Book billige flybilletter fra Cebu (CEB) til København (CPH) 4.589, kr

Billige flyrejser fra Mactan - Cebu International til Kastrup Lufthavn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.589, kr for en enkeltbillet og 5.943, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Emirates
Emirates
Qatar Airways
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Emirates
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Emirates
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Emirates
Emirates
Emirates
Emirates
Emirates
Oplysninger om rejsen fra Cebu til København
Afrejselufthavn
Mactan - Cebu International
Destinationslufthavn
Kastrup Lufthavn
Flyrejsens pris
5.943, kr
Afstand
10292 km

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flyrejse fra Mactan - Cebu International til Kastrup Lufthavn?
Den laveste annoncerede pris for en returflyrejse fra CEB til CPH er 5.943, kr. Men du må hellere slå til med det samme. Denne pris er taget fra annoncerede priser inden for de seneste syv dage på Expedia for flyrejser inden for det næste år. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.
Skal jeg betale et afbestillingsgebyr, hvis jeg afbestiller min flyrejse fra CEB til CPH?
Dette kan være forskelligt mellem flyselskaber, da de alle har deres egne vilkår og betingelser. Besøg kundeserviceportalen, hvor du kan følge anvisningerne til afbestilling af flyrejser online.
Hvordan finder jeg billige flyrejser fra Mactan - Cebu International til Kastrup Lufthavn med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse, uden at du skal betale et ændringsgebyr. Du skal kun betale forskellen på prisen for den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse. Når du søger efter flyrejser fra Cebu (CEB-Mactan - Cebu International) til København (CPH-Kastrup Lufthavn), kan du vælge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange timer er flyrejsen fra Mactan - Cebu International (CEB) til Kastrup Lufthavn (CPH)?
Gør de 16 timer og 27 minutter fra Cebu (CEB-Mactan - Cebu International) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) så komfortable som muligt. Pak de mest nødvendige ting i håndbagagen som din tandbørste, medicin og en nakkepude, og nyd turen!
Hvor lang er flyrejsen fra Cebu (CEB-Mactan - Cebu International) til København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Afstanden er omkring 10.400 km, så fyld håndbagagen med alt det, du får brug for, for at gøre rejsen behagelig. Er du ikke sikker på, hvad du skal have med ombord på din flyrejse fra Mactan - Cebu International til Kastrup Lufthavn? En sovemaske, ørepropper og en rejsepude er nogle af de vigtigste ting.
Hvilke flyselskaber flyver direkte fra Mactan - Cebu International (CEB) til Kastrup Lufthavn (CPH)?
Der er desværre ikke nogen flyselskaber, der har direkte flyrejser fra Mactan - Cebu International til Kastrup Lufthavn. Du er nødt til at booke en flyrejse med en eller flere mellemlandinger.
Er flybilletterne fra Mactan - Cebu International til Kastrup Lufthavn billigere, når de købes i sidste øjeblik?
Der er mulighed for at sikre dig et fantastisk tilbud i sidste øjeblik fra Mactan - Cebu International (CEB) til Kastrup Lufthavn (CPH), men der er også risiko for at gå glip af det hele. Da mange luftfartsselskaber frigiver priser op til 12 måneder inden afrejse, er det værd at holde øje med flypriserne i god tid og være klar til at bestille, når du spotter et godt tilbud. Expedia sammenligner flypriser og opdaterer flytilbud med jævne mellemrum, så du ved, at du altid ser de seneste tilbud.
Kan jeg flyve fra Cebu (CEB-Mactan - Cebu International) til København (CPH-Kastrup Lufthavn) i øjeblikket?
Sørg for at besøge vores COVID-19-rejserådgiver for at se, om der er særlige krav om karantæne eller rejseanbefalinger ved ankomst i København (CPH-Kastrup Lufthavn), når du flyver fra Cebu (CEB-Mactan - Cebu International).