Washington

Rejseguide
Washington

I Washington DC har præsidenten, Repræsentanternes Hus og Senatet hjemme. Her træffes der vigtige beslutninger, og der skrives historie i byen hver dag.

Med en så markant indflydelse på almindelige mennesker i USA og resten af verden kan du på en rejse til Washington DC naturligvis opleve masser af storslået historie, fantastiske idéer og ekstremt magtfulde mennesker. Historien og traditionerne kan ses over hele byen og tiltrækker millioner af turister år efter år.

Der er selvfølgelig kun én adresse, der er virkelig vigtig – 1600 Pennsylvanian Avenue, bedre kendt som Det Hvide Hus. Det Hvide Hus har fungeret som bopæl for 43 af USA's 44 præsidenter og er klart den største attraktion i byen, men DC har meget mere at byde på.

Regeringsmagten er en vigtig del af byen, når du rejser til Washington, så man bør ikke tage fra byen uden at have besøgt den imponerende United States Capitol-bygning på Capitol Hill. Inspirationen fra byens beslutningstagere er også en vigtig del af oplevelsen i DC. Med tanke på seriøsiteten af de mænd, de hylder, kan mindesmærkerne for Abraham Lincoln, Thomas Jefferson og George Washington give en klump i halsen hos langt de fleste. Library of Congress er også et fantastisk sted, selvom det kræver mindst et par timers fordybelse at få optimalt udbytte af stedet.

På en rejse til Washington DC er det svært at adskille selve byen fra dens funktion som regeringsby, men man kan finde et væld af fascinerende udstillinger, museer og oplevelser over hele byen. Som man kan forvente i en så vigtig by, byder DC på en lang række enestående samlinger, f.eks. Smithsonian Institute, som er verdens største. Smithsonian, som ofte kaldes 'USA's pulterkammer' på grund af sin enkle eklekticisme, er et netværk af 19 museer, 9 forskningscentre og endda en zoologisk have – med intet mindre end 137 millioner genstande om alle tænkelige emner.

Uden for Smithsonian-netværket kan turister i byen blive henrykket af et væld af kulturelle vartegn som f.eks. National Museum of Natural History, National Gallery of Art, National Museum of American History samt mere nicheprægede (men alligevel uhyre relevante) destinationer som International Spy Museum. Du skal bare ikke forvente at komme ind med en skjult mikrofon på dig!

Hvor kan jeg overnatte i Washington

Hotel Harrington
Hotel Harrington
3 out of 5
436 11th Street NW, Washington, DC, 20004
Prisen er 1.231, kr pr. nat fra 26. maj til 27. maj
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Washington. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 3 restauranter og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale ...
3,6/5 Good! (1.612 anmeldelser)
"Meget centralt, men lidt slidt og ældre Hotel. Dog da det er forholdsvis billigt er det Ok i forhold til prisen."

Anmeldelse fra 22. nov. 2019

Hotel Harrington
Yours Truly DC
Yours Truly DC
4.5 out of 5
1143 New Hampshire Ave NW, Washington, DC, 20037
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.233, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Washington, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især ...
4,4/5 Wonderful! (542 anmeldelser)
"“Truly” one of my FAVORITE hotels and yes ; pun intended . It’s aesthetically one of the most pleasing not only upon entering but the boutique boho vibe is maintained into the rooms unlike so many other hotels that only swag out the lobby for marketing photos and end up disappointing upon arrival. ..."

Anmeldelse fra 17. maj 2022

Yours Truly DC
Holiday Inn Washington Capitol - Natl Mall, an IHG Hotel
Holiday Inn Washington Capitol - Natl Mall, an IHG Hotel
3 out of 5
550 C St SW, Washington, DC, 20024
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.530, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Washington, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, udendørs pool og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,1/5 Very Good! (2.083 anmeldelser)
Very good location for The Mall and the museums
"Fantastic hotel, nice rooms. Unfortunately was I getting a room out to the railway, and and that could be heard. Luckily no trains during the night."

Anmeldelse fra 21. jan. 2020

Holiday Inn Washington Capitol - Natl Mall, an IHG Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
WhyHotel by Placemakr, Union Market
WhyHotel by Placemakr, Union Market
3 out of 5
331 N St NE, Washington, DC, 20002
Prisen er 1.652, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Washington. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. De populære seværdigheder Union Station ...
4,6/5 Exceptional! (28 anmeldelser)
"The room was amazing and so was the staff. Would stay here every time i visit."

Anmeldelse fra 10. maj 2022

WhyHotel by Placemakr, Union Market
WhyHotel by Placemakr, National Mall
WhyHotel by Placemakr, National Mall
3.5 out of 5
600 4th St SW, Washington, DC, 20024
Prisen er 1.927, kr pr. nat fra 30. maj til 31. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Washington. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et døgnåbent fitnesscenter og selvstændig parkering. De populære seværdigheder ...
4,4/5 Wonderful! (76 anmeldelser)
"Good location"

Anmeldelse fra 12. maj 2022

WhyHotel by Placemakr, National Mall
Sonesta Simply Suites Falls Church
Sonesta Simply Suites Falls Church
3 out of 5
205 Hillwood Ave, Falls Church, VA, 22046
Prisen er 984, kr pr. nat fra 8. jun. til 9. jun.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Falls Church, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et fitnesscenter. ...
4,4/5 Excellent! (739 anmeldelser)
Tæt på Arlington
"Fin hotellejlighed med god plads i typisk forstadsområde til Washington, men dog tæt på så man ikke skal køre for langt for at kunne se de typiske seværdigheder. Værelset(2 soverums suite) har eget køkken med bestik m.m.til 6 personer, ovn og mikroovn køleskab m.m.,så alt i alt godkendt. Den inkluderede ..."

Anmeldelse fra 11. nov. 2015

Sonesta Simply Suites Falls Church
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Washington

Andre steder som Washington