrostation ligger inden for 10 minutters gang.

      Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens DKK 3.057
      Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

      Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

      1 Vasileos Georgiou A' str., Syntagma Square, Athen, Attiki
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum kun få skridt fra Den Ukendte Soldats Grav, Syntagma-pladsen og Grækenlands parlament. Derudover ligger Benaki-museet og Templet for den Olympiske Zeus 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Syntagma Sporvognsstation, mens Panepistimio Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

       Pi Athens
       Pi Athens

       Pi Athens

       4 Fokianou St., Athen, Attiki
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Athen Centrum, kun 15 minutters gang fra Panathinaikos Stadion, Templet for den Olympiske Zeus og Grækenlands parlament. Derudover ligger Akropolis Museum og Roman Agora ca. 2 km derfra. Zappio Sporvognsstation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Evangelismos Metrostation ligger inden for 12 minutters gang.

        Herodion Athens DKK 1.144
        Herodion Athens

        Herodion Athens

        4 Rovertou Galli Street, Athen, Attiki
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Akropolis Museum og Templet for den Olympiske Zeus. Derudover ligger Parthenon og Acropolis 15 minutter derfra. Akropoli Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Leoforos Vouliagmenis Sporvognsstation ligger inden for 6 minutters gang.