Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Washington

Se alle 21 aktiviteter i Washington

Storslåede attraktioner i Washington – magtens centrum

Hvide bygninger, herunder Det Hvide Hus, og marmorbelagte monumenter samt brede boulevarder er det, der først og fremmest kendetegner USA’s hovedstad Washington. Ingen bygninger i byen må være højere end Washingtonmonumentet med sine 169 m, som er rejst til ære for USA’s første præsident. Washington er derfor ulig mange andre store byer i USA uden høje skyskrabere. I magtens centrum finder du også en gammel bydel med atmosfærefyldte caféer og restauranter, et flot parkanlæg og mange exceptionelle museer.

De største blandt Washingtons attraktioner

Det tætteste, du kan komme på Det Hvide Hus, hvor den amerikanske præsident bor, og hvorfra han styrer landet, er besøgscentret ved Det Hvide Hus, og du skal naturligvis fotograferes ved smedejernshegnet på Pennsylvania Avenue ved sydsiden af Det Hvide Hus. For enden af den naturskønne park, National Mall, finder du på Capitol Hill kongresbygningen Capitol med den 90 m høje flotte kuppel. Afsæt dagen til også at se de betydeligste monumenter i området, Washingtonmonumentet, Lincoln Memorial samt krigsmindesmærkerne for veteranerne fra Vietnam- og Koreakrigene.

På militær- og æreskirkegården Arlington, hvor du finder mange tusinde faldne amerikanske soldaters grave, ligger også mange kendte personer begravet, heriblandt USA’s tidligere præsident John F. Kennedy og hans bror Robert Kennedy, som begge blev myrdet. I Arlington, som ligger lidt uden for Washington, ligger Pentagonbygningen, hovedkvarteret for USA’s forsvarsministerium.

Museumsbesøg og andre aktiviteter i Washington

Når du er mæt af store monumenter og regeringsbygninger, kan du kigge indenfor i Smitsonian Institution, som omfatter flere museer. Besøg f.eks. det historiske museum og kunstmuseet. Der er næsten 20 forskellige museer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Der er desuden knyttet en zoologisk have til Smitsonian Institution. Afsæt også tid til National Gallery of Art med både ældre og nyere kunstværker. De fleste af de europæiske sværvægtere er repræsenteret på museet, herunder Picasso, Rembrandt, Van Gogh, Monet og Leonardo da Vinci. Washington er desuden kendt for sine mange gallerier, så hold øje med, hvad der foregår.

Der er masser af indkøbsmuligheder i Washington. I den gamle jernbanestationsbygning, Union Station, finder du et stort, populært indkøbscenter, men der er også mange spændende butikker i Washingtons centrum og i bydelen Georgetown. Afsæt tid til det meget anerkendte loppemarked Flea Market at Eastern Market, hvis du er i Washington på en søndag og er på udkig efter kunst, kunsthåndværk og antikviteter. Der sælges også mange andre ting på markedet.

Washingtons gamle bydel

Gå på opdagelse i Washingtons hyggelige gamle bydel, Georgetown. Byens mest kendte indkøbsgade er M Street. Sæt dig på en af de atmosfærefyldte caféer ved havnefronten ud til Potomacfloden, når du trænger til at slappe lidt af og fordøje dine mange oplevelser i Washington. Her finder du også nemt en god restaurant, når sulten melder sig. Tag eventuelt på en sightseeingtur på Potomacfloden til Mount Vernon for at se George Washingtons hjem.